berbat oldum :-(

Bence şimdiden dikkat et, niye bebeğin büyümesini bekliyeceksin ki.
Ekmek sadece sabah ye, gün içinde asla karbonhidrat ve şeker tüketme.
Aç kalmazsın zaten, bol yesillik, meyve, sebze ye...Tam da mevisimi. Bebeğin için süte de faydası olur.
Dikkat ediyorum zaten yeşillik dediğin iyi oldu sağol canım o aklıma gelmemiştı

Hahah bu mesajin tipkisinin aynisini bende yazabilirdim : D
Toparlarsin kuzum dert etme. Zamana birak biraz. Sezeryanla dogum yaptigin icin acele etme spor icin filan, vucud bi toparlasin, kendine iki uc dort ay muhlet ver, ardindan sporuna basla yavas yavas sikilasmaya baslar vucud insallah.

Amin valla ağzından bal damlıyor duzene girer derken
Hahah bu mesajin tipkisinin aynisini bende yazabilirdim : D
Toparlarsin kuzum dert etme. Zamana birak biraz. Sezeryanla dogum yaptigin icin acele etme spor icin filan, vucud bi toparlasin, kendine iki uc dort ay muhlet ver, ardindan sporuna basla yavas yavas sikilasmaya baslar vucud insallah.

Emzirdikce,saglıklı beslendikce gider kiloların rahat ol..Sakın diyet fln yapma bebegini ac bırakırsın..

Zaten bebeğim aç kalmasın diye diyet yapmıyorum ama ekmek falan çoğu şeyi kestim inşallah gider bunlar:-\

Bir iki dilim ekmekten zarar gelmez..Bence herseyi tamamen kesmek vücuda zarar verir.Miktarı ayarlayabilirsen daha dogru olur..Baklava börek cikolata vs vs fazla kacırma yeter.Emzirme,uykusuzluk derken erir gidersin birde bebegin ayaklanınca ohooo :-)

Bir iki dilim ekmekten zarar gelmez..Bence herseyi tamamen kesmek vücuda zarar verir.Miktarı ayarlayabilirsen daha dogru olur..Baklava börek cikolata vs vs fazla kacırma yeter.Emzirme,uykusuzluk derken erir gidersin birde bebegin ayaklanınca ohooo :-)
Hadi inşallah yaaa böyle ümit dolu yorumları görünce cesaretleniyorum

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah, ben de ikinci bebeğime hamileyim ilk kızımda sezeryanla
olmuştu kızım şimdi 7 yaşında ben inanılmaz takıntılı bir insanım kilo konusunda zaman zaman yeme bozukluğu
bile yaşadım kızım iri doğdu çatlaklarım çok fazla ikinci bebeğimden kalan kiloları verdikten sonra karın estetiği
olmayı düşünüyorum

Hmm anladım inşallah kurtulursunuz. :-)
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah, ben de ikinci bebeğime hamileyim ilk kızımda sezeryanla
olmuştu kızım şimdi 7 yaşında ben inanılmaz takıntılı bir insanım kilo konusunda zaman zaman yeme bozukluğu
bile yaşadım kızım iri doğdu çatlaklarım çok fazla ikinci bebeğimden kalan kiloları verdikten sonra karın estetiği
olmayı düşünüyorum

senden fazla kilo aldım 2yılda yavaş yavaş verdim hiç geri almadım belim sakatlanınca 5 kilom kaldı.hiç diyet yapmadım gidiyor yani üzülme

Biraz dikkat edin hamileyken ya. 30 kilonun 10u bebekse kalan 20si ne?
dikkat etmekle olmuyo bazen, benim kızım için bu bebek küçük gelişmiyo sakat olabilir demişlerdi, karnımda büyüsün diye yemediğim kalmadı, ama olan banaoldu, 30 kilo aldm, şimdi 16 aylık kızm 2 kilom kaldı fazla, ama hamileliği herkesin güllük gülşstanlık geçmiyo maalesef, kimse kilo almak istemez

dikkat etmekle olmuyo bazen, benim kızım için bu bebek küçük gelişmiyo sakat olabilir demişlerdi, karnımda büyüsün diye yemediğim kalmadı, ama olan banaoldu, 30 kilo aldm, şimdi 16 aylık kızm 2 kilom kaldı fazla, ama hamileliği herkesin güllük gülşstanlık geçmiyo maalesef, kimse kilo almak istemez

Ben abartıldığıni düşünüyorum. Spor yapmayi ihmal etmesen hamilelikte, yediklerni de yakarsin mesela sorun olmaz. Hamileyim diye de o kadar kilo alcak kadar yemek cok sacma sonucta bebegin alip alabilcegi belli. Sizin bunye atmis herkes sizin gibi sansli degil ki orta yasli kadinlar balon gibi geziyor bu ülkede. Sonra vay efendim niye yabancilar begeniliyor.

Evet katiliyorum isteyerek almadık sonuçta

Belki inanmazsin sarkmış ama herşeyi kestim korkudan akşama kadar su ve çorba tüketiyorum doğumdan beri bir lokma ekmek almadım ağzıma
Çok yanlış besleniyorsun sadece su ve çorba tüketilir mi hiç üstelik 20 gün olmuş doğum yapalı,eğer düzgün beslenmezsen çocuğunda gelişemez ve sütün azalır sen düzgün beslen ki sütün artsın sütün artınca çocuğunda beslenecek sabahları düzgün bir şekilde kahvaltını yap yumurta,bal,reçel vs bunları tüket,doktorlar kahvaltınız güne başlamayın diyorlar herseyden eşit bir şekilde tüket kırmızı et,tavuk,bakliyat,balık,sebze meyve yeşillik özellikle semizotu semizotu sütü çoğaltır,ekmekte tüket ama fazla değil.

Böyle yaprak kilo vermezsin aksine daha kötü olursun,

Ben abartıldığıni düşünüyorum. Spor yapmayi ihmal etmesen hamilelikte, yediklerni de yakarsin mesela sorun olmaz. Hamileyim diye de o kadar kilo alcak kadar yemek cok sacma sonucta bebegin alip alabilcegi belli. Sizin bunye atmis herkes sizin gibi sansli degil ki orta yasli kadinlar balon gibi geziyor bu ülkede. Sonra vay efendim niye yabancilar begeniliyor.
Sız hayatınızda hiç kilo almadiniz sanırım biraz empati kurmaya çalışın

Bebek en fazla 2 yaşına geldiğinde ( en fazla!!) tabi sende dikkat edersen biraz, eski haline kavulucaksın tatlım. Çatlaklar 3 yılı aşmadan bişeyler yapılırsa çok hafifliyor hatta beyaz tenliysen belli bile olmuyor. Bu arada avokado yağ,ı kayısı yağ,ı kakao yağı ,zeytinyağı, bio oil.. Bunlardan kullanırsan hem vücudunun toparlanmasına hem çatlaklara îyi gelir. Allah analı babalı büyütsün canım:))
Ben doğum yapalı 9 ay oldu.bunları kullansam yinede fayda görür müyüm acaba. Biraz toparlandı gibi ama çatlaklar var tabi.bide ikizler di

X