Benim kalkışlar şu şekil sana uyarsa kalkayım akskakd
Buna kızdım işte yok öyle menapozlu kadın tribi. Deneye yanıla olacakYılmak yok yola devam
Umut vadeden konuşmalar bunlar akskakd noldu nolur anlat
Sen baya bomba çıktın bacımsu
Taniscak adam kalmadi valla.O zaman önümüzdeki maclara bakıcaz. Tenis olmazsa sevinirim akskadks
Bir tanesine de şey demiştim ben evlenmeyi düşünmüyorum okuyacağım. Sen evlenmek istiyorsun belli ki beni bekleme başkasını bulAyy ben oyle sohbet edemeyen tutukluk yapan, konu açilsin diye bekleyenlerle hiç başlamadim benlik bir durum değil.Ama aylik gelirini soyleyenle 2. Defa buluşmuştum gözümü para mi bürümüş napmişsa. Ama berbatti.
En son randevum eşimle oldu o da 9 yıl önce. Ay eşimle ilk buluşmam da failBen bu adamla tekrar buluşup üstüne evlendim bir de hahahahha
enişte beydeki öngörü peki akdkakdkaDaha çok var bendeŞu kadar söyleyeyim eşim ilk buluşmamızda bana "aramızda bir şey olacağını düşünüyorsan düşünme çünkü olmayacak. En fazla arkadaş oluruz" demişti
Taniscak adam kalmadi valla.
Daha çok var bendeŞu kadar söyleyeyim eşim ilk buluşmamızda bana "aramızda bir şey olacağını düşünüyorsan düşünme çünkü olmayacak. En fazla arkadaş oluruz" demişti
Diğer çocukla sonrasında bir daha görüştüm bana 2. buluşmada dedikleri ; pantolon giymesen olmaz mı?, Facebook profilinde neden fotoğrafın var herkes görüyor seni, erkek arkadaşı olamaz bir kızın
O zaman önümüzdeki maclara bakıcaz. Tenis olmazsa sevinirim akskadks
Benim kalkışlar şu şekil sana uyarsa kalkayım akskakd
Buna kızdım işte yok öyle menapozlu kadın tribi. Deneye yanıla olacakYılmak yok yola devam
Umut vadeden konuşmalar bunlar akskakd noldu nolur anlat
Sen baya bomba çıktın bacımsu
Üstüne bir de çocuk yaptık inanılır gibi değilenişte beydeki öngörü peki akdkakdka
Bende de durum aynı aslında da sana motivasyon sağlamaya çalışıyorum. Bitti dünkü sondu
Eskiden beceremiyordum.
Şimdide yeni biri dediklerinde, uzak gidin kafam kaldırmıyor diyerek yakında menapoza girecek kadın havasına giriyorum.
First date bir koltuktan diğerine geçmek bacımheyecan katıp bir kere daha first date ayarlasanıza birbirinizle :)
çok doğru bir tespit birçok erkek akıllı kadından korkuyor :)
First date bir koltuktan diğerine geçmek bacımsonunda çoğunluğu buna evriliyor. Hele ki Boğa burcuysa
Aynen öyle bir hisŞey gibi hissediyorum böyle yetişkinliğe geçişte bi dönem varmış herkes o zaman yolunu bulmuş benim kafam iyiymiş de ortada sap gibi kalmışım. Kritik zamanı da kaçırıncaArkadaşlarımın çocukları okula başladı ben tenis macı iste
ben sizin çok eğlenceli olduğunuzu düşünüyorum o kritik zamanlarda da sizi keşfedemeyenlerin kendi kaybıŞey gibi hissediyorum böyle yetişkinliğe geçişte bi dönem varmış herkes o zaman yolunu bulmuş benim kafam iyiymiş de ortada sap gibi kalmışım. Kritik zamanı da kaçırıncaArkadaşlarımın çocukları okula başladı ben tenis macı iste
Ahahah adam yine iyiymiş dürüst davranmış
ben sizin çok eğlenceli olduğunuzu düşünüyorum o kritik zamanlarda da sizi keşfedemeyenlerin kendi kaybı
belkide bir aptala katlanmak zorunda olmadığınız için şanslısınız :) hiç belli olmaz bu işler bir bakarsınız birşey başka birşeye sebep olur istediğiniz herşey bir anda olur
birşeyler gecikiyorsa olamadığı için değil daha iyisi olacağı içindir
Aha bu da love bombinge başladı. Bende bela mıknatısı var, tamam.Seniçok seviyorum Rosa lütfen benden ayrılma beni bırakma tülaaay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?