bence bu bir kıstas değil yani ilk buluşma sonunda ikincisini planlaması şart değil ama bana birkaç kez denk geldi. ee bi daha ne zaman görüşürüz, şu gün boş musun gibisinden şeyler. bence sonradan mesajlaşırken sorsa daha iyi di mi belki düşüneceğim ahahaha. sorduğu an cevap vermek durumunda kalıyoruz böyle. uzun zaman sonra sahiden bişeyler hissettiğim ama benim için tam hayal kırıklığı olan kişi de ilk buluşmada buluşmanın 30. dk'sında falan hatta iş çıkışlarında böyle buluşsak olur mu (saat onun işi yüzünden bir tık geç oluyordu) demişti. eve bırakırken de arabada 'mutlaka görüşelim, konuşalım' demişti ısrarcı bir havada. ha sonra noldu, fos. sözlere değil davranışlara bakmak lazımneden ayrılırken sorsun ki ? zaten o enerjiyi karşılıklı aldıysanız diğer günler mesajlaşırken/konuşurken hadi buluşalım der.
Gelin ata binmiş, ya nasip demiş ahahhaAnnemle babamın devlet memuru olduğunu söylediğim halde “ atınız var mi “ diye sormuştu
Olur mu öyle ay, tabii ki sever ve sevilirsiniz.Şart değil tabi :)
Ben çıkacağına dair umudumu kaybettim. Yalnızlık korkusu yüzünde aşağı yukarı aynı defolara sahip biriyle ömür geçirmekten korkuyorum. Oysa sevmek sevilmek istiyorum
At?Annemle babamın devlet memuru olduğunu söylediğim halde “ atınız var mi “ diye sormuştu
Sen böyle yazınca 23 yaşında tanıdığım biri geldi aklıma. Hep çok nazik, cömert ve asildi. Sandalyemi bile çekiyordu düşün. Ne eşimden ne eski nisanlimdan ne de diğer sevgililerimden bu kadar çok büyük bir buket almışlığım yoktur. Evde abim olduğu için eve bile götürememiştim, çok üzülmüştüm. Bana bu kadar çok çiçek alan biri de olmadı zaten. Tam içim ısınıyordu, eski sevgilim araya girdi dağıttı yine beni. Bu güzel adamı da böyle kaybettimtabii konu başlığına istinaden hep berbatları anlatıyoruz ama herkes de kötü değil. ben bir keresinde karşı tarafın yoğun ısrarları sonucu ay bi görüşeyim de aradan çıksın diye düşünüp görüşmüştüm. karşımdaki adamın kibarlığı hala aklımda bak. adam elinde çiçekle gelmiş yahubi şaşırdım, hoşuma gitti. konuştuk, ettik, kahve içtik sonra bir yerde balık yedik sonra tekrar kahve içmeye. ve asla elimi cebime attırmadı, bu konuda eşitlik olması gerektiğini düşünüyorum daima ama ilk buluşmada kadına hesap ödetmeyen erkek bana göre daha pozitif. centilmenlik yani amaç herifin parasını yemek değil. güzel bir ilk izlenim bırakıyor bence bu konuda. ki sonrasında da benimle görüşmeyi çok çok istedi ama ben etkilenmemiştim falan. düzgün insanlar da var yani hepsi kötü değil.
bence bu bir kıstas değil yani ilk buluşma sonunda ikincisini planlaması şart değil ama bana birkaç kez denk geldi. ee bi daha ne zaman görüşürüz, şu gün boş musun gibisinden şeyler. bence sonradan mesajlaşırken sorsa daha iyi di mi belki düşüneceğim ahahaha. sorduğu an cevap vermek durumunda kalıyoruz böyle. uzun zaman sonra sahiden bişeyler hissettiğim ama benim için tam hayal kırıklığı olan kişi de ilk buluşmada buluşmanın 30. dk'sında falan hatta iş çıkışlarında böyle buluşsak olur mu (saat onun işi yüzünden bir tık geç oluyordu) demişti. eve bırakırken de arabada 'mutlaka görüşelim, konuşalım' demişti ısrarcı bir havada. ha sonra noldu, fos. sözlere değil davranışlara bakmak lazım
at avrat silah? avratı bulmuş atı soruyo, sonra tabanca tüfek sorgulayacak
Adamı beğenmediğin için mi öyle mazeret uydurdun CalciBir tanesine de şey demiştim ben evlenmeyi düşünmüyorum okuyacağım. Sen evlenmek istiyorsun belli ki beni bekleme başkasını bulOkudum mu tabi ki hayır hahahhaha 25 yaşından sonra ne okulu okul mu kalmış
Ya aslında kötü çocuk değildi de niyeti evlenmekti. O ilişkiye başlasam 1 yıl içinde evlenirdim. Gözüm korktuAdamı beğenmediğin için mi öyle mazeret uydurdun CalciYoksa cidden evliliği düşünmüyor muydun?
Offf şimdi aklıma geldi. Bir ilk buluşmamda saatlerce otoparkta araba aramıştık.
Ya bunla Avm'de buluştuk, işte iki kahve içtik. Ben bırakayım dedi, tamam dedim hava soğuktu çünkü. Neyse indik -2'ye, büyük bir otopark gerçekten de. Bekliyorum, arabayı gösterecek diye. Ama bundan ses yok tabi.
Bu salak arabayı nereye park ettiğini unutmuş.
Oldu o zaman, ben kendim giderim de diyemedim, usulüme gelmedi. Tırım tırım araba aradık beraber. Hayır arabayı da bilmiyorum, şu mu bu mu diye diye içim kıyıldı resmen. Sonunda bulduk tabi.
Tabi bu zekada olan birini asla kaçırmadım, evlenirim ben bunla deyip sevgili oldum.
Ya aslında kötü çocuk değildi de niyeti evlenmekti. O ilişkiye başlasam 1 yıl içinde evlenirdim. Gözüm korktuAklıma nereden geldiyse okuyacağım dedim kurtulmak için hahahahah
Ben şapşallığını sevmiştim ya.hahaha o yukarıda anlattığım dangozda beni zorla eve bırakmak istemişti. aynen arabayı bulamamıştı sonra da "ya bende hafıza geriliği başladı, parkettiğim yerin fotosunu çekiyorum, haa c 25teymiş" diyip arabayı d25te aramıştı
İlk bulusmada benim ilk evcil hayvanımin adını bile bilirlerKizlar bugün bir dateim daha var. Fikir verin de bu sefer sinir olmadan döneyim eve:) Mesela kendiniz hakkinda ne kadar anlatiyorsunuz ilk bulusmada? Soru soruyor musunuz? Nasil gizemli kalabilirim cok soru sorarsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?