- 19 Mayıs 2020
- 46.548
- 208.623
- 548
At ne alaka?Israrla 2 defa sordu zenginim de demedim öyle bir tavır takınarak fa gitmedim kendisi Amerika da okumuştu bitcoin den parayı kırmıştı topuklarıma vura vura kaçtım uzun bir süre peşimden koştu engellemek zorunda kaldım hayatımda tanıdığım en tuhaf insandı
Ama ne yazık ki gay filan da değiliz
Benim komik değil baya tacizdi. Öğrenciydim. Buluştuk ettik eve bıraktı, kapıyı kapatırken arkamdan gelip zorla öpüşmeye çalışmıştı. Çok kötüydü, ağlaya ağlaya binmiştim asansöre.
İlk büyük aşkımla az daha evlenecektim. Babamla falan tavla oynamisligi vardı, romantiklikte nirvana bir balık erkegiydi, beni manipüle etmek için beraberken şirin çeyiz mağazalarıni gezer, kalpli yumurta kalıbı falan alırdıbıraksan çeyiz düzer,öyle bir evlilik hevesi vardı adamda. 21 yaşındaydım , ayrıldım. Hem çok üzüldüm hem de üzerimden yük kalktı. Yani az kaldı aşk defterini açtığım gibi kapatıyorum. (Neredeyse) ilk öptüğüm adam son öptüğüm kişi olacaktı. Tövbe bismillah, kimi insan seviyor ama bence düşüncesi bile korkutucu ya, onla o yaşta evlensem aramızın bozuk olduğu günlerde ütü transina girmişken 'acaba evlenmesem nasıl bir hayatım olurdu' diye hulyalara dalardim, kendimi taniyorum:)
Bende hala bekar olsam ne olurdu diyorumİlk büyük aşkımla az daha evlenecektim. Babamla falan tavla oynamisligi vardı, romantiklikte nirvana bir balık erkegiydi, beni manipüle etmek için beraberken şirin çeyiz mağazalarıni gezer, kalpli yumurta kalıbı falan alırdıbıraksan çeyiz düzer,öyle bir evlilik hevesi vardı adamda. 21 yaşındaydım , ayrıldım. Hem çok üzüldüm hem de üzerimden yük kalktı. Yani az kaldı aşk defterini açtığım gibi kapatıyorum. (Neredeyse) ilk öptüğüm adam son öptüğüm kişi olacaktı. Tövbe bismillah, kimi insan seviyor ama bence düşüncesi bile korkutucu ya, onla o yaşta evlensem aramızın bozuk olduğu günlerde ütü transina girmişken 'acaba evlenmesem nasıl bir hayatım olurdu' diye hulyalara dalardim, kendimi taniyorum:)
Yani beni çok açmamıştı. Birebir tanıdığım biriydi bu arada internet falan da değildi. Romantik değildi çünkü itmeme rağmen öpmeye çalışmıştıBuluşmaniz kotu mu geçmişti? İshalden sonra devamli iyi niyet gostermeyeyim diyorum ama filmlerdeki eve birakmali romantik opuşmelerden yapmaya ugraşmiş ve batirmiş olabilir.
Alavara'nın ne sucu var simdibaşka bir zaman da alsancak'ta bi makarnacı var pis bi yer, ben tabii bilmiyorum o dönem oraya götürdü. orada da öğrenciler ucuz makarna yiyordu ama mekan yine leş.
Bildiğimiz "at" dimi?Annemle babamın devlet memuru olduğunu söylediğim halde “ atınız var mi “ diye sormuştu
Kusura bakmayın ayıp demişsiniz ama insanın dışarıdayken büyük tuvaleti geldiyse nereye yapacak? Ki ben ister büyük olsun ister küçük için olsun evimin dışında başka bir yerde tuvaletimi yapmaktan asla hoşlanmam, umumi tuvalet de kullanmamaya çalışırım ama insanın gelince mecbur kullanacak, nesi ayıp oluyor?İnsanların umumi tuvaletlerde masturbasyon yapabilecegi fikri beni biraz üzdü hani afedersiniz s.csalar daha kabul edilebilir benim için. Ki ofis harici umumi tuvalette kaka yapmak da bence biraz ayıp. Orayı evi mi bellemiş masturbasyon ne yahu kamuya açık tuvalette. Gerçekten hayattan biraz soğudum.
evet ya belki adam ondan kıpraşıyorduStressli ve heyecanli durumlarda tepki olarak ishal olan insanlar varmiş ama ya.
Eskiden çook heyecanlaninca karin agrisi tutuyordu beni mesela ishal olmuyordum ama agri oluyordu.
At çiftliğine gittiğimi söyledim ama normal öyle kahvaltıya yani ata biniyorum bile demedimAt ne alaka?
Yaa başka bir konuda bunu dile getirmiştim. Yazım yanlışı yapan üyelerin linç edildiği bir sitede Tanzimat dönemi özenti aydınları gibi yarı Türkçe yarı İngilizce konuşmayı gerçekten anlayamıyorum. İlişkilerden sosyal medyadan bahsedilirken çok yapılıyor burda feci görünüyor bence. Date love body first bilmem ne bu nedir arkadaşyakında hintliler gibi konuşacağız konuşmanın %30 u turkçe %70 i ingilizce gibi.
ilk randevu yerine deyt demek bizi daha modern yapmıyor.
yds de 90 yapan ingilizcem var ama bu cumlelerin her yerine referanssız,alaysız, turkçe tam karşılığı olan ingilizce kelime konulmasını anlamıyorum.
ciddi anlamda duyarımı yaptıktan sonra konunuza geleyim;
sinirlenmekte haklısınız, karşınıza saçmasapan kişiler çıkmış.
Bu dürften sayılmıyor mu? Hem de cok büyük bir dert benceBu arada konu süpermiş ama yanlış yere açılmış sanki. Burası BDV
Adamın zihninde ev araba gibi bi şey heraldeAt ne alaka?
Buna çok güldüm çünkü ben de ilk görünce iki kere okudum bildiğimiz at mı diyeBildiğimiz "at" dimi?
Çiçeğim valla bu çok büyük dert. Ben ciddi anlamda depresyona girdim. İnsanın hevesi kalmıyor yalnızlasıyor umudunu kaybediyor. Bakma gülüyoruz ama gerçekten makarasını yapmasak deliririz. Arkadaşlarımın çocuklara ilkokula başladı benim muhatap olduğum tiplere bakar mısınBu arada konu süpermiş ama yanlış yere açılmış sanki. Burası BDV
yakında hintliler gibi konuşacağız konuşmanın %30 u turkçe %70 i ingilizce gibi.
ilk randevu yerine deyt demek bizi daha modern yapmıyor.
yds de 90 yapan ingilizcem var ama bu cumlelerin her yerine referanssız,alaysız, turkçe tam karşılığı olan ingilizce kelime konulmasını anlamıyorum.
ciddi anlamda duyarımı yaptıktan sonra konunuza geleyim;
sinirlenmekte haklısınız, karşınıza saçmasapan kişiler çıkmış.
Leş gibi çünkü.Alavara'nın ne sucu var simdi
Ay ben de ben deEn son randevum eşimle oldu o da 9 yıl önce. Ay eşimle ilk buluşmam da failBen bu adamla tekrar buluşup üstüne evlendim bir de hahahahha
Ay ben de hayatım boyunca umumi tuvaletlerde mokunu yapan insanları yargıladım. Dünyanın en saçma olaylarından biriydi bana göre 'yani cis tamam da toplu alanlardaki tuvaletlerde de sıcmazsınnn' derdim hep.İnsanların umumi tuvaletlerde masturbasyon yapabilecegi fikri beni biraz üzdü hani afedersiniz s.csalar daha kabul edilebilir benim için. Ki ofis harici umumi tuvalette kaka yapmak da bence biraz ayıp. Orayı evi mi bellemiş masturbasyon ne yahu kamuya açık tuvalette. Gerçekten hayattan biraz soğudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?