• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berbat Date Anıları

Israrla 2 defa sordu zenginim de demedim öyle bir tavır takınarak fa gitmedim kendisi Amerika da okumuştu bitcoin den parayı kırmıştı topuklarıma vura vura kaçtım uzun bir süre peşimden koştu engellemek zorunda kaldım hayatımda tanıdığım en tuhaf insandı
At ne alaka? 🤣

Benim komik değil baya tacizdi. Öğrenciydim. Buluştuk ettik eve bıraktı, kapıyı kapatırken arkamdan gelip zorla öpüşmeye çalışmıştı. Çok kötüydü, ağlaya ağlaya binmiştim asansöre.

Buluşmaniz kotu mu geçmişti? İshalden sonra devamli iyi niyet gostermeyeyim diyorum ama filmlerdeki eve birakmali romantik opuşmelerden yapmaya ugraşmiş ve batirmiş olabilir. 😬

İlk büyük aşkımla az daha evlenecektim. Babamla falan tavla oynamisligi vardı, romantiklikte nirvana bir balık erkegiydi, beni manipüle etmek için beraberken şirin çeyiz mağazalarıni gezer, kalpli yumurta kalıbı falan alırdı 😅 bıraksan çeyiz düzer,öyle bir evlilik hevesi vardı adamda. 21 yaşındaydım , ayrıldım. Hem çok üzüldüm hem de üzerimden yük kalktı. Yani az kaldı aşk defterini açtığım gibi kapatıyorum. (Neredeyse) ilk öptüğüm adam son öptüğüm kişi olacaktı. Tövbe bismillah, kimi insan seviyor ama bence düşüncesi bile korkutucu ya, onla o yaşta evlensem aramızın bozuk olduğu günlerde ütü transina girmişken 'acaba evlenmesem nasıl bir hayatım olurdu' diye hulyalara dalardim, kendimi taniyorum:)

Ben de bu ilk aşk şeylerini normal bulamiyorum kendi içimde. Bazilarina çok romantik geliyor ilk sevgiliyke evlenmek ama benim ilk sevgilim 15li yaşlarda olmuştu ve ilk o zaman öpüşmüştüm. 🙄 Çokta aşıktim ama ergen aşki haddinden fazla surmustu ve aklimdan " başkalariyla olsa nasil olurdu" dusunceleri geçmeye başlamişti bile. 😬 Ayrilmiştik ama o cocukla fazla zaman harcamişim dedim sonra daha hizli şekilde devam etmiştim. 😂😂

İlk büyük aşkımla az daha evlenecektim. Babamla falan tavla oynamisligi vardı, romantiklikte nirvana bir balık erkegiydi, beni manipüle etmek için beraberken şirin çeyiz mağazalarıni gezer, kalpli yumurta kalıbı falan alırdı 😅 bıraksan çeyiz düzer,öyle bir evlilik hevesi vardı adamda. 21 yaşındaydım , ayrıldım. Hem çok üzüldüm hem de üzerimden yük kalktı. Yani az kaldı aşk defterini açtığım gibi kapatıyorum. (Neredeyse) ilk öptüğüm adam son öptüğüm kişi olacaktı. Tövbe bismillah, kimi insan seviyor ama bence düşüncesi bile korkutucu ya, onla o yaşta evlensem aramızın bozuk olduğu günlerde ütü transina girmişken 'acaba evlenmesem nasıl bir hayatım olurdu' diye hulyalara dalardim, kendimi taniyorum:)
Bende hala bekar olsam ne olurdu diyorum 😂 benim ilklerimden degildi ama neden o yaşta evlendiysem🙈🤷🏼‍♀️
Yapcak birşey yok, okuyup okuyup halime sükredşyorum😂

Buluşmaniz kotu mu geçmişti? İshalden sonra devamli iyi niyet gostermeyeyim diyorum ama filmlerdeki eve birakmali romantik opuşmelerden yapmaya ugraşmiş ve batirmiş olabilir. 😬
Yani beni çok açmamıştı. Birebir tanıdığım biriydi bu arada internet falan da değildi. Romantik değildi çünkü itmeme rağmen öpmeye çalışmıştı 🤮 hoşlansam zaten ben atlarım 🥲

İnsanların umumi tuvaletlerde masturbasyon yapabilecegi fikri beni biraz üzdü hani afedersiniz s.csalar daha kabul edilebilir benim için. Ki ofis harici umumi tuvalette kaka yapmak da bence biraz ayıp. Orayı evi mi bellemiş masturbasyon ne yahu kamuya açık tuvalette. Gerçekten hayattan biraz soğudum.
Kusura bakmayın ayıp demişsiniz ama insanın dışarıdayken büyük tuvaleti geldiyse nereye yapacak? Ki ben ister büyük olsun ister küçük için olsun evimin dışında başka bir yerde tuvaletimi yapmaktan asla hoşlanmam, umumi tuvalet de kullanmamaya çalışırım ama insanın gelince mecbur kullanacak, nesi ayıp oluyor?

Stressli ve heyecanli durumlarda tepki olarak ishal olan insanlar varmiş ama ya. 😂
Eskiden çook heyecanlaninca karin agrisi tutuyordu beni mesela ishal olmuyordum ama agri oluyordu. 🙄
evet ya belki adam ondan kıpraşıyordu :KK70:

Bu arada konu süpermiş ama yanlış yere açılmış sanki. Burası BDV

yakında hintliler gibi konuşacağız konuşmanın %30 u turkçe %70 i ingilizce gibi.
ilk randevu yerine deyt demek bizi daha modern yapmıyor.
yds de 90 yapan ingilizcem var ama bu cumlelerin her yerine referanssız,alaysız, turkçe tam karşılığı olan ingilizce kelime konulmasını anlamıyorum.
ciddi anlamda duyarımı yaptıktan sonra konunuza geleyim;

sinirlenmekte haklısınız, karşınıza saçmasapan kişiler çıkmış.

yakında hintliler gibi konuşacağız konuşmanın %30 u turkçe %70 i ingilizce gibi.
yds de 90 yapan ingilizcem var ama bu cumlelerin her yerine referanssız,alaysız, turkçe tam karşılığı olan ingilizce kelime konulmasını anlamıyorum.

Yaa başka bir konuda bunu dile getirmiştim. Yazım yanlışı yapan üyelerin linç edildiği bir sitede Tanzimat dönemi özenti aydınları gibi yarı Türkçe yarı İngilizce konuşmayı gerçekten anlayamıyorum. İlişkilerden sosyal medyadan bahsedilirken çok yapılıyor burda feci görünüyor bence. Date love body first bilmem ne bu nedir arkadaş 😁 konuya gelirsek ilişkiler çok çok acayip bir hal almış. Erkeklerin pek çoğu kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor elimi sallasam ellisi havasında en tiplisinden en tipsizine kadar ki bunlar içinde bırak dört dörtlük adamı dört üçlük adam bile yok. Tipi güzel olan karakteri bozuk olur başka arızaları olur. Hadi tipe önem vermeyeyim iyi insan olsun dye seçersin hem tipsiz hem karaktersiz çıkar. Ooo bir anlatsam otuz küsür yıllık ömrüme sığan karaktersizleri…

Adamın zihninde ev araba gibi bi şey heralde 😂
Bildiğimiz "at" dimi?
Buna çok güldüm çünkü ben de ilk görünce iki kere okudum bildiğimiz at mı diye :halay:
Bu arada konu süpermiş ama yanlış yere açılmış sanki. Burası BDV
Çiçeğim valla bu çok büyük dert. Ben ciddi anlamda depresyona girdim. İnsanın hevesi kalmıyor yalnızlasıyor umudunu kaybediyor. Bakma gülüyoruz ama gerçekten makarasını yapmasak deliririz. Arkadaşlarımın çocuklara ilkokula başladı benim muhatap olduğum tiplere bakar mısın

Aşkım çünkü etimolojik ve linguistic olarak bazı kavramlar diller arası tam çevrilemez anlamını yitirir. Ayetleri sureleri Arapçadan Türkçeye tam çevirmek için sayfalarca meal yazmışlar mesela namazı Arapça kılıyoruz çünkü Türkçesi aynı anlamı vermiyor mesela Love bombing çok kullanıldı yazışmalarda. Adam bunu psikolojide kavram olarak almış açıklaması 3 satır. Bi noktada yozlaşma değil anlaşılırlık.

En son randevum eşimle oldu o da 9 yıl önce. Ay eşimle ilk buluşmam da fail :KK70: Ben bu adamla tekrar buluşup üstüne evlendim bir de hahahahha
Ay ben de ben de :KK70: Şimdi biz eşimle ilk buluştuk. Ben böyle süslendim, siyah pantolon giyeceğim, evimde de iki kedi var. Tüyleri yapışıyor tabi, tertemiz ütülenmiş simsiyah pantolon, ben de tüyleri yapışmasın diye tam kapıdan çıkarken en son pantolonu kapının yanında giydim ayakkabıları geçirdim hızlıca çıktım. Eşimle oturuyoruz kafede o da lacivert kabanını yan tarafa koymuş böyle nasıl kedi tüyü içinde, kabanın rengi görünmüyor neredeyse tüyden. Farkettiğimi gördü herhalde, "ay temizlemeye çalıştım ama pek iyi temizleyememişim, evde kedi var da" Ben: "a öyle mi kaç tane?" Eşim önce bir yutkundu sonra cevap verdi "9 tane" :KK70: Bir kedi aşığı olarak o an etkilendiğimi itiraf etmeliyim. Neyse eşim epey çenesi düşük ve doğal bir insandır o yüzden astrojurnal arkadaşımızın bahsettiği o gergin anları çok iyi bilirim ama hiç öyle olmadı. Eşim konuştu da konuştu konuştu da konuştu aile sırlarına kadar anlattı, en sonunda da biz ayrılırken "bunları izlemeni istiyorum" diye bana bir kısa film listesi verdi :KK64: Neyse eve geldim telefonuma bir mesaj "Hayatımın en güzel akşamıydı" :KK64:İlerleyen günlerde mesaj bombbardımanı, illa tekrar buluşmak için nasıl ısrar ediyor. Ok dedim bir şans vereyim. Gittim buluşmaya. Bana dedi ki "ya vaktin varsa şurada bir dershane var oraya bir uğramam gerekiyor". İyi dedim. Şurada dediği dershane var ya ohhoooo tüm karşıyaka çarşısının içerisinden Alaybey'e kadar yürüttü beni ayağımda topuklu ayakkabılarla. Sonra bu elinde bir tomar hani şu reklam stickerları var ya direklere falan yapıştırılan, onlarla çıktı dedi "şunları yapıştırmamız lazım" Biz başladık mı sokak sokak bunları yapıştırıyoruz her yere, ben topuklularla, saatlerce, hava karardı, en sonunda dedim "benim eve gitmem lazım artık" zar zor vapurun kalkmasına 5dakika kala bir çay içtik ben vapura yetişeyim diye koştur koştur yetiştik iskeleye. Bir kedi geziniyor oralarda "aaa benim kedilerden biri kaçmış yakalayalım şunu" dedi. O "pisi pisi", ben topuklularla kedinin peşinden koşuyorum, kedi kaçıyor, nihayet tuttum kediyi getirdim aldı bu böyle " aa bu benim kedi değilmiş" Ben "iyi tamam vapura bineyim ben artık kaçıyor" zil çalmış zor atladım vapura, eve geldim ayaklarıma kara sular inmiş ayakkabılarımı çıkartıyorum nasıl zonkluyor ayaklarım, derken telefonumun mesaj sesi öttü "çok teşekkür ederim, bugün çok eğlenceli bir gündü, çok güzel zaman geçirdim" :KK57:.
Üçüncü defa buluşmaya ne motive etti onu tam hatırlamıyorum ama şunu asla unutamıyorum: D... pizza da 1,5 jumbo boy pizza ile 1 litre kolayı mideye indirdi, ben ŞOK.
Evet sonra evlendim bu adamla :KK70:

İnsanların umumi tuvaletlerde masturbasyon yapabilecegi fikri beni biraz üzdü hani afedersiniz s.csalar daha kabul edilebilir benim için. Ki ofis harici umumi tuvalette kaka yapmak da bence biraz ayıp. Orayı evi mi bellemiş masturbasyon ne yahu kamuya açık tuvalette. Gerçekten hayattan biraz soğudum.
Ay ben de hayatım boyunca umumi tuvaletlerde mokunu yapan insanları yargıladım. Dünyanın en saçma olaylarından biriydi bana göre 'yani cis tamam da toplu alanlardaki tuvaletlerde de sıcmazsınnn' derdim hep.

Sonra gecen ay sınavımın oldugu gün okulda cok sıkıstım ama yok böyle bi sey. Tutmaya calısıyorum falan olmuyo bi de sınav da uzun yaklasık 2 saat sürecek. Kafamda hesap yaptım eger gitmesem sınavın ortasında üniversiteyi terk etmeme neden olacak rezillikler yasanacaktı muhtemelen :KK70:

İste hayatta bazen zor kararlar vermek zorunda kalırsın. Gittim s*ctım üniversitenin tuvaletinde 🥺 O gün yasadıgım deneyimden sonra daha farkli bir insan olduguma inanıyorum.

Umumi tuvaletlerde s*canlar da insandırEn Büyük KK

Back