- 30 Aralık 2016
- 2.944
- 10.149
- 128
- Konu Sahibi Gunel hesenzade
-
yaa epey yiyorsunuz ama bu sekilde:))Atak günlerinde sadece proteinle besleniyorsunuz. Et süt yoğurt yumurta peynir tavuk gibi. Bunların Light olması gerekiyor. Herkese çıkan atak süresi farklı. O sürede bunları yiyorsunuz ama sınırlama yok istediğiniz kadar. Son olarak da her gün 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği tüketiyorsunuz. Bundan poğaçalar helvalar pizzalar aklınıza ne gelirse yapabiliyorsunuzsınırsız yeme hakkınız var tek şart Light olmaları
Canim menun harika boyle devam.et sen sanada basarilar dilerim insallah hayalerine biran evvel kavusursun tatlimSelam
Kahvaltı 10: 2 adet yumurta 2 yemek kaşığı zeytinyağında tavada, 1 dilim ekmek, yarım kk light beyaz peynir, şekersiz çay
Öğlen 14: 30 gr sarı leblebi, 30 gr siyah çekirdekli kuru üzüm, 1 elma, 1 çay bardağı sade neskafe
Akşam 19: Karışık yeşilliklerle (marul, taze soğan, dereotu, brokoli) salata, sirkeli,1 kaşık zeytinyağ
Toplam: 920 kalori
Bugünkü menüm bu. Akşamı yemedim tabi daha plan yaptım. Kalorisi az oldu bugün ama bugünlük böyle olsun.
Benim başlangıç kilom 90.9 kg zaten yukarda görmüşsünüzdür. 91 kg değil dikkatinizi çekerim 100 gr ın bile hesabını yapıyorum
25 kilo vermek istiyorum, size göre yolum uuuzuuuuun ...
Light olan yağı az demeksergerdan kiz bir sey sorcam nolur kusruma bakmada Ling nedir anlayamadim.
Kiz ben sutu alirim evde yogurtumu kendim yaparim dukkan bazar yogurtun hic sevmem cutu kayantib birakirim iliyinca onu kendim mayalarim iyice yogurt olur anam yani ben yapan yogurtda ling yokmudur yoksa varmidir
Ben de yoğurt ve ekmeğimizi evde kendim yapıyorum vallaha tadına doyum olmuyor, hemen de bayatlıyor, ekşiyor doğal olduğından.sergerdan kiz bir sey sorcam nolur kusruma bakmada Ling nedir anlayamadim.
Kiz ben sutu alirim evde yogurtumu kendim yaparim dukkan bazar yogurtun hic sevmem cutu kayantib birakirim iliyinca onu kendim mayalarim iyice yogurt olur anam yani ben yapan yogurtda ling yokmudur yoksa varmidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?