Beraber zayifliyalim hatdda yarişalim

yaa epey yiyorsunuz ama bu sekilde:))
benim yaptığım diyetin yanında süpermis bu
ben bir araştırayim netten dediğiniz gibi.
ama belli bir şeye bağlı kalmak zor geliyor bana.
yani sürekli light bulma imkanım yok mesela.ben yediklerimi azaltıp porsiyon küçülterek tatlı ve ekmeği minimuma indirerek zayıflamaya çalışıyorum.
gidebildiğim kadar bir deneyim bakalım ya batarim ya çıkarım
olmazsa dukan diyetini denetim sonra yeter ki sonunda kilo vermek olsun

Ben de sizin gibi şekeri bırakıp ekmeği azalttım pprsşyonları küçüktüm derken baktım emekleyerek gidiyorum. Bu diyet ile çok güzel kilo verenleri görünce başladım. Çok şükür güzel gidiyor. Ramazandan sonra Temmuz gibi sanırım hedefime ulaşacağım. çünkü ben gelin olacam da siz kaç kilosunuz

sergerdan buyur canim hos geldin .
Katil aramiza canim kendinde yaz yas kac kilon kac belki yadinda gozumden kacdiysa kusuruma bakmayin.
Kizlar hepinize basarilar dilerim.
Benimde diyetde yolum uzundur hala 20 kq vermek istiyorum

Canim menun harika boyle devam.et sen sanada basarilar dilerim insallah hayalerine biran evvel kavusursun tatlim

Yaşım 24. 87'den 77'e indim. Hedefim 63 kilo tatlış bir gelin olmak Ben de bugün yaptıklarımı yazayım.
Sabah :
1 yumurta, 1 salatalık, 1 Light üçgen peynir, 2 tane dukan poğaça (yulaf kepeğinden)
Arada bir fincan şekersiz kahve
Öğlen:
1 porsiyon patlıcan salatası, 1 kase yoğurt
Akşam:
1 porsiyon etli taze fasulye, salata

Spor olarak: 45 dk leslie, 25 dk mekik, köprü gibi hareketler

sergerdan kiz bir sey sorcam nolur kusruma bakmada Ling nedir anlayamadim.
Kiz ben sutu alirim evde yogurtumu kendim yaparim dukkan bazar yogurtun hic sevmem cutu kayantib birakirim iliyinca onu kendim mayalarim iyice yogurt olur anam yani ben yapan yogurtda ling yokmudur yoksa varmidir

Gunaydin herkesegununuz bol ekili kacamaksiz bir gun olsun insallah hadi hep beraber ilk gunumuze birlikde Bismillah deyelim.kizlar.
Bu sabah oyandim hava miss kimi baharin o mis kokulu havasini severim cami acdim pencereden bir derin nefes aldim.
Daha sonra aksamdan ceviz 1 bardak suda bekletmisdim onu icdim cevizin yedim şeytan diyo git tartil bir bak tartida neyle karsilsirsin gedyim tartilayim yazacam simdi kilom ne kadardi insallabir 80 lerden cika bilsem gerisi gelcekde nerde anam aylardi 80 lerde sayib duruyorum bikdim da tartida ayni rakami gorub durmakdan

Ay kizlar yende cekim inmemis
Şimdi tartildim kilom
80,400
ya sinir bozucu kilo.
Aylardir 81
80 arasinda gidib geliyor.
Bu hafta o direnci kircam insallah benim bunyem sanirim kilo vermelere bezdi amma ne kadar direnc gostersede mutlaka bir gun gidecek

Light olan yağı az demek
peynir ve yoğurdu yağı az olanı tercih ediyorum. Ben de 77de takıldım kaldım gelecek pazartesi bakacağız bakalım 76 olacak mı. Ama gerçekten çok etkili bir diyet. 1.5 ay oldu 10 kilom gitti çok şükür

Menüm
Kahvaltı 9: avakado
Öğlen karışık yeşil salata 2 yemek kaşığı zeytinyağlı, 5 adet siyah zeytin
Akşam 19: Menemen
Yürüyüş 10 km
Su 1 lt
Ya kızlar böyle bazen kilo bir yerde sabitlenip durunca 3 günlük şok diyet veriyormuş diyetisyenler duydunuz mu onu

Ben de yoğurt ve ekmeğimizi evde kendim yapıyorum vallaha tadına doyum olmuyor, hemen de bayatlıyor, ekşiyor doğal olduğından.

Canlarim merhaba naslsiniz kizlar bu sabahh uyandim xalatalik detox suyundan icdim dunden iciyorum.
Dun spor yapamadim.
Bugun insallah yaparim.
Sabahki menumu atram yesileklerle.omlet yapdim

Oglen ezo gelin corbasi yesilikk ve turp ekemk yok bir isirk aldim ekmekden .
Bol pul bibireli corba saat 4 de turk kahvesi sade .
1 bardak su .
Simdi aksama yemek yapcam ve spor yapcam hadi spor baslasin kizlar

Bugunki sporum 60 dakkalik yurus.

Aksam yemegim ipin ucun kacirdim ya tavuklu pilav bizim buralarin mehsur yermgidir ya canim cok cekmisdi yedim vallah dayanamadim icinde erik kurusu uzum kurusu falan vardi super idi yarin telafi ederim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…