• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber zayifliyalim hatdda yarişalim

Kizlar ekmeyimin yarsi kaldi ve 3 ceviz koydum kaba amma 1 verdim cocuklara.
Hepinize Gunaydin gunaydin gununuz xos kecsin incecik kizlar olalalim insallah

1493360935502-1994830456.jpg

Kizlar bugun tam 11777 adim atdim
10 km yurudum aralarda kosdum.
754 kalori yakdim.
Super spor oldu dusumu aldim gecde olsa ogle yemegimi yiyorum bugun oglen yemegimi 17:45 de yedim
Ogle ve aksam yemegim bir yapdim daha aksam yemem.

Kizlar ben dun kendim biber yagi hazirladim aslinda 10 gun beklemelidir dayanamayib bugun karnima bacaklarima basen bolgeme surdum ve streçle sardim ustunden yun salvar geyindim.
Tam 10 km yurudum cok terledim.
Dusumu aldim simdi yemegimi yiyorum.

Iyi aksamlar saat 6 den sonra agzima hic bir sey surmedim su cay su cay gunu tamamladim gedib uyuyacagimda Survivorun bitmesin bekloyorum.
Allah rahatlik versin hepimize

Gunaydin gunlugum bu sabah 6 dan uyandim bugunn yolculugum.var islerim.var hal edeyim sabah bir kupa nes koffe icdim ahanda sabah kahvaltim bundan ibaret olcak.
Oglende allah ne verdiyse ondan yerim

2 gun sonra yeniden sizlerle beraberim naslsiniz benim biraz tefonla sorunum vardi giris yapamiyordum hesab kitab karisdi ismi bile degisdirdim simdi burdayim guneli guney olarkadan yapibda geldim sizlerleyim yenede

Kizlar oglen yemegim menum .semizotu dereotu maydonuz nane yesil sogan havuc salatalik yogurt katdim salata niyyetine.
3 k karabugdy
2 k makarna.
1 k sebze yemegi
Biber tursum.
Şimdiye kadar 3km yurus
2 L su
2 b Yesil cay
1 b turk kahvesi.
Ve detoxs suyu 2 bardakda o.

Detoxs suyum..
1 boyuk boy salatalik .
Yumurtan yarisi kadar yas zencefil
Ikisinde rendeledim
Uzerine taze nane ve maydonuz ekledim 1 limonun suyu ve kabuklari.
2L kayniyan kaynar su.
Kavonuzda hepsin uzerine kaynar su ekledim.
Gun boyu icecem.

Kizlar bu arada ben bir cay aldim onu icmeye basladim 2 gundur.
GOJIBERU Cayi posetde.
Ve bilmiyorum diyetin sayesinde ya sporin yada gojberru cayinin etgisinendirmi aylardir yerinden terpenmeyen kilom gitmeye basladi enson 80.400 dum ve bu sabah 79.600 .
Insllah yaza kadar hedefime catarim

Hadi bakalım bende hem bir grupta yarışıyorum hem seni takip edeyim canım..bende 78.9 kiloydum şimdi 69.8 civarlarındayım..hedefim 57 olmak inşallah

Bugün yaklaşık 10000 adım yürüdüm..şu saatten sonra da birşey yemek istemiyorum..bu ayın 25 inde düğün var o zaman kadar kaçamak yapmasam keşke..

Gunaydin kizlar ben geldim bugun oyandim detoxs suyuma elma sirkesi katib icdim.
Daha sonra gojjberyu cayimi icdim.
Kizi kirese apardim donusde 2678 adimm atarak yurus yapdim .
Kahvaltimi yapdim menumdaki ekmeyin yarsi kaldi

Kizlar hadi spor baslasin deyerekden cikdim kosu bandina 30 dakkadir yuruyorum halada davam ediyorum superdi .
Tum bedenime kendim yapdigim niber yagimdan surdum stercle sardim yun salavar giydim baya terledim

Back