Beraber zayifliyalim hatdda yarişalim

merhaba yeşil kahveyi ilk defa duydum burada.
ben yurtdisindayim temin etme imkanım varmı bilmiyorum
yeşil kahve siz katılsam olur mu?

Buyur cani katila bilirsin yurdisi neresi canim.amma yesil kahve adi yazida benimdir.
Canim vberaber zayiflayalim ..
Katil bana hergun duzenli yaz yazalim motive olalim bir birimize destek oluruz bir birimizin diyetini spor ve gundeik aktivelerimizi anatalim bir birimize

tamm olur insallh.
yeşil kahve siz olsun ama benimki:)
onun yerine yeşil çay içerim

senin kilon kaç hedefin kac canm?
ona göre destek oluruz birbirimize.
bugün sabah 7 : bir büyük bardak limonlu su
kahvaltı: 2 yumurta beyazı pul biberi serpilmiş
bir küçük boy domates ve salatalık bir kaç adet ceviz içi
bir bardak çay
arada bir bardak taze demlenmis limonlu karanfilli zencefil çayı
saat 6 da:zeytinyağlı havuclu pirasa yemeği ve cacikla kapatacagim günü insallh:)
edit:spor olarakta birazdan çıkıp 45 dk yürüyüş yapmayı planliyorum

Selam
Kahvaltı 10: 2 adet yumurta 2 yemek kaşığı zeytinyağında tavada, 1 dilim ekmek, yarım kk light beyaz peynir, şekersiz çay
Öğlen 14: 30 gr sarı leblebi, 30 gr siyah çekirdekli kuru üzüm, 1 elma, 1 çay bardağı sade neskafe
Akşam 19: Karışık yeşilliklerle (marul, taze soğan, dereotu, brokoli) salata, sirkeli,1 kaşık zeytinyağ
Toplam: 920 kalori
Bugünkü menüm bu. Akşamı yemedim tabi daha plan yaptım. Kalorisi az oldu bugün ama bugünlük böyle olsun.
Benim başlangıç kilom 90.9 kg zaten yukarda görmüşsünüzdür. 91 kg değil dikkatinizi çekerim 100 gr ın bile hesabını yapıyorum
25 kilo vermek istiyorum, size göre yolum uuuzuuuuun ...

Hangi ülkedesin canım

M
yazmasan daha iyi canm:)
başka konularda epey açık ettim kendimide tanıyanlar çıkabilir :)
sende mi kilo vermek istiyorsun
Meraktan sordum. Ben ankaradayım ismim döne. 3 nisanda rejime başladım 90.9 kg ile. 2 buçuk hafta oldu işte. Evlilik sigara bırakma hamilelik doğum derken şişko bir insan oldum ama uzun zaman bunu farketmedim
İnsülin direnci çıktı tiroid bozuldu...
Yani kilo vermem lazım vermeye çalışıyorum

geçmiş olsun öncelikle.
tedavini ihmal etme.troit önemli bir etken diye biliyorum kilo vermede.
insulin direnci içinde onu tetiklemeyecek şekilde beslenmen lazım.
diyetisyene gittin mi?
aslında sağlığın açısından belli bir listeye göre beslensen daha iyi olur.
senin uzun süre aç kalmaman da gerekli diye biliyorum ona göre yiyebilecegin şeylerin listesi olur elinde.
iki haftadır nasıl besleniyorsun
fark ettimi hiç?
bebeginide sağlıkla büyür inşallah
kaç aylık?

Merhabalar Aranıza ben de katılabilir miyim bir buçuk aydır diyet yapıyorum. 87'den 77'e düştüm. Hedefim 63 umarım herkes dilediği sonuca bir an önce ulaşır.

Merhabalar Aranıza ben de katılabilir miyim bir buçuk aydır diyet yapıyorum. 87'den 77'e düştüm. Hedefim 63 umarım herkes dilediği sonuca bir an önce ulaşır.
merhaba :)
Gunel huseyinli konu sahibi görünce döner mutlaka.
siz nasıl verdiniz 10 kiloyu.maşallah çok iyi vermişsiniz.
umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız

merhaba :)
Gunel huseyinli konu sahibi görünce döner mutlaka.
siz nasıl verdiniz 10 kiloyu.maşallah çok iyi vermişsiniz.
umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız
Ben dukan diyeti yapıyorum. 8 Martta başlamıştım çok memnunum bu süreçten. İki haftadır spor yapamıyorum tekrar başladım. Gerçekten kilo vermek isteyen herkese dukanı tavsiye ederim

Ben dukan diyeti yapıyorum. 8 Martta başlamıştım çok memnunum bu süreçten. İki haftadır spor yapamıyorum tekrar başladım. Gerçekten kilo vermek isteyen herkese dukanı tavsiye ederim
onu bende geçen burda bir konuda duydum sonra netten arastirdum ama pek bişey anlamadim.
5 gün boyunca hergün farklı gruplardan mi besleniliyor?

onu bende geçen burda bir konuda duydum sonra netten arastirdum ama pek bişey anlamadim.
5 gün boyunca hergün farklı gruplardan mi besleniliyor?
Aslında ben de çok fazla araştırdım. İlk başta karışık gibi ama sonrasında çok kolay. Öncelikle dukanın sitesi var oraya girip test yapıyorsunuz. Size kaç günde istediğiniz kiloya ulaşacağınızı söylüyor. Dört evreden oluşuyor ilk aşama atak dönemi. Sitede herkese göre ayrı süre çıkıyor bana 6 gün çıktı ve ben 6 gün yaptıktan sonra 3 kilo verdim

Atak günlerinde sadece proteinle besleniyorsunuz. Et süt yoğurt yumurta peynir tavuk gibi. Bunların Light olması gerekiyor. Herkese çıkan atak süresi farklı. O sürede bunları yiyorsunuz ama sınırlama yok istediğiniz kadar. Son olarak da her gün 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği tüketiyorsunuz. Bundan poğaçalar helvalar pizzalar aklınıza ne gelirse yapabiliyorsunuz sınırsız yeme hakkınız var tek şart Light olmaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…