- 23 Mart 2017
- 411
- 701
- 18
- 38
- Konu Sahibi Gunel hesenzade
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
58 kiloyum hedefim 50 :)cayimin sekeri bana kendinden yaz kac kilosun hedefin kac
tamm olur insallh.Buyur cani katila bilirsin yurdisi neresi canim.amma yesil kahve adi yazida benimdir.
Canim vberaber zayiflayalim ..
Katil bana hergun duzenli yaz yazalim motive olalim bir birimize destek oluruz bir birimizin diyetini spor ve gundeik aktivelerimizi anatalim bir birimize
Oooo süper bir görüntü. Kasede sağda duranlar nedir canım ceviz mi?
Hangi ülkedesin canımsenin kilon kaç hedefin kac canm?
ona göre destek oluruz birbirimize.
bugün sabah 7 : bir büyük bardak limonlu su
kahvaltı: 2 yumurta beyazı pul biberi serpilmiş
bir küçük boy domates ve salatalık bir kaç adet ceviz içi
bir bardak çay
arada bir bardak taze demlenmis limonlu karanfilli zencefil çayı
saat 6 da:zeytinyağlı havuclu pirasa yemeği ve cacikla kapatacagim günü insallh:)
edit:spor olarakta birazdan çıkıp 45 dk yürüyüş yapmayı planliyorum
yazmasan daha iyi canm:)Hangi ülkedesin canım
Meraktan sordum. Ben ankaradayım ismim döne. 3 nisanda rejime başladım 90.9 kg ile. 2 buçuk hafta oldu işte. Evlilik sigara bırakma hamilelik doğum derken şişko bir insan oldum ama uzun zaman bunu farketmedimyazmasan daha iyi canm:)
başka konularda epey açık ettim kendimide tanıyanlar çıkabilir :)
sende mi kilo vermek istiyorsun
geçmiş olsun öncelikle.M
Meraktan sordum. Ben ankaradayım ismim döne. 3 nisanda rejime başladım 90.9 kg ile. 2 buçuk hafta oldu işte. Evlilik sigara bırakma hamilelik doğum derken şişko bir insan oldum ama uzun zaman bunu farketmedim
İnsülin direnci çıktı tiroid bozuldu...
Yani kilo vermem lazım vermeye çalışıyorum
merhaba :)Merhabalar Aranıza ben de katılabilir miyim bir buçuk aydır diyet yapıyorum. 87'den 77'e düştüm. Hedefim 63 umarım herkes dilediği sonuca bir an önce ulaşır.
Ben dukan diyeti yapıyorum. 8 Martta başlamıştım çok memnunum bu süreçten. İki haftadır spor yapamıyorum tekrar başladım. Gerçekten kilo vermek isteyen herkese dukanı tavsiye ederimmerhaba :)
Gunel huseyinli konu sahibi görünce döner mutlaka.
siz nasıl verdiniz 10 kiloyu.maşallah çok iyi vermişsiniz.
umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız
onu bende geçen burda bir konuda duydum sonra netten arastirdum ama pek bişey anlamadim.Ben dukan diyeti yapıyorum. 8 Martta başlamıştım çok memnunum bu süreçten. İki haftadır spor yapamıyorum tekrar başladım. Gerçekten kilo vermek isteyen herkese dukanı tavsiye ederim
Aslında ben de çok fazla araştırdım. İlk başta karışık gibi ama sonrasında çok kolay. Öncelikle dukanın sitesi var oraya girip test yapıyorsunuz. Size kaç günde istediğiniz kiloya ulaşacağınızı söylüyor. Dört evreden oluşuyor ilk aşama atak dönemi. Sitede herkese göre ayrı süre çıkıyor bana 6 gün çıktı ve ben 6 gün yaptıktan sonra 3 kilo verdimonu bende geçen burda bir konuda duydum sonra netten arastirdum ama pek bişey anlamadim.
5 gün boyunca hergün farklı gruplardan mi besleniliyor?