• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber zayifliyalim hatdda yarişalim

Hep iyi ol canim benim
Sende karabugday al
Kiz karabugday diyetinde halsizlik asla yasamiyorsun .
Diyet yaparkende bir terfdende demirin artiyor yani kansizlik vars akanida cokaliyor karabugday kan huclelerini artiriyor kani temizleyir

günel ben klasik diyet yapıyorum. yani 3 ana öğün 3 ya da 4 ara öğün.
çalışıyorum sabah 8 akşam 5 arası. o yüzden kendime özel birşeyler yapamıyorum. evde yaptığım yemeklerden birkaç kaşık işe de getiriyorum. yanına da yoğurt. o kadar.

karatayın kitabının yarısını akşam okudum.mantığı şu ekmek ,şeker asla yok .doğal her şeyi ye..protein çok önmeli ve de doğal yağ.

ben sabah karatay kahvaltısı taptım.

10 gündür yumurtayı bir yiyordum önceden iki yerdim.ama bugün tekrar 2 yumurta yedim.protein az alınca çok acıktığımı anladım.bu yüzden tabi.

karatay diyet kitabı olnalar örnek bir haftalık mönü atabilirse iyi olur.internete güvenmiyorum.dün baktım her sayfa farklı söylemiş

diyet kitabı bulursam alacağım hemen.dün bulamadım.

image.jpeg

öğle yemeğim olacak.

öğrendim resim yüklemeyi.

Ogle menum karqbugday yesilikle katdim yarim limon sikdim
Yogurtlu ciha .
Yaninda salatalik yesil sogan biber turp

Kizlar karabugdayi asla haslamayin.
Yikayin uzerine kayanayan su ekleyin kapagi kapatin kayanr susyu o canina cekecek sisecek yogurtla pul biberle tuketin inanin o kadar tok tutuyorki

• Beğen
Reactions: s u
günel ben klasik diyet yapıyorum. yani 3 ana öğün 3 ya da 4 ara öğün.
çalışıyorum sabah 8 akşam 5 arası. o yüzden kendime özel birşeyler yapamıyorum. evde yaptığım yemeklerden birkaç kaşık işe de getiriyorum. yanına da yoğurt. o kadar.
Kiz aksamdan karabugdayi islat sende dedigim kimi sabahleyin icine yogurt kat oyle apar ise hem piratik hemde doyrucu esilde diyet menusu

Merhaba gunlugum ugrayamadim kizlar kusuruma bakmayin diyeti edirem amma arada pozdum esim kebeb almisdi hayir deyemedim adamcaz hitmis almis getirmis dedim ben yememe diyetdeyim.ozellikle basimin ustunde durdu ye bir seycik olmaz dedi kiramadim bugun de ogle karabugday yogurt yesillik menum bu

Merhaba gunlugum ugrayamadim kizlar kusuruma bakmayin diyeti edirem amma arada pozdum esim kebeb almisdi hayir deyemedim adamcaz hitmis almis getirmis dedim ben yememe diyetdeyim.ozellikle basimin ustunde durdu ye bir seycik olmaz dedi kiramadim bugun de ogle karabugday yogurt yesillik menum bu

afiyet olsun canım.nolacak canım arada yiyoruz tabi.

Gunaydin sabahin korunden oyandim.istsyerekmi hayir mecburiyyetden eşimi işe tez ugurlamam gerekdi ona yemek falan koyamaliydim telfonun saati caldi alarima 5 dakka sen suz dedimsede susmadi nihayet uyandim yeni gune anlayacaginiz eken uyandim .
Sogan cayimi drmledim icdim.
Tegilim gecikdi .
Her ay diyorum ortalarda falan 1 hafta duzenli iceyim aklima gelmir anaca boyle kapi arasina sikisinca ay keciyor regil.gormuyunce sogan kurune basliyorum

Kizlar ben bir kac gunundur aşri halde spor yapiyorum 12km yurudum ertesi gun 10
Km bazen 11 bazende 9 km yurus evded pilates falan yapiyorum amma hala regil olmadim sisdi karnim .
Diyetde arada kacamaklar yapdim .
Kilo verib vermedimi onu bilemdim regil olmadigima henuz tartilmadim .
Amma egzeesizlere devam ediyorum evde acik havada yurus yapiyorum evde kosu bandinda analayacaginiz hic durmuyorum .
Bu sabahhda gojberyu cayimdan icdim .
Ilik sirkeli suyumuda uyanir uyanmaz icdim sirke birazzcik fazla oldu midem yandi sanki amm kecdi

Simdi evi toplayib temizlik yapcam cocuklari banyo yapdircam bulasiklari yikayib camasiri makineden alib ipe atcam kurusun kurur kurumazda utuye giriscem anlayacaginiz hic vaxtim olmuyacak durum isler beni bekler

Back