• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beraber banyo yaptık..

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
358
benim cennet kokulum 2 ay 12 günlük oldu ve her akşam yıkıyorum kızımı bi gün şampuanıyla bi gün sadece su banyosu ile...ama küveti ayaksız ve zor oluyo belim ağrıyo dün gece eşimin ısrarı üzerine kızımla beraber yıkandık :dance:
önce ben banyomu yaptım sonra eşim kızımı getirdi kızım çok mutlu oldu bu duruma gülücükler eşliğinde banyo yaptık...
siz nasıl yıkıyosunuz bebişleri...

yıkıyoruz da genelde kuvetının ıcınde yıkıyoruz
ama her yıkama benı cok yoruyor banyo esnasında kaymasın, aglamasın, gozune su kacmasın derken banyo sonrasında da usumesın dıye cok alelacele hareket edıyorum
esımde artık dusakabının ıcınde yıkayalım dıyor ama cesaret edemıyorum henuz
her ne kadar ben oturup onu kucagıma alarak yıkayabılecegımızı soylesede ben elımden kayar dıye korkuyorum

en iyisini yapmissin benim bücürümün kendi banyosu vardi genelde oturma odasinda suyu hazirlar yere oturur ve yikardim ama birlikde yikanmak kadar baska büyük bi keyif yok cok güzel bi duygu

canım 2 aylık bebek birlikte yıkanmak için çok erken,özellikle de yukardan su akıyorsa..kulağına kaçırabilirsin elinden kayabilir bence bi süre daha kuvetınde devam et..kızım 1,5 yaşında bikaç aydır beraber yıkanıyoruz..o zaman bile kayabiliyor çok haraketli oluyolar çünkü..

en buyuk zevki hala kuvetinde yıkanmak oynaya oynaya :))

ben yalnız yıkayamıyorum kendi kuvetinde yıkıyoruz eşimle birlikte yıkıyoruz kavga gürültü yalnız başına nasıl yıkanırki hadi ön tarafı yıkadın sırt kısmını nasıl yıkıyonuz kızlar bende artık kızımı canımın her istediğinde yıkamak istiyorum ama olmuyo illaki babamızda olcak o yüzden haftada bir kere yıkaya biliyoruz gece uyuyo zaten uyandırıpta yıkamak istemiyorum gündüzde eşim dükkanı bırakıp zırt pırt gelemi yooo ay çok sıkıcı

bende dün ilk kez yıkandım kızımla, çok kolay oldu şöle yaptm, onu küvetine file üstüne koydum, jakuzinin içine aldım bana da yarısı kaldı duşakabinin.arada ılık su döktm üşümesin die,önce ben yıkandım onu yıkadm sora bi güzel, arkasını da musluğun altına tutarak yıkadım çok zevkliydi artık böle yıkıycam

evet onlarla yıkanmak çok büyük bi keyif ama yıkanırken ben kucağımda tutuyorum fiskeyeden gelen su bana geliyo benim vücudumdan kızıma direk su teması yok yani ama sıçrayan sular kulağına gözüne gelecek diye dün beraber yıkanmadık..
eşimde rahatsız olsa ağlar kızımız gülüyodu diyo ama karasız kaldım..

biz oturma odasında yıkanıyoruz. üşümesin diye önceden herşeyi hazırlanıyor koltukların üstüne yerleştiriliyor. sonra kovasına sıcak su konup file de yıkanıyor.

ılk başlarda annemle yıkıyorduk, bizde göbek düştükten sonra kırkı çıkana kadar hergün yıkanır. ben tekbaşıma yıkayamam sanıyordum annem son günlerde sen yıka ben yanında dururum bişey olursa müdahele ederim diyerek bana yıkattı allahtan öğle yapmış anca alıştım. şimdi evde yanlızım.

ilk gün babayı bekleyelim yardım etsin dedik adamcağız akşam eve gelene kadar bizimki uyuya kaldı uyandırıp yıkamaya kıyılır mı hiç... ben yıkıyorum artık ama hala kanter içinde kalıyorum hızlı hızlı yapıcam diye. önü kolay filede oturuyor ama sırtı için tek elimle koltuk altından kavrıyorum diğer elimle yıkayıp duruluyorum bide kafasını yıkayorum arkadan...

tek başına zor oluyor ama sonrasında miiss... babamızda bizi cicilerimizin içinde misler gibi görüyor.
ne güzel bakıyorsun kızımıza dedikçe koltuklarım kabarıyor sanki çok büyük bişey yaptım alt tarafı kızımı yıkadım... :sm_cool:

bizde eşimle birlikte yıkıyoruz ve çokta rahat oluyor önce eşim giriyor banyoya suyu ayarlıyor bende oğlumu kucağına veriyorum o kadar mutlu oluyor ki babasının kucağında güzelce yıkanıyor göbeği düştükten sonra hep bu şekilde yıkadık küvetinde bir kere yıkadık o mu yıkandı benmi anlamadım çok zor olmuştu sonrasında yaşadığım yorgunluğu anlatamam ama böyle çok rahat başını en son yıkıyoruz eşim eliyle kulakarını tıkıyor fiskiyeden gelen su ile rahat oluyor deneyin derim hem bana sadece giydirmesi kalıyor

eskiden eşimi bekliyordum çünkü çok hareketliydi
ama artık bebeğim büyüdü tek başıma kucagıma falan alıyordum önceleri şimdilerde oturmaya başladıgı için çok kolaylaştı oynaya zıplaya yıkanıyoruz
bebeğimin suyu sevmesini isterdim ben çok şükür sevdi

ayyy ne güzel şeyler okudum ben daha önce hiç düşünememiştim bende babasına vereceğim zamanı gelince o yıkasın bebişini dimi ama kaydirigubbakcemile3

ben hala küvetinde ama banyoda yıkıyorum...
o suyla oynuyor bende rhatça yıkıyorum..ama gerçekten çok yoruluyorum...
tabureye oturup yıkasam her yerim ıslanıyo..ayakta yıkasam belim kopuyo...
beraber yıkanmamız biraz zor..babası her zaman olmuyor çünkü..bize yardımcı olacak pek kimse yok ..

bizde eşimle birlikte yıkıyoruz ve çokta rahat oluyor önce eşim giriyor banyoya suyu ayarlıyor bende oğlumu kucağına veriyorum o kadar mutlu oluyor ki babasının kucağında güzelce yıkanıyor göbeği düştükten sonra hep bu şekilde yıkadık küvetinde bir kere yıkadık o mu yıkandı benmi anlamadım çok zor olmuştu sonrasında yaşadığım yorgunluğu anlatamam ama böyle çok rahat başını en son yıkıyoruz eşim eliyle kulakarını tıkıyor fiskiyeden gelen su ile rahat oluyor deneyin derim hem bana sadece giydirmesi kalıyor

bebeğin kaç aylık canım? bide fiskiyeden gelen su tenine zarar vermiyomu

canım bebeğim 2 aylık oldu annemlerde kaldığım dönemde küvetinde yıkıyoduk ama çok zor oluyodu 24 günlükken kendi evimize geldik küvetinde yıkayalım dedik tam bir fiyaskoydu bizde bu yöntemi bulduk eşimle akşamları yatmadan önce yıkıyoruz ve bebişim ayına göre çok iyi 2 aylık ve 6.5 kilo oldu bunuda hergün yıkamamıza bağlıyoruz fiskiyeden gelen su tenine zarar vermedi aksine daha iyi oluyor tasla birden dökmektense devamlı akan suyun altında hem böylece üşümemiş oluyor onlar suyun altındayken ben köpüklüyorum eşim çeviriyor son olarakta başını şampuanlayıp çıkarıyoruz alıştık hergün yıkamak zor gelmiyor deneyin derim

bende hergün yıkıyorum bu saatlerde şimdi yine yıkıcam tabi tek başıma eşim pek yardıncı değil ama fiskiyeden gelen su tenine zarar vercek yada sıçrayan sular kulağına gözüne kaçacak diye korkuyorum... acaba önerebileceğin bi duruş varmı ben ayaktayken kızımı kucağıma alıp yıkıyorum oda saçlarıma yapışıyo :) kayıcak kucağımdan diyede korkuyorum biraz ikimizde ıslak ve köpüklü olunca ama zorlanmadım yani...sadece bi gün beraber yıkandık kızım kucağımdaydı ve çok mutluydu bende tabi...
ama snra korktum cildi zarar görür diye fakat cesaret verdin bana.. bugün değilde yarın beraber yıkanalım yine...

bizim sular paslı akıyor bu yuzden oğlumu odasında damacana suyla yıkıyoruz. ama hergün yıkamıyorum. demek yıkanınca daha mı cok kilo alıyorlar? ben küvetinde filenin üstunde yıkıyorum eşimle. kendim yıkayamıyorum. ya altunhan sen nasıl yıkıyosun tek başına? eşimi beklemeden kendim yıkamak ıstıyorum. o yorgun argın gelıyo. erkenden sızıyo. oğlum kirli kirli gezşyo bazen :(

Back