- 12 Ocak 2013
- 4.452
- 3.237
- 248
Öyleyim galiba ya bende inanamıyorumAyy bayadir ugramiyorum canm hamismisin çok sevindim valla açar açmaz seni gordum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyleyim galiba ya bende inanamıyorumAyy bayadir ugramiyorum canm hamismisin çok sevindim valla açar açmaz seni gordum :)
Yaptınmı testiiiiiCanım eşim tuturdu bekleyelim biraz daha diye neyseki aksama getirecek test yapıcam bakalım
Günaydın canım sende 2.ye mi hamişsin ay bende kızım daha 10 aylık 6 haftalık hamileyim tam bir süpriz oldu Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahYaptınmı testiiiii
Oyy maşallah maşallah gelsin ikinciler. Adına çok sevindim canım benimGünaydın canım sende 2.ye mi hamişsin ay bende kızım daha 10 aylık 6 haftalık hamileyim tam bir süpriz oldu Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
Oooy çok şükür yaaa benimde bu kadar koyuydu hadi hemen kontrole yarın haber bekliyoruz bak...gözün aydın Can'ım benim
Canım gözün aydın ikinciyi de sağlıcakla al kucağınaGünaydın canım sende 2.ye mi hamişsin ay bende kızım daha 10 aylık 6 haftalık hamileyim tam bir süpriz oldu Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
Hayirli olsunnnnn saglikla gelsin bebisin insallahhh
Ne guzel ikisi birlikte büyür saglikla gelsin hayirli olsun :)Günaydın canım sende 2.ye mi hamişsin ay bende kızım daha 10 aylık 6 haftalık hamileyim tam bir süpriz oldu Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
gözün aydın olsun canım .Rabbim kucağına alıp sevmeyide nasip etsin *Öyleyim galiba ya bende inanamıyorum
uyyy.RABBİM sevincini tamamına erdirsin.kucağına almayıda nasip etsin
amin canım sağolgözün aydın olsun canım .Rabbim kucağına alıp sevmeyide nasip etsin *
oh be yalnız başıma doğurmiycam :) canım cok sevindim ya inan kendiminki kadar sana sevindim bizim bebekler başına buyruk uğraştığımız zamanlarda değil kendi kafalarına geldiler :) rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Amin canım inşallah hayırlısıyla süpriz olarak geldi minik bıdıkOyy maşallah maşallah gelsin ikinciler. Adına çok sevindim canım benim
Kızlar üçüncüleri beraber yapcaz
Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ayyy hadi çok şükür Allah tamamına erdirsin inşallah canım benim sağlıcakla al kucağına
Amin inşallah canımCanım gözün aydın ikinciyi de sağlıcakla al kucağına
Saol canım büyürde ben nolurum onu düşünüyorum kızım bana aşırı düşkün nasıl olacak hiç bilmiyorum ama Allahım bir kolaylık verecek inşallahNe guzel ikisi birlikte büyür saglikla gelsin hayirli olsun :)
Canm hayırlı olsun sağlıkla doğdun inşallah :) emiyor muydu kızınSaol canım büyürde ben nolurum onu düşünüyorum kızım bana aşırı düşkün nasıl olacak hiç bilmiyorum ama Allahım bir kolaylık verecek inşallah
Sağol canım benim çok mutlu olduk eşimle inşallah yarın verecegim kanı sonrasında yazarım detaylarıOooy çok şükür yaaa benimde bu kadar koyuydu hadi hemen kontrole yarın haber bekliyoruz bak...gözün aydın Can'ım benim
Sağol ablacım teşekkür ederimHayirli olsunnnnn saglikla gelsin bebisin insallahhh