• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Günaydın canım sende 2.ye mi hamişsin ay bende kızım daha 10 aylık 6 haftalık hamileyim tam bir süpriz oldu Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
Oyy maşallah maşallah gelsin ikinciler. Adına çok sevindim canım benim
Kızlar üçüncüleri beraber yapcaz
Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah:nazar::nazar::KK46::KK200::KK200::KK19::KK71::KK71:

Eklentiler

• IMG-20161101-WA0001.jpeg
    IMG-20161101-WA0001.jpeg
    27,7 KB · Görüntüleme: 56
Günaydın canım sende 2.ye mi hamişsin ay bende kızım daha 10 aylık 6 haftalık hamileyim tam bir süpriz oldu Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
Canım gözün aydın ikinciyi de sağlıcakla al kucağına:KK9:

hyb77 hyb77 Mogami Mogami kızlar oldu bu sefer çok şükür :KK46::nazar:
oh be yalnız başıma doğurmiycam :) canım cok sevindim ya inan kendiminki kadar sana sevindim bizim bebekler başına buyruk uğraştığımız zamanlarda değil kendi kafalarına geldiler :) rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Oooy çok şükür yaaa:halay::halay: benimde bu kadar koyuydu hadi hemen kontrole yarın haber bekliyoruz bak...gözün aydın Can'ım benim
Sağol canım benim çok mutlu olduk eşimle inşallah yarın verecegim kanı sonrasında yazarım detayları :KK54::KK54:

Back