Beraber Anne Olma Yolunda

Kuşum stres en büyük düşman sakın doğurcam kafasına girme Allah korusun... Doktorun senin gibi olan çok hamile gördüğü için normal diyor sen sadece dinlen canım ters hareketler yapma uzanma yukarılara...iş güçte yapma boşver eşin yapsın annen kv falan yapsın...bunları tedbir olsun diye söylüyorum bişey olacağından değil...benimde 28 de dönmüştü ama hiç gelmeye niyet etmedi...rahatlat kendini... Ayrıca geçmiş olsun kuzum ilaç konusunda bişey diyemeyeceğim ama doktorun vermiş sonuçta endişe etme

Vala eşimde sürekli erkenden gelsin,sağlıklı gelsin diyip duruyor.psikolojimi bozdu:) hemen gelsin diyor. Ondan aklıma girdi herhalde.rüyamda da hep 7 aylıkken dogurdugumu görüyorum. Kızım resmen legen kemiğimde duruyor. Sol kasığımda siskınlik hissediyorum bazen hareket ederken ağrı yapıyor falan.içim rahat aslında ama bi taraftan da acaba diyorum tabi. Antibiyotiği de hamileyim diyince değiştirdi doktor.ağızda eriyen bişi verdi.saglikla gelsin de kuzucugum.tek Arzum bu.bi de içerde kipirdamaktan çok itistirip duruyor bizim ki.normal mj ki bu durum:/

Eşinin ağzına çarp kız erken gelmesi demek kuvöz demek Allah korusun... Kıyamam ona koca göbüşte gide gide orayı mı bulmuş...sen yorma kendimi yeter...ittirmesi normal kuzum

Eşinin ağzına çarp kız erken gelmesi demek kuvöz demek Allah korusun... Kıyamam ona koca göbüşte gide gide orayı mı bulmuş...sen yorma kendimi yeter...ittirmesi normal kuzum
Sorma vala rahat bi yerde değil halbuki:) sola da yatamıorum onun yüzünden.o da rahat olmuyor bende.evet kuvöze girmesin allah korusun.eşimi susturup duruyorum zaten.korkutma beni kabus görüyorum dedim.Sanki o doğuracak.nasıl bi heyecan yarabbim:)

Göbeğinin altına yastık koy öyle yat bi tanede bacak arana daha rahat edersin canım...son haftalara doğru yatmak zaten zorlaşacak sağa yatma ama... Minimum 12 haftan kaldı ha gayret kuzum...isim hala bulamadın dimi bulsan da listede ismi olsa kuzumun

Anammm sen hamismisin hep aklimdaydin sen Allah'im kucagina almayi nasip etsin insaAllah

Doktor illaki sola yatıcan diye bişiy demicem dedi.zorlamaya gerek yok imis.aynı tarafa yüklenince ağrı artiyormus.bütün gece bi sağ bi sol yatıyorum. Sola yatınca ağrım artıyor bu sefer değiştirip saga yatıyorum. Sırtüstü yuzustu yatmaman onemli dedi.vala can çekisip bisiyler yapmaya çalışıyorum canim.isim son anda gelecek sanirim:)

Doktordan doktora fark var benim iki doktorumda sola yat demişti özellikle de 30 dan sonra... Sağdan damarlar geçiyormuş o sebepten... Yüzüstü zaten yatamazsın göbüşle ben genelde ya sırt üstü ya da sola yatıyordum ama son haftalarda pek yatabildiğim söylenemez benim sıpa çok yukarıdaydı ve bana kaburga ağrısı yapıyordu hey gidi günler hey yaaaaa o kadar bekletme annesi ismiyle sev kızını

Benim karar verdigime esimin içi sinmiyr.bende ikimizin beğendiği bişiy olsun istiyorum.beğeniyoruz anlamsiz bişiy oluyr,bu sefer yine vazgeçiyoruz.ikimizde kararsiziz :/ bulucaz bisiyler insallah:) çok zormuş bu işler :) vala canım benim şuanki sıkıntım bacak kalça ağrıları.gece agridan cirpiniyorum,sabah koşup yorulmuş um gibi kalkıyorum. Böyle böyle articak galiba sikayetler:) ozluyor musun hamileliği yoksa:)

Zaman Zaman özlüyorum ama böyle iyi yaaa... İlk üç ay reflü yüzünden iğrençti son 3 ayda uykusuzluk ağırlık ve ödem yüzünden sıkıntıydı... Bir kez daha yaşarım bu olayı biter gider sizde bence liste yapın eşin ayrı yapsın sen ayrı yap belki ikinizinde sevdiği ortak isimler çıkar onlardan beğenirsiniz magnezyum kullanıyorsun dimi iyi gelebilir

Yok canım doktor vermedi. 2 hafta sonra gidicem.o zaman söylucem şikayetlerimi.belki yazar ilaç.çünkü gerçekten ağrı uyku düzenimi sasirtti.sağlıklı alamıyorum uykumu.bende ikinciyi düşünmüyordum ama kocam ağzından kaçırdı ikinciye kalır bunlar falan diye.şaşırdım bende:) allahim sağlıklı ömürler versin de geç kalmadan,yaş geçmeden ikinciyi de yaparız o zaman:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…