çok sevindim canım nasıl ümitsizdin ama bak bu güneymiş kısmet hayırlı olsun bebişinEvet kan sonucun cikti 15 500 cikti hamileyim sukurler olsun
Çok şahane bi değer maaşallah şimdi bekle en az 1 hafta...inşallah keseyi de göreceksin kalbi de duyacaksınEvet kan sonucun cikti 15 500 cikti hamileyim sukurler olsun
Tesekkur ederim aminnnnGözün aydın canım cok sevindim senin adına
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insallah
Tesekkur ederimçok sevindim canım nasıl ümitsizdin ama bak bu güneymiş kısmet hayırlı olsun bebişin
Ins Allah. Progesteron icin kan verdim sonucunu 1 hafta sonra alicam o zaman gozukur belkiÇok şahane bi değer maaşallah şimdi bekle en az 1 hafta...inşallah keseyi de göreceksin kalbi de duyacaksın
Görürsün muhtemelen canım bu işlerde erken davranmamak lazım boşuna strese giriyor insan...tiroidi de konuş doktorunla... Hadi bakalım serüven başlıyorIns Allah. Progesteron icin kan verdim sonucunu 1 hafta sonra alicam o zaman gozukur belki
Yok canm emzirmiyorum yumurtadan de bence de çok sükur daha iyiyim bir ilaç verdi doktor manaya katarak veriliyordu baya işe yaradı çok sükurcanım kızını emziriyo musun hala eger emziiryosan o da ishal yapar hatta bitmeyen ishal yapıyo bi arkadasım yasamıstı bu durumu. yok eğer emzrmiyosan yumurtadandır yumurta her bünyeye yaramıyo malesef
Kızlar nasılsınız özelikle ek gıdaya başlayan Annelere sorum yumurta sarısı vermeye başladinizmi ve başladysanzda bebiste birşeyler fark ettiniz mi kusma gibi çok önemli bir konu ben kızıma daktor tavsiyesiyle yumurta vermeye badladm 6 aydan sonra gayet güzel l yiyiyordu da sonra bir ara ben verince kusmaya başladı aslında eninde olamadm yumurtadan mi kustu diye ara verdik baya dün ilk defa verim dedim oda çok güzel yedi tam bir sarıyı derken bir saat sonra fıçkırarak kusmaya başladı ama nasıl görmeliydiniz tüm yumurtayı çıkarttı neyse artk vermem dedim kendi kendime sonra bi baktım işhalde olmuş yavrum korkmaya başladm akşam eşim geldi anlaattim durumu yine olursa doktora goturelim dedi neyse mamayi verdim sallıyom uyusun diye birden tekrar fıçkırarak kustu bu sefer siyah ti ben şok apar topar hastaneye gittik yumurtadanmış kakA tahlili falan yaptılar ilaç verdi şimdi iyi ama yavrumu öyle görünce çok kötü oldum kızlar aman sizde dikkat edin bu konuda
İlk 6 aydan sonra bende o şekilde verdim canim birşey olmadı gayet sevdi sonra bir ara hafif kusmalar başladı bende yumurtadan mi emin de olamadm ama yumurtayı kestim baya oldu 1 ay kadar artık 9/ayda bir verim dedim dün çok sevdi yemek istedi bende hepsini verdim aslında vermemeliydim de işte isteyince kıyamdım galiba fazla geldi bilmiyorum artık yumurta vermeye cesaret edemem herhalde buda ders oldu herşeyde daha temkinli olucam evlatlarimiz bizim en değerli varlığımız herşey onlar için Rabbim korusun inşallahBiz yumurtanın sarısını 1 çay kaşığıyla başlamıştık canım. Tam bir yumurtanın sarısı fazla geldi bana. Şimdi vücudu biraz toparlasın bir süre sonra az az vermeye başla zamanla arttırırsın. Biz tam 1 yumurtanın sarısını vermeye 7. ayın sonunda başlamıştık. Bana o yüzden olmuş olabilir gibi geldi. Sonuçta vücuda yabancı bir madde alıştıra alıştıra verirsen sorun olmaz bence. Geçmiş olsun. Evlatlar sayesinde her türlü korkuyu öğreniyoruz böyle böyle. Allah beterinden korusun.
Canim once tahmini dogum tarihini hesaplat googledan onu yaz olur :) 5+olmasi lazim senin.Arkadaslar iyi aksamlar ben takvim yapamadim yardimci olun bana lutfen.
Bak son adet 3 subat oldu ve bende 14 martda test yaptim ve hamileyim kan verdim 15 ci gun ve 15500 cilti kan degeri doktorda 3 haftalik hamilelik dedi ama test de cok koyu cikti ben 3 haftalik oldugunu dusunmuyorum sizce durum ne tahmini kac haftaliktir ve dogum tarihi kac yazmaluyim lutfen yardimci olunMogami bebeem hyb77 ve diger arkadaslar
Yazdim google soyledigi tarihi ama 2 haftalik oluyor.Canim once tahmini dogum tarihini hesaplat googledan onu yaz olur :) 5+olmasi lazim senin.
Bi yanlislik var googleda baktim 6+0 haftalik gorunuyor derken yaptığın takvime baktim ki aralik yazmissin doguma :) 9 kasim görünüyor dogumun saskin anne :)Yazdim google soyledigi tarihi ama 2 haftalik oluyor.
Bence 5 haftalıksın çünkü ben 894 ken 4 haftalığa uyumluydum senin değer çok yüksek sen son adet tarihine 3 şubat yazdın dimi 2 haftalık göstermemesi lazımArkadaslar iyi aksamlar ben takvim yapamadim yardimci olun bana lutfen.
Bak son adet 3 subat oldu ve bende 14 martda test yaptim ve hamileyim kan verdim 15 ci gun ve 15500 cilti kan degeri doktorda 3 haftalik hamilelik dedi ama test de cok koyu cikti ben 3 haftalik oldugunu dusunmuyorum sizce durum ne tahmini kac haftaliktir ve dogum tarihi kac yazmaluyim lutfen yardimci olunMogami bebeem hyb77 ve diger arkadaslar
İlk 6 aydan sonra bende o şekilde verdim canim birşey olmadı gayet sevdi sonra bir ara hafif kusmalar başladı bende yumurtadan mi emin de olamadm ama yumurtayı kestim baya oldu 1 ay kadar artık 9/ayda bir verim dedim dün çok sevdi yemek istedi bende hepsini verdim aslında vermemeliydim de işte isteyince kıyamdım galiba fazla geldi bilmiyorum artık yumurta vermeye cesaret edemem herhalde buda ders oldu herşeyde daha temkinli olucam evlatlarimiz bizim en değerli varlığımız herşey onlar için Rabbim korusun inşallah
Cok tesekkur ederim canim hala somtan cikamadim ki ne yaptigimi bilmiyorumBi yanlislik var googleda baktim 6+0 haftalik gorunuyor derken yaptığın takvime baktim ki aralik yazmissin doguma :) 9 kasim görünüyor dogumun saskin anne :)
Tahmini dogumu istiyor son adet istemiyorBence 5 haftalıksın çünkü ben 894 ken 4 haftalığa uyumluydum senin değer çok yüksek sen son adet tarihine 3 şubat yazdın dimi 2 haftalık göstermemesi lazım
Ben dogum yaptigimin 1.haftasina kadar cikamadim o şoktan :) oh ne guzel olmuş takvim gözümüz aydinCok tesekkur ederim canim hala somtan cikamadim ki ne yaptigimi bilmiyorum
Tesekkur ederim canimBen dogum yaptigimin 1.haftasina kadar cikamadim o şoktan :) oh ne guzel olmuş takvim gözümüz aydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?