Beraber Anne Olma Yolunda

Ins Allah. Progesteron icin kan verdim sonucunu 1 hafta sonra alicam o zaman gozukur belki
Görürsün muhtemelen canım bu işlerde erken davranmamak lazım boşuna strese giriyor insan...tiroidi de konuş doktorunla... Hadi bakalım serüven başlıyor

canım kızını emziriyo musun hala eger emziiryosan o da ishal yapar hatta bitmeyen ishal yapıyo bi arkadasım yasamıstı bu durumu. yok eğer emzrmiyosan yumurtadandır yumurta her bünyeye yaramıyo malesef
Yok canm emzirmiyorum yumurtadan de bence de çok sükur daha iyiyim bir ilaç verdi doktor manaya katarak veriliyordu baya işe yaradı çok sükur

Biz yumurtanın sarısını 1 çay kaşığıyla başlamıştık canım. Tam bir yumurtanın sarısı fazla geldi bana. Şimdi vücudu biraz toparlasın bir süre sonra az az vermeye başla zamanla arttırırsın. Biz tam 1 yumurtanın sarısını vermeye 7. ayın sonunda başlamıştık. Bana o yüzden olmuş olabilir gibi geldi. Sonuçta vücuda yabancı bir madde alıştıra alıştıra verirsen sorun olmaz bence. Geçmiş olsun. Evlatlar sayesinde her türlü korkuyu öğreniyoruz böyle böyle. Allah beterinden korusun.

İlk 6 aydan sonra bende o şekilde verdim canim birşey olmadı gayet sevdi sonra bir ara hafif kusmalar başladı bende yumurtadan mi emin de olamadm ama yumurtayı kestim baya oldu 1 ay kadar artık 9/ayda bir verim dedim dün çok sevdi yemek istedi bende hepsini verdim aslında vermemeliydim de işte isteyince kıyamdım galiba fazla geldi bilmiyorum artık yumurta vermeye cesaret edemem herhalde buda ders oldu herşeyde daha temkinli olucam evlatlarimiz bizim en değerli varlığımız herşey onlar için Rabbim korusun inşallah

Arkadaslar iyi aksamlar ben takvim yapamadim yardimci olun bana lutfen.
Bak son adet 3 subat oldu ve bende 14 martda test yaptim ve hamileyim kan verdim 15 ci gun ve 15500 cilti kan degeri doktorda 3 haftalik hamilelik dedi ama test de cok koyu cikti ben 3 haftalik oldugunu dusunmuyorum sizce durum ne tahmini kac haftaliktir ve dogum tarihi kac yazmaluyim lutfen yardimci olun Mogami bebeem hyb77 ve diger arkadaslar

Canim once tahmini dogum tarihini hesaplat googledan onu yaz olur :) 5+olmasi lazim senin.

Bence 5 haftalıksın çünkü ben 894 ken 4 haftalığa uyumluydum senin değer çok yüksek sen son adet tarihine 3 şubat yazdın dimi 2 haftalık göstermemesi lazım

Verme canım o zaman. Ben daha önce de kusmaları olduğunu şimdi fark ettim. Yumurta da yemeyiversin başka takviyelerle açığı kapatırsınız. Sağlıklı olsunlar yeter ki.

Bi yanlislik var googleda baktim 6+0 haftalik gorunuyor derken yaptığın takvime baktim ki aralik yazmissin doguma :) 9 kasim görünüyor dogumun saskin anne :)
Cok tesekkur ederim canim hala somtan cikamadim ki ne yaptigimi bilmiyorum

Bence 5 haftalıksın çünkü ben 894 ken 4 haftalığa uyumluydum senin değer çok yüksek sen son adet tarihine 3 şubat yazdın dimi 2 haftalık göstermemesi lazım
Tahmini dogumu istiyor son adet istemiyor
Bencede ben 5 olurum cunki deger cok yuksek tesekkur ederik cevapladiginiz icin

Tunaydinlar kizlarr.Nasılsıniz bakalım? En son yaptırdığım testte idrarda enfeksiyon çıktı. Doktor Parol ve ağızda eriyen antibiyotik suprax-Dt verdi.bu antibiyotiği kullanan oldu mu?korka korka iciyorum ilaclari:/ bide bebeğim hala kasığımda duruyor.yukarı çıkmayacak galiba.doktor bişiy demiyor gayet normal diyor ama ben çok tedirginim.kasikta olmasi hareketimi kisitliyor.bi de başı aşağıya dönük mus. Her an dogurdum doğurcam gibi bi psikolojiye girdim. Kabus görüyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…