Beraber Anne Olma Yolunda

Evet canm aklında bulunsun bence bu bilgiler önemli ama nedense doktor sarısını ver özellikle dedi sağlık ocağındaki ebede ver dedi bende sadece sarısını vermiştim allaha emanet miniklerimiz seninde baya olmuş maşallah ha bide unutmadan sorim detaylı ultrasyonda yaptırdın mı

Sarısi protein yağ bakımından çok zengin.ama bu bebeklere ağır gelebiliyor.doktor ondan sarısını yedir demiştir.ama nerden bilelim ki bebisin alerji durumunu.yaşayarak öğrenicez demek ki:) yaptırdım canım. Herşey normal çok şükür. Bi sıkıntı çıkmadı. Sadece 5 gün kadar geriden geliyor minigim:) hep asagida yukarı çıkamadı. Ama doktor bunun için hiç bişiy demedi.kasikta oynuyor sürekli. Bi dr kafası aşağıya dönük ama onun içinde riskli dikkat et falan demediler.bende öyle çok kuruntu yapmadan buyutuyorum içimde napim:) senin nasıl gidiyor hamişlik.sende buyutuyorsun bebisi masallah:) cinsiyet erkek diye okumuştum bi yerde ama kesinleşti mi

Aynen canm bilemeyiz ki yedirdikce görecez:) canm kızımda yaptrma DM detayli yı ama bu sefer dusunuyorum kaçıncı haftada yapılıyor ki bilgim yok bir dahaki kontrolde soracam doktoruma cinsiyet te kesinleşti oğlum olacakmış sağlıkla gelsin valla günler nasıl geciyo anlamıyorum kızımla uğraşmaktan hamile olduğumu bile unutuyorum
Canm prensesin geriden gelmesine takılma benim kızımda 1 hafta kadar geriden geliyordu son ayda yakaladı 3 300 doğdu seninki de yakalar emin ol

Son düzenleme:
Demekki tek sebeb Tiroidmiş bak 3 ayda düzeldi herşey 5 yıldır nasıl farkedilmemiş aslında ilk ona bakmaları lazımdı doktorların
Bakilmis aslinda ama tedavi gorulmemis oylesine bebek icin yumurta icin tedavi yapmislar
Bu arada bugun doktora gitdim ama bir sey cikmati kese falan gozukmedi icime kurt dustu acaba hamilelik degilmi ? Addtim tam 13 gun gecikti erkenmi gitdim ? Sen ne zaman gormustun keseyi?

1 hafta sonra tekrar vericem kan
Ama bugun kese icin bakti bisey yoktu icime kurt dustu acaba test yanildimi sen ne zaman gormustun keseyi ? Benim adet tam 14 gun gecikmisti ama gozukmedi

İnşallah canım vala.çokta takilmiyorum.konusuruz geriden gelmesine.sağlıklı olsun da:) benim hatırladığım kadariyla 20-24 hafta arasiydi ayrıntılı ultrason zamanı. Daha var zamanin yani:) ay ne güzel bi kızın bi oğlusun olacak.birlikte saglikla buyuyecekler.dunden itibaren bütün fikirlerim değişti. İki çocuğun arasını ne kadar açarsan o kadar zor oluyormuş bakımı. Sen çok rahat olacaksın bence:)

Son adetten 33 gün sonra 3.7 mm kese görünmüştü alttan muayeneyle.Kanda beta hcg 2602 çıkmıştı cnm.Ben 27 gün arayla adet oluyordum senin ki daha uzun du galiba.Kanda beta hcg ye bakmadımı doktorun.Belki geç döllenme falandır.Yada jarından baktıysa görememişte olabilir keseyi.

1 hafta sonra tekrar vericem kan
Ama bugun kese icin bakti bisey yoktu icime kurt dustu acaba test yanildimi sen ne zaman gormustun keseyi ? Benim adet tam 14 gun gecikmisti ama gozukmedi
Geç döllenme olabilir canım...kan sonucun ne çıkmıştı o ne kadarlık olduğunu belli eder ben bir gün geciktiğinde idrarda koyu çizgi görmüştüm ertesi gün kanda 894 çıktı değerim 4 haftalığa denk geliyordu kese için 6+1 de gittim kese oluşmuştu ama kalp atımı başlamamıştı kalp içinde 8+3 te gittim kesin olsun diye...o test silik olsa belki bozuktur derdim ama kopkoyu test kesin hamileliği gösterir ve dediğim gibi geç döllenmedir... İlişki günlerini düşünsen hatırlarsan şayet ne Zaman hamile kaldığını anlayabilirdin olmadı zaten kan sonucu da geç döllenme olup olmadığını gösterir

Evet karindan bakti vajinaya izin vermedi doktorum kan verdim cikmasini bekliyorum

Ben erken gitdim qaliba ama icime kurt dustu testler yanilmis ola bilirmi
Iliski gunlerini hatirlamiyorum malesef ama doktorum 3 ve ya 4 haftallik dedi bakalim kanda ne cikacak

Ben erken gitdim qaliba ama icime kurt dustu testler yanilmis ola bilirmi
Iliski gunlerini hatirlamiyorum malesef ama doktorum 3 ve ya 4 haftallik dedi bakalim kanda ne cikacak
Bence de erken gitmişsin hiç karartma içini bak ben 7. Haftada gördüm keseyi erken gitmedim özellikle... O kadar koyu bi İdrar testinin yanılma ihtimali yok

Bence de erken gitmişsin hiç karartma içini bak ben 7. Haftada gördüm keseyi erken gitmedim özellikle... O kadar koyu bi İdrar testinin yanılma ihtimali yok
Tesekkur ederim icimi rahatlattin 1 saat sonra cikacak sonu bakalim ne olacak.

canım kızını emziriyo musun hala eger emziiryosan o da ishal yapar hatta bitmeyen ishal yapıyo bi arkadasım yasamıstı bu durumu. yok eğer emzrmiyosan yumurtadandır yumurta her bünyeye yaramıyo malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…