Canim gözün aydin Allah sagligiyla kucagina almani nasip etsin insallah :)Merhaba Arkadaslar ben Bebek isteyen biri hatirlarsaniz azerbaycanli 5 yil olacakti bebegim gelmiyordu bugun oylesine test yaptim ve hamileyim Cok sukur Allahima umudi kesdigim anda bebegimi gonderdi sevincimi sizlede paylasmak istedimEki Görüntüle 1795377
Ayy mogişim sen baya geç yapmissin o işi ama sanırım sezeryan olacaktı ondan mi öyle oldu.. Bize de kordonu açıp dönmezse sezeryan gorunuyoMete bey bi bana bi babaya şebeklik yapıyor napsın... Çınar Paşa'ya bak sen sıpa belli ki geç dönecek... Kordon takipte olunduğu müddetçe sorun değil canım...iyi çantayı erkenden hallediyorsun ben 37 de hazırlamıştımnst ler başladı mı
Hormonlar dengelenmemisdengelenmemis daha demek kiaz kalmıs mgulum tadını cıkar bu zamanların :) ben 20 gun once oldum ılk kez ama bugun yıne oldum duzene gırecek heralde :) bn elektrıklı almıstım cnm el pompası işe yaramıyo sutun gelmezse yada kanallar tıkalıysa..
Merhaba Arkadaslar ben Bebek isteyen biri hatirlarsaniz azerbaycanli 5 yil olacakti bebegim gelmiyordu bugun oylesine test yaptim ve hamileyim Cok sukur Allahima umudi kesdigim anda bebegimi gonderdi sevincimi sizlede paylasmak istedimEki Görüntüle 1795377
Yok kız benim sezeryanı olacağı 38 de belli oldu ben biraz tembellik yaptım ondan geç oldu birde benim karın hiç inmiyordu ona da güvendim sanırım...hayırlısı Nasıl olacaksa öyle olsun canım aslında kordon açılmasa da normal doğum yapılabiliyor bana doktorum öyle demişti ama dönmezse o Zaman mecbur sezeryan...nst de benimki de öyle yapıyordu hatta aleti kaydıracak diye ben elimle tutuyordumAyy mogişim sen baya geç yapmissin o işi ama sanırım sezeryan olacaktı ondan mi öyle oldu.. Bize de kordonu açıp dönmezse sezeryan gorunuyogüzellik yaa nasıl tekmeliyo nts aletlerini gormen lazım neredeyse buluyor ve ayaklarıyla basliyo tepiklemeye ohh kuzum yaaa tam yenecek kıvamda mete bey darısı bize olsun sağ salim kavusalim inşallah
Ohh inşallah darısı bize o sohbetlerinYok kız benim sezeryanı olacağı 38 de belli oldu ben biraz tembellik yaptım ondan geç oldu birde benim karın hiç inmiyordu ona da güvendim sanırım...hayırlısı Nasıl olacaksa öyle olsun canım aslında kordon açılmasa da normal doğum yapılabiliyor bana doktorum öyle demişti ama dönmezse o Zaman mecbur sezeryan...nst de benimki de öyle yapıyordu hatta aleti kaydıracak diye ben elimle tutuyordumnst sesini çek ilerde anı olur ben hep çektim tekmeledikçe gümbürdüyordu dinledikçe o günlere dönüyorum Mete artık laf istiyo geçen sabah yarım saat çene çaldı benle sende doğur Çınarı başlarsınız sohbete ana oğul
Baktın kordon çıkmadı o Zaman sezeryan istersin kuzum doktorlara bakma önemli olan sağlıkla kucağına almak...doğum şekli önemli değil... Anne karnı keyfinin bol bol tadını çıkarsın bakalım sıpa az kaldı dünyayla tanışmayaOhh inşallah darısı bize o sohbetlerintembel mete de anneyi bırakmak istememiş yanı çınar da öyle sanırım ben kordon kısaysa doğum kanalında sıkışır diye duydum bu hoşuma gitmedi sağlıklı olsunlar da farketmez diyorum tatlım bende
Wawwwww süperrr çook sevindim bu haberi duyduğm için allahım sana şükürler olsun.Allah kucağına almayıda nasibetsin cnm.Merhaba Arkadaslar ben Bebek isteyen biri hatirlarsaniz azerbaycanli 5 yil olacakti bebegim gelmiyordu bugun oylesine test yaptim ve hamileyim Cok sukur Allahima umudi kesdigim anda bebegimi gonderdi sevincimi sizlede paylasmak istedimEki Görüntüle 1795377
Cok tesekkur ederimGözün aydın Can'ım benim çok şükür senden de güzel haberler aldıktestin benimki gibi çıkmış benimde baya koyuydu ve değerim 894 çıkmıştı... Allahım kucağına almayı da nasip etsin.. Tedavisiz oldu dimi
Cok tesekkur ederim Amin insAllah cumlemizinWawwwww süperrr çook sevindim bu haberi duyduğm için allahım sana şükürler olsun.Allah kucağına almayıda nasibetsin cnm.
Tesekkur ederim AminCanim gözün aydin Allah sagligiyla kucagina almani nasip etsin insallah :)
Aynen bitanemBaktın kordon çıkmadı o Zaman sezeryan istersin kuzum doktorlara bakma önemli olan sağlıkla kucağına almak...doğum şekli önemli değil... Anne karnı keyfinin bol bol tadını çıkarsın bakalım sıpa az kaldı dünyayla tanışmaya
Demekki tek sebeb Tiroidmiş bak 3 ayda düzeldi herşey 5 yıldır nasıl farkedilmemiş aslında ilk ona bakmaları lazımdı doktorlarınCok tesekkur ederim
Hayir tedavi goruyordum t3 t4 hsg sizde ne bilmiyorum onun icin tedavi goruyordum doktor 4 ay bekle olursa olur olmazsa asilama demisdi ve kocam kabul etmemisdi ve umudumu kesmisdim ve birde baktim ki 12 gun kecikmisim ve bugun 4 te yaptim aninda 2ci cizgi hala inanmiyorun soklardayim sevincen kac saat oturub agladim rabbim olmayanlara nasip etsin amin
Tiroid hormonu oluyor canım... Olsun yani tedavisiz oldu işte...ama şunu ekleyeyim tsh t3 ve t4 yüksek olmamalı gebelikte yoksa Bebekte zeka geriliği organ yetmezliği olur teyzemin yüksekti ve hamileliği boyunca ilaç kullanmıştı... Düşüklüğü de sıkıntı yaratır mı bilmiyorum sen doktorunla konuş bu durumu zaten varsa yükseklik sen demeden o ilaç yazar...artık ağlamak yok o ilk sevinç ağlaması dışında...şimdi bol bol gülme vaktiCok tesekkur ederim
Hayir tedavi goruyordum t3 t4 hsg sizde ne bilmiyorum onun icin tedavi goruyordum doktor 4 ay bekle olursa olur olmazsa asilama demisdi ve kocam kabul etmemisdi ve umudumu kesmisdim ve birde baktim ki 12 gun kecikmisim ve bugun 4 te yaptim aninda 2ci cizgi hala inanmiyorun soklardayim sevincen kac saat oturub agladim rabbim olmayanlara nasip etsin amin
Çok geçmiş olsun Can'ım RAbbim bir daha yaşatmasın...yumurta olayı kulağıma küpe olduKızlar nasılsınız özelikle ek gıdaya başlayan Annelere sorum yumurta sarısı vermeye başladinizmi ve başladysanzda bebiste birşeyler fark ettiniz mi kusma gibi çok önemli bir konu ben kızıma daktor tavsiyesiyle yumurta vermeye badladm 6 aydan sonra gayet güzel l yiyiyordu da sonra bir ara ben verince kusmaya başladı aslında eninde olamadm yumurtadan mi kustu diye ara verdik baya dün ilk defa verim dedim oda çok güzel yedi tam bir sarıyı derken bir saat sonra fıçkırarak kusmaya başladı ama nasıl görmeliydiniz tüm yumurtayı çıkarttı neyse artk vermem dedim kendi kendime sonra bi baktım işhalde olmuş yavrum korkmaya başladm akşam eşim geldi anlaattim durumu yine olursa doktora goturelim dedi neyse mamayi verdim sallıyom uyusun diye birden tekrar fıçkırarak kustu bu sefer siyah ti ben şok apar topar hastaneye gittik yumurtadanmış kakA tahlili falan yaptılar ilaç verdi şimdi iyi ama yavrumu öyle görünce çok kötü oldum kızlar aman sizde dikkat edin bu konuda
Allah korusun canım.çok geçmiş olsun.yumurtaya alerji bi çok bebişte olabiliyor.ondan dolayi bazı besinleri temkinli vermek lazım sanırım. Şimdi bi sorun yok dimi. Bebişlere alerji testi yapılıyor mu acaba:/Kızlar nasılsınız özelikle ek gıdaya başlayan Annelere sorum yumurta sarısı vermeye başladinizmi ve başladysanzda bebiste birşeyler fark ettiniz mi kusma gibi çok önemli bir konu ben kızıma daktor tavsiyesiyle yumurta vermeye badladm 6 aydan sonra gayet güzel l yiyiyordu da sonra bir ara ben verince kusmaya başladı aslında eninde olamadm yumurtadan mi kustu diye ara verdik baya dün ilk defa verim dedim oda çok güzel yedi tam bir sarıyı derken bir saat sonra fıçkırarak kusmaya başladı ama nasıl görmeliydiniz tüm yumurtayı çıkarttı neyse artk vermem dedim kendi kendime sonra bi baktım işhalde olmuş yavrum korkmaya başladm akşam eşim geldi anlaattim durumu yine olursa doktora goturelim dedi neyse mamayi verdim sallıyom uyusun diye birden tekrar fıçkırarak kustu bu sefer siyah ti ben şok apar topar hastaneye gittik yumurtadanmış kakA tahlili falan yaptılar ilaç verdi şimdi iyi ama yavrumu öyle görünce çok kötü oldum kızlar aman sizde dikkat edin bu konuda
Çok sağol canm çok korktum ama ya Rabbim evlatlarimizi korusunÇok geçmiş olsun Can'ım RAbbim bir daha yaşatmasın...yumurta olayı kulağıma küpe oldu
Sağol canm yok şimdi durumu iyi gibi işhalide azaldı baya öyle bir testen bahsetmedi doktor yapılıyormudur Acep araştırmak sormak lazımAllah korusun canım.çok geçmiş olsun.yumurtaya alerji bi çok bebişte olabiliyor.ondan dolayi bazı besinleri temkinli vermek lazım sanırım. Şimdi bi sorun yok dimi. Bebişlere alerji testi yapılıyor mu acaba:/
Bebeklerin bünyesi alerji ye açık ama sen bunu anlatınca benim de aklıma takıldı. Bende yumurtayı çok severim.bebegime de veririm muhakkak ama takipte de olucam.çok geçmiş olsun tekrardan canım.bi de aklında olsun alerji yapan kısım yumurtanin sarısı olurmuş genelde.beyazi öyle değil ama.tabi doktora danışmak lazım yine deSağol canm yok şimdi durumu iyi gibi işhalide azaldı baya öyle bir testen bahsetmedi doktor yapılıyormudur Acep araştırmak sormak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?