• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Yaaa daha kucağıma almadan heyecan bastı vallah çünkü kızımda hiç ara renk alma hep pembe o yüzden herşey silbaştan olucak benim için Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin sizlerede kız evlat duygusunu yaşatsın inşallah:)
Hayirlisiyla insallah :) aman olsun kizin tadina doyasıya varmissin iyi yapmissin simdi dose mavileri :))

Kizlar oglum dun sunnet oldu butun gun uyudu ilaclarin etkisiyle geceyide rahat gecirdi cok sukur bugunde iyiyiz bi kac gune iyice iyilesir artik valla bebekken yaptirmak en guzeliymis haberi bile olmadan iyilesiyo

Insallah ek gidada Alper gibi olur ya. Ne versek agiz acik :)) Mete cok tatli kiiiz masallah büyümüş de yavrum. Allah nazardan saklasin hepsinin guzelligi bi baska :) ay haftaya cuma asi var tirsmaktayim :-/
İnşallah kuzum yaa şimdiye kadar hiç üzmedi beni dilerim yemek konusunu da sıkıntısız atlatırız... Alper paşama da maaşallah yesin ki büyüsün..Mete'm datlu oldu iyice:KK37: bizim topiğin bebişleri de güzel mi güzel aynı anneleri gibi..aşı umarım sorunsuz geçer canım haber et

Kizlar oglum dun sunnet oldu butun gun uyudu ilaclarin etkisiyle geceyide rahat gecirdi cok sukur bugunde iyiyiz bi kac gune iyice iyilesir artik valla bebekken yaptirmak en guzeliymis haberi bile olmadan iyilesiyo
Hadi geçmiş olsun canım çok şükür onu da hallettiniz darısı başımıza

Hadi geçmiş olsun canım çok şükür onu da hallettiniz darısı başımıza
amin canim sizde kolayca atlatirsiniz ins yaptirmak istediginizde bizim doktoru tavsiye edebilirim.ozel muayenehanesinde tertemiz valla hemen oldu bitti hemde tecrubeli bi urolog pendikte canim eminim size yakindirda

amin canim sizde kolayca atlatirsiniz ins yaptirmak istediginizde bizim doktoru tavsiye edebilirim.ozel muayenehanesinde tertemiz valla hemen oldu bitti hemde tecrubeli bi urolog pendikte canim eminim size yakindirda
Biz şifada yaptırıcaz canım çünkü bizim sadece sünnet olmayacak küçük bi operasyonumuz var o yüzden tam teşekküllü bir hastane olmak zorunda birde anestezisti çok iyi şifanın... Öyle işte...mevlüdünü ne Zaman yapacaksın

İnşallah kuzum yaa şimdiye kadar hiç üzmedi beni dilerim yemek konusunu da sıkıntısız atlatırız... Alper paşama da maaşallah yesin ki büyüsün..Mete'm datlu oldu iyice:KK37: bizim topiğin bebişleri de güzel mi güzel aynı anneleri gibi..aşı umarım sorunsuz geçer canım haber et
Masallah onlara :) Allah hicbirsekilde acisini gostermesin. 1 yasini atlatsak asilar seyreklesecek bi kaliyor sünneti :-/

Yönleri şaştı sanırsam:-):-) ek gıda döneminiz geldi tabi bizim daha 4 ayımız var neyse sizin tecrübelerden faydalanırız artıkHoppa Mete sıpası iyi çok şükür aşılarını oldu ateşlenmeden atlattı kıpırdaklık yapıp duruyor teyzesi:KK37: son halimiz bu

41 kere maşallah çok tatlı bu annesi yaa kokla bol bol bizim yerimize de özledim bebiş kokusunu:KK68::KK68:

Ayyyy maşallah subhanallah mogişim bu çok tatlı ya Rabbim sana bağışlasn yerim ben bunuuuuu öp yerime
Bu arada mogişim bizim cinsiyet kesinleşti sanırım başka bir doktor da erkek dedi bugün gerçi ben galen inanamıyorum da değişmez herhalde bu saatten sonra :-)

Hayırlı olsun canım ne güzel bir kız bir erkek darısı başıma inşallah:anneadayı:

Geçmiş olsun en güzelini yaptınız valla biz 41 günlükken yaptırdık çabucak iyileşiyor ne güzel. Allah damatlığını da göstersin inşallah:KK200:

41 kere maşallah çok tatlı bu annesi yaa kokla bol bol bizim yerimize de özledim bebiş kokusunu:KK68::KK68:

Hayırlı olsun canım ne güzel bir kız bir erkek darısı başıma inşallah:anneadayı:

Geçmiş olsun en güzelini yaptınız valla biz 41 günlükken yaptırdık çabucak iyileşiyor ne güzel. Allah damatlığını da göstersin inşallah:KK200:
İnşallah canm Rabbim gönlüne gore versin sen nasilsin canm çalışmalara devam mı

İnşallah canm Rabbim gönlüne gore versin sen nasilsin canm çalışmalara devam mı

Bu ay çalışmalarla yumurtlama çakışmadı sanırım bilemiyorum batı bekliyorum artık ama o da ne zaman gelir bilmiyorum. Saat gibi olan reglim kendini şaştı 28-28-28 derken 25-25-33-26 oldu son 4 ayda bakalım bu ay ne zaman gelecek :)

Bu ay çalışmalarla yumurtlama çakışmadı sanırım bilemiyorum batı bekliyorum artık ama o da ne zaman gelir bilmiyorum. Saat gibi olan reglim kendini şaştı 28-28-28 derken 25-25-33-26 oldu son 4 ayda bakalım bu ay ne zaman gelecek :)
Hiç belli olmaz bence bi Bakmışsın hamilesin Rabbim gönlüne gore versin genelde çalışmalar adeten sayinca kaçıncı günü oluyo sende ben su an ki hamilelikte adetim birinci gününden say 18 gün yumurtlamş eminim çünkü korunuyordu dikkat etmediğimiz tek gündü ve planlı bir gebelik olsaydı muhtemelen 12 ve 16 günler arası calişma yapardım demek yumurtlama günleri değişebiliyo

Hiç belli olmaz bence bi Bakmışsın hamilesin Rabbim gönlüne gore versin genelde çalışmalar adeten sayinca kaçıncı günü oluyo sende ben su an ki hamilelikte adetim birinci gününden say 18 gün yumurtlamş eminim çünkü korunuyordu dikkat etmediğimiz tek gündü ve planlı bir gebelik olsaydı muhtemelen 12 ve 16 günler arası calişma yapardım demek yumurtlama günleri değişebiliyo

Değişiyor işte canım o yüzden emin değilim olmuş da olabilir olmamış da. Reglim düzensizleştiği için çalışma zamanını geniş planlamıştım aslında ama o hafta çok yoğunduk eşim de ben de. Olmadı bir türlü ama öncesi veya sonrasında tuttuysa bilmiyorum hayırlısı artık :)

İnşallah sende yeniden koklarsın minik bi bebişi güzel haberlerini bekliyorum... Mete ellerinden öper teyzesi

Biz şifada yaptırıcaz canım çünkü bizim sadece sünnet olmayacak küçük bi operasyonumuz var o yüzden tam teşekküllü bir hastane olmak zorunda birde anestezisti çok iyi şifanın... Öyle işte...mevlüdünü ne Zaman yapacaksın
anladim canim.. valla mevludunu simdi yapmicam cunku yalnizim mayista kayinvalidem gelecdk o gelince dusunuyorum bakalim hayirlisi artik

Back