Beraber Anne Olma Yolunda

sagol canim evet valla kolay oldu hemende iyilesiyo.. amin canim insallah

Herkese iyi haftalar diliyorum nasılsınız arkadaşlar herşey yolundami? Bide şu güzel ülkemin başına gelenler olmasa... Allahım onlara fırsat vermesin inşallah

Herkese iyi haftalar diliyorum nasılsınız arkadaşlar herşey yolundami? Bide şu güzel ülkemin başına gelenler olmasa... Allahım onlara fırsat vermesin inşallah
Sağol Can'ım benim bedenen iyi ama ruhen kayıbız yaşananlardan sonra ben öğrenciliğimi Ankara'da geçirmiş biriyim hep kızılaydaydık içim sızladı kimbilir kaç üniversiteli anasının babasının göz bebeği öldü...lanet ediyorum yapanlara ve engel olmayanlara

kızlar ben 20 gün önce ilk reglimi oldum ama bugun yeniden oldum erken sanki sizin de böle düzensiz miydi ilk zamanlar yoksa sorun mu var normalde 28 günde bir olurdum..???

Merhaba Arkadaslar ben Bebek isteyen biri hatirlarsaniz azerbaycanli 5 yil olacakti bebegim gelmiyordu bugun oylesine test yaptim ve hamileyim Cok sukur Allahima umudi kesdigim anda bebegimi gonderdi sevincimi sizlede paylasmak istedim

Gözün aydın Can'ım benim çok şükür senden de güzel haberler aldık testin benimki gibi çıkmış benimde baya koyuydu ve değerim 894 çıkmıştı... Allahım kucağına almayı da nasip etsin.. Tedavisiz oldu dimi

Selam güzel anneler nasılsınız bebişli hayat nasıl gidiyo özledim sizi, biz doğum iznindeyiz ve bi uğrayalim dedik bu arada halen adet olmadiniz mi A afrodit26 bebeem ne Zaman olunuyo ki .. Biz göğüs pompası almadik daha tavsiyelerinizi bekleriz bizde bu ara çanta hazırlığındayiz çok zevkli bi aşama

En guzel zamanlarindasin hamileligin şu an :) arkadasim 11 ay sonra olmus. Topikte biri vardi 2 sene adet olmamis emzirmeyi biraktigi ay adet olup sonraki ay hamile kalmis :)

Ooo tatil başlamış ana oğul tadını çıkarın... Pompada aventi tavsiye ederim...çanta hazırlığı pek keyifli ben valizle gitmiştim sende durum ne? Adet olayı değişiyor Can'ım benim annem beni doğurduktan sonra 9 ay adet olmamış ama benimle birgün arayla doğum yapan teyzem adet oldu.. Eee çınar bey nasıl

CİNSİYET TABLOSU

DOĞAN MELEKLER

Maysu--------------> Kız ---------- Asya Nil

Sweet42 -------------> Kız -------- Nisa
Maleficent_bs ------> Erkek ----- Bora
Betiboop -------------> Erkek ----- Can
Lulus_k --------------> Erkek ----- Kaan

Mogami --------------> Erkek ------ Mete
Ayse4255 ------------> Erkek ------ Ömer Berke
Blummm ------------> Kız ------ Defne

Burculu --------------> Kız ----- Derin Doğa
Se_ra -----------------> Kız ----- Zehra

BEKLENEN MELEKLER

Mgul ------------------> Erkek ------ Mehmet Çınar
Hanife55 -------------> Erkek ------ ?????
Hyb77 -----------------> Erkek ------ ?????
Gullbike --------------> Erkek ------- ?????
Susslich --------------> Kız ---------- ?????
Nerisbebek -----------> Erkek ------- Yiğit İsa
Hanfendi -------------> Erkek ------- ?????

Meleğim -------------->

Sen asıl mete beyden haber ver mogiş bizimki yaramazlık hariç bilmiyoz anca oynuyo bi de kordonu boynuna dolanmış ve hala tepemde yan yatıyor pozisyonuda alamamış .. Ben cinarciga cantasini hazırlarim bi de küçük valiz yaparız tamamdır

az kalmıs mgulum tadını cıkar bu zamanların :) ben 20 gun once oldum ılk kez ama bugun yıne oldum duzene gırecek heralde :) bn elektrıklı almıstım cnm el pompası işe yaramıyo sutun gelmezse yada kanallar tıkalıysa..

Mete bey bi bana bi babaya şebeklik yapıyor napsın... Çınar Paşa'ya bak sen sıpa belli ki geç dönecek... Kordon takipte olunduğu müddetçe sorun değil canım...iyi çantayı erkenden hallediyorsun ben 37 de hazırlamıştım nst ler başladı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…