sagol canim evet valla kolay oldu hemende iyilesiyo.. amin canim insallah41 kere maşallah çok tatlı bu annesi yaa kokla bol bol bizim yerimize de özledim bebiş kokusunu
Hayırlı olsun canım ne güzel bir kız bir erkek darısı başıma inşallah
Geçmiş olsun en güzelini yaptınız valla biz 41 günlükken yaptırdık çabucak iyileşiyor ne güzel. Allah damatlığını da göstersin inşallah
Anladım Can'ım geçmiş olsun vakti gelince olur o vakitGiitik onun için ufak bi su fitigi var dedi 1yasini doldurunca gelin dedi bekliyoruz bakalim :-/
Daha iyi olur havalarda düzelir Berke de büyümüş olur oh misanladim canim.. valla mevludunu simdi yapmicam cunku yalnizim mayista kayinvalidem gelecdk o gelince dusunuyorum bakalim hayirlisi artik
Sağol Can'ım benim bedenen iyi ama ruhen kayıbız yaşananlardan sonra ben öğrenciliğimi Ankara'da geçirmiş biriyim hep kızılaydaydık içim sızladı kimbilir kaç üniversiteli anasının babasının göz bebeği öldü...lanet ediyorum yapanlara ve engel olmayanlaraHerkese iyi haftalar diliyorum nasılsınız arkadaşlar herşey yolundami? Bide şu güzel ülkemin başına gelenler olmasa... Allahım onlara fırsat vermesin inşallah
Yok canım vala ya.dogunca belli olcak herhalde:))))Kiz nettin isme karar verdinmi?
Hayirlisiyla Doğsa da yesek :)) canım bişiy sorucam şeker yüklemesi yaptırmış miydin sen?Yesin teyzeleri o fıstığı
Evet kuzum yaptırdımHayirlisiyla Doğsa da yesek :)) canım bişiy sorucam şeker yüklemesi yaptırmış miydin sen?
Giitik onun için ufak bi su fitigi var dedi 1yasini doldurunca gelin dedi bekliyoruz bakalim :-/
bebebm napıyon tatlım regl oldun mu dogumdan sonra.
Gözün aydın Can'ım benim çok şükür senden de güzel haberler aldıkMerhaba Arkadaslar ben Bebek isteyen biri hatirlarsaniz azerbaycanli 5 yil olacakti bebegim gelmiyordu bugun oylesine test yaptim ve hamileyim Cok sukur Allahima umudi kesdigim anda bebegimi gonderdi sevincimi sizlede paylasmak istedimEki Görüntüle 1795377
En guzel zamanlarindasin hamileligin şu an :) arkadasim 11 ay sonra olmus. Topikte biri vardi 2 sene adet olmamis emzirmeyi biraktigi ay adet olup sonraki ay hamile kalmis :)Selam güzel anneler nasılsınız bebişli hayat nasıl gidiyo özledim sizi, biz doğum iznindeyiz ve bi uğrayalim dedik bu arada halen adet olmadiniz mi A afrodit26bebeem ne Zaman olunuyo ki .. Biz göğüs pompası almadik daha tavsiyelerinizi bekleriz bizde bu ara çanta hazırlığındayiz çok zevkli bi aşama
Ooo tatil başlamış ana oğul tadını çıkarın... Pompada aventi tavsiye ederim...çanta hazırlığı pek keyifli ben valizle gitmiştim sende durum ne? Adet olayı değişiyor Can'ım benim annem beni doğurduktan sonra 9 ay adet olmamış ama benimle birgün arayla doğum yapan teyzem adet oldu.. Eee çınar bey nasılSelam güzel anneler nasılsınız bebişli hayat nasıl gidiyo özledim sizi, biz doğum iznindeyiz ve bi uğrayalim dedik bu arada halen adet olmadiniz mi A afrodit26bebeem ne Zaman olunuyo ki .. Biz göğüs pompası almadik daha tavsiyelerinizi bekleriz bizde bu ara çanta hazırlığındayiz çok zevkli bi aşama
Sen asıl mete beyden haber ver mogiş bizimki yaramazlık hariç bilmiyoz anca oynuyo bi de kordonu boynuna dolanmış ve hala tepemde yan yatıyor pozisyonuda alamamış .. Ben cinarciga cantasini hazırlarim bi de küçük valiz yaparız tamamdırOoo tatil başlamış ana oğul tadını çıkarın... Pompada aventi tavsiye ederim...çanta hazırlığı pek keyifli ben valizle gitmiştim sende durum ne? Adet olayı değişiyor Can'ım benim annem beni doğurduktan sonra 9 ay adet olmamış ama benimle birgün arayla doğum yapan teyzem adet oldu.. Eee çınar bey nasıl
az kalmıs mgulum tadını cıkar bu zamanların :) ben 20 gun once oldum ılk kez ama bugun yıne oldum duzene gırecek heralde :) bn elektrıklı almıstım cnm el pompası işe yaramıyo sutun gelmezse yada kanallar tıkalıysa..Selam güzel anneler nasılsınız bebişli hayat nasıl gidiyo özledim sizi, biz doğum iznindeyiz ve bi uğrayalim dedik bu arada halen adet olmadiniz mi A afrodit26bebeem ne Zaman olunuyo ki .. Biz göğüs pompası almadik daha tavsiyelerinizi bekleriz bizde bu ara çanta hazırlığındayiz çok zevkli bi aşama
Mete bey bi bana bi babaya şebeklik yapıyor napsın... Çınar Paşa'ya bak sen sıpa belli ki geç dönecek... Kordon takipte olunduğu müddetçe sorun değil canım...iyi çantayı erkenden hallediyorsun ben 37 de hazırlamıştımSen asıl mete beyden haber ver mogiş bizimki yaramazlık hariç bilmiyoz anca oynuyo bi de kordonu boynuna dolanmış ve hala tepemde yan yatıyor pozisyonuda alamamış .. Ben cinarciga cantasini hazırlarim bi de küçük valiz yaparız tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?