• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Molfix tede varmış göbek oyuntulu ama çok kisi premium care iyi diyo.. Birde Yenidoğan için 1 numara mi 2 numaramı alsam?
Yenidoğan için üzerinde yenidoğan yazıyor zaten 2-5 kilo arası oluyorlar...molfix nasıldır bilemiyorum ama dediğim gibi göbeği düştükten sonra huggies kullan derim

allah korusun ya yaptiralim valla ama kuzenim hemsire sey diyo ayni grip asisi gibi diyo onu yaptirirsin yine grip olursun ya bu asiyida yaptirip yine olabilirmis.. olmazsa ona gideriz canim.. sunneti bi hemsire arkadasimin tanidigi urolog yapacak ozel muayenehanesinde
biz rotayı 2 ve 4 te yaptırdık sıkıntı yaşamadık cnm zaten ağızdan verilen bir aşı

Güzel annisler bebek bezi olarak ne kullanıyorsunuz?
Kesinlikle huggies derim baslangic icin cunku prima da file yapisi var hatta esim bu ne patates cuvali gibi dekisti :)) ve bebegin popisuna iz yapiyo ciltleri hassas huggies in ici pamuk cok yumusak icin rahat ediyo; suan prima premium a gectim ama huggies de kullaniyorum hangisi uygun indirimli denk gelirsr,amaa baslangiv icin hiuggies derim

Gecmis olsun canm okufum gogsunle ikgili yasadiklrini tekrrlamaz umarim

Hayat onlardan ibaret di mi :) ucuncu ac kontrolune gittik dun hersey iyi cok sukur buyuyo sipalat hizla :)

Betim sağol göğüs ucu birden böyle oldu sonuç olarakta oğlum vampir moduna girdi:-) çok şükür kremler iş gördü...valla dünyamız oldular sıpalar gözünün içine bakıyorum dün 3 gün gecikmeyle 2. ay aşılarımızı olduk bütün gün ve gece tetikteydim ateşi çıkar mı diye şükür çıkmadı...Can Paşa'ya da maaşallah büyüyor güzel güzel kilosu Nasıl oldu betim bizimki ayda 1500 gr almış 5800 oldu böyle giderse halim yaman gerçi kanguruma güveniyorum şu mayıs bi gelsin koyucam kanguruya gezicem

Kizlar nasilsiniz? biz büyüdük de 1 haftaya 6. Ayimiza girecegiz :) ara ara okuyorum ama firsat bulup yazamıyorum :-/
Maaşallah Alper kuzumuza koca adam oldu... Emeklemeye başladı mı sıpa

Geri geri gidiyoruz :confused: ek gidaya gidaya basladik gibi. Gamzeli Mete paşam nasil :KK37:
Yönleri şaştı sanırsam:-):-) ek gıda döneminiz geldi tabi bizim daha 4 ayımız var neyse sizin tecrübelerden faydalanırız artıkHoppa Mete sıpası iyi çok şükür aşılarını oldu ateşlenmeden atlattı kıpırdaklık yapıp duruyor teyzesi:KK37: son halimiz bu

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    63 KB · Görüntüleme: 67
Yönleri şaştı sanırsam:-):-) ek gıda döneminiz geldi tabi bizim daha 4 ayımız var neyse sizin tecrübelerden faydalanırız artıkHoppa Mete sıpası iyi çok şükür aşılarını oldu ateşlenmeden atlattı kıpırdaklık yapıp duruyor teyzesi:KK37: son halimiz bu
Ayyyy maşallah subhanallah mogişim bu çok tatlı ya Rabbim sana bağışlasn yerim ben bunuuuuu öp yerime
Bu arada mogişim bizim cinsiyet kesinleşti sanırım başka bir doktor da erkek dedi bugün gerçi ben galen inanamıyorum da değişmez herhalde bu saatten sonra :-)

Ayyyy maşallah subhanallah mogişim bu çok tatlı ya Rabbim sana bağışlasn yerim ben bunuuuuu öp yerime
Bu arada mogişim bizim cinsiyet kesinleşti sanırım başka bir doktor da erkek dedi bugün gerçi ben galen inanamıyorum da değişmez herhalde bu saatten sonra :-)
Teşekkürler teyzesi ellerinden öper Mete paşa:KK15: öper koklarım senin için:KK200: ben diyordum o çıkıntı göründüyse değişmez diye bak oğluş geliyo inan artık paşan küser bak hissediyorlar onlar annelerinin hislerini...ne güzel bi kız bir erkek evladın olacak Rabbim korusun ikisini de:nazar::nazar::nazar:

Insallah ek gidada Alper gibi olur ya. Ne versek agiz acik :)) Mete cok tatli kiiiz masallah büyümüş de yavrum. Allah nazardan saklasin hepsinin guzelligi bi baska :) ay haftaya cuma asi var tirsmaktayim :-/

Oh oh masallah oglanin tadini da al bakalim :)

Teşekkürler teyzesi ellerinden öper Mete paşa:KK15: öper koklarım senin için:KK200: ben diyordum o çıkıntı göründüyse değişmez diye bak oğluş geliyo inan artık paşan küser bak hissediyorlar onlar annelerinin hislerini...ne güzel bi kız bir erkek evladın olacak Rabbim korusun ikisini de:nazar::nazar::nazar:
Sağol mogişim Rabbim evlatlarimizi bize bağışlasn aslında hayalim di hem kız hem erkek evlat sahibi olmak ama ne bilim mogişim daha hamile olduğuma inamazken bide pipili çıkması beni hem mutlu hem şaşırttı

Oh oh masallah oglanin tadini da al bakalim :)
Yaaa daha kucağıma almadan heyecan bastı vallah çünkü kızımda hiç ara renk alma hep pembe o yüzden herşey silbaştan olucak benim için Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin sizlerede kız evlat duygusunu yaşatsın inşallah:)

Yaaa daha kucağıma almadan heyecan bastı vallah çünkü kızımda hiç ara renk alma hep pembe o yüzden herşey silbaştan olucak benim için Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin sizlerede kız evlat duygusunu yaşatsın inşallah:)
gözün aydın erkek annesi... :KK49::KK25:

Insallah ek gidada Alper gibi olur ya. Ne versek agiz acik :)) Mete cok tatli kiiiz masallah büyümüş de yavrum. Allah nazardan saklasin hepsinin guzelligi bi baska :) ay haftaya cuma asi var tirsmaktayim :-/
seninki oturabiliyomu bebeem. desteksiz oturamıyoruz henüz

Back