Selam kızlar ben geldim. Şükür kızımı aldım kucagima. Doğumuma gelince sukur yinede annem babam yanımdaydı.beni ameliyata götürürlerken video çektik ertan hoca neden Aglamıyorsun benim eşim ağlamıştı deyip gulustuk. Ağlamak istemedim duygularımı bastırdı bi nevi.galiba ağlamayı ameliyata sakladım. Beni rahatlatmak için motive oldular. Gerçi sogukkanliydim. İgnemi yaptılar.uyuşma başladı.ilk 5dk işlem yapılınca eşim geldi yanima bizim resimlerimizi çektiler...sonra herkes bebeğimiz geliyor geliyor demeleriyle ağlaması bir oldu ben o anda içim farklı bi ağlamayla susamadim ağla ağla içim çok değişik oldu anne diye ağlıyor diyorum.eşim duygulandi...Bizi çektiler defalarca kizimla yumusacikti optuydum...saglimiz yerinde ben iyiyim zor olsada kişisel olarak kolay atlatıyorum şükür... Ama kizimda hafif sarılık var bembeyaz yavrum bi anda sararmaya başladı.. Erken takibe aldık. 6.35 çıktı.ama şimdilik bise yok dediler yine gitceZ hastaneye. İnşallah geçer. SisligimizDe inince ufacık olduk:)inşallah kiloda almıştır
..sutumuz var şükür mamaya ihtiyaç duymadık. Uslu bir kizim var...inşallah böyle devam eder.