• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Gözün aydın canm benim çok şükür bu günlere iyi olmanıza çok sevindim doğumunda iyi geçmiş maşallah Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah çok sevindim çoook bebişi öp kokla bizim yerimize de
Sağol canım Allah razı olsun. Şükür çok iyi geçti herkesin Çevremdekilerin çok abartiyordu gerçi onları takmadim bile ben güçlüyüm onuda atlatirim dedim.Oper koklarim tabi teyzesi.

Kizlar rezene ve kimyon tohumu demleyip iciyorum bebegede versem olur mu
Bebege tane kimyon demle içir cnm problem olmaz benim annemde yapardı kardeşlerim bebekken içirirdi senin içmene bile gerek yok kullanabilecegin yemeklere Tane kimyonu ögütücüyle ögütüp günlük taze kullanabilirsin daha etkili olur.

Selam kızlar ben geldim. Şükür kızımı aldım kucagima. Doğumuma gelince sukur yinede annem babam yanımdaydı.beni ameliyata götürürlerken video çektik ertan hoca neden Aglamıyorsun benim eşim ağlamıştı deyip gulustuk. Ağlamak istemedim duygularımı bastırdı bi nevi.galiba ağlamayı ameliyata sakladım. Beni rahatlatmak için motive oldular. Gerçi sogukkanliydim. İgnemi yaptılar.uyuşma başladı.ilk 5dk işlem yapılınca eşim geldi yanima bizim resimlerimizi çektiler...sonra herkes bebeğimiz geliyor geliyor demeleriyle ağlaması bir oldu ben o anda içim farklı bi ağlamayla susamadim ağla ağla içim çok değişik oldu anne diye ağlıyor diyorum.eşim duygulandi...Bizi çektiler defalarca kizimla yumusacikti optuydum...saglimiz yerinde ben iyiyim zor olsada kişisel olarak kolay atlatıyorum şükür... Ama kizimda hafif sarılık var bembeyaz yavrum bi anda sararmaya başladı.. Erken takibe aldık. 6.35 çıktı.ama şimdilik bise yok dediler yine gitceZ hastaneye. İnşallah geçer. SisligimizDe inince ufacık olduk:)inşallah kiloda almıştır
..sutumuz var şükür mamaya ihtiyaç duymadık. Uslu bir kizim var...inşallah böyle devam eder.
Allah analı babalı büyütsün kızını cnm.allah mutlu uzun ömürler versin

Merhaba arkadaslar 3.kaybimla birlikte 25 ocakta kurtaj olmustum. Dun tahlil sonuclarimizi aldik mthfr c677 heterozigot cikti. Yani kan pihtilasmasi tasiyicisi. Dr dusukler kesin bundandir diyemeyiz dedi. Halbuki son bebekte coraspin kullanmistim. Simdi ne dusunecegim bilmiyorum. Insallah birgun saglikla hamile kalmis olarak katilirim araniza. Hepinizi cok ozledim..
Canım benim bak bi sorun varmış işte ve halledilebilir bişey... Şimdi bi sonraki hamileliğinde daha da tedbirli olursun hem sen hem doktorun...bizde senden bebiş haberi alıcaz inşallah yakın zamanda

Çok şükür canım ya.3300 doğdu 51cm ama şişlik indi 3090 oldu. Normal olur dediler.şükür süt iyi emziriyorum camız sütü iciyorum. Dereotu incir ve suyu ve bol bol su ve hipp çay. Kilosu nasıl şimdi bilmiyorum kontrolde aynıydı hala su anda 6 gunluguz daha yavaş yavaş artık.
Anneeem daha çok minik:KK37: maaşallah kuzumuza... Baya şişliği varmış demek ki bizimkide 3170 doğdu 3050 ye düşmüştü... Sonra alıyor zaten..dereotu çok şahane...hipp çayını bende kullanıyorum hala..,göğüs uçlarına iyi bak emi

haklisin canim.. sen niye 9. ayi bekliyosun tatlim ozel bi sebebi mi var
Kuzum Mete hem yarı sünnetli hem de idrar çıkışı bir cm kadar altta doğdu o yüzden iki işlem birden yapılacak...doktorumuz doğumdan sonra 9.ayda gelin dedi ama ben birkaç ay sonra ürologa götürücem belki daha erken yapmak ister

Merhaba arkadaslar 3.kaybimla birlikte 25 ocakta kurtaj olmustum. Dun tahlil sonuclarimizi aldik mthfr c677 heterozigot cikti. Yani kan pihtilasmasi tasiyicisi. Dr dusukler kesin bundandir diyemeyiz dedi. Halbuki son bebekte coraspin kullanmistim. Simdi ne dusunecegim bilmiyorum. Insallah birgun saglikla hamile kalmis olarak katilirim araniza. Hepinizi cok ozledim..
Canım bendede homozigot mutant var coraspin ve iğne kullandım hamileliğimde inşallah seninde sağlıklı gebelik haberini alırız

Kuzum Mete hem yarı sünnetli hem de idrar çıkışı bir cm kadar altta doğdu o yüzden iki işlem birden yapılacak...doktorumuz doğumdan sonra 9.ayda gelin dedi ama ben birkaç ay sonra ürologa götürücem belki daha erken yapmak ister
yari sunnetli mi cok ilginc ilk defa duyuyorum he :) bencede sen daha erken gotur belki erkenden yaparlar kolay iyilesir

Bebege tane kimyon demle içir cnm problem olmaz benim annemde yapardı kardeşlerim bebekken içirirdi senin içmene bile gerek yok kullanabilecegin yemeklere Tane kimyonu ögütücüyle ögütüp günlük taze kullanabilirsin daha etkili olur.
simdilik ben iciyorum canim yinede aklimda bulunsun cok sancisi olursa 1 kasik veririm

yari sunnetli mi cok ilginc ilk defa duyuyorum he :) bencede sen daha erken gotur belki erkenden yaparlar kolay iyilesir
Öyle yapıcam canım çocuk doktorum da öyle derdi zaten...belki 9 a kalmaz 6 da yapar

İyi kuzum Mete ile takılıyoruz bakalım az kaldı aşıya... Benimkinden mi aldın arabayı... Ben kullanmak için can atıyorum
Evet canim aldim 3 defa kullandim biraz sarsinti oluyor ama buranin yollari cok bozuk ondan sanirim genel olarak guzel

Huggies kullanıyorum Can'ım çokta memnunum başta göbek oyuntulu olduğu için prima premium care aldım ama sevmedim onu göbeği düşünce de huggies e geçtim tavsiye ederim
Molfix tede varmış göbek oyuntulu ama çok kisi premium care iyi diyo.. Birde Yenidoğan için 1 numara mi 2 numaramı alsam?

Molfix tede varmış göbek oyuntulu ama çok kisi premium care iyi diyo.. Birde Yenidoğan için 1 numara mi 2 numaramı alsam?
Meraba canım ben molfiXS kullandım göbeği dusene kadar onda da göbek oyuntusu var. Ne 1 numara ne de 2 numara alacaksın canım. Yenidoğan diye yazıyor üstünde ondan alacaksın. Prematüre olanı da var ona dikkat et yanlışlıkla ondan alma

Back