Yenidoğan için üzerinde yenidoğan yazıyor zaten 2-5 kilo arası oluyorlar...molfix nasıldır bilemiyorum ama dediğim gibi göbeği düştükten sonra huggies kullan derimMolfix tede varmış göbek oyuntulu ama çok kisi premium care iyi diyo.. Birde Yenidoğan için 1 numara mi 2 numaramı alsam?
biz can bebe kullanıyoruz canımGüzel annisler bebek bezi olarak ne kullanıyorsunuz?
biz rotayı 2 ve 4 te yaptırdık sıkıntı yaşamadık cnm zaten ağızdan verilen bir aşıallah korusun ya yaptiralim valla ama kuzenim hemsire sey diyo ayni grip asisi gibi diyo onu yaptirirsin yine grip olursun ya bu asiyida yaptirip yine olabilirmis.. olmazsa ona gideriz canim.. sunneti bi hemsire arkadasimin tanidigi urolog yapacak ozel muayenehanesinde
Kesinlikle huggies derim baslangic icin cunku prima da file yapisi var hatta esim bu ne patates cuvali gibi dekisti :)) ve bebegin popisuna iz yapiyo ciltleri hassas huggies in ici pamuk cok yumusak icin rahat ediyo; suan prima premium a gectim ama huggies de kullaniyorum hangisi uygun indirimli denk gelirsr,amaa baslangiv icin hiuggies derimGüzel annisler bebek bezi olarak ne kullanıyorsunuz?
Gecmis olsun canm okufum gogsunle ikgili yasadiklrini tekrrlamaz umarimYenidoğan için üzerinde yenidoğan yazıyor zaten 2-5 kilo arası oluyorlar...molfix nasıldır bilemiyorum ama dediğim gibi göbeği düştükten sonra huggies kullan derim
Hayat onlardan ibaret di mi :) ucuncu ac kontrolune gittik dun hersey iyi cok sukur buyuyo sipalat hizla :)Maaşallah kuzuya yarı kırkı çıkmışartık hayat bebişlerin etrafında dönüyor
Gecmis olsun canm okufum gogsunle ikgili yasadiklrini tekrrlamaz umarim
Hayat onlardan ibaret di mi :) ucuncu ac kontrolune gittik dun hersey iyi cok sukur buyuyo sipalat hizla :)
Maaşallah Alper kuzumuza koca adam oldu... Emeklemeye başladı mı sıpaKizlar nasilsiniz? biz büyüdük de 1 haftaya 6. Ayimiza girecegiz :) ara ara okuyorum ama firsat bulup yazamıyorum :-/
Geri geri gidiyoruzMaaşallah Alper kuzumuza koca adam oldu... Emeklemeye başladı mı sıpa
Yönleri şaştı sanırsamGeri geri gidiyoruzek gidaya gidaya basladik gibi. Gamzeli Mete paşam nasil
Ayyyy maşallah subhanallah mogişim bu çok tatlı ya Rabbim sana bağışlasn yerim ben bunuuuuu öp yerimeYönleri şaştı sanırsamek gıda döneminiz geldi tabi bizim daha 4 ayımız var neyse sizin tecrübelerden faydalanırız artık Mete sıpası iyi çok şükür aşılarını oldu ateşlenmeden atlattı kıpırdaklık yapıp duruyor teyzesi son halimiz bu
Teşekkürler teyzesi ellerinden öper Mete paşaAyyyy maşallah subhanallah mogişim bu çok tatlı ya Rabbim sana bağışlasn yerim ben bunuuuuu öp yerime
Bu arada mogişim bizim cinsiyet kesinleşti sanırım başka bir doktor da erkek dedi bugün gerçi ben galen inanamıyorum da değişmez herhalde bu saatten sonra
Yönleri şaştı sanırsamek gıda döneminiz geldi tabi bizim daha 4 ayımız var neyse sizin tecrübelerden faydalanırız artık Mete sıpası iyi çok şükür aşılarını oldu ateşlenmeden atlattı kıpırdaklık yapıp duruyor teyzesi son halimiz bu
Oh oh masallah oglanin tadini da al bakalim :)Ayyyy maşallah subhanallah mogişim bu çok tatlı ya Rabbim sana bağışlasn yerim ben bunuuuuu öp yerime
Bu arada mogişim bizim cinsiyet kesinleşti sanırım başka bir doktor da erkek dedi bugün gerçi ben galen inanamıyorum da değişmez herhalde bu saatten sonra
Sağol mogişim Rabbim evlatlarimizi bize bağışlasn aslında hayalim di hem kız hem erkek evlat sahibi olmak ama ne bilim mogişim daha hamile olduğuma inamazken bide pipili çıkması beni hem mutlu hem şaşırttıTeşekkürler teyzesi ellerinden öper Mete paşaöper koklarım senin için ben diyordum o çıkıntı göründüyse değişmez diye bak oğluş geliyo inan artık paşan küser bak hissediyorlar onlar annelerinin hislerini...ne güzel bi kız bir erkek evladın olacak Rabbim korusun ikisini de
Yaaa daha kucağıma almadan heyecan bastı vallah çünkü kızımda hiç ara renk alma hep pembe o yüzden herşey silbaştan olucak benim için Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin sizlerede kız evlat duygusunu yaşatsın inşallah:)Oh oh masallah oglanin tadini da al bakalim :)
gözün aydın erkek annesi...Yaaa daha kucağıma almadan heyecan bastı vallah çünkü kızımda hiç ara renk alma hep pembe o yüzden herşey silbaştan olucak benim için Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin sizlerede kız evlat duygusunu yaşatsın inşallah:)
seninki oturabiliyomu bebeem. desteksiz oturamıyoruz henüzInsallah ek gidada Alper gibi olur ya. Ne versek agiz acik :)) Mete cok tatli kiiiz masallah büyümüş de yavrum. Allah nazardan saklasin hepsinin guzelligi bi baska :) ay haftaya cuma asi var tirsmaktayim :-/
Aynen vala canım. Tek kız kaldık arada:) yakisiklilarin arasında bi fıstık nazar boncuğu olsun kızım arada:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?