Oyy maşallah çirkin yaa.allahım nazarlardan saklasin Pasayı
Yaaaa olmaz ama aç isim listesi bul ismiyle sevelim fıstığıÇok zormuş yaa bu isim olayı :/ doğuma giderken aha buldum ismini dicem herhalde
valla cwnim huyuda biraz boyle sanirim mama verdigimde guzel iciyo bi rahatliyo sakinliyo sonra yine basliyo valla kafayi yicem he ne yapsam olmuyo yarina yine randevu aldim bi kaka tahlili falan yapilsin bagirsaklarinda iltihap falan mi var acaba.. valla mete nin masallahi var pek sevimli bisey guzel buyumus masallah bizimde ayaklilar kucuk gelmeye basladi zaten bende hep ayaksiz aldim daha rahat olur diye bizimde bu bez paketimiz bitsin 2 alicaz insallah kucuk grlmeye basladi artik cabuk buyuyolar ama neler cektiriyolar daha dogrusu benimki cektiriyo :)Belki doymadığındandır aklıma başka bişey gelmiyor ya da huyu mu böyle... Mama verdiğin günde mi böyle çok ağladı...kıyamam yorulursun tabi boşver ev işiymiş yemekmiş, fırsatını bulduğun an uyu... Uykusuzlukta süt üretimini çok etkiliyormuş
Mete paşa ellerinden öper teyzesi dış zıbın yine kullanıyorum canım o gün size özel bu cicileri giydirdim ama zaten 0-3 aylığın ayaklı pantolonları küçük gelmeye başladı tavsiyem 3-6 aylıkları ayaklı çok alma boy uzadıkça ayaklı sorun oluyo çünkü ben ayaksız aldım daha iyi oldu...bezde de 2 numaraya geçtim hızlı büyüyorlar bi bakmışız yaz gelmiş oğluşlarla atarız sokağa kendimizi gezeriz canım
Valla mogisim isim konusu karışık benim beğendiğim ismi en yakınım koydu bende yeni isim arayışına geçtim ama henüz içime sinen bişey bulamadım:/
Yok annesi azcık daha büyüsün uslanır çok üzmek annesini paşan... İnşallah tahlil sonucu temiz çıkar kuzum...büyüyorlar hızla gerçekten bi bakmışız yaş günleri gelmiş... Bu arada foto paylaşacak mısınvalla cwnim huyuda biraz boyle sanirim mama verdigimde guzel iciyo bi rahatliyo sakinliyo sonra yine basliyo valla kafayi yicem he ne yapsam olmuyo yarina yine randevu aldim bi kaka tahlili falan yapilsin bagirsaklarinda iltihap falan mi var acaba.. valla mete nin masallahi var pek sevimli bisey guzel buyumus masallah bizimde ayaklilar kucuk gelmeye basladi zaten bende hep ayaksiz aldim daha rahat olur diye bizimde bu bez paketimiz bitsin 2 alicaz insallah kucuk grlmeye basladi artik cabuk buyuyolar ama neler cektiriyolar daha dogrusu benimki cektiriyo :)
Canim benim gecmis olsun uzulme ilacla gecer insallah biseyin kalmaz iltihap da bebegi engelliyormus insallah tedaviden sonra gelir bebisKeşke benim ki de bebekten olsaydı idrar yolu iltihabı varmış bende gece sabaha kadar tuvalete gidip geldim azıcık idrar yapıp hiç yapmamışım ggibi sıkışıyordum her dk sonra saat 6 gibi kan geldi idrarımdan acile gittik doktor sonuçları görünce çok şaşırdı aşırı derecede iltihap varmış serum ilaç falan şimdi yatıyorum zaten göğüslerimin sızısıda geçti gibi kaş yaparken göz çıkardık valla
Gerçekten sinir bi durum benimde Zaman'ında başıma gelmişti şimdi iyiki o isim olmamış Mete daha güzel diyorum...var mı aklında seçeneklerValla mogisim isim konusu karışık benim beğendiğim ismi en yakınım koydu bende yeni isim arayışına geçtim ama henüz içime sinen bişey bulamadım:/
Yanlis duaunuyorsun canm surekli emdigi icin sutun azalmaz aksine artar.. Gogsun sismeyince sutum olmuyo sanma bebek emdigi anda da iner sutun basta ben de senin dedigin gibi dusundum ilgaz agladikca mamaya sarildim sutum yok yetmiyo diye agladim kahroldum ama degilmis meger ilk aylarda nerdeyse hep mama yiyordu ama artik mamayi biraktik sayilir tek gece uykusuna yatarken veroyirum hemnn acikmasin diye ek besine de basladik sakin sutum yetmiyo diye azaloyo diye mamaya dayanma bebek emmezse sutun kesilir yazik olur.. Beyin ebek aurekli emdikce hormonlari calistirirmis daha fazla sut gerek diye ne kadr emmek o kadar sut tamam :) bi de ayva kaynat ic kimyon cayi ic onlar da sut miktaeini artiriyor bizzat denedmdenemek icin bebelac aldim canim dedigim gibi 30 cc veriyorum isterse bi 30 daha gerci onuda icip sonra kusuyo bi kez oyle yaptim kustu sanirim fazla geldi ya aslinda sutum vardi hep islatiyodu bile camasirimi ama surekli emmek istiyo emzirdikce sutum azaliyo bu defa yetersiz geliyo sanirim gunduz hic sagmadim cunku surekli mememe yapismis durumda :) surekli sivi tuketmektende tuvaletten cikamiyorum nasil olcak bilmiyorum valla ama dogru duzgun biseu yiyemiyorum gunduz firsat vermiyo uyumuyo surekli agliyo napicam bilmiyorum
Aynen bende öyle diyorum :))Ne zormuş istediğin gibi bir isim bulmak yaaÇok zormuş yaa bu isim olayı :/ doğuma giderken aha buldum ismini dicem herhalde
Canım benim beğendiğimi eşim beğenmiyo isim de önermiyo kaldık öylece bakiniyorum:) Benimde içime sinen bi isim yok şu diyebileceğim varsa beğendiğin isimler değerlendireyimGerçekten sinir bi durum benimde Zaman'ında başıma gelmişti şimdi iyiki o isim olmamış Mete daha güzel diyorum...var mı aklında seçenekler
Bal da ne bal teyzesi tadina doyulmûyo o yanaklarin :)Merhaba canlaar.. İyice uzak kaldim ama hep bi merak icindeyim size dair.Burculu doguma mi gitti? Eger oyleyse Rabbin bi avazda saglikla kavustursun bebegibe mustakbel gelinimeee :)
Mogami kirk ucmuuuss, hayirli olsun :) bu arada @betiboop hakli coook benziyor kuzularimiz kardes olsalar bu kadar benzemezlerdi :) koklarim o guzel yanaklardan minik Metemizi.. Gulen gozleri solmasin bi omur.
Veee sayfanin tombul yanagi A afrodit26 in bebisi olmus :) kiz o ne tatlilik oyle, nasil bal bi cocuk olmus masallah.
ayse4255 canim mama sooon son secenegin olsun. Bu sut yetmiyor, gogsum sismiyor mevzusunu bizde cok dert edindik ama isin asli gogsun sismesi degil. Hatta pompayla bile ceksen artik sut akmasa, bebek hala sut cekebiliyor gogusten. Emzirdikce de artar. Ben hem emzirdim hem pompa ile sut sagarak arttirdim. Sut bittikce beyne sinyal gidiyor sut uret diye.
Benim kaan yavrum dogru duzgun emmedi bu aksam cok huysuzdu sonra bi kustu nerdeyse yarim bardak. Burdan pay bic, bebisler memislerle iyi anlasiyor cekiyor sutu 5dkkda :)
insallah canim insallah bi an once gecse su gunler bi duzene girse.. kirkimiz ciksin paylasirim bende canimYok annesi azcık daha büyüsün uslanır çok üzmek annesini paşan... İnşallah tahlil sonucu temiz çıkar kuzum...büyüyorlar hızla gerçekten bi bakmışız yaş günleri gelmiş... Bu arada foto paylaşacak mısın
surekli aglayinca herseyi deniyorum canim napiyim mama veriyorum ama cok degil bi defa 30 cc gunde hatta bazen vermedigim bile oluyo dun cok emdi emerkende agliyodu pompayla bi deniyim dedim baktim sut gelmiyo o yuzden mama verdim ama sonra baktim sut geldi ne bileyim kafam cok kariaiyo hic dinlenemiyorum yalnizim o yuzden cok takinti yapiyorum herhaldeYanlis duaunuyorsun canm surekli emdigi icin sutun azalmaz aksine artar.. Gogsun sismeyince sutum olmuyo sanma bebek emdigi anda da iner sutun basta ben de senin dedigin gibi dusundum ilgaz agladikca mamaya sarildim sutum yok yetmiyo diye agladim kahroldum ama degilmis meger ilk aylarda nerdeyse hep mama yiyordu ama artik mamayi biraktik sayilir tek gece uykusuna yatarken veroyirum hemnn acikmasin diye ek besine de basladik sakin sutum yetmiyo diye azaloyo diye mamaya dayanma bebek emmezse sutun kesilir yazik olur.. Beyin ebek aurekli emdikce hormonlari calistirirmis daha fazla sut gerek diye ne kadr emmek o kadar sut tamam :) bi de ayva kaynat ic kimyon cayi ic onlar da sut miktaeini artiriyor bizzat denedm
anliyorum canim bilgiler icin tskler sonucta tecrubeli annelersiniz emzirmeye devam o zaman arada mama versem sikinti olmaz herhaldeMerhaba canlaar.. İyice uzak kaldim ama hep bi merak icindeyim size dair.Burculu doguma mi gitti? Eger oyleyse Rabbin bi avazda saglikla kavustursun bebegibe mustakbel gelinimeee :)
Mogami kirk ucmuuuss, hayirli olsun :) bu arada @betiboop hakli coook benziyor kuzularimiz kardes olsalar bu kadar benzemezlerdi :) koklarim o guzel yanaklardan minik Metemizi.. Gulen gozleri solmasin bi omur.
Veee sayfanin tombul yanagi A afrodit26 in bebisi olmus :) kiz o ne tatlilik oyle, nasil bal bi cocuk olmus masallah.
ayse4255 canim mama sooon son secenegin olsun. Bu sut yetmiyor, gogsum sismiyor mevzusunu bizde cok dert edindik ama isin asli gogsun sismesi degil. Hatta pompayla bile ceksen artik sut akmasa, bebek hala sut cekebiliyor gogusten. Emzirdikce de artar. Ben hem emzirdim hem pompa ile sut sagarak arttirdim. Sut bittikce beyne sinyal gidiyor sut uret diye.
Benim kaan yavrum dogru duzgun emmedi bu aksam cok huysuzdu sonra bi kustu nerdeyse yarim bardak. Burdan pay bic, bebisler memislerle iyi anlasiyor cekiyor sutu 5dkkda :)
Oy oy maaşallah Ilgaz paşaya teyzesi yesin onu çok şirin olmuş ya bu sıpaEki Görüntüle 1777955
Merhaba teyzelerimiz biz 6. Ayimiza girdk bi maasalahinizi almaya geldik :)
Annem biraz tulu cikmis ama kusura bakmayin oynasirken ben yoldum ondan oyle :)
Arda, Güney,Eren,Deniz, Rüzgar... Bunlar güzel hatta bende 2.de erkek olursa bunlardan düşünüyorum özellikle Arda yıCanım benim beğendiğimi eşim beğenmiyo isim de önermiyo kaldık öylece bakiniyorum:) Benimde içime sinen bi isim yok şu diyebileceğim varsa beğendiğin isimler değerlendireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?