Beraber Anne Olma Yolunda

valla cwnim huyuda biraz boyle sanirim mama verdigimde guzel iciyo bi rahatliyo sakinliyo sonra yine basliyo valla kafayi yicem he ne yapsam olmuyo yarina yine randevu aldim bi kaka tahlili falan yapilsin bagirsaklarinda iltihap falan mi var acaba.. valla mete nin masallahi var pek sevimli bisey guzel buyumus masallah bizimde ayaklilar kucuk gelmeye basladi zaten bende hep ayaksiz aldim daha rahat olur diye bizimde bu bez paketimiz bitsin 2 alicaz insallah kucuk grlmeye basladi artik cabuk buyuyolar ama neler cektiriyolar daha dogrusu benimki cektiriyo :)

Yok annesi azcık daha büyüsün uslanır çok üzmek annesini paşan... İnşallah tahlil sonucu temiz çıkar kuzum...büyüyorlar hızla gerçekten bi bakmışız yaş günleri gelmiş... Bu arada foto paylaşacak mısın

Canim benim gecmis olsun uzulme ilacla gecer insallah biseyin kalmaz iltihap da bebegi engelliyormus insallah tedaviden sonra gelir bebis

Valla mogisim isim konusu karışık benim beğendiğim ismi en yakınım koydu bende yeni isim arayışına geçtim ama henüz içime sinen bişey bulamadım:/
Gerçekten sinir bi durum benimde Zaman'ında başıma gelmişti şimdi iyiki o isim olmamış Mete daha güzel diyorum...var mı aklında seçenekler

Yanlis duaunuyorsun canm surekli emdigi icin sutun azalmaz aksine artar.. Gogsun sismeyince sutum olmuyo sanma bebek emdigi anda da iner sutun basta ben de senin dedigin gibi dusundum ilgaz agladikca mamaya sarildim sutum yok yetmiyo diye agladim kahroldum ama degilmis meger ilk aylarda nerdeyse hep mama yiyordu ama artik mamayi biraktik sayilir tek gece uykusuna yatarken veroyirum hemnn acikmasin diye ek besine de basladik sakin sutum yetmiyo diye azaloyo diye mamaya dayanma bebek emmezse sutun kesilir yazik olur.. Beyin ebek aurekli emdikce hormonlari calistirirmis daha fazla sut gerek diye ne kadr emmek o kadar sut tamam :) bi de ayva kaynat ic kimyon cayi ic onlar da sut miktaeini artiriyor bizzat denedm

Gerçekten sinir bi durum benimde Zaman'ında başıma gelmişti şimdi iyiki o isim olmamış Mete daha güzel diyorum...var mı aklında seçenekler
Canım benim beğendiğimi eşim beğenmiyo isim de önermiyo kaldık öylece bakiniyorum:) Benimde içime sinen bi isim yok şu diyebileceğim varsa beğendiğin isimler değerlendireyim

Merhaba canlaar.. İyice uzak kaldim ama hep bi merak icindeyim size dair. Burculu doguma mi gitti? Eger oyleyse Rabbin bi avazda saglikla kavustursun bebegibe mustakbel gelinimeee :)

Mogami kirk ucmuuuss, hayirli olsun :) bu arada @betiboop hakli coook benziyor kuzularimiz kardes olsalar bu kadar benzemezlerdi :) koklarim o guzel yanaklardan minik Metemizi.. Gulen gozleri solmasin bi omur.

Veee sayfanin tombul yanagi A afrodit26 in bebisi olmus :) kiz o ne tatlilik oyle, nasil bal bi cocuk olmus masallah.

ayse4255 canim mama sooon son secenegin olsun. Bu sut yetmiyor, gogsum sismiyor mevzusunu bizde cok dert edindik ama isin asli gogsun sismesi degil. Hatta pompayla bile ceksen artik sut akmasa, bebek hala sut cekebiliyor gogusten. Emzirdikce de artar. Ben hem emzirdim hem pompa ile sut sagarak arttirdim. Sut bittikce beyne sinyal gidiyor sut uret diye.
Benim kaan yavrum dogru duzgun emmedi bu aksam cok huysuzdu sonra bi kustu nerdeyse yarim bardak. Burdan pay bic, bebisler memislerle iyi anlasiyor cekiyor sutu 5dkkda :)

Bal da ne bal teyzesi tadina doyulmûyo o yanaklarin :)

insallah canim insallah bi an once gecse su gunler bi duzene girse.. kirkimiz ciksin paylasirim bende canim

surekli aglayinca herseyi deniyorum canim napiyim mama veriyorum ama cok degil bi defa 30 cc gunde hatta bazen vermedigim bile oluyo dun cok emdi emerkende agliyodu pompayla bi deniyim dedim baktim sut gelmiyo o yuzden mama verdim ama sonra baktim sut geldi ne bileyim kafam cok kariaiyo hic dinlenemiyorum yalnizim o yuzden cok takinti yapiyorum herhalde

anliyorum canim bilgiler icin tskler sonucta tecrubeli annelersiniz emzirmeye devam o zaman arada mama versem sikinti olmaz herhalde

Canım benim beğendiğimi eşim beğenmiyo isim de önermiyo kaldık öylece bakiniyorum:) Benimde içime sinen bi isim yok şu diyebileceğim varsa beğendiğin isimler değerlendireyim
Arda, Güney,Eren,Deniz, Rüzgar... Bunlar güzel hatta bende 2.de erkek olursa bunlardan düşünüyorum özellikle Arda yı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…