Uyusunlar aman aman sonra biz zombiye bağlarız yoksasağol teyzesi kız benle alakası yok ama bana göre tabi :) baba ya benziyo ağız burun bi tek yüz yapısı bana benziyo sanki, gözler zaten alakasız yeşil :) bizimkinin uyku da babası ben sevmem uykuyu ama cankuşum seviyo babası gibi
Canım benim hiiiç sıkmıyoruz canımızı daha yeni başladın diye düşün demek ki bu deneme de olmaması gerekiyormuş Rabbim hayırlı zamanda nasip edecek dualarımız seninlekızlar bugun kan testi yaptırdım <1.20 çıktı bhcg maalesef olmadı ....inşallah sizinkiler tutar ....bu arada üroloğa da gittim gebe olmadığıma göre güzelinden 2 ilaç yazdı inşallah bunlar gecer acildeki doktor gebe olma ihtimaline karşı hafif bi ilaç yazmıştı haliyle kısa süreli bi rahatlama yapmıştı bugün tekrar başladı inşallah ilaçlar işe yarar
Canım eczaneden almıştı benim eşim...içinde Rezene anason kimyon var...kullan Can'ım inşallah faydasını görürsün birde dereotu ye tutam tutamMogamicim o dediğin hipp çayını nerden alabiliriz. Artık bizimki altı ayin içinde somuruyor sütü maşallah ek bireylerde veriyorum ama sutum de daha çok olsun. Içinde neler var o çayın
dönecek gibi değil bizimki canım bildiğin boncuk :) aynen uyku olmazsa biz pert oluruzUyusunlar aman aman sonra biz zombiye bağlarız yoksagöz rengi 6 aya kadar anca belli oluyormuş bizimkide koyu yeşil ama kesin dönecek kahveye...bu sıpalar tam babacı desene bizimkinin kan grubu bile babası
dönecek gibi değil bizimki canım bildiğin boncuk :) aynen uyku olmazsa biz pert oluruzbabacı hem de ne hiç mi benzemez bana allahtan kan benim kanım zafer benim
kızlar bugun kan testi yaptırdım <1.20 çıktı bhcg maalesef olmadı ....inşallah sizinkiler tutar ....bu arada üroloğa da gittim gebe olmadığıma göre güzelinden 2 ilaç yazdı inşallah bunlar gecer acildeki doktor gebe olma ihtimaline karşı hafif bi ilaç yazmıştı haliyle kısa süreli bi rahatlama yapmıştı bugün tekrar başladı inşallah ilaçlar işe yarar
Benimki ayni benYok anam ben kanı bile benzetemedim bi çene bi dudak bi de tırnakları ben o kadar
uyusunda büyüsün niiiinni
Hey maaşallah Nasıl basardın kız bu kadar benzetmeyi var mı bi formül 2. de uygularımBenimki ayni benuyuma sekli gulerken aglarken sol gozunun biraz kisilmasi kan gurubu kaşi gozu yirim
Nasil oldu bende anlamadimHey maaşallah Nasıl basardın kız bu kadar benzetmeyi var mı bi formül 2. de uygularım
Sağol canım soracağım bulursam alacağım. Rezene kimyon demliyorum yeşillik salata yiyorum yetiyor çok şükür de ilk doğduğu gibi dolu dolu olmuyor. Zaten yavaş yavaş ek gıdaya da başladık yoğurt çorba veriyorum.Canım eczaneden almıştı benim eşim...içinde Rezene anason kimyon var...kullan Can'ım inşallah faydasını görürsün birde dereotu ye tutam tutam
Nasil oldu bende anlamadimgun gectikce sasirtmaya devam ediyo beni
Bulursun kuzum mutlaka... Birde malt içecekler var bana çocuk doktorum içirtmişti doğumdan sonra eczaneye söylesin eşin bilir onlar böyle kutu kola gibi ve aromalı... Bulursa karameli alsınSağol canım soracağım bulursam alacağım. Rezene kimyon demliyorum yeşillik salata yiyorum yetiyor çok şükür de ilk doğduğu gibi dolu dolu olmuyor. Zaten yavaş yavaş ek gıdaya da başladık yoğurt çorba veriyorum.
41 oldu mu canım doktorun normali bekliyor sanırım ama çokta bekletme artık sıpayı annesiAllah korusun kaka yeme durumu oluyor biliyorsun gelmiyorsa cimcime sezeryanı da düşün... Sancın falan ne alemdeSelam kızlar nasılsınız ben hala doğuramadım kızımın niyeti yok gibi
blummmm canım hala bekliyorum artık zor beklemekte yaa
Nst de sancı fln çıkmıyor canım ya 40 haftamız doldu bugün gittik yine kontrole sancı çıkmadı cuma tekrar gidicez bebk tersti sezeryan olacaktık son kontrolde bektık dönmüş drda normali bekleyelim dedi cuma duruma göre yatış ve suni sancı olacak bakalım41 oldu mu canım doktorun normali bekliyor sanırım ama çokta bekletme artık sıpayı annesiAllah korusun kaka yeme durumu oluyor biliyorsun gelmiyorsa cimcime sezeryanı da düşün... Sancın falan ne alemde
Hayirlisiyla kucagina alirsin insaAllahNst de sancı fln çıkmıyor canım ya 40 haftamız doldu bugün gittik yine kontrole sancı çıkmadı cuma tekrar gidicez bebk tersti sezeryan olacaktık son kontrolde bektık dönmüş drda normali bekleyelim dedi cuma duruma göre yatış ve suni sancı olacak bakalım
Hayirlisiyla kucagina alirsin insaAllah
Eliiff kuzum ne yedirip ne iciriyosun sen bu kuzuya maşallah ne kadar tontik foto bekliyorum bi de tel no yoj bende tel yeniledim çıkmadı seninki yaz bana kaydedeyim canmSelam kizlar nasilsiniz biz alisimle elhamdulillah iyiyiz..emekleme ve tutunup kalkma(sadece popoyu kaldiriyoruz hop yerdeyiz) yok ama masaAllah yurumeye basladik 1 haftadir 6 7 adim atiyoruz bide biraz fazla tontisiz kilomuz 9 aylik kontrolumuzde 13.400 grdi(masaAllah) acaba bu yuzden mi kaldiramiyor kendiniMogami @betiboop blummmm bebeem larsson ve diger annisler hepinizin bebislerini opuyorum hepinizin bebislerine masaAllah..@arsinli canim uzulme vardir bunda da bir hayir insaAllah hemen gecer rahatsizligin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?