Beraber Anne Olma Yolunda

kızlar sizde yapın mutlaka bebişleriniz için ömürlük hatıralardan.internette tarifi var ama ben yinede sizlerle paylaşayım.tuzlu hamur yapıyoruz..
malzemeler: 1 bardak un
1 bardak tuz
alabildiği kadar ılık su
yapılışı: normal bir hamur yoğurur gibi hamuru yoğuruyoruz sonra elimizle hamuru yuvarlatıp yağlı kağıdın üzerinde merdaneyle 1-2 cm kalınlıgında açıyoruz.bebeğinizin eli yada ayağının sığacağı büyüklükte açıyoruz.daha sonrada el izini almaya geliyor sıra.bunu bebeğiniz uyurken yapsanız daha kolay olur çünkü minnak yavrular ellerini yumruk yapıyorlar ve istenilen sonuç alınmıyor.uyurken daha kolay oluyor.elini hamura hafifce bastırın.parmaklarınıda tek tek aynı şeyi yapın ki her bir parmakta aynı derinlikte iz çıkartsın.daha sonra kürdan yardımıyla üzerine istediğiniz şeyi (isim ,tarih vs.) yazıp 100 derece fırında 3 saate yakın fırınlayıp pişiriyoruz.ısının düşük olması gerekiyorki hamur yavaş yavaş kurusun pişsin.ben bu işlemden sonrada birkaç günde sıcak peteğin üzerinde beklettimtaş gibi oluyor hamur.bır hafta böyle açıkta beklettikten sonra üzerini istediğiniz renk sprey boyayla boyayay bılırsınız..
not: her el yada ayak izi için aynı ölcüde ayrı hamur yapılmalı.duvara asmak isterseniz de benim gibi hamuru pişirmeden önce yine kürdan yardımıyla üst kısma minik delik açın

Eklentiler

• 12313555_926853647403732_8321752657533345575_n.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 42
Bu dediğin şeyi bende yapıcam arkadaşım bana Amerika'dan getirdi böyle hazır hamur aynı mantık yani... Biraz büyümesini bekliyorum... Dediğin gibi çok güzel bi anı... Eee rüzgar paşa nasıl

Bu dediğin şeyi bende yapıcam arkadaşım bana Amerika'dan getirdi böyle hazır hamur aynı mantık yani... Biraz büyümesini bekliyorum... Dediğin gibi çok güzel bi anı... Eee rüzgar paşa nasıl
2 diş çıkarttık kaldı 30 diş çok yaramaz valla 9 aylık olduk.sürünme tutunup ayağa kalkma koltuk kenarında gezme ortalık karıştırma ne ararsan var afacanda.Allah yavrularımıza sağlık versin acılarını göstermesin inş

valla ac kalmamaya calisiyorum canim.. bizimkiler biraz anlayissizlar doldular evime bebegiminde hic rahati yok benimde

ay inşallah canım ya şimdide bişiye cok güldüm yine ağırdı inşallah iyiye işarettir benim merak ettiğim sizdeki kasık ağrılarıda böyle miydi
Canim benim ilk gebeliğimde olmuştu. Böyle bi yere falan uzanirken ya da özellikle sirtustu yatarken ters bi hareket yaptığımda ağrı olurdu.gerildigini hissederdim.senin adete ne kadar var.aşilamami yapılmıştı bu arada?

ay inşallah canım ya şimdide bişiye cok güldüm yine ağırdı inşallah iyiye işarettir benim merak ettiğim sizdeki kasık ağrılarıda böyle miydi
Canim inşallah bebişin seninledir güzel haberlerini bekliyorum.ben hamile olduğumu ogrendigim ay fena bi kasık ağrısı yaşadım hamile olduğuma ihtimal vermedigimden heralde kasık fıtığı oldum diye adetten sonra doktora gitmeyi düşünuyodum:) inşallah seninki de bebiştendir

Keşke benim ki de bebekten olsaydı idrar yolu iltihabı varmış bende gece sabaha kadar tuvalete gidip geldim azıcık idrar yapıp hiç yapmamışım ggibi sıkışıyordum her dk sonra saat 6 gibi kan geldi idrarımdan acile gittik doktor sonuçları görünce çok şaşırdı aşırı derecede iltihap varmış serum ilaç falan şimdi yatıyorum zaten göğüslerimin sızısıda geçti gibi kaş yaparken göz çıkardık valla

Oooyyyy yerim ki ben onun tekmiklerini :) amin canımmm inşallah sağ salim kavusuruz oğluşumla mete bey nasıl iyimi paşamız?
Daha ne tekmeler atacak o sana annesi kıpır kıpır olacak büyüdükçe ve onu hissetmek hayatının en değerli duygusu Rabbim kucağına almayı da nasip etsin canım benim

Maasallah paşana desene gözünü ayırmayacağın günler geldi... Amin canım

Geçmiş olsun hatun ayağını sıcak tut emi

Oooyyyy yerim ki ben onun tekmiklerini :) amin canımmm inşallah sağ salim kavusuruz oğluşumla mete bey nasıl iyimi paşamız?
Gayet iyi teyzesi şuan memeden bildiriyorum sana doyuruyor karnını sıpa

kızlar bugun kan testi yaptırdım <1.20 çıktı bhcg maalesef olmadı ....inşallah sizinkiler tutar ....bu arada üroloğa da gittim gebe olmadığıma göre güzelinden 2 ilaç yazdı inşallah bunlar gecer acildeki doktor gebe olma ihtimaline karşı hafif bi ilaç yazmıştı haliyle kısa süreli bi rahatlama yapmıştı bugün tekrar başladı inşallah ilaçlar işe yarar

canım o kadar iltihapla olmadığı hayırlısı olmuş çünkü ileri derecede iltihap düşüğe neden olabiliyo allah tan hayırlısı buymuş iltihaptan kurtul yola devam

sağol teyzesi kız benle alakası yok ama bana göre tabi :) baba ya benziyo ağız burun bi tek yüz yapısı bana benziyo sanki, gözler zaten alakasız yeşil :) bizimkinin uyku da babası ben sevmem uykuyu ama cankuşum seviyo babası gibi

Maasallah paşana desene gözünü ayırmayacağın günler geldi... Amin canım
Mogamicim o dediğin hipp çayını nerden alabiliriz. Artık bizimki altı ayin içinde somuruyor sütü maşallah ek bireylerde veriyorum ama sutum de daha çok olsun. Içinde neler var o çayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…