21 ocak sat 19 şubat bat ..........3 şubatta çatlama iğnesi 5 şubatta aşılama :) çok zamandır bırakmıştım bu kendimi dinlemeleri de ilk aşılama acayip umut yüklüyüm belki ondandır...inşallah bebektendir ne diyelim
canım doktor 10 gün sonra buraya gel dedi o da pazartesi yapıyor gitmişken bi kan testi yapar heralde ...sonrası için bi gün belirlerizİnşallah canım inşallah. Aynı zamanları bekliyoruz. Umarım beraber güzel haber alırız. Test ne zaman yapacaksın? Beraber yapalım mı? Topiğin eski günlerinde arkadaşların yaptığı gibi
Sen tedaviye baslamissin, annem ne geri kalmisim burdan. Canim benim Rabbim gonlune gore versin, gelsin bebis insallah. Ve evet ne diyecegim belli, kendini dinleme :) kacinci gunun?Mogami @KAYGILI @betiboop lulus_k kızlar nasılsınız bebeleriniz nasıl....... bana kendini dinleme diyeceksiniz biliyorum ama bugün dolmuşa bindim ehliyet sınavına giderken araba sallandıkça iki kasığım birden sancıdı durdu benim yumurtalar bebe mii oldu acaba yoksa bu kasık batması durduk yere mi olan bişi
sağol canım inşallah ...aşılamanın olduğu günü saymazsak 9. gün 5 şubatta oldu aşılamaSen tedaviye baslamissin, annem ne geri kalmisim burdan. Canim benim Rabbim gonlune gore versin, gelsin bebis insallah. Ve evet ne diyecegim belli, kendini dinleme :) kacinci gunun?
Sabirsiz seni 9gun daha cok erken degil mi :) icini ferah tut, ne kadar rahatlik o kadar yuksek şanssağol canım inşallah ...aşılamanın olduğu günü saymazsak 9. gün 5 şubatta oldu aşılama
canım doktor 10 gün sonra buraya gel dedi o da pazartesi yapıyor gitmişken bi kan testi yapar heralde ...sonrası için bi gün belirleriz
Dinleme desekte fayda etmez balım susmaz ki için... İnşallah tutmuştur sıpalar... Bende de sızlama olmuştu... Test vaktin ne ZamanMogami @KAYGILI @betiboop lulus_k kızlar nasılsınız bebeleriniz nasıl....... bana kendini dinleme diyeceksiniz biliyorum ama bugün dolmuşa bindim ehliyet sınavına giderken araba sallandıkça iki kasığım birden sancıdı durdu benim yumurtalar bebe mii oldu acaba yoksa bu kasık batması durduk yere mi olan bişi
Kilo olarak ayda en az 600 gr alınmalıymış e senin sıpa daha ay olmadan almış o kiloyu maaşallah...aç kalma aman ve bol su iç hatta süt yapıcı çay falan iç hipp kullanıyorum ben.. Bana Bebek görmeye herkes kırkımızın çıkmasını bekliyorbirazcik beslenmeme dikkat ettim cocuk rahatladi canim evime geldim temizlik misafir telasi pek yiyip icemiyodum sanirim sutum azalmis ayrica gaz damlasinada basladim bugun daha sakindi cok sukur.. kilosunada dun baktik 20 gunluk dogdugunda 3400 du 3950olmus iyi gibi geldi ama bilmiyorum artik.. kimyonlu su iciyorum yemeklerede ekliyorum az az insallah faudasi olur bakalim
iinşallah canım doktor 10 gün sonra gel dedi o da pazartesi oluyor bakalım kan veriririm heraldeDinleme desekte fayda etmez balım susmaz ki için... İnşallah tutmuştur sıpalar... Bende de sızlama olmuştu... Test vaktin ne Zaman
Rabbim bi koluna birini diğer koluna ikinci bebişini almayı nasip etsin bitanem dualarım seninleiinşallah canım doktor 10 gün sonra gel dedi o da pazartesi oluyor bakalım kan veriririm heralde
sağol canım ya inşallahRabbim bi koluna birini diğer koluna ikinci bebişini almayı nasip etsin bitanem dualarım seninle
Canım bende geçen senin mesajlara bakıyordum napıyo bu kız diye... Kocaman olmuş minnakların maaşallah size... Zor oluyordur ama dimi... Bende doğum yaptım 36 günlüğüzSlm kızlar beni hazırlayanların vardır sanırım uzun zaman oldu giremedi hamile biraktiklarim doğum yapmış ALLAH sağlıkla büyütsün gözleri aydın kimi ise hamile çok sevindim darısı isteyenlerin başına bn bebislerimi buyutuyorum 6.5 aylık oldular çok şükür herşey yolunda
hadi bajalım mete yi görmeye son 4 :)nasıl açılmıştır yüzü gözü serpilmiştir cankuışum iiyi bin şükür iki aylık oldu bile dğn kontolümüz vardı boy kilo yerinde çok şükür hastalığa ragmen güzel ilerlemiş ben de çok farkediyorum gülüyo artık tepki veriyi bize oyun istiyo kucak istiyo resmen :) aşımız 18 inde , bu arada rota virüsü aşısuı da yaptırmaya karar verdik biz , epey araştırdık ve doktorumuza fa sorduk sen de araştır 2 4 ve 6. aylarda yapılyo 3 doz şeklinde, hastaşığı pek fena bişe çekmesin çocuğumuz korusun aşı, onun dısında 2.ay aşımız var işte zaman geçiyo mogişim :)en şukelasından paylaşıcam foto balım şu 10 günde geçsin sözümü tutmuş olayımkalça usg si cumartesi yapılacak bizim... bugün kontrolümüzü olduk kilomuz 4300 olmuş bir kilodan fazla kilo aldı sıpam boyumuzda 54,5 olmuş... sağlık ocağıda sarılık aşısını yaptı o da geçti gitti... Can paşa ne alemde betim tosuncuk olmuştur yesin onu teyzesi sizin 2. ay aşısı yapılacak dimi... birde biz önümüzdeki ay göz muayenesi yaptırıcaz doktorumuz önerdi siz yaptırdınız mı?
Maşallah cnm seninki bile büyümüş tabi zor yönleri var ama tatliliklari herşeyi unutturuyorCanım bende geçen senin mesajlara bakıyordum napıyo bu kız diye... Kocaman olmuş minnakların maaşallah size... Zor oluyordur ama dimi... Bende doğum yaptım 36 günlüğüz
Bi gülüş bi bakış yeter bütün zorlukları unutmaya Allahım korusun evlatlarımızıMaşallah cnm seninki bile büyümüş tabi zor yönleri var ama tatliliklari herşeyi unutturuyor
Maaşallah Can Paşaya güzel güzel büyüsün böyle işte Hastalık uzak olsun...bende rota virüsü yaptıracağım kalçayı da 2. Aya attık...göz muayenesi de yaptır kuzum...bizimkide gözleriyle takip ediyor bizi... Ben evdeki tartıyla kilosunu da devamlı kontrol ediyorum bu akşam yine tartıldık 4700 olmuş 5 günde 400 gr almış bu sıpa bana çekecek tombiş bi bebiş olacak sanırsam... 4 gün sonra Mete paşam topiğe arz olunacakhadi bajalım mete yi görmeye son 4 :)nasıl açılmıştır yüzü gözü serpilmiştir cankuışum iiyi bin şükür iki aylık oldu bile dğn kontolümüz vardı boy kilo yerinde çok şükür hastalığa ragmen güzel ilerlemiş ben de çok farkediyorum gülüyo artık tepki veriyi bize oyun istiyo kucak istiyo resmen :) aşımız 18 inde , bu arada rota virüsü aşısuı da yaptırmaya karar verdik biz , epey araştırdık ve doktorumuza fa sorduk sen de araştır 2 4 ve 6. aylarda yapılyo 3 doz şeklinde, hastaşığı pek fena bişe çekmesin çocuğumuz korusun aşı, onun dısında 2.ay aşımız var işte zaman geçiyo mogişim :)
rota şart.. canum benn de evde tartıyorum her banyoda kucaklıyorum çıplak ama doğru sonuc vermedi kontrol ile :) 5600 benim sıpa da ,maşallah yarıyo sütlerimiz belli ki :)instagram dan bak canım var orda cankuşum un fotosu :)Maaşallah Can Paşaya güzel güzel büyüsün böyle işte Hastalık uzak olsun...bende rota virüsü yaptıracağım kalçayı da 2. Aya attık...göz muayenesi de yaptır kuzum...bizimkide gözleriyle takip ediyor bizi... Ben evdeki tartıyla kilosunu da devamlı kontrol ediyorum bu akşam yine tartıldık 4700 olmuş 5 günde 400 gr almış bu sıpa bana çekecek tombiş bi bebiş olacak sanırsam... 4 gün sonra Mete paşam topiğe arz olunacakzaten bi burda paylaşıcam resmini sosyal medya bekleyecek az daha sende Can paşanın resmini koy göreyim benim minnoşum ne alemde
Betiiim maaşallah nasıl datlu bi cankuşun var Allah nazarlardan saklasın minik adamı bi de sana benzettim ben... Benim Mete'm aynı babası bi dudakları çenesi ve tırnakları ben birde çok uykucu olması bana benzemiş...benim tartı sonuçları doğru sonuç verdi doktorun tartısıylarota şart.. canum benn de evde tartıyorum her banyoda kucaklıyorum çıplak ama doğru sonuc vermedi kontrol ile :) 5600 benim sıpa da ,maşallah yarıyo sütlerimiz belli ki :)instagram dan bak canım var orda cankuşum un fotosu :)
hay maşallah sana güzel anneCanım bende geçen senin mesajlara bakıyordum napıyo bu kız diye... Kocaman olmuş minnakların maaşallah size... Zor oluyordur ama dimi... Bende doğum yaptım 36 günlüğüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?