Beraber Anne Olma Yolunda

İnşallah canım inşallah. Aynı zamanları bekliyoruz. Umarım beraber güzel haber alırız. Test ne zaman yapacaksın? Beraber yapalım mı? Topiğin eski günlerinde arkadaşların yaptığı gibi

İnşallah canım inşallah. Aynı zamanları bekliyoruz. Umarım beraber güzel haber alırız. Test ne zaman yapacaksın? Beraber yapalım mı? Topiğin eski günlerinde arkadaşların yaptığı gibi
canım doktor 10 gün sonra buraya gel dedi o da pazartesi yapıyor gitmişken bi kan testi yapar heralde ...sonrası için bi gün belirleriz

Sen tedaviye baslamissin, annem ne geri kalmisim burdan. Canim benim Rabbim gonlune gore versin, gelsin bebis insallah. Ve evet ne diyecegim belli, kendini dinleme :) kacinci gunun?

Sen tedaviye baslamissin, annem ne geri kalmisim burdan. Canim benim Rabbim gonlune gore versin, gelsin bebis insallah. Ve evet ne diyecegim belli, kendini dinleme :) kacinci gunun?
sağol canım inşallah ...aşılamanın olduğu günü saymazsak 9. gün 5 şubatta oldu aşılama

canım doktor 10 gün sonra buraya gel dedi o da pazartesi yapıyor gitmişken bi kan testi yapar heralde ...sonrası için bi gün belirleriz

Aaa evet muhtemelen kan testi olur senin. Onu akıl edemedim. İnşallah güzel haberler alırsın pazartesi günü

Dinleme desekte fayda etmez balım susmaz ki için... İnşallah tutmuştur sıpalar... Bende de sızlama olmuştu... Test vaktin ne Zaman

Kilo olarak ayda en az 600 gr alınmalıymış e senin sıpa daha ay olmadan almış o kiloyu maaşallah...aç kalma aman ve bol su iç hatta süt yapıcı çay falan iç hipp kullanıyorum ben.. Bana Bebek görmeye herkes kırkımızın çıkmasını bekliyor

Slm kızlar beni hazırlayanların vardır sanırım uzun zaman oldu giremedi hamile biraktiklarim doğum yapmış ALLAH sağlıkla büyütsün gözleri aydın kimi ise hamile çok sevindim darısı isteyenlerin başına bn bebislerimi buyutuyorum 6.5 aylık oldular çok şükür herşey yolunda

Canım bende geçen senin mesajlara bakıyordum napıyo bu kız diye... Kocaman olmuş minnakların maaşallah size... Zor oluyordur ama dimi... Bende doğum yaptım 36 günlüğüz

hadi bajalım mete yi görmeye son 4 :)nasıl açılmıştır yüzü gözü serpilmiştir cankuışum iiyi bin şükür iki aylık oldu bile dğn kontolümüz vardı boy kilo yerinde çok şükür hastalığa ragmen güzel ilerlemiş ben de çok farkediyorum gülüyo artık tepki veriyi bize oyun istiyo kucak istiyo resmen :) aşımız 18 inde , bu arada rota virüsü aşısuı da yaptırmaya karar verdik biz , epey araştırdık ve doktorumuza fa sorduk sen de araştır 2 4 ve 6. aylarda yapılyo 3 doz şeklinde, hastaşığı pek fena bişe çekmesin çocuğumuz korusun aşı, onun dısında 2.ay aşımız var işte zaman geçiyo mogişim :)

Canım bende geçen senin mesajlara bakıyordum napıyo bu kız diye... Kocaman olmuş minnakların maaşallah size... Zor oluyordur ama dimi... Bende doğum yaptım 36 günlüğüz
Maşallah cnm seninki bile büyümüş tabi zor yönleri var ama tatliliklari herşeyi unutturuyor

Maaşallah Can Paşaya güzel güzel büyüsün böyle işte Hastalık uzak olsun...bende rota virüsü yaptıracağım kalçayı da 2. Aya attık...göz muayenesi de yaptır kuzum...bizimkide gözleriyle takip ediyor bizi... Ben evdeki tartıyla kilosunu da devamlı kontrol ediyorum bu akşam yine tartıldık 4700 olmuş 5 günde 400 gr almış bu sıpa bana çekecek tombiş bi bebiş olacak sanırsam... 4 gün sonra Mete paşam topiğe arz olunacak zaten bi burda paylaşıcam resmini sosyal medya bekleyecek az daha sende Can paşanın resmini koy göreyim benim minnoşum ne alemde

rota şart.. canum benn de evde tartıyorum her banyoda kucaklıyorum çıplak ama doğru sonuc vermedi kontrol ile :) 5600 benim sıpa da ,maşallah yarıyo sütlerimiz belli ki :)instagram dan bak canım var orda cankuşum un fotosu :)

Betiiim maaşallah nasıl datlu bi cankuşun var Allah nazarlardan saklasın minik adamı bi de sana benzettim ben... Benim Mete'm aynı babası bi dudakları çenesi ve tırnakları ben birde çok uykucu olması bana benzemiş...benim tartı sonuçları doğru sonuç verdi doktorun tartısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…