Gözün aydın canım. Allah güzel günlerde saglikla büyütmeyi nasip etsin insallahKızlar canlar ben geldiiiiiiim müthiş güzel epiduralli normal doğum hikayem ile....sabah 8de uyandık dusa girdim cıkmak istemedim hiç 9da hastanedeydik annem kı kardeşim ve görümcem.odamıza cıktık hemşireler beni karıstırmıs sezeryana hazırlıyolarmıs dr geldi aa sezeryan değil ki normal dogum bu dedi :) onlara kalsam ameliyata alcaklar benineyse ebe geldi alttan acılma olması için ilaç verdi ve lavman yapıldı.cok az kasılmalarım oldu nstye baglandm ama bende acı yok neyse acılma 3.4 cm dediler 11.30da anestezi dr u geldi ve epiduralm yapıldı iğne hiç acımıyo sadece ilacı veririken bi yanma oldu o kadar.uyusmaya basladım ama kasılmaları hissettm karnmn sertligiden de anlıyodm her defasında.2 zamanı baktılar acılma aynı ebeler eyvaaah uzun sürck dediler herkes panikle bekliyo nolcak diye dr demiş suni sancı verin taktılar serumu 3 te yine acılma 3.4 cm dr um geldi dogumhaneye gittik alttan baktı her sey yolunda suyunu patlatıcam bu arada epiduraln etkisi azaldı sancılarımı hissetmeye basladm ama kesinlikle dayanılmıcak gibi değildi 2. Doz yapıldı saat 16.30 da ebeler baktı acılma 7 cm ve dogumhaneye alındım orada bi kac ıkınmadan snra dr um geldi iğne yaptı ve kesi attı hiç hissetmedim bi ıkındım kızımın kafasınn cıktıını hissettim 2. Ikınmamda da tamamen cıktı saat 16.55 te defnem dünyaya geldi dr kordonu kesmeden gögsüme koydu öyle güzel bi duygu ki hayatımda böyle bi mutluluk yasamadım aglamaya başladm kızımı oksadım kordonu kesildiktn anra hemşire temizledi ve yine bebeişimi bana verdi öpüştük koklaştık kızımla :) dikişlerm atılırken kızımı giydirmelerini izledim cok keyifliydim ve duygusaldım gözyaşlarım hiç dinmedi doguma girerkende agladım ama dogum sırasında hemşirelerle sohbet ettik gülüştük sancm geldiginde hadi tatlım ıkınıyoruz nefes al die hepp taktik verdiler sağolsunlar bi daha dogursam yine tercihim bu olur Allah herkesin evladını bagıslasın acılarını göstermesin inşallah
Ben yaptırdım canım. Tepeden tırnağa inceledikleri için herşeyi söylüyorlar. Çıktıktan sonra içim rahat bi şekilde ayrıldım odadan.KIZLAR DETAYLI ULTRASONU YAPTIRMAYAN VAR MI YA DA HERKES YAPTIRDI MI? @afrodit26 @bebeemMogami @mgul ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar cevap bekliyorum
Bende karar verip dün yaptırdım bi sıkıntı çıkmadı çok şükür.sen şeker yüklemesi yaptıracak mısın?Ben yaptırdım canım. Tepeden tırnağa inceledikleri için herşeyi söylüyorlar. Çıktıktan sonra içim rahat bi şekilde ayrıldım odadan.
kayinvalidem falan doymuyo mu acaba ondan mi agliyo surekli diyo ama sutum de var emiyo yani anliyorum gaz icin bugun damla aldim ama henuz kullanmya baslamadim.. kimyonlu suyu duymustum canim bende iceyim olmazsaSeni sıpa seni demek ağlıyor sürekli olsun bi sıkıntısı olmasın yeter ki... Bizimki acıkınca basıyor yaygarayı öyle bi saldırışı var ki memeye kahkaha krizine giriyorum... Gaz için kimyonlu su falan iç canım kızlar öyle yapıyordu
Yutkunmasını takip et canım...birde zaten minicik mideleri var doyuyordur... Kilosundan da belli olur... Kilo alımı iyiyse sorun yok... Ben evdeki tartım sayesinde sürekli kontrol ediyorum Mete'nin kilosunu...kimyonu her yemeğe at ayrıcakayinvalidem falan doymuyo mu acaba ondan mi agliyo surekli diyo ama sutum de var emiyo yani anliyorum gaz icin bugun damla aldim ama henuz kullanmya baslamadim.. kimyonlu suyu duymustum canim bende iceyim olmazsa
Şeker yuklemesini uzman bi doktora sordum.kendi eşine bile yaptırmamıs.açlık tokluk kan şekerinde problem çıkarsa şeker yüklemesi yaptırabilirsin dedi.ama çoğu zaman açlık tokluk kan şekerine bakılması yetiyor dedi.istemiyorum yaptirmayi aslinda:/Bende karar verip dün yaptırdım bi sıkıntı çıkmadı çok şükür.sen şeker yüklemesi yaptıracak mısın?
Svindim canim iyi olmaniza bizim gobek deligimz kanama yapiyo hafiften 2 doz k vitamini vurulduk bakalim gececek miCanım maaşallah size izlemeye doyulmuyor evlatlarıMete pasa iyi yanımda öyle takılıyor uyudu uyuyacak çok şükür herşey yolunda
Amin canim insallah darisi basina :)Gözün aydın canım. Allah güzel günlerde saglikla büyütmeyi nasip etsin insallah
Amin inşallah kolay Doğumlarımız olsun:) nasıl gidiyor bebişle?nasıl bi duygu yaşıyorsun çok merak ediyorum:)Amin canim insallah darisi basina :)
Geçer kuzum Mete'nin de öyleydi 1 doz vurulduk bizde sonra kalmadı bişeySvindim canim iyi olmaniza bizim gobek deligimz kanama yapiyo hafiften 2 doz k vitamini vurulduk bakalim gececek mi
sagol canım benım amınnn ınsallah cumlemızınkını nazarlardan korusunMaşallah canım benim allah nazarlardan korusun büyümüş bu fıstık çok güzel olmuş :)
birazcik beslenmeme dikkat ettim cocuk rahatladi canim evime geldim temizlik misafir telasi pek yiyip icemiyodum sanirim sutum azalmis ayrica gaz damlasinada basladim bugun daha sakindi cok sukur.. kilosunada dun baktik 20 gunluk dogdugunda 3400 du 3950olmus iyi gibi geldi ama bilmiyorum artik.. kimyonlu su iciyorum yemeklerede ekliyorum az az insallah faudasi olur bakalimYutkunmasını takip et canım...birde zaten minicik mideleri var doyuyordur... Kilosundan da belli olur... Kilo alımı iyiyse sorun yok... Ben evdeki tartım sayesinde sürekli kontrol ediyorum Mete'nin kilosunu...kimyonu her yemeğe at ayrıca
canım top kimyon satılıyor onu anasonu ve rezeneyi demleyip herün içebilirsin hem sütün artar hem bebiş rahatlar çay kaşığı ile bebişede içirebilirsinbirazcik beslenmeme dikkat ettim cocuk rahatladi canim evime geldim temizlik misafir telasi pek yiyip icemiyodum sanirim sutum azalmis ayrica gaz damlasinada basladim bugun daha sakindi cok sukur.. kilosunada dun baktik 20 gunluk dogdugunda 3400 du 3950olmus iyi gibi geldi ama bilmiyorum artik.. kimyonlu su iciyorum yemeklerede ekliyorum az az insallah faudasi olur bakalim
İnşallah vardır bisiyler.hakkında hayırlı olsun canım. Belki de tutmuştur. Sağlıklı bi gebelik olacaksa olsun insallahMogami @KAYGILI @betiboop lulus_k kızlar nasılsınız bebeleriniz nasıl....... bana kendini dinleme diyeceksiniz biliyorum ama bugün dolmuşa bindim ehliyet sınavına giderken araba sallandıkça iki kasığım birden sancıdı durdu benim yumurtalar bebe mii oldu acaba yoksa bu kasık batması durduk yere mi olan bişi
ay inşallah canım ya şimdide bişiye cok güldüm yine ağırdı inşallah iyiye işarettir benim merak ettiğim sizdeki kasık ağrılarıda böyle miydiİnşallah vardır bisiyler.hakkında hayırlı olsun canım. Belki de tutmuştur. Sağlıklı bi gebelik olacaksa olsun insallah
ay inşallah canım ya şimdide bişiye cok güldüm yine ağırdı inşallah iyiye işarettir benim merak ettiğim sizdeki kasık ağrılarıda böyle miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?