Beraber Anne Olma Yolunda

Gözün aydın canım. Allah güzel günlerde saglikla büyütmeyi nasip etsin insallah

Ben yaptırdım canım. Tepeden tırnağa inceledikleri için herşeyi söylüyorlar. Çıktıktan sonra içim rahat bi şekilde ayrıldım odadan.
Bende karar verip dün yaptırdım bi sıkıntı çıkmadı çok şükür.sen şeker yüklemesi yaptıracak mısın?

kayinvalidem falan doymuyo mu acaba ondan mi agliyo surekli diyo ama sutum de var emiyo yani anliyorum gaz icin bugun damla aldim ama henuz kullanmya baslamadim.. kimyonlu suyu duymustum canim bende iceyim olmazsa

kayinvalidem falan doymuyo mu acaba ondan mi agliyo surekli diyo ama sutum de var emiyo yani anliyorum gaz icin bugun damla aldim ama henuz kullanmya baslamadim.. kimyonlu suyu duymustum canim bende iceyim olmazsa
Yutkunmasını takip et canım...birde zaten minicik mideleri var doyuyordur... Kilosundan da belli olur... Kilo alımı iyiyse sorun yok... Ben evdeki tartım sayesinde sürekli kontrol ediyorum Mete'nin kilosunu...kimyonu her yemeğe at ayrıca

Bende karar verip dün yaptırdım bi sıkıntı çıkmadı çok şükür.sen şeker yüklemesi yaptıracak mısın?
Şeker yuklemesini uzman bi doktora sordum.kendi eşine bile yaptırmamıs.açlık tokluk kan şekerinde problem çıkarsa şeker yüklemesi yaptırabilirsin dedi.ama çoğu zaman açlık tokluk kan şekerine bakılması yetiyor dedi.istemiyorum yaptirmayi aslinda:/

Canım maaşallah size izlemeye doyulmuyor evlatları Mete pasa iyi yanımda öyle takılıyor uyudu uyuyacak çok şükür herşey yolunda
Svindim canim iyi olmaniza bizim gobek deligimz kanama yapiyo hafiften 2 doz k vitamini vurulduk bakalim gececek mi

Svindim canim iyi olmaniza bizim gobek deligimz kanama yapiyo hafiften 2 doz k vitamini vurulduk bakalim gececek mi
Geçer kuzum Mete'nin de öyleydi 1 doz vurulduk bizde sonra kalmadı bişey

kızlar yarın ehliyet sınavım var dualarınızı eksik etmeyin eskiden kolay olurmuş şimdi zor diyo herkes insan tırsıyor valla......bu arada aşılamanın 8. günü bugün sadece göğüslerim şiş acıyo başkada bişi yok bu her ay oluyordu farklı şeyler yaşamak için erken mi acep tecrübeli anne adayları bi ses verin hele

birazcik beslenmeme dikkat ettim cocuk rahatladi canim evime geldim temizlik misafir telasi pek yiyip icemiyodum sanirim sutum azalmis ayrica gaz damlasinada basladim bugun daha sakindi cok sukur.. kilosunada dun baktik 20 gunluk dogdugunda 3400 du 3950olmus iyi gibi geldi ama bilmiyorum artik.. kimyonlu su iciyorum yemeklerede ekliyorum az az insallah faudasi olur bakalim

blummmm kiz sen dogurdun mu kacirmisimm ben :) gecmis olsum canim hayirli saglikli bi evlat olsun insallah nasilsin peki normal dogummu yaptin nasil gecti

canım top kimyon satılıyor onu anasonu ve rezeneyi demleyip herün içebilirsin hem sütün artar hem bebiş rahatlar çay kaşığı ile bebişede içirebilirsin

Mogami @KAYGILI @betiboop lulus_k kızlar nasılsınız bebeleriniz nasıl....... bana kendini dinleme diyeceksiniz biliyorum ama bugün dolmuşa bindim ehliyet sınavına giderken araba sallandıkça iki kasığım birden sancıdı durdu benim yumurtalar bebe mii oldu acaba yoksa bu kasık batması durduk yere mi olan bişi

İnşallah vardır bisiyler.hakkında hayırlı olsun canım. Belki de tutmuştur. Sağlıklı bi gebelik olacaksa olsun insallah

İnşallah vardır bisiyler.hakkında hayırlı olsun canım. Belki de tutmuştur. Sağlıklı bi gebelik olacaksa olsun insallah
ay inşallah canım ya şimdide bişiye cok güldüm yine ağırdı inşallah iyiye işarettir benim merak ettiğim sizdeki kasık ağrılarıda böyle miydi

ay inşallah canım ya şimdide bişiye cok güldüm yine ağırdı inşallah iyiye işarettir benim merak ettiğim sizdeki kasık ağrılarıda böyle miydi

Regline kaç gün var canım? Daha doğrusu aşılama yapılalı kaç gün oldu? Benim yumurtlama geçen cumartesi gecesi oldu. 3 gündür benim de kasıklarımda garip sancılanmalar oluyor ve akıntım var bol miktarda. Ama gebeliğe yormakla yormamak arasında gidip geliyorumHalihazırda 8 gün var reglime

21 ocak sat 19 şubat bat ..........3 şubatta çatlama iğnesi 5 şubatta aşılama :) çok zamandır bırakmıştım bu kendimi dinlemeleri de ilk aşılama acayip umut yüklüyüm belki ondandır...inşallah bebektendir ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…