Beraber Anne Olma Yolunda

Mogami sagol canim benim atlattim cok sukur artik bebisimle ilgileniyorum sanirim biraz gazli bi bebek cok sinirli surekli agliyo :) siz nasilsiniz bakalm mete bey nasil

Mogami sagol canim benim atlattim cok sukur artik bebisimle ilgileniyorum sanirim biraz gazli bi bebek cok sinirli surekli agliyo :) siz nasilsiniz bakalm mete bey nasil
Rabbim tekrar yaşatmasın canım demek paşamız gazlı kıyamam yaa bizim gaz sorunumuz yok şükür ben hipp in çayını içiyorum belki o rahatlatıyordur sen gaz için ilaç veriyormusun sıpaya

Rabbim tekrar yaşatmasın canım demek paşamız gazlı kıyamam yaa bizim gaz sorunumuz yok şükür ben hipp in çayını içiyorum belki o rahatlatıyordur sen gaz için ilaç veriyormusun sıpaya
amin canim.. gaz icin ilac almadim doktorumuzu arayip sordum gaz sancisi 3. haftadan sonra baslar henuz cok erken dedi bende oyle olunca bisey almadim zaten gazdan ayri birazda huy edindi aglamayi keyfi agliyo gibi cunku bi bebek surekli agllar mi :) bu duruma nasil bi cozum bulacam bilemedim

İnşallah canım benim :)
Canım senin tedaviyle mi oldu kusura bakma soruyorum ama biraz uzak kaldım topikten bilmiyorum o yuzden
Hayır canım süpriz oldu ilki hatta amaliyat olmuştum antibiyotik falan kullanmıştım hamile oldugmu bilmeden ve onu düşük yaptım ardından 1 defa adet oldum ikinci adetimi beklerken günüm geçti test yaptım hamileyim.Ama tedaviye ye başlıycaktım normalden olmayacak gibi umudum azalmıştı.O yüzden amaliyata girerkende gebelik testi istemedim doktorlar sordu yok degilim demiştim.ama çok önce 1 paket yumurtalıkları uyarıcı hap kullanmıştım adı çok ünlü herkes kullanıyo unuttum şimdi adını o haptan kullanmıştım 1 paket ama bir etkisini göremiştim.İzne gidince Türkiyede doktora gitcem o hapın yüksek dozlusunu kullancam diye pilanlar yapıyodum çok şükür rabbim gerek koymadı demekki zamanı varmış bide kafamdan atmam gerekiyomuş.

Canım gözün Aydın Allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin defne prensesi kokla bol bol sıra biZde inşallah bende senin gibi hayırlısı ile kavuşurum doğama
Tesekkur edrim kuzum sen dogum ysptin mi?insallah hayirlisiyla kurtulmussundur
blummmm canım benim doğum hikayen çok güzel oh mis gibi olmuş bitmiş şimdi koklaşa koklaşa takılın Defne kuzusuyla
Ayyy mogamim cok guzel bi dogum oldu simdi Defnemi izleyip duruyorum yanindan ayrilamak istemiyorm hiiiiic sen nailsin oglusun nasil?
Bence kesinlikle epidurl almalisin :) hamilelin nasil geciyo canim?
ayyy canım benım ya aglayarak okudum :) dogumum aklıma geldıııı. Rabbım analı babalı büyütsün inşallah canım hayırlı ömürler nasip etsin inşallahh
Amin canim insallah evlatlarimizi hayirlisiyla buyutelim :)
merhaba teyzişşlerr biz 10 aylık olduk çok şükür elma kemiriyordukk bi foto çekinelim dedik :) :)
Masallah ne guzelsinz siz oyle :)

inşallah cnm vaktinde gidip epidurali alırım kısmet olursa. şimdilik birsey hissetmiyorum aslında arada kasılma oluyor onun dışında iyiyim cok şükür

inşallah cnm vaktinde gidip epidurali alırım kısmet olursa. şimdilik birsey hissetmiyorum aslında arada kasılma oluyor onun dışında iyiyim cok şükür
Iyi masallah insallah hep guzel gecsin hamileliligin :) esimde hemen bi tane daha yapsakmi acaba 2. Cocugu yapmamak delilik bu duygu tekrar yasanmaz mi diyo :) insallah 2 . Hamileligimide duyuurum burdan sizin gibi tabii biraz zaman laxim :)

Iyi masallah insallah hep guzel gecsin hamileliligin :) esimde hemen bi tane daha yapsakmi acaba 2. Cocugu yapmamak delilik bu duygu tekrar yasanmaz mi diyo :) insallah 2 . Hamileligimide duyuurum burdan sizin gibi tabii biraz zaman laxim :)
oo eşler boyle işte çünkü doğuran emziren bakan gazını çeken biziz ama dediği gibi herşeye değer canım peşimizden gel sende inşallah hayırlısıyla tatlımm kalabalık ailemiz olsun ilerde kendimi hep kızımla karşılıklı oturup kahve içerken hayal ediyorum inşallah hayırlısı ile kızım olur sağlıklı en basta. olmazsada oğluşlarımla içerim napim

Ki benm adam 1 tane cocuk yeter diyodu hep ilk cocugu bile 4 yilda yaptik :) insallah Allah gonlune gore versin ayyyy gelinlerinle icersin bu da oglan olursa :)

Ki benm adam 1 tane cocuk yeter diyodu hep ilk cocugu bile 4 yilda yaptik :) insallah Allah gonlune gore versin ayyyy gelinlerinle icersin bu da oglan olursa :)
yok cnm ya kardeş olsun kuzucuğa Allahım seninde gönlüne göre versin ama gelinler damatlar hep biryerde el kalıyor nedense hep öyle görüyorum çevremde . belki bizimkiler öyle olmaz

yok cnm ya kardeş olsun kuzucuğa Allahım seninde gönlüne göre versin ama gelinler damatlar hep biryerde el kalıyor nedense hep öyle görüyorum çevremde . belki bizimkiler öyle olmaz
Allah hepimizin gonlune gore versin insallah bncede kardessiz olmaz damatlar biraz daha yakin oluyo sanki

Canım maaşallah size izlemeye doyulmuyor evlatları Mete pasa iyi yanımda öyle takılıyor uyudu uyuyacak çok şükür herşey yolunda

Seni sıpa seni demek ağlıyor sürekli olsun bi sıkıntısı olmasın yeter ki... Bizimki acıkınca basıyor yaygarayı öyle bi saldırışı var ki memeye kahkaha krizine giriyorum... Gaz için kimyonlu su falan iç canım kızlar öyle yapıyordu

canım can zatürre olmus hastanede yattık bbi hafta şükür çıktık iyiyiz şimdi :) takipteyim seni de kaç kilo aldın kilo problemi demişsin dert etme veriliyo ilk on kilo kafadan gidiyo zaten onu sayma bile .:)
Çok geçmiş olsun canım.bende bebekken yasamisim böyle bi hastalık. Allaha Şükür iyi bebegin. Bundan sonra dikkat etmek önemli.benim gibi olursa nazli olur pasa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…