Belli olmaz canim benim esim 3 aylikken cikarmis disini 6 ayi bitecek daha cikarmadi benim kiz ben nezaman cikarmisim bilmiyorumGörünürde hic birşey yok aslinda ama anne babaya benzer dis hikayesi diyorlar esimde bende 6.ayda cikarmisiz bakalim kaldi 1 ay her an pirtlayabilir. Gerci ne kadar gec o kadar iyi de.
Canim meraba nasılsın benim nasıl. Alissin diye ufak ufak birseyler vermeye başladın miBelli olmaz canim benim esim 3 aylikken cikarmis disini 6 ayi bitecek daha cikarmadi benim kiz ben nezaman cikarmisim bilmiyorum
Canim meraba nasılsın benim nasıl. Alissin diye ufak ufak birseyler vermeye başladın mi
Senin bebis kac aylik oldu canimCanim meraba nasılsın benim nasıl. Alissin diye ufak ufak birseyler vermeye başladın mi
Öyledir o :) 5 dk birakamiyoruz sipayi :) seninki nasil büyümüştür yavrum :)Masallah bebisine fotosunu gordum cok tatli yaramaz yaramaz bakmis annesi
3 ay da cok erkenmis. Hastanede bi kadinla konusmustum yasinda cikardi demisti kendi oglu icin. Bakalim bizimki ne zaman cikacak :)Belli olmaz canim benim esim 3 aylikken cikarmis disini 6 ayi bitecek daha cikarmadi benim kiz ben nezaman cikarmisim bilmiyorum
Evet erken cikarmis insallah kolay cikarirlar saglikli olsunda gec cikarsin3 ay da cok erkenmis. Hastanede bi kadinla konusmustum yasinda cikardi demisti kendi oglu icin. Bakalim bizimki ne zaman cikacak :)
Hımm bende bugün başladım vermeye az az yarım çay kaşığı yoğurt verdim mercimek kadar da yumurta sarısı. 5 ayı dolduracak canım Şubat'ın 2 sindeD
Senin bebis kac aylik oldu canim
5 aylık olacak. Bizimde görünürde diş yok halaMasallah boncuk cok tatli yerim seni kac aylik oldu benim kiz 6 ayi bitecek daha dis yok
Ben 4 aylık olmadan başladım yoğurt vermeye. Şimdi 5aylık olacak elma püreside veriyorum. Portakal suyu. Mandalina bisküvili yoğurt.Hımm bende bugün başladım vermeye az az yarım çay kaşığı yoğurt verdim mercimek kadar da yumurta sarısı. 5 ayı dolduracak canım Şubat'ın 2 sinde
canım ben çoktaan hasta oldum şimdi aşılama tedavisine başladık inşallah tutacak aşılamamız çarşamba günü yumurta kontrolüm var inşallah sağlıklı birçok yumurtarrm olur dualarınızı eksik etmeyin taze annelerin duası kabul olur siz şimdi melek gibisiniz :) öpüldünüzOCAK
Hanfendi ---------------> 2. mucizesine hamiş
Friendly8584 ---------> 4 Ocak -------> 21. Deneme ------- HAMİŞ
Arsinli ------------------> 21 Ocak ------> 22. Deneme
Elisa --------------------> ??? Ocak ------> 19. Deneme
Rose5588 --------------> ??? Ocak -----> 41. Deneme
Pesettim342 -----------> ??? Ocak ------> 39. Deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
canım siz daha iyi bilirsiniz muhtemelen ama benim bildiğim kadarıyla küçük bebeklerde portakal mandaina gibi asitli şeyler zararlıymış diye biliyorum tabi doktor verebilirsin dediyse verBen 4 aylık olmadan başladım yoğurt vermeye. Şimdi 5aylık olacak elma püreside veriyorum. Portakal suyu. Mandalina bisküvili yoğurt.
BEBEKLER NE ZAMAN NARANCİYE YEMEYE BAŞLAR.Ben 4 aylık olmadan başladım yoğurt vermeye. Şimdi 5aylık olacak elma püreside veriyorum. Portakal suyu. Mandalina bisküvili yoğurt.
Zararını görmedim. Çokta seviyor bebişim.pişik yapıyormuş en çokta. Ama çok şükür öyle sorunumuz yok.canım siz daha iyi bilirsiniz muhtemelen ama benim bildiğim kadarıyla küçük bebeklerde portakal mandaina gibi asitli şeyler zararlıymış diye biliyorum tabi doktor verebilirsin dediyse ver
sen bilirsin canım ben kaka yaparken acı cektiğini duymuştum bu alıntıyı nette buldum ...Zararını görmedim. Çokta seviyor bebişim.pişik yapıyormuş en çokta. Ama çok şükür öyle sorunumuz yok.
Oh maşallah peki ilk verdiğinde miktarı ne kadardı. Ben sütten başka birşey ilk defa veriyorum haliyle merak var ne tepki oluşturacak diyeBen 4 aylık olmadan başladım yoğurt vermeye. Şimdi 5aylık olacak elma püreside veriyorum. Portakal suyu. Mandalina bisküvili yoğurt.
ilk önce bir kaç kaşıkla başladım. sonrada yavaş yavaş arttırdım. şimdi günlük bir kase yoğurt veriyorum.içinede normal bisküvi ufalıyorum 3 tane. mis gibi yiyiyor. bebe bisküvisini sevmedi kızım. ilk verdiğinde teker teker verki ek gıdaları alerji yapıp yapmadığını anlayasın canımOh maşallah peki ilk verdiğinde miktarı ne kadardı. Ben sütten başka birşey ilk defa veriyorum haliyle merak var ne tepki oluşturacak diye
yok canım. sorun olmadı bizde. bence bünye meselesi.sen bilirsin canım ben kaka yaparken acı cektiğini duymuştum bu alıntıyı nette buldum ...
Anladım canım bende öyle okumuştum teker teker verin diye. Insan biraz telaş mi yapıyor ne acaba nasıl etki yapar nasıl olur diye heralde kendiliğinden bir düzen oluşuyor demiilk önce bir kaç kaşıkla başladım. sonrada yavaş yavaş arttırdım. şimdi günlük bir kase yoğurt veriyorum.içinede normal bisküvi ufalıyorum 3 tane. mis gibi yiyiyor. bebe bisküvisini sevmedi kızım. ilk verdiğinde teker teker verki ek gıdaları alerji yapıp yapmadığını anlayasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?