Beraber Anne Olma Yolunda

Görünürde hic birşey yok aslinda ama anne babaya benzer dis hikayesi diyorlar esimde bende 6.ayda cikarmisiz bakalim kaldi 1 ay her an pirtlayabilir. Gerci ne kadar gec o kadar iyi de.
Belli olmaz canim benim esim 3 aylikken cikarmis disini 6 ayi bitecek daha cikarmadi benim kiz ben nezaman cikarmisim bilmiyorum

Belli olmaz canim benim esim 3 aylikken cikarmis disini 6 ayi bitecek daha cikarmadi benim kiz ben nezaman cikarmisim bilmiyorum
Canim meraba nasılsın benim nasıl. Alissin diye ufak ufak birseyler vermeye başladın mi

Merhaba canim iyiyim sen nasilsin biraz biraz vermeye basladim elma muz puresi 3 gunden beride yumurta sarisi veriyorum az az sebze corbalarinin suyundan 3 -4 gun deneyerek verdim oyle cok yemiyo 3-4 cay kasigi kadar
Canim meraba nasılsın benim nasıl. Alissin diye ufak ufak birseyler vermeye başladın mi

3 ay da cok erkenmis. Hastanede bi kadinla konusmustum yasinda cikardi demisti kendi oglu icin. Bakalim bizimki ne zaman cikacak :)

Hımm bende bugün başladım vermeye az az yarım çay kaşığı yoğurt verdim mercimek kadar da yumurta sarısı. 5 ayı dolduracak canım Şubat'ın 2 sinde
Ben 4 aylık olmadan başladım yoğurt vermeye. Şimdi 5aylık olacak elma püreside veriyorum. Portakal suyu. Mandalina bisküvili yoğurt.

canım ben çoktaan hasta oldum şimdi aşılama tedavisine başladık inşallah tutacak aşılamamız çarşamba günü yumurta kontrolüm var inşallah sağlıklı birçok yumurtarrm olur dualarınızı eksik etmeyin taze annelerin duası kabul olur siz şimdi melek gibisiniz :) öpüldünüz

Ben 4 aylık olmadan başladım yoğurt vermeye. Şimdi 5aylık olacak elma püreside veriyorum. Portakal suyu. Mandalina bisküvili yoğurt.
canım siz daha iyi bilirsiniz muhtemelen ama benim bildiğim kadarıyla küçük bebeklerde portakal mandaina gibi asitli şeyler zararlıymış diye biliyorum tabi doktor verebilirsin dediyse ver

BEBEKLER NE ZAMAN NARANCİYE YEMEYE BAŞLAR.

Kış aylarının C vitamin deposu narenciye meyvelerin bebeklere 1 yaşından sonra verilmesi daha uygundur. Meyvelerin içinde bulunan asit bebeğe GAZ yapacağından rahatsızlık vereceği gibi aynı zamanda ASİT mideye de zarar verir. Üstelik ALERJİ yapan yiyecekler olduğu için sakıncalı olmalarının yanı sıra barındırdıkları asit nedeniyle de PİŞİK yapma riskleri de çok fazladır.

canım siz daha iyi bilirsiniz muhtemelen ama benim bildiğim kadarıyla küçük bebeklerde portakal mandaina gibi asitli şeyler zararlıymış diye biliyorum tabi doktor verebilirsin dediyse ver
Zararını görmedim. Çokta seviyor bebişim.pişik yapıyormuş en çokta. Ama çok şükür öyle sorunumuz yok.

Oh maşallah peki ilk verdiğinde miktarı ne kadardı. Ben sütten başka birşey ilk defa veriyorum haliyle merak var ne tepki oluşturacak diye

Oh maşallah peki ilk verdiğinde miktarı ne kadardı. Ben sütten başka birşey ilk defa veriyorum haliyle merak var ne tepki oluşturacak diye
ilk önce bir kaç kaşıkla başladım. sonrada yavaş yavaş arttırdım. şimdi günlük bir kase yoğurt veriyorum.içinede normal bisküvi ufalıyorum 3 tane. mis gibi yiyiyor. bebe bisküvisini sevmedi kızım. ilk verdiğinde teker teker verki ek gıdaları alerji yapıp yapmadığını anlayasın canım

Anladım canım bende öyle okumuştum teker teker verin diye. Insan biraz telaş mi yapıyor ne acaba nasıl etki yapar nasıl olur diye heralde kendiliğinden bir düzen oluşuyor demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…