Beraber Anne Olma Yolunda

gözün aydın canımmm :)

ahhh o sancılarrrr :)
Ahhh ki ne ahhh çeken bilir rahisim ilk te ne yaşayacağımızı bilmediğimiz için biran önce doğsunlarlar falan diyorduk ama ikinci ne yaşıyacağımı biliyorum hep böyle hamile kalmak istiyorum doğum anı gelmesin rahatz böyle diyorum diyorum da kaçışı yok ki

Himmmm anladim canim benim cati muayenm yapilmadi hala 2 subatta cagirdi dr um catiya da bakicz ona gore karar vericz eger cati musait ise epidural normal dogum yapmak istiyorm bakalim hayirlisi
Hayırlısı canm sağlıklı doğsunlarda fark etmiyor

Gözün aydın canım rabbim analı babalı saĝlıkla büyüt meyi nasip etsin foĝum hikayende çok güzel canım ohhhh sancı yok ne güzel bakalım biz ne yapacaz
sanci olmaz olur mu canim ya sezeryan sonrasi cok kotuymus ya ciktigimdan beri agri kesici igne yapiyolar bicak degen yer cok fena valla

sanci olmaz olur mu canim ya sezeryan sonrasi cok kotuymus ya ciktigimdan beri agri kesici igne yapiyolar bicak degen yer cok fena valla
Ayy vallahh her turlusu zor demek canım ben normal doğum yaptım öyle sancı yok yanı çok fena birşey ama bebişi kucağına aldığın anda herşeyi unutuyor insan :)

gözün aydın canım bebişin hoşgelmiş sanada cok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün

ahhh o sancılarrrr :)
ayy yarama bastın o sancılar hele o dikişlerrrr karnına bastırmalar aman aman bana birşeyler oluyor

Ayyy kizlar bizi korkutmayin
korkma canım ya o kadar korkulu olsa biz tekrar doğurmayız değilmi cnm ben epidural yaptırmadığıma cook pişmanım ama onu söyleyim bu defa inşallah tek umudum epidural ama bazı insanlar cok kolay doğurur bir de o var mesela annem yetişemezmiş doğuma yolda kafası çıkarmış artık bebeğin neredeyse niye hiç çekmemişim yahuu

Bende epidural dusunuyorm insallah memnun kalirim onca insan dogurmus ben mi doguramiycam :) benm annemn 3 dogumu da zor olms maalesef insallah ona cekmem

Bende epidural dusunuyorm insallah memnun kalirim onca insan dogurmus ben mi doguramiycam :) benm annemn 3 dogumu da zor olms maalesef insallah ona cekmem
inşallah canım kolayca pırt diye doğurursun ne kadar zor olursa olsun normal doğumda daha cabuk toparlanılıyor derler ben doğumdan sonra evde hiç yatmadım koltuğa oturdum hep yan falan oturdum o kadar içli dışlı dikişim olmasına rağmen hele kırkın çıktıktan sonra tamamen eski haline dönüyorsun hiç fark kalmıyo çünkü tekrarda hamile kalmanda sakınca olmuyor ama sağlıklı olsunda sezeryan normal farketmez Allah eksikliğini kimseye göstermesin inşallah

@melegim66 ikinci bebis mi geliyomuss :) hayirli olsuunn, kendi zamanini belirleyen bir minnak daha :)

ayse4255 dogumun olmus. Allah anali babaki buyumeyi nasip etsin :)
sağol cnm Allah razı olsun minik paşam çabuk abi oldu bundada erkek hissediyorum cok farketmez ama inşallah hayırlı bir kızım olur bayılıyorum kız çocuklara

ya kızlar bu arada ben idrar yollarımı üşütmüşüm cok yanma sızlama var iş yerinde soğuk suyla yıkamaktan bebeğe bir zararı olurmu sağlık ocağına gitcektim kapalıymış folik asitde almadım daha pazartesi alırım dedim bişey olmaz heralde değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…