ahhh o sancılarrrr :)Gözün aydın canım rabbim analı babalı saĝlıkla büyüt meyi nasip etsin foĝum hikayende çok güzel canım ohhhh sancı yok ne güzel bakalım biz ne yapacaz
gözün aydın canımmm :)günaydın kızlarhanfendi25 ten sonra bende şu an hamileyim
dün öğrendim çok şaşkınım heyecanlıyım çünkü korumasız tek ilişkim oldu dün bat günümdü test yaptım cift çizgi cıktı kopkoyu değil tabi hafif silikçe sonra gidip kan verdim 28 cıktı 3 haftalık fln galiba biraz düşük gibi geldi bana sizce nasıl,
aslında benim oğluşum 7 aylık su an ama eşimde ileri derece çift taraflı varikosel vardı ameliyat falan da oldu tam ameliyattan bir iki gün önce hamile kalmıştım ben ilk bebeğime ameliyatın sonuçları nasıl bilmiyorduk yani dr bize oladabilir olmayadabilir demişti cünkü değerler hep sınırdaydı yaş ilerlerse hastalık tekrarlarsa falan hiç olmayadabilir demişti hatta bir çok kişi bu rahatsızlığı olanlar tüp bebek yaptırıyorlar Allaha şükür öyle seylere gerek kalmadı . bizim planımız korunmayı bırakarak akışına bırakmaktı 1 yıl içinde olmazsa tekrar tedaviye baslicaktık cünkü .. ama başarılı olmuş demekki çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin
Ahhh ki ne ahhh çeken bilir rahisim ilk te ne yaşayacağımızı bilmediğimiz için biran önce doğsunlarlar falan diyorduk ama ikinci ne yaşıyacağımı biliyorum hep böyle hamile kalmak istiyorum doğum anı gelmesin rahatz böyle diyorum diyorum da kaçışı yok kiahhh o sancılarrrr :)
Senden d bekliyoruz 2.yi :)gözün aydın canımmm :)
Hayırlısı canm sağlıklı doğsunlarda fark etmiyorHimmmm anladim canim benim cati muayenm yapilmadi hala 2 subatta cagirdi dr um catiya da bakicz ona gore karar vericz eger cati musait ise epidural normal dogum yapmak istiyorm bakalim hayirlisi
Aynen canim doum sekli hic onemli degil bebeklerimz sglikli olsunlar yeterliHayırlısı canm sağlıklı doğsunlarda fark etmiyor
sanci olmaz olur mu canim ya sezeryan sonrasi cok kotuymus ya ciktigimdan beri agri kesici igne yapiyolar bicak degen yer cok fena vallaGözün aydın canım rabbim analı babalı saĝlıkla büyüt meyi nasip etsin foĝum hikayende çok güzel canım ohhhh sancı yok ne güzel bakalım biz ne yapacaz
Ayy vallahh her turlusu zor demek canım ben normal doğum yaptım öyle sancı yok yanı çok fena birşey ama bebişi kucağına aldığın anda herşeyi unutuyor insan :)sanci olmaz olur mu canim ya sezeryan sonrasi cok kotuymus ya ciktigimdan beri agri kesici igne yapiyolar bicak degen yer cok fena valla
sağol cnm peşimizden sizleri de bekleriz@melegim66 gozunaydin canim gelsin 2.ler :)
Allah razı olsun canım aminn isteyen herkese nasip olsun annelikGozunaydın canımmm :) en guzel annnnn Rabbım herkese nasıp etsın ınsallahh :)
Insallah :)sağol cnm peşimizden sizleri de bekleriz
gözün aydın canım bebişin hoşgelmiş sanada cok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsünGELELIM DOGUM HIKAYEME:
Iki gundur zaten suyum az az gelmeye baslamisti arkasindan sari leke derken dogumun yaklastigini anladim en son dun aksam ve gece kucuk beyin hareketleri cok degisti o kadar gucluyduki karnimin ortasina toplandi ve surekli asagiya baski yapmaya basladi ayrica hafiften bel sancisi falan derkenn sabah olsun gideyim dedim gece hic uyumadim bi ara dalmisim sanciyla uyandim ve bi baktim nisanim gelmis.. esimi uyandirdim eli ayagiya dolandi akli ciktisonra annem babam falan herkes bi panik hastaneye geldik sabah 5 de.. nst ye bagladilar doktorumu aradilar nst dede sanci baya yuksek dediler doktorumda oncesinde vajinismus diye elime bi kagit vermisti kimsecikler muayenede etmedi cok rahattim sondayi bile anesteziyle taktilar neyse saat 8 bucuk gibi ameliyathaneye ciktik hazirladilar genel anestezi icin israr etmeme ragmen beni vazgecirdiler spinal oldum ve cok guzeldi 2 dk sonra bebisim aglayarak cikti muayene ettiler sonra bana getirdiler optum kokladim o an cok guzeldi..sonrasinda odaya geldim biraz sancilar sikintilar oldu ama o kadarda olacak bebisim iyi cok sukur sutum var gibi ama tam ememiyo zamanla alisacak insallah.. gazimida cikardim yarin cikariz allah izin verirse simdilik benden bu kadar kizlar...
ayy yarama bastın o sancılar hele o dikişlerrrr karnına bastırmalar aman aman bana birşeyler oluyorahhh o sancılarrrr :)
Ayyy kizlar bizi korkutmayingözün aydın canım bebişin hoşgelmiş sanada cok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün
ayy yarama bastın o sancılar hele o dikişlerrrr karnına bastırmalar aman aman bana birşeyler oluyor
korkma canım ya o kadar korkulu olsa biz tekrar doğurmayız değilmiAyyy kizlar bizi korkutmayin
Korkmaaaa :) normal dogum mu gorunuyor canim?Ayyy kizlar bizi korkutmayin
korkma canım ya o kadar korkulu olsa biz tekrar doğurmayız değilmicnm ben epidural yaptırmadığıma cook pişmanım ama onu söyleyim bu defa inşallah tek umudum epidural ama bazı insanlar cok kolay doğurur bir de o var mesela annem yetişemezmiş doğuma yolda kafası çıkarmış artık bebeğin neredeyse niye hiç çekmemişim yahuu
inşallah canım kolayca pırt diye doğurursun ne kadar zor olursa olsun normal doğumda daha cabuk toparlanılıyor derler ben doğumdan sonra evde hiç yatmadım koltuğa oturdum hep yan falan oturdum o kadar içli dışlı dikişim olmasına rağmen hele kırkın çıktıktan sonra tamamen eski haline dönüyorsun hiç fark kalmıyo çünkü tekrarda hamile kalmanda sakınca olmuyor ama sağlıklı olsunda sezeryan normal farketmez Allah eksikliğini kimseye göstermesin inşallahBende epidural dusunuyorm insallah memnun kalirim onca insan dogurmus ben mi doguramiycam :) benm annemn 3 dogumu da zor olms maalesef insallah ona cekmem
sağol cnm Allah razı olsun minik paşam çabuk abi oldu bundada erkek hissediyorum cok farketmez ama inşallah hayırlı bir kızım olur bayılıyorum kız çocuklara@melegim66 ikinci bebis mi geliyomuss :) hayirli olsuunn, kendi zamanini belirleyen bir minnak daha :)
ayse4255 dogumun olmus. Allah anali babaki buyumeyi nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?