Beraber Anne Olma Yolunda

Oh cok iyi canim.sarılık artik korkulacak bisiy degil zaten.sen dikkatli oldugun icin bebis hemen atlatmis zaten.Ayrıntılı ultrasona gittiğim zaman bunları gayet detaylı bi şekilde sorucam.uyuşmazlıkla alakali herseyi sorarım artık. Doktor sorularımdan bunalıma artik:)))

sor canım uyuşmazlığın tespiti önemli çünkü

ve sonunda dogurdum :) cok sukur bebegimde iyi 3400 gr dogdu

gözün aydın canım. sağlıkla büyütmek nasip olur inşallah analı babalı :)

hayırlı olsun minik adam abi oluyor demek :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

sor canım uyuşmazlığın tespiti önemli çünkü
Canim süt sagmiyo musun almistin ama manuel diye hatırlıyorum şahsi tavsiyem çekim kuvvet u güçlü elektrikli bi pompa al ve inadına sağ çünkü cidden Sağdıkca artiyo; hatta almaya gerek yok çevreden birinden de alıp deneyebilirsin bak nasıl artiyo bi de Malt içeceği humana çok artırıyor denemissindir belki . Buarada maşallah mete nin kilosuna :)

Kızlar merhaba nasılsınız? sizlerden bir istediğim daha doğrusu bir ricam olacak. Eğer aklınıza gelirsem salı günü bana dua edebilir misiniz? biliyosunuz ilk tüp bebek denemem negatifti. şimdi 2. deniyoruz. Salı günü transferim var. Bu defa dondurulmuş embriyo kullanılacak. Allah herkesin yardımcısı olsun. Anne olmayı tatmayı bırakın şimdiye kadar annelik belirtisini bile yaşamak nasip olmadı. Dilerim ki bundan sonra yaşama sevincim göbeğime konar:) çok heyecanlıyım bir o kadar da korkuyorum. Dualarınızı esirgemeniz dileğiyle. Bir süre yazamıcam..Kendinize iyi bakın canlarım.. İyi ki varsınız..

vallahi oyle nerdeyse normal doguruyodum nisanim bile geldi inanamadim.:) cok sukur sikinti olmadan dogdu bebisim bu arada spinal anestezi aldim cok rahatti

GELELIM DOGUM HIKAYEME:
Iki gundur zaten suyum az az gelmeye baslamisti arkasindan sari leke derken dogumun yaklastigini anladim en son dun aksam ve gece kucuk beyin hareketleri cok degisti o kadar gucluyduki karnimin ortasina toplandi ve surekli asagiya baski yapmaya basladi ayrica hafiften bel sancisi falan derkenn sabah olsun gideyim dedim gece hic uyumadim bi ara dalmisim sanciyla uyandim ve bi baktim nisanim gelmis.. esimi uyandirdim eli ayagiya dolandi akli cikti sonra annem babam falan herkes bi panik hastaneye geldik sabah 5 de.. nst ye bagladilar doktorumu aradilar nst dede sanci baya yuksek dediler doktorumda oncesinde vajinismus diye elime bi kagit vermisti kimsecikler muayenede etmedi cok rahattim sondayi bile anesteziyle taktilar neyse saat 8 bucuk gibi ameliyathaneye ciktik hazirladilar genel anestezi icin israr etmeme ragmen beni vazgecirdiler spinal oldum ve cok guzeldi 2 dk sonra bebisim aglayarak cikti muayene ettiler sonra bana getirdiler optum kokladim o an cok guzeldi..sonrasinda odaya geldim biraz sancilar sikintilar oldu ama o kadarda olacak bebisim iyi cok sukur sutum var gibi ama tam ememiyo zamanla alisacak insallah.. gazimida cikardim yarin cikariz allah izin verirse simdilik benden bu kadar kizlar...

gece nisanim geldi hastaneyi buldum valla :) 9 gibi falan sezeryana alicaklar hayirlisiyla kurtulurum insallah bana dua et canim

ve sonunda dogurdum :) cok sukur bebegimde iyi 3400 gr dogdu
Gozunaydin canimmmm bugun misafirim vardi giremedim nete ama dedim doguran varmi acaba diye :) omurlu olsun oglusun opuyorum kokulu kokulu :)
Ben önce doğurcam canım 6 Şubat
Burcuuu senin tarih belli oldu mu sezeryan mi olcaksin epidural mi genel mi?

insallah guzel haberlerle donersin Allahim bebegini gobusune kondursun insallah

Gozunaydin canimmmm bugun misafirim vardi giremedim nete ama dedim doguran varmi acaba diye :) omurlu olsun oglusun opuyorum kokulu kokulu :)

Burcuuu senin tarih belli oldu mu sezeryan mi olcaksin epidural mi genel mi?
Canım ben ayaktan dolayı sezeryan olacam zaten benim kız geçen hafta hala ters pozisyondaydı drda sezeryan Yapıcaz seni dedi yarın tekrar kontrol var genelm yapacak daha onu konuşmadık yarın kesinleşir artk canm senin durumlar nasıl

Gözün aydın canım rabbim analı babalı saĝlıkla büyüt meyi nasip etsin foĝum hikayende çok güzel canım ohhhh sancı yok ne güzel bakalım biz ne yapacaz

Himmmm anladim canim benim cati muayenm yapilmadi hala 2 subatta cagirdi dr um catiya da bakicz ona gore karar vericz eger cati musait ise epidural normal dogum yapmak istiyorm bakalim hayirlisi

Gozunaydın canımmm :) en guzel annnnn Rabbım herkese nasıp etsın ınsallahh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…