Beraber Anne Olma Yolunda

günaydın kızlar hanfendi25 ten sonra bende şu an hamileyim

dün öğrendim çok şaşkınım heyecanlıyım çünkü korumasız tek ilişkim oldu dün bat günümdü test yaptım cift çizgi cıktı kopkoyu değil tabi hafif silikçe sonra gidip kan verdim 28 cıktı 3 haftalık fln galiba biraz düşük gibi geldi bana sizce nasıl,

aslında benim oğluşum 7 aylık su an ama eşimde ileri derece çift taraflı varikosel vardı ameliyat falan da oldu tam ameliyattan bir iki gün önce hamile kalmıştım ben ilk bebeğime ameliyatın sonuçları nasıl bilmiyorduk yani dr bize oladabilir olmayadabilir demişti cünkü değerler hep sınırdaydı yaş ilerlerse hastalık tekrarlarsa falan hiç olmayadabilir demişti hatta bir çok kişi bu rahatsızlığı olanlar tüp bebek yaptırıyorlar Allaha şükür öyle seylere gerek kalmadı . bizim planımız korunmayı bırakarak akışına bırakmaktı 1 yıl içinde olmazsa tekrar tedaviye baslicaktık cünkü .. ama başarılı olmuş demekki çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin

canım benim rabbim hepimize şifa versin inşallah bitkisel ilaçlar işe yarar da açılır tüplerin ....kızlarına rabbim sağlık sıhat uzun ömürler versin inşallah bi küçük abileri olur belli olmaz bu işler verecek olan allah o ol dedikten sonra tek tüplede olur .....bende napim bi değişiklik yok allah nasip kısmet ederse aşılamaya yaptırıracam doktor klomen verdi işte ilaç bittikten 5 gün sonra gel dedi o da 4 şubat yapıyor artık inşallah güzel kaliteli yumurtalarım olur da daha sonraki aşamaya geceriz doktora dedim mümkünse ikiz olsun :) oda bazan olabiliyor neden olmasın dedi inşallah olumlu sonuc alıp sağlıklı bi gebelik sağlıklı hayırlı bi evladımız olur ...inşallah tutar aşılamalarımız rabbim isteyen herkese nasip etsin ...amin ....bu arada ehliyet kursuna da yazıldım akşamları dersede gidiyom şoför olcam ben hem şoför hem hamile

gözün aydın canım rabbim isteyen herkese de banada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin :)

Gözün aydın canım benim o durumlerı bilmiyordum doktor olmaya bilir falanda demişse bence çok iyi olmuş vardır herşeyde bir hayır belki ilerde olmicakti canım senin oğlun temmuzda mı doğdu galba kızımla karşı pek yok kızım 11 temmuz doğumlu ayyy vallah ben açılışı yaptım gelsin ikinci bebisler rabbim sağlıkla kucağımıza sayı nasip etsin inşallah bence değerin iyi bat günü ne gore iki gün sonra tekrar yap kısıtlanmışsa sorun yok demekki ne zan doktora gitmeyi düşünüyorsun canm

İnşallah canım benim inşallah allahım işlerini rast getirsin inşallah minigin meleğin mucizen nasip olsun pes peşe güzel haberler vermek nasip olsun ... umudumun bittiği yerde yenibi umut yeşeriyor içimdeki his olacak diyor hayırlısı allahtan senin için dua ediyorum güzel haberlerini alacağız inşallah duamda kalbimde seninle Allahım gönül muradini mucizeni mucizelerini nasip etsin inşallah

Rabbim Cuma hürmetine, amellerimize ihlas, gönlümüze huzur, hastalıklarımıza şifa nasip eylesin. Hayatımızın en hayırlı anında, kendisine layık kul, Efendimiz (s.a.v) layık ümmet eylesin. Şuurlu, esmayı seyre dalıp, Rabbine teslim olan kullarından eylesin. Cumamız mübarek olsun inşallah.

amin canım allah razı olsun

sağol kuzum 29 hazirandı benim doğum şimdiki de 1 ekim ama eylülede kayabilir zaten sırf bu yüzden istedik cok şükür Allahım aratmadı erken oldu ama napalım cok zorlancaz kesin annem yardım ederim diyo işte tek güvencem o doktorada hemen gitmek istemedim inşallah söyle kese fln olsunda diyorum sence

Canım ben eylül annelerindeyim sende oraya gel oğlun gibi geç gelirse senin oğlun da benim kızda geç doğmuştu hatırlıyorum seninde normal doğum demi canım Bence bi 6 haftada keseyi gör 1 hafta on gün sonrada kalp atışına git canım

aynen yaaa oğluşum 41 haftada doğdu bekledikte bekledik gelsin diye ya doğum cok zor olmuştu ondan korktum şimdi normaldi cnm öyle yaparım 6 haftalıkken fln iyi olur oğlumda 6+3 de kalp atışını duymuştuk bu da öyle olur inşallah

İnşallah canım benim de doğum çok zordu umarm bu seferde o kadar zor olmaz:-(

kizlar nisanim geldi hastanedeyim su an 9 gibi giriyorum ameliyata bana dua edin Mogami
Anneeeeeeeeeeeem doğdu demek sıpa gözün aydın bitanem çok şükür sağlıkla kurtuldunuz ikinizde kilonuzda çok iyi maaşallah...şöyle bi toparlan sonra bekleriz hikayeni...yalnız şaka maka nerdeyse normal doğum yapacaktın

Canım benim inşallah kötü bi şaka yapıyordur sıpa umarım yoluna girer herşey daha hiçbirşey net değil...hem kalp atışı için bana erken geldi ben keseyi 6+1 de görmüştüm kalp atışı yoktu daha o zaman ve kalp içinde özellikle 3 hafta bekleyip öyle gitmiştim...İnşallah haftaya kalp atışını duyarsın duyamasan bile bana kalırsa iki hafta bekle belki geç duyulacaktır hemen düşük olacak moduna girme Rabbim sana bağışlasın...Sağlıklı değilse de çok yormadan düşsün ve peşine de sağlıkla gelsin mucizen

Uyuşmazlıktan bahsetmediler hiç canım. Kaç kez sordum:)) sarılık geçer allahın izniyle.bol bol emiyorsa daha kolay geçiyor hatta.gamzeli Pasayı 40 gün sonra görürüz insallah:)
Canım düştü sarılığımız şükür doktor kontrolümüz vardı bugün doktorumuz tahlile gerek yok sarılığı azalmış dedi... şükür ışıktan kurtulduk... sen farklı bir doktora daha görünsene uyuşmazlıkla ilgili yada nette bi kadın doğumcuya mesaj yaz onlar cevaplar
kuzum fototerapiden kurtulduk şükür doktorumuz rengine baktı azalmış dedi... şuan tek sıkıntı artamayan sütüm onu da mecburen mama ile takviye ediyorum...senin vızıldağını yesinler selamını aldım sıpanın... kilosu nasıl paşanın? bizimki 3450 oldu
Mogami bi üst msjda sarılıkla ilgili bişey yazdım. Okumanı tavsiye ederim
okudum kuzum sağolasın çok şükür ışığa gerek kalmadı bol bol beslemeye devam
Boranın totosundan öpsün teyzesi onun da mı gamzesi var... bebişler gelince hepimiz topiğe daha az uğrar olduk
Doğumlarımız çok benzermiş desene çok şükür hayırlısıyla atlattık darısı hamişlerin başına sarılığı atlattık teyzesi ışığa gerek kalmadı çok şükür
bitanem çok teşekkür ederim inşallah senin kuzunda seni daha fazla bekletmez ama en azından sağlıklı olduğunuzu dda bilmiş oldunuz demek ki zamanını bekliyor sıpa dediğin gibi... Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Mogami cümle kurmakta kelimeleri bulmakta zorlanıyorum inşallah dediğin gibi olur inşallah. Kötüysede herşey 4.bebeğim çok bekletmez sağlığıyla gelir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…