- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
1 hafta daha bekleyeceğim. Haftaya 7+3 olucam. Bişey diyemiyorum hayırlısı Allahtan.Sakın acele etme canım.bende 7.hafta gibi duydum kalp atisini.biraz daha bekleyin.o doktorda ne kadar acele etmiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 hafta daha bekleyeceğim. Haftaya 7+3 olucam. Bişey diyemiyorum hayırlısı Allahtan.Sakın acele etme canım.bende 7.hafta gibi duydum kalp atisini.biraz daha bekleyin.o doktorda ne kadar acele etmiş.
Hayırlısı canım. Bi başka doktora daha gittin galiba.o ne söyledi sana.1 hafta daha bekleyeceğim. Haftaya 7+3 olucam. Bişey diyemiyorum hayırlısı Allahtan.
Evet o karından baktı yolk kesesi net değil 1 hafta sonra gel dedi. Böyle olup doğurttuklarım var ama çok düşük ihtimal dedi. O da ortaya konuştu. Çarşamba gidicem tekrar. O hafta perşembe cumada kürtaj olurum.Hayırlısı canım. Bi başka doktora daha gittin galiba.o ne söyledi sana.
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canım.hersey yolunda gitsin inşallah. Kötü düşünmek için daha erken.yolk kesesi net değil demeleri bile birseylerin %50 varoldugunu gösterir.güzel haberlerle gelirsin insallahEvet o karından baktı yolk kesesi net değil 1 hafta sonra gel dedi. Böyle olup doğurttuklarım var ama çok düşük ihtimal dedi. O da ortaya konuştu. Çarşamba gidicem tekrar. O hafta perşembe cumada kürtaj olurum.
Bundan umudum yok canım inşallah 4.gebeliğim hemen olur ve devam eder tek umut ışığım tek tesellim bu.Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canım.hersey yolunda gitsin inşallah. Kötü düşünmek için daha erken.yolk kesesi net değil demeleri bile birseylerin %50 varoldugunu gösterir.güzel haberlerle gelirsin insallah
blummmm diyecek tek kelime yok boğazım düğüm.. 2 yıldır hasretim napçağımı bilmiyorum.friendlyfriendly Allahim ne diycegimi bilmiyorum
Senin icin boyle olcagini hic dusunmemistim mutlaka bi hayir vardir Allahim bi daha yasatmasin sana bu son olsun canimblummmm diyecek tek kelime yok boğazım düğüm.. 2 yıldır hasretim napçağımı bilmiyorum.
Kalp atışı yok yolk kesesi belli belirsiz fetus var ama kardiyolojik hareketi yok %80 gebelik sonlandırılacak dedi. Bu 3. kaybım. Ne suç işledim bilmiyorum. Tekrar kürtaj masasına nasıl yatıcam bilmiyorum. Konuşamıyorum..
Amin rabbim 4.hamileliğimi sağlıkla nasip etsin inşallah.Senin icin boyle olcagini hic dusunmemistim mutlaka bi hayir vardir Allahim bi daha yasatmasin sana bu son olsun canim
Böyle oldu tabi 1 hafta daha bekleyeceğim haftaya çarşambadan sonra kürtaj olurum. Dr tamamen olumsuz konuştu sağlıksız gebelik diyebiliyorum dedi. İnşallah bundan sonraki sağlıklı olur.canım çok şaşırdım hiç böyle bir sonuçla döneceğini düşünmemiştim. Allahım yardımcın olsun. yine de biraz daha beklemekte yarar var sanki. ihtimal düşük falan demiş doktor ama %10 ihtimal bile olsa gerçekleşmeyecek diye bir şey yok. yeter ki Rabbim istesin canım. Allah hayırlısı neyse onu versin inşallah. çok üzüldüm.
pazartesiyi bekliyecem canim bugun bi nst ye girdim muayene oldum hersey normal bebisim 3230 gr olmus artik dogsa olur herhalde :)Canim hemen siddetli olmuyomus normal dogum sancisi amma gelmesin sancilar aceleyle sezeyana girme p.tesi alir dr seni ameliyata hakkinda hayirlisi olsun :)
Normal gelcegini dusunse zaten dr hemen alir sezeryana masallah kilsuda iyi gelsin artik sipan :)pazartesiyi bekliyecem canim bugun bi nst ye girdim muayene oldum hersey normal bebisim 3230 gr olmus artik dogsa olur herhalde :)
canim cok uzuldum ne diyecegimi bilemiyorum rabbim yardimcin olsun ama unutmaki allah sevdigi kullarina dert sikinti verirmis bunlarin mukafatini illaki alacaksin hem belli olmaz %10 da olsa sonucta bi umut varAmin rabbim 4.hamileliğimi sağlıkla nasip etsin inşallah.
valla normal doguramam ben sanci falan gelsede yine sezeryana alacak beni dr tabi kanala falan girmezse :) evet pazartesiye kadar biraz daha kilo alsa yeter herhalde canimNormal gelcegini dusunse zaten dr hemen alir sezeryana masallah kilsuda iyi gelsin artik sipan :)
Böyle oldu tabi 1 hafta daha bekleyeceğim haftaya çarşambadan sonra kürtaj olurum. Dr tamamen olumsuz konuştu sağlıksız gebelik diyebiliyorum dedi. İnşallah bundan sonraki sağlıklı olur.
Canim boracigin huysuzlugundan dolayi vakit bulup giremiyorum hayirli olsun. Bu arada dogum hikayeni okurken birden beni izleyip yazdin gibi oldum sonda dan tut doktorun sarki soylemesine kadar bebisin gamzesine kadar beni yazmissin aynilarini bire bir yasadim. Bu arada sariligi dert etme benimki 17 ye kadar cikti cok sukur atlatti isik olmadan hemde dert etme gecer bol bol emzir kaka yaptir. Allah anali babali buyutsun canim.Bugünleri de gördüm doğum hikayemi yazıyorum yahu şaka gibi
Şimdi efendim cuma sabahı eşim annem ve kayınvalidemle düştük yola hastane yakın neyseki... heyecan sıfır daha hala idrak edememişim yatışı yaptık odaya çıkardılar beni odaya girdim başladım hemen kapımı süslemeye hemşire geldi ee hasta nerde dedi burdayım diyorum bi yandan da kapı süslüyorum kızda şaşırdı neyse işte hasta önlüğümü giyddim nst ye bağlandım damar yolu açıldı falan... hemşireye dedim ben sonda istemiyorum diye ama olmaz deyince o zaman anesteziyi yapınca taksınlar dedim onun içinde bi evrak imzalattılar aman diyim kızlar sondanızı anesteziyi yaptırınca taktırın nedenini yazıcam... sonra hemşire hadi iniyoruz doğumhaneye deyince beni aldı bi titreme işte o an dank etti doğum yapacağım zangır zangır titriyorum öyle ki karnıma ağrı girmiş... eşimi doğumhanenin önünde bıraktığımda daha da bi fena oldum... doğumhanede anestezi uzmanı geldi aynı zamanda başhekim... benimle sohbet etti falan sonra o spotların altına alındım hani o meşhur ameliyathane ışıkları tepemde bi dolu insan çoğu erkek... anestezistim yine geldi ve ben sorularıma başladım özellikle @betiboop kuzum senin başına geleni söyledim ve çok şaşırdı hangi hastane o neden sezeryan falan diye bi ton soru sordu ve anestezi uzmanının hatası o dedi... peki dedim acır mı bak bakalım acıyacak mı dedi? oturduğum yerde iğnemi yaptı ve çok minik bi sızı oldu o kadar ayse4255 balım spinalin iğnesinden korkma emi emin ol damar yolu açılırken insanın canı çok daha fazla yanıyor spinalin iğnesi doğru düzgün hissetemiyorsun bile ve bende sonrasında baş ağrısı da olmadı... iğneden sonra bacaklarım uyuşmaya başladı ama ayak parmaklarımı oynatabiliyordum bende dedim yani acaba uyuşmadım mı tam çünkü insan korkuyor o an acaba hisseder miyim ya tam uyuşmadan keserlerse diye... ama normalmiş bu durum ve zaten en fazla 5 dk sonra tümden uyuştu...sondamı taktılar...doktorum geldi iki muhabbette onunla... sonra o kesme biçme anını duymayayım diye 5 dk lık bi narkoz verdiler böyle uyur uyanık gibiydim 5 dk sonra doktorumun sesini duydum tepemde şarkı söylüyor bi yandan da 40 oldum yaşlandım diyo benim de kafa güzel ya yoooo soner bey 40 nedir ki daha gençsiniz dedim eğildi bana baktı yok yok yaşlandım dedi ah bu narkozlu kafa sonra işte bebeğin geliyor dediler benim sıpam ağlamadan sessiz sedasız yüzüme yapıştırıldı hemencik aldılar ve bi dikmeye başladılar...neyse efenim bu defada doğum sonrası zangır zangır titreme faslı başladı bildiğin buz altıydım doğumhaneden çıkarken eşim ve babama el sallıyordum... sonrası işte ağrı faslı... cuma ve cumartesi ağrılı geçti çok şükür pazar günü toparladım... sondaya gelirsek cuma akşamı sondamı çıkarmaya geldi hemşire aha dedim anestezide geçti bakalım nasıl dayanıcam...umduğum kadar acıtmadı çünkü hızlı çekti ama içimden 10 cm boru çıktı arkadaş ben bunu anestezisiz taktıramazmışım dedim
pazar günü çıkışımız yapıldı ve eve geldik anca size yazabildim... şimdi sıkıntımız miniğimde sarılık tehlikesi...değerimiz 11,64 çıktı 2 gün önce ve bugün 11,57... cumartesi tekrarlanacak...o vakte kadar bol bol emziricem ama bizimki rh uyuşmazlığı kaynaklı biraz...sıpam a rh + çıktı babası gibi... dua edin kızlar ışığa yatmayalım... kilo olayına gelirsekte doğuma 72 ile girdim eve geldiğim gün tartıldım 9 kilo gitmişti bugün bir daha tartıldım 1 kilo daha gitmiş şuan 62 yim...
baya ayrıntılı oldu dimi aaa bi de sıpamın gamzesi var...her gelen hemşire gamzesine vuruldu oğlumun
son olarak özellikle göğüs kalkanı biberon ve pompa alın çok işe yarıyor hele ki kalkan... krem kullanmadığım halde göğüslerimi yara yapmadım ve bunda kalkanın payı büyük... sadece kendi sütümü sürüyorum en güzeli o...
öperim hepinizini hatunlar