Beraber Anne Olma Yolunda

canim cok uzuldum ne diyecegimi bilemiyorum rabbim yardimcin olsun ama unutmaki allah sevdigi kullarina dert sikinti verirmis bunlarin mukafatini illaki alacaksin hem belli olmaz %10 da olsa sonucta bi umut var
İnşallah şu 2-3ay hemen geçer. Sonra toparlanırım yavaş yavaş.

valla normal doguramam ben sanci falan gelsede yine sezeryana alacak beni dr tabi kanala falan girmezse :) evet pazartesiye kadar biraz daha kilo alsa yeter herhalde canim
Boyle derken bi bakiyomussun kolaycacik dogmus senin sipa ne guzel olur sonra dersin normal dogumda bisicik yokmus :)

Boyle derken bi bakiyomussun kolaycacik dogmus senin sipa ne guzel olur sonra dersin normal dogumda bisicik yokmus :)
valla olur mu olur ama hic cesaretim yok.. bugunde leke gelmeye basladi zaten iyice korkum artti nisan falan gelmesinden.. hayirlisiyla pazartesiyi bi bulaydim :)

İnşallah şu 2-3ay hemen geçer. Sonra toparlanırım yavaş yavaş.
Gelişmeleri şimdi okudum cnm.Ne diyecegimi bilemiyorum ne söylesem ters ne söylesem eksik kalır.Acele karar verme bence. mevlam neylerse güzel eyler beta düşmediyse kaygı etmeyelim bence.

valla olur mu olur ama hic cesaretim yok.. bugunde leke gelmeye basladi zaten iyice korkum artti nisan falan gelmesinden.. hayirlisiyla pazartesiyi bi bulaydim :)
Aaaa dr un seni normal dogurtcak :) benim dr da cok rahat bugun kontrol vardi bi dahaki randevu 2 subat o zaman karar vericz dogum sekline bugun yine cati muayenesi yapmadi bende dogurmucam bu gidisle :)

Aaaa dr un seni normal dogurtcak :) benim dr da cok rahat bugun kontrol vardi bi dahaki randevu 2 subat o zaman karar vericz dogum sekline bugun yine cati muayenesi yapmadi bende dogurmucam bu gidisle :)

40 haftanın dolmasına 20 gün kalmış. sen 10 gün kala mı doğum şekli belirleyeceksinben 10 gün kala doğurdum oğlumu çatı muayenesi her doktor yapmıyor. benim doktorum da yapmamıştı. hatta hiç lafı bile geçmedi. gerçi oğlum 2800 doğdu belki ondan bilemiyorum

Banada gec gibi geldi kontrol 39 haftalik olmus olcam cati muayenesi yapicakmis o gun suan enfeksiyon riski var yapmayalim dedi tmm dedim insallah o gune kadr hayirlisiyla gelir kuzum anlamadan acilmam olsun :)

Banada gec gibi geldi kontrol 39 haftalik olmus olcam cati muayenesi yapicakmis o gun suan enfeksiyon riski var yapmayalim dedi tmm dedim insallah o gune kadr hayirlisiyla gelir kuzum anlamadan acilmam olsun :)

inşallah su gibi kolay bir doğumun olur. zaten normal doğum bekliyorsan sıkıntı yok. doğum şekline karar verme kısmına takıldım ben :)

inşallah su gibi kolay bir doğumun olur. zaten normal doğum bekliyorsan sıkıntı yok. doğum şekline karar verme kısmına takıldım ben :)
Ben normal istiyorum dedim catinin musait olmasi lazm dedi ee 2 subattada cagirinca o gunde karar veririz dr bey eger musait degilse sezeryan olur dedim tmm dedi senin epiduralle zor olmustu dimi dogumn bende normal epidural alsammi diye dusunuyorm ama aklima sen geliyosn nette okuyorum hikayeler bakalim hakkimizda hayirlisi

hayırlısı hangisiyse o olsun. benim zor olmasının 2 sebebi var. 1- anestezi uzmanı normal doğum uygulamasında bilgisizdi (ilacı az az vermesi gerekirken tek seferde %80ini verdi) 2-açılma 4-5 cm'ken yapılması gereken uygulamayı ben sancılara dayanamayınca yaptırdım ve sonuç olarak epiduralden 10dk sonra doğuma girince zorlandım. yani doğru zamanda doğru doktora yaptırırsan kesinlikle rahat bir doğum olacaktır. hatta kim olduğunu hatırlamıyorum ama bu topikte bir arkadaş epidural normal doğum yaptı bu sene ve rahat geçtiğini yazmıştı.

Iste terslik olacagi varsa oluyo maalesef bu anestesizt yeni gelmis hast o yuzden hakkinda cok fazla bilgi sahibi olamam bilmiyorum hakkimizda neyse hayirkisi o olsun ama insani rahatlatyor olmasi guzel :)

Iyi geceler kızlar nasılsınız uzun zaman oldu girmeyeli hepinizi özledim
Mogami tatlım gelmiş paşan büyümüş maşallah allah uzun ömürler versin inşallah.
Ben de durumlar aynı bekliyorum hala. Eşim geçen ay test verdi ve sonuçlar normal çıktı. Ben de pazartesi rahim filmi çekildim benim sonuçlar da normal çok şükür sıkıntı yok demek ki zamanı var daha allahım hayırlısı nı versin inşallah öyle bi gireyim dedim durumlar böyle ben de

Gelişmeleri şimdi okudum cnm.Ne diyecegimi bilemiyorum ne söylesem ters ne söylesem eksik kalır.Acele karar verme bence. mevlam neylerse güzel eyler beta düşmediyse kaygı etmeyelim bence.
Yok canım hiçbir şey düşünemediğim için hiçbir şeye karar vermedim dr haftaya kürtaj dedi. Betaya bakmadı hiçbir test yapmamıştı henüz. Tek isteğim şu 2-3 ayın su gibi geçmesi. Haklısın canım diyecek tek bişey yok. Bu sürede hep destek oldunuz hepiniz sağolun.

gece nisanim geldi hastaneyi buldum valla :) 9 gibi falan sezeryana alicaklar hayirlisiyla kurtulurum insallah bana dua et canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…