Beraber Anne Olma Yolunda

Canim ben spinal sezeryan oldum cok rahat gecti dogumum genelde dedigin gibi sut gec iniyormus bence spinal ol canim spinal daha saglikli genele gore
pek cesaretim yoktu ama simdi dusunmeye basladim gercekten peki nasil oluyo spinal igneyi nerden yapiyolar bide bebek ciksin diyemi.ne karnina bastiriyolarmis acimiyo mu hic

Ya düşünüyorum kolay doğum diye birşey yok hepsinin mutlaka bir zorluğu var yanı en ağrıszı genel anestezi sezeryan ama oda doğduğu anı göremiyosun ilk ağlay8sını duyamıyosun bana göre bunlar çok önemli ne diyim Rabbim kolaylık versin oğluşun nasl bu arada annesini çok üzmüyodur inşallah

Benim göğüslerim çok şiş güniçinde de sürekli sandalyedeyim kalçama vuran ağrım oluyo eve gelip yatınca ağrım kalmıyo gibi hissediyorum. Onun dışında bişey yok canım
Oy miniklerimiz burdayz anne demeye başlamşlar maşallah canm çok yorma kendini sık sık uzansan bu ağrılar seni rahatsz etmicek

Hayirli sabahlar herkese :)
Mogami bugun buyuk gun oglusuna kavusacaksin insallah hayirli haberlerini bekliycm insallah teyzenden de hayirli haberler verirsin oglusunu op kokla bolbol :)

Günaydın kızlar. Bu sabah dr randevum var. Çok rahattım ama uyanınca heyecan bastı. Nolucak benim bu halim bilmem..
Dualarınızı bekliyorum. Rabbim iyi haberlerle dönmek nasip etsin inşallah.
Günaydınn cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz

Mogami canm büyük gün geldi Mete paşayı kollarına alma zamanı hayırlı doğuö olsun ikiniz içinde

Mogami canim bugün ne güzel bir gün senin için sağlıkla al kucağına mete ni inşallah hayatının değişimi başlıyor bugünden sonra ne mutlu sana. Sütun hemen gelir kuzumu da beslersin inşallah :) bu arada Günaydın ve hayırlı cumalar kızlar

Mogami canm saat kaçta alcaklar sezeryana biz çok heyecanlıyız burda dört gözle seni bekliyoruz hayırlısı ya mete paşayı alda gel aramıza

Mogami canım çok geçmiş olsun inşallah teyzen de bebeği de iyidir senin için de büyük gün geldi sonunda rabbim kolay doğum nasip etsin metene sağlıkla kavuşursun inşallah :)

Günaydın kızlar. Bu sabah dr randevum var. Çok rahattım ama uyanınca heyecan bastı. Nolucak benim bu halim bilmem..
Canım inşallah güzel haberlerle dönersin inşallah minik keseni görerek dönersin :) dualarımdasın

Hmm bunu ilk kez duyuyorum.canın acıyor mu acaba:/ benim hamilelikten öncede ağrım olurdu ama bu agri farklı bi ağrı diğerlerine benzemiyor.bakalım artık cekilemeyecek gibi olursa o zaman düşünürüm böyle bişiyi, teşekkür ederim:)

Bizi haberdar et canim.mübarek cuma günü hersey istediğin gibi olsun insallah.güzel haberlerle don bize:)

Mogami canim bebisini hayirlisiyla kucağına alıyorsun. Allah kolay doğumlar nasip etsin sana. Bi çırpıda doguruver pasayi inşallah.paşayla seni dört gözle bekliyoruz:)

selam kızlar öncelik takip edebildiğim kadarıyla bugün mogami doğum yapcak hayırla sağ sağlim kucağına alsın yeterki doğsun...bana gelince salı gününden çarşambaya kadar hastaneyle uğraştım...günlerdir kesilmeyen sancım ve ağrım vardı uyku haram önce anlayamadım sonra sıklaştı çarşambaya randevum var diye 3 gün daha sabret dişini sık dedim keşke hemen gitseydim o kadar acı çekmezdim....kendi hastaneme salı günü akşam acilden giriş yaptım..kendi drmada mj atmıştım ondan önce böyle rahatsızlandım diye..o da bekletme bu durumlarda hemen çık gel dedi...neyse giitm nstye aldılar gerizekalı iş bilir diye hastanede şu görev yapan nöbetçi dr lar yok mu bi halt bildikleri yok rezillik ve anneye stresten başka birşey yapmıyorlar....bebeğin kalbibin atışıu kötü dedi nasıl yani yüksek mi düşük mü diyorum konuşmaya bile tenezül etmiyor susuyor...ertan hocama gönderdi sonucu yarın görüşeceğiz istirahat etsin deyip eve gittik tabi...ama ondan önce kız alttan baktı açılma yok ultrason iyi ama nst kötü diyor...yavruma boşuna stres yaşattım iş bilmezler yüzünden...ertesi güne gittik randevudan önce dr 9 da gitti doğuma taaa 2 de geldi anca eşim ve ben pertiz zaten uyku olmadı...sancım var ne ne meraktan ölcez ağla ağla herkes bana bakmakta...sonra nstye yeniden girdim...sonra dr ma muayene oldum bebeğim çok şükür iyi siz o dr a bakmayın bitek beni dinleyin dedi...daha ben şikaywtimi izah etmeden neyim varsa dr kendisi sıraladı bunlar vardır sende diye evet dedim ishal bulantı kusma ateş ağrı sızı meğer ishal sancı yaparmış bi nevi enfeksiyona yakalanmak üzereymişim bu ara salgınmış...bana da kızdı hemen gelseydin çekmezdin serumla hallederdik dedi..bilemedik işte...sonra acile yatış yaptım 4 saat serum yedim bitti çıkış yaptık bi istiğfarla rahatladım şimdide ter ve öksürükle atıyorum eğer ishalim 2 günden fazla sıklaşırsa antibiyotik vercek ama gerek yok gibi inşallah...kızım büyümüş 31 hafta da 43 cm ve 1860 gr olmuşuz...doğumumu konuştum memlekette yapabilirmiyim diye o da bana kalırsa burda yap seni ben takip edeyim riske atma belki bir daha bebeğin olmaz zor elde ettik dedi..ve bana seni 40. haftaya bile bekletmicem seni 39 da sezeryana alcam dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…