pek cesaretim yoktu ama simdi dusunmeye basladim gercekten peki nasil oluyo spinal igneyi nerden yapiyolar bide bebek ciksin diyemi.ne karnina bastiriyolarmis acimiyo mu hicCanim ben spinal sezeryan oldum cok rahat gecti dogumum genelde dedigin gibi sut gec iniyormus bence spinal ol canim spinal daha saglikli genele gore
Ya düşünüyorum kolay doğum diye birşey yok hepsinin mutlaka bir zorluğu var yanı en ağrıszı genel anestezi sezeryan ama oda doğduğu anı göremiyosun ilk ağlay8sını duyamıyosun bana göre bunlar çok önemli ne diyim Rabbim kolaylık versin oğluşun nasl bu arada annesini çok üzmüyodur inşallahcanım epidural değil spinaldi benimki, epidural yüzeysel spinal daha derin fark bu. baş ağrısına gelince spinal de muhakkak oluyo ama bol kafein ve su ile atılıyomus ama benimki istisna bi durum . beyin zarına doğru bi kaçak varmış tam bilmiyorum araştırmadım da , o yüzden kan yaması yapıldı ve o şekilde geçti, zor günlerdi çocugumu bile kucaklayamadığım ağlayarak emzirdiğim günler
Oy miniklerimiz burdayz anne demeye başlamşlar maşallah canm çok yorma kendini sık sık uzansan bu ağrılar seni rahatsz etmicekBenim göğüslerim çok şiş güniçinde de sürekli sandalyedeyim kalçama vuran ağrım oluyo eve gelip yatınca ağrım kalmıyo gibi hissediyorum. Onun dışında bişey yok canım
Günaydınn cnm hayırlı haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar. Bu sabah dr randevum var. Çok rahattım ama uyanınca heyecan bastı. Nolucak benim bu halim bilmem..
Dualarınızı bekliyorum. Rabbim iyi haberlerle dönmek nasip etsin inşallah.
Canım inşallah güzel haberlerle dönersin inşallah minik keseni görerek dönersin :) dualarımdasınGünaydın kızlar. Bu sabah dr randevum var. Çok rahattım ama uyanınca heyecan bastı. Nolucak benim bu halim bilmem..
Hmm bunu ilk kez duyuyorum.canın acıyor mu acaba:/ benim hamilelikten öncede ağrım olurdu ama bu agri farklı bi ağrı diğerlerine benzemiyor.bakalım artık cekilemeyecek gibi olursa o zaman düşünürüm böyle bişiyi, teşekkür ederim:)Hayır benimki yeni degil cnm.L4-L5omurlar arasında sıkışma var oda etkiliyo ama birkaç defa üst üste kalça üstü düştüğüm için kuyruk sokumu egrilmesi vardı burda bir doktora manuel terapiyle düzelttirdim ilk zamanlar agrı yogundu şimdi arada az oluyo oda hamilelikten diye normal oldugnu düşünüyorum cnm.Eskiden yoktu ama şimdi Türkiyede bazı manuel terapi doktorları bu işlemi yapmaya başladı Netten araştır istersen.İzmir ve bursada bildigim doktorlar var İzmirdekine kızkardeşimde aynı işlemi yaptırdı.Kuyruk sokumu agrın hamileliktenmi yoksa önceden dış etkiyle oluşmuşma bilir zaten.
Bizi haberdar et canim.mübarek cuma günü hersey istediğin gibi olsun insallah.güzel haberlerle don bize:)Günaydın kızlar. Bu sabah dr randevum var. Çok rahattım ama uyanınca heyecan bastı. Nolucak benim bu halim bilmem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?