Beraber Anne Olma Yolunda

En az 15 gün birlikte kalacaz onlarla birde bebisimi gürültü filan demeden hep yanımda tutacam en iyisi değil mi

orda kendini çabucak gösteren bi bebiş daha var sıpaya bak sen maaşallah güzel annesine ve kendisine benim göbek gerçekten geç çıkmış siz paylaştıkça daha iyi anladım baksana 24 te bile böyleydim ben hatun sende düşük kiloyla başladın dimi çok fit görünüyorsun

Eklentiler

• 24. hafta.JPG
    44,5 KB · Görüntüleme: 48
En az 15 gün birlikte kalacaz onlarla birde bebisimi gürültü filan demeden hep yanımda tutacam en iyisi değil mi
valla saniye gözünü ayırma kuzum dediğim gibi ufak çocuk bu ne yapacağı belli olmaz kıskanırlar ya da merak ederler ee bilmezlerde zarar verebilceklerini...bu ana kucağını taşıyabilirsin rahatlıkla her yere alacaksan rahat ol taşıması falanda kolay

İkizler burcu severim ben burcumu yaa çok eğlenceli insanlarız biz dimi hatun

Onu yaptirsam mi mogiş bilemedim valla okulda çok var hamur işi tatlı offf yeter artık diyorum yaaa ama yiyorum daartik hayır demeliyim . 2.7 en yüksek hızım iyi mi yavaş artiiriyorum
yaptır tabi kuzum Allah muhafaza ya şekerin varsa ve bunu bilmeden devam ederse hamileliğin...zararı olur minnoşuna...hem öyle sıkıntı bişey değil gazoz gibi bişey içiyorsun...ha ama şunu ekliyim yüklemeyi yaptıracağın hafta tatlı yemeyi kes en az bir hafta önceden...ben bunu bilmeden yaptırdım yüklemeyi ve o hafta da tatlının dibine vurmuştum sonuç normalin sınırında çıktı sordum labdaki hemşirelere tatlı yedim etkilemişmidir diye onlarda kesinlikle etkili oluyor dediler...sen o hafta hamurişi ve tatlıdan uzak dur...tetanoz aşını oldun mu bu arada

2.7 iyiymiş ben de en fazla 3 yapıyordum ama çok sürmüyor yoruluyordum

Çok güzel bı yüzün varmış canım maşallah sana da bebsiin de
Çok teşekkür ederim:) senin kadar fit degilim ama..senin gibi rahat bi gebelik geçiririm inşallah.bebisini de kucağına almışın maşallah. Allah nazardan saklasin guzelligi de seni de

Hemde nasıl, her tarzdan insanla anlaşabiliyoruz, bukalemun misali hareketli canlı, yerinde oturmayı pek sevmeyen değil mi bebisim az daha beklese bizim gibi ikizler olacak ama cok haklisin o konuda tek isim bebisim olacak zaten bende onla zaman geçirir dururum annemde öyle küçük çocuk yok nasılsa orda da keyfime bakarım. Nasılsa kaynanamda eltilerim oluyo tüm yaz beni de sevmezler sağolsun lar, bilirsin ikiz eltilerim işte mogiş Zaten seninde çok farklı bir enerjin var çok çekici ikizler hatunu

22de net gösterdi pipiyi çatlatti beni burada ama doktorlarin dogmasini bekledikleri günden 5 gün erken geldi o konuda bekletmedi şükür :) Allah saglik sihhat huzur versin bebise de sana da insallah :)
Nazlı çıkmış tosuncuk.amanninnn o zamana kadar nasıl sabrettin.hersey yolunda ama olsun:) bende sabrederim ama çatlar im herhalde

Seni gördükçe zaten hayran kalıyorum.vala ben ilk 3 ay hiç kilo almadım.ama göbek önden önden büyüdü.62 kiloydum hamile kaldığımda ondan sonra hiç tartilmadim:/ tartılmam lazım. Aşırıya kaçmadan sağlıklı kilo almak istiyorum cunku:/ düşük bi kiloyla başlamadım yani.dikkatli olmam lazim:/ zaman giderek yaklaşıyor sende de.sanki dün gibiydi; ben hamileyim dediğin. Ne çabuk geçti. Bizim de böyle geçer hemencecik insallah

Nazlı çıkmış tosuncuk.amanninnn o zamana kadar nasıl sabrettin.hersey yolunda ama olsun:) bende sabrederim ama çatlar im herhalde
Sabredemedim sadece erkek gibi ama belli degil demisti ondan onceki gidisimizde de yüz ustu yatiyordu :) cok sakindi ilk zamanlar dogunca bise oldu buna toto baş ayri oynuyo artik :))

Tatlım tetanoz ilk dozu yapıldı diğeri haftaya olacak. Ohh bak bu kesme işi bana da çok iyi gelir bu bahaneyle hamur işi yle aram açılır belki çok teşekkürler yaa bak nasıl da güzel bilgiler verdin haberim yok benimde bunlardan aynen bakalım inşallah sıkıntı çıkmaz çoğu yaptırıyor bende yaptirayim, sınırda diye doktor birşey dedi mi sana

Sabredemedim sadece erkek gibi ama belli degil demisti ondan onceki gidisimizde de yüz ustu yatiyordu :) cok sakindi ilk zamanlar dogunca bise oldu buna toto baş ayri oynuyo artik :))
Yaramaz sıpa uzuyor mu annesini:) onun tadını yesinlerr.annesine kur yapıyor Bence. Ye her yerinden benim yerime de.maşallah subanallah yavrucuguna,sana:)

Yaramaz sıpa uzuyor mu annesini:) onun tadını yesinlerr.annesine kur yapıyor Bence. Ye her yerinden benim yerime de.maşallah subanallah yavrucuguna,sana:)
Uzmuyor bin şükür hatta boyle uslu olur insallah seninki de :) sadece hareketli altinu degismek icin düz yatiriyorum kasla goz arasinda yan dönüyor duzeltiyorum yine dönüyor :) ekteki gibi öperim tabi teyzesi ne demek :)

Beti Can paşa nasıl oyy oyy masallah senin göbüşü sardin mi doğumdan sonra
Iyi canım büyüyo isye zaman geçiyo valla kis bebeği evde takılıyoruz :)
Sarmadik canım sezeryan olduğu için bilemedim zaten onuncu gün de dikisim şişti dr a gittim siringayla çektiler içinde enfeksiyon olmuş.. oeda sordum sakin sarma sıcak tutma orayı dedi dr ben de sarmadim ama göbeğim çok azaldı bu kadar beklemiyodum orjinal göbeğim kadar suan :)

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yesinler o ne tatlı bi hal bende istiyorum banane banane
On gün e kadar da senden gelir bu poz mogisim :)
Canım bak en dicem ben kordon kanı diyodum ya o hem bağış şeklinde oluyomus hen de banka şeklinde ben bağışı seçtim; söyle ki buna para falan vermiyosun bağış yapıyosun kordon kanı bankasına, eğer allah korusun kullanman gerekirse bankaya soruyosun benimki hala duruyo mu diye duruyosa kullaniyosun durmuyosa da sansina. . Bankada bekletmektense bağış daha mantikli geldi bana ülkemiz bu konuda çok zayıf ihtiyacı olanlara yarasın inşallah minigimin kordon kanı. . Diyeceğim o ki eğer istersen bağışla, diğer hamile arkadaşlar da aynı sekilde, güzel bişe bi katkida bulunmak şifa olur inşallah..

Hehehhe sevsinler onu.Allahım sunun tipe bakkk yaaa.nasıl müzip bi bakıştır o.çok sevimli masallahh.

Aaa iyi oldu mu göbüş geçmiş olsun canım eskiye döndüğüne göre gerek de yokmuş inşallah bizde sağlıklı kavuşuruz ve toparlaniriz yaza iyice ele avuca gelir anne oğul gezersiniz siz de

Masallah kuzum gobus baya buyumus :) mete pasanin kilo aldigi burdan da belli oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…