- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
En az 15 gün birlikte kalacaz onlarla birde bebisimi gürültü filan demeden hep yanımda tutacam en iyisi değil micanım emniyet kemeri var evet o konuda güvenli zaten benim baktığım ürünler içinde en iyisi buydu...ufaklıkları çok yanaştırma sen yine de sadece kemerle olmuyor ki o iş Allah korusunn üstüne bişey atarlar yüzünü çizerler ne olur ne olmaz küçük çocuk bu
orda kendini çabucak gösteren bi bebiş daha varEki Görüntüle 1732928
15.haftadan selamlar canlar.resmi bi türlü duzeltemedim kusura bakmayin:)) benim göbüş kendini çoktan gösterdi bile:)Mogami senin 22.haftandaki halin benim şuanki halimle eş gibi.ben o aralarda önden koca bi göbek le gezerim artik:)) Yeni yıl bol bol huzur,sağlık, umut getirsin hepimize.Dileklerimizin gerçek olduğu bir yıl olsun insallahh
Beti Can paşa nasıl oyy oyy masallahGobusler bebişler paylaşılmiş maşallah hepinizebebeem Mogami Pamukprncess
Bu da benim yeni gobus :))
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yesinler o ne tatlı bi halGobusler bebişler paylaşılmiş maşallah hepinizebebeem Mogami Pamukprncess
Bu da benim yeni gobus :))
valla saniye gözünü ayırma kuzum dediğim gibi ufak çocuk bu ne yapacağı belli olmaz kıskanırlar ya da merak ederler ee bilmezlerde zarar verebilceklerini...bu ana kucağını taşıyabilirsin rahatlıkla her yere alacaksan rahat ol taşıması falanda kolayEn az 15 gün birlikte kalacaz onlarla birde bebisimi gürültü filan demeden hep yanımda tutacam en iyisi değil mi
yaptır tabi kuzum Allah muhafaza ya şekerin varsa ve bunu bilmeden devam ederse hamileliğin...zararı olur minnoşuna...hem öyle sıkıntı bişey değil gazoz gibi bişey içiyorsun...ha ama şunu ekliyim yüklemeyi yaptıracağın hafta tatlı yemeyi kes en az bir hafta önceden...ben bunu bilmeden yaptırdım yüklemeyi ve o hafta da tatlının dibine vurmuştum sonuç normalin sınırında çıktı sordum labdaki hemşirelere tatlı yedim etkilemişmidir diye onlarda kesinlikle etkili oluyor dediler...sen o hafta hamurişi ve tatlıdan uzak dur...tetanoz aşını oldun mu bu aradaOnu yaptirsam mi mogiş bilemedimvalla okulda çok var hamur işi tatlı offf yeter artık diyorum yaaa ama yiyorum da artik hayır demeliyim . 2.7 en yüksek hızım iyi mi yavaş artiiriyorum
Çok teşekkür ederim:) senin kadar fit degilim ama..senin gibi rahat bi gebelik geçiririm inşallah.bebisini de kucağına almışın maşallah. Allah nazardan saklasin guzelligi de seni deÇok güzel bı yüzün varmış canım maşallah sana da bebsiin de
Hemde nasıl, her tarzdan insanla anlaşabiliyoruz, bukalemun misalivalla saniye gözünü ayırma kuzum dediğim gibi ufak çocuk bu ne yapacağı belli olmaz kıskanırlar ya da merak ederler ee bilmezlerde zarar verebilceklerini...bu ana kucağını taşıyabilirsin rahatlıkla her yere alacaksan rahat ol taşıması falanda kolay
İkizler burcuseverim ben burcumu yaa çok eğlenceli insanlarız biz dimi hatun
Nazlı çıkmış tosuncuk.amanninnn o zamana kadar nasıl sabrettin.hersey yolunda ama olsun:) bende sabrederim ama çatlar im herhalde22de net gösterdi pipiyi çatlatti beni buradaama doktorlarin dogmasini bekledikleri günden 5 gün erken geldi o konuda bekletmedi şükür :) Allah saglik sihhat huzur versin bebise de sana da insallah :)
Seni gördükçe zaten hayran kalıyorum.vala ben ilk 3 ay hiç kilo almadım.ama göbek önden önden büyüdü.62 kiloydum hamile kaldığımda ondan sonra hiç tartilmadim:/ tartılmam lazım. Aşırıya kaçmadan sağlıklı kilo almak istiyorum cunku:/ düşük bi kiloyla başlamadım yani.dikkatli olmam lazim:/ zaman giderek yaklaşıyor sende de.sanki dün gibiydi; ben hamileyim dediğin. Ne çabuk geçti. Bizim de böyle geçer hemencecik insallahorda kendini çabucak gösteren bi bebiş daha varsıpaya bak sen maaşallah güzel annesine ve kendisine benim göbek gerçekten geç çıkmış siz paylaştıkça daha iyi anladım baksana 24 te bile böyleydim ben hatun sende düşük kiloyla başladın dimi çok fit görünüyorsun
SabredemedimNazlı çıkmış tosuncuk.amanninnn o zamana kadar nasıl sabrettin.hersey yolunda ama olsun:) bende sabrederim ama çatlar im herhalde
Tatlım tetanoz ilk dozu yapıldı diğeri haftaya olacak. Ohh bak bu kesme işi bana da çok iyi gelir bu bahaneyle hamur işi yle aram açılır belkiyaptır tabi kuzum Allah muhafaza ya şekerin varsa ve bunu bilmeden devam ederse hamileliğin...zararı olur minnoşuna...hem öyle sıkıntı bişey değil gazoz gibi bişey içiyorsun...ha ama şunu ekliyim yüklemeyi yaptıracağın hafta tatlı yemeyi kes en az bir hafta önceden...ben bunu bilmeden yaptırdım yüklemeyi ve o hafta da tatlının dibine vurmuştum sonuç normalin sınırında çıktı sordum labdaki hemşirelere tatlı yedim etkilemişmidir diye onlarda kesinlikle etkili oluyor dediler...sen o hafta hamurişi ve tatlıdan uzak dur...tetanoz aşını oldun mu bu arada
2.7 iyiymiş ben de en fazla 3 yapıyordum ama çok sürmüyor yoruluyordum
Yaramaz sıpa uzuyor mu annesini:) onun tadını yesinlerr.annesine kur yapıyor Bence. Ye her yerinden benim yerime de.maşallah subanallah yavrucuguna,sana:)Sabredemedimsadece erkek gibi ama belli degil demisti ondan onceki gidisimizde de yüz ustu yatiyordu :) cok sakindi ilk zamanlar dogunca bise oldu buna toto baş ayri oynuyo artik :))
Belkide canım:)bende ikizlerim... hava grubuymuşuz ordan benzerlik olabilir
Uzmuyor bin şükür hatta boyle uslu olur insallah seninki de :) sadece hareketli altinu degismek icin düz yatiriyorum kasla goz arasinda yan dönüyor duzeltiyorum yine dönüyor :) ekteki gibiYaramaz sıpa uzuyor mu annesini:) onun tadını yesinlerr.annesine kur yapıyor Bence. Ye her yerinden benim yerime de.maşallah subanallah yavrucuguna,sana:)
Iyi canım büyüyo isye zaman geçiyo valla kis bebeği evde takılıyoruz :)Beti Can paşa nasıl oyy oyy masallahsenin göbüşü sardin mi doğumdan sonra
On gün e kadar da senden gelir bu poz mogisim :)yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yesinler o ne tatlı bi halbende istiyorum banane banane
Hehehhe sevsinler onu.Allahım sunun tipe bakkk yaaa.nasıl müzip bi bakıştır o.çok sevimli masallahh.Uzmuyor bin şükür hatta boyle uslu olur insallah seninki de :) sadece hareketli altinu degismek icin düz yatiriyorum kasla goz arasinda yan dönüyor duzeltiyorum yine dönüyor :) ekteki gibiöperim tabi teyzesi ne demek :)Eki Görüntüle 1733072
Aaa iyi oldu mu göbüş geçmiş olsun canımIyi canım büyüyo isye zaman geçiyo valla kis bebeği evde takılıyoruz :)
Sarmadik canım sezeryan olduğu için bilemedim zaten onuncu gün de dikisim şişti dr a gittim siringayla çektiler içinde enfeksiyon olmuş.. oeda sordum sakin sarma sıcak tutma orayı dedi dr ben de sarmadim ama göbeğim çok azaldı bu kadar beklemiyodum orjinal göbeğim kadar suan :)
Masallah kuzum gobus baya buyumus :) mete pasanin kilo aldigi burdan da belli oluyo :)Yeni yılın ilk gününden selamlar hatunlarumarım güzel bi akşam geçirmişsinizdir
Pamukprncess balım sabah tartıya çıktım amma velakin pili bitmiş herhalde yıla kötü başlamıyım diye tartım ince davrandı ama fotomu çektim blummmm yılın ilk gününden 38. hafta biterken göbüş şekil A daki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?