Beraber Anne Olma Yolunda

Kuzum napıyon yesinler senin minnak oğluşunu kıyamam inşallah düzene girer gazı azalır yavru kuşun da hem sen hem minnoş rahat eder... Benim spinal sezeryan olacak canım çatı darlığı çıktı 8 ocakta geliyor sıpam...bizde kan uyuşmazlığı var 28 de ilk iğnemi olmuştum ikinciyide doğum sonrası yapacak doktorum hatırlattım geçen sen rahat ol rutin olarak yapıyoruz zaten dedi...Büyüdü dimi minnak sıpan

Bizde annemle yürüme mesafesndeyiz 10dk kv kışın izmirde gelicekler kalmaya mevlütten snra gidicekler bnm kp de var mecbur o da kalacak 15-20gün içinde mevlüt yapıcam nasipse sonra herkes evine.

Ayyy kuzum yaaaa dedin, istemedin ama yağdı en iyisi tadını çıkar evet miss gibi temiz havaya doğacak mete bey hatta karla ilk tanışması olarak bugünü not edebilirsin ben hem foto çektim hemde yazdım bebişe ben evrene yanlış mesaj mi verdim, istiyorsun sanmıştım ya bak yağdı aynı şekilde

Ne desen haklisin canim ama işte durmuyo içim şu idrar testlerini bi bırakabilsem..

Mogami silik olmasi degilde bir onceki gune kıyasla koyulasmasi gerekirdi diye dusunuyorum. Aksamustu sonucumu alayim hemen yazicam size canim

Kuzum şükür göbegmde yok bacaklarmda da birer cizgi var inşallah catlamayız
iyi valla sevindim...ben ne göbekler gördüm yarık yarık çok şükür öyle bişey olmadı... bacaklarda küçük çizikler bende de var ama o kilo alıp verirkende oluyor zaten

sanırım yanlış mesaj verdin balım bende bahtsız bedevi misali...kaç yıldır doğru düzgün kar görmüyorken bu yıl doğuracağım ya hemen kar yağdı 8 ine kadar kalmaz bişey diye düşünüyorum diliyorum minnoşuma bi yazı lazım evet hem doğum tarihini de söyliyim yavruma... keşke analarımızda bize bişeyler yazsalarmış ne güzel olurdu şimdi okuması

ama bitanem bence çokta bi koyulaşma beklemek hata olur değerin zaten çok koyu gösterecek bi değer değil o testin koyulaşması için değerin baya artması lazım...bak benim 900 dü nerdeyse ve ikincinin koyuluğu ilki kadardı... hem içtiğin sıvı da etkili... nolur yapma şu idrar testlerini...sırf bu stresin yüzünden bile sağlıklı bi gebeliği zora sokarsın Allah aşkına bi rahat ol...Hamilelik 9 ay... bunun türlü türlü testi tahlili falan var...sen stres kontrolü yapamazsan zehir edersin kendine hamileliği de... üstelik bebeğin için huzurlu olman gerek... Dilerim azıcık rahatalatabilirsin kendini canım

Mogami canım aynı eşim gibi konusuyosun cok haklisin ben de bunun bilincindeyim aslinda ama işte hakim olaniyorum duygularima.

Tamam canim daha rahat olmaya calisicam. Bugun sonucumu iyi sonucumu bi alayim hayirlisiyla

iyi valla sevindim...ben ne göbekler gördüm yarık yarık çok şükür öyle bişey olmadı... bacaklarda küçük çizikler bende de var ama o kilo alıp verirkende oluyor zaten
Benm daha once yoktu amaaaaan bebislerimize feda olsun vucudumz :) mankenmiyiz sanki catlayiversin

Canim sen bi kana git hayirlisiyla kuruntu yapıp üzme kendini.idrar testine çok güven olmaz.kan testi sonucuna bi bak ondan sonra doktorunla görüş. Senin yaptığın bi hata yok canım. Allahım hayırlısını nasip etsin hakkında. Lütfen kendine eziyet etme.allahım nasip ettiyse o bebiş tutunacak sana.

Mogami canım aynı eşim gibi konusuyosun cok haklisin ben de bunun bilincindeyim aslinda ama işte hakim olaniyorum duygularima.

Tamam canim daha rahat olmaya calisicam. Bugun sonucumu iyi sonucumu bi alayim hayirlisiyla
aklın yolu bir ama taze anne vallahi senin dertsiz tasasız günlerini görmeyi istiyorum güzel bir sonuç alacaksın bak gör

Aynen bende düşündüm bunu çok hoş olur diye de her gün olmasada arada güzel şeyleri yazıyorum bebisime kar halen devam ediyor, sana okuldan bi manzara ama bizim minikler kar bırakmamış ortada oynamaktan

Canim benim adet günüm geçtiğinde bile çizgi oluşmamıştı.adetim 1 hafta gecti sonra seninki gibi belli belirsiz cizgi vardi.bi de degerim sana göre yüksekti. Senin ki gibi çok az silik gözüken bi testti.degerim 1000lerdeydi bi de dusun.idrar testine kaptirma kendini. Bi arkadaşta söylemiş zaten;sıvı tüketimi idrar testini değiştirebilir.sen kan sonucuna bak hayirlisiyla güzel artacak değerin insallah.sonucunu alınca haberdar et bizi:)

Mogami bi de sen böyle şeyler aldın mi kıyafet

Eklentiler

• IMG_20151231_120302.jpg
    72,3 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20151230_191523_985116281.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 40

Bugün testi tekrarlama günün müydü tatlım inşallah güzel sonuçlar alırsın idarari bence boşver sen önemli olan kan tatlım inşallah güzel haberlerle gelirsin

Nasip etmistir insallah rabbim biraz sonra gidiyorum kana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…