- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Aaa çok iyimis ben bakayım hemen çok sağol kuşumDertler babası ay pardon anası olmuşumdoktorcuğum benle çok uğraştı kistiydi zarıydı şimdi bide bebişi son 8 gün aldın mı bişeyler minnoşuna ? bak e bebekte 100 tl üzeri alışverişe 100 tl hediye çeki veriliyor yarın son gün haberin ola
Tatlım son durum ne okuldan pek fırsat bulamıyor um girmeye, elisaya da soyledimCanim yeterki rabbim ol desin insallah tüpe gerek kalmadan gelir bebegin saglikli olsun geç olsun bulup kaybetmek o kadar zor ki..
Canim dun aksam kan da baktirdim 80 cikti su an folbiol ve coraspin kullaniyorum. Dr um hibor 3500 karindan cilt altina gunde 1 tane yaptir yazmis.Tatlım son durum ne okuldan pek fırsat bulamıyor um girmeye, elisaya da soyledim
Canım değerin çok güzel çıkmış maşallahCanim dun aksam kan da baktirdim 80 cikti su an folbiol ve coraspin kullaniyorum. Dr um hibor 3500 karindan cilt altina gunde 1 tane yaptir yazmis.
Kullansammi kullanmasammi bilemedim?
Elisa iyimi degeri dustumu 1 hafta kadar once konustuk en son.
Canım değerin çok güzel çıkmış maşallah
valla en son 15 kilodaydım ama 20 ye yaklaşacağım sanırımBenim minnak metem şaşırttı bizi kız...ben geçen şubat başı formasyona gitmiştim ankaraya öncesinde de folikül kistim var diye doğum kontrol kullandım 2 ay...neyse gittim ankaraya taaa hazirana kadar orda kalacaktım bi tek nisanda bi 3 haftalık ara tatilim vardı...zaten devletteki doktor normal yoldan olması zor diyordu özeldeki de haziranda tedavime başlayacaktı...ama ben nisanda hamile kalmışım eve geldiğim dönemde... hamileliğimi de ankarada hemde evlilik yıldönümümde kan testi ile öğrendim metem tedaviye gerek yok anne dedi üzmedi beni
Canim biz sana dedik ama dimi:) değerine çok takılma. İki gün sonra tekrar et.yükseliş önemli. Değerin de anormal gelmedi bana.sakin kendini yorma.allahım sağlıklı bi gebelik nasip etsin sana.yakinda kavuşacaksın bebeğine demiştik ama:) çok sevindim canım yaa.değerin 1500 ü gördüğünde kese görünür hale gelir.o zaman doktora gidersin minigini gormeye artik:)Insallah sevincime ortak olacak birileri uyaniktir. Bu aksam kanda hcg baktirdim 80 cikti cok mutluyum. Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu. Saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
Bat a 5 kala 80 normal deger dimi? Bu da az onceki testim.
Eki Görüntüle 1731214
Dediniz canim evet ayy insallah icim kipir kipir canim ya 13 ocak gibi gideyim dr a diyorum ama bakalimCanim biz sana dedik ama dimi:) değerine çok takılma. İki gün sonra tekrar et.yükseliş önemli. Değerin de anormal gelmedi bana.sakin kendini yorma.allahım sağlıklı bi gebelik nasip etsin sana.yakinda kavuşacaksın bebeğine demiştik ama:) çok sevindim canım yaa.değerin 1500 ü gördüğünde kese görünür hale gelir.o zaman doktora gidersin minigini gormeye artik:)
Git canım tabi ki:) adet günün geçtikten sonra da bi görün istersen.belki farklı bi ilaç yazmak ister doktorun. Mutluluğun daim olsun canım inşallah. Ben hala panik halde yaşıyorum. İkili tarama dan sonra rahatladım ama annelik böyle sanirim;hep bi heyecan,tedirginlik ve düşünce alemindeyiz.senin de bu heyecani,tedirginliği yasaman cok normal.senin için doğru zaman bu zamanmış demek ki:) yüzün hep gülsün insallahDediniz canim evet ayy insallah icim kipir kipir canim ya 13 ocak gibi gideyim dr a diyorum ama bakalim
Yarin test yaptiricam tekrar
Ayy bak hamilesin işte canım yaa inşallah sağlıklı kucağına da alırsınCanim dun aksam kan da baktirdim 80 cikti su an folbiol ve coraspin kullaniyorum. Dr um hibor 3500 karindan cilt altina gunde 1 tane yaptir yazmis.
az once geldim hastaneden doktorun dedigine gore biraz minyon bi bebekmis su anda36+1 olmasi gerekirken olcumlerde hep 34 35 haftalik falan cikti ama anlamadim istanbuldaki doktorum hep haftasiyla uyumlu diyordu ve ultrason kagitlarindada haftasi tutuyordu ama yinede sorun degil dedi genetikde olabilir dedi kayinvalidem biraz minyon ama bilmiyorum dogumu sezeryan istedim normal dogurabilirsin dedi yinede cesaretim yok gun verin dedim taa 21 ocaga gun verdi tahminlerim tamamen yanlis cikti bi sikinti yok dedi sikinti sanci olursa 1 hafta erken aliriz dedi su anda doktorun dedigine gore 36. haftada dogumuda 39. haftaya verdi bebek iyice gelissin dedi dogsa sikintilariyla ugrasirsin dedi bende tamam dedim ciktim kafam cok karisti kendi doktorumu cok aradim vallasen şimdi randevu yolundasındır hadi güzel haberlerin olsun... sezeryanı bende genel istedim dediğim gibi ama hem hemşire hemde doktorum hayır spinal en iyisi dedi...genel olunca uyanman gecikecek ağrı içinde uyanacaksın ve bebeğinle hemen ilgilenemeyeceksin sütün bile hemen gelmeyebilir dedi bende mecbur tamam dedim ama düşününce herşeyi geçtim o doğunca yüzüme dayayacaklar ya onun hayali bile dünyaya bedel... sende bir kez daha düşün istersen bitanem baktın yine de yapamam diyorsun o zaman genel istersin... o testi çocuk doktoruna sormak gerekiyormuş bende gidip sordum neyseki yapıyorlarmış sen de sormayı unutmazsın umarım mühim çünkü
allah razi olsun canim.. seninde gozunaydin degerin cok iyi bence benimadet tarihimi 9 gun gecmisti beta 135 cikmisti seninki gayet guzel allah tamamina erdirsin insallah
Amin canim cok tesekkur ederim senin gec dollenmeymis demekki. Saglikla al kucaginaallah razi olsun canim.. seninde gozunaydin degerin cok iyi bence benimadet tarihimi 9 gun gecmisti beta 135 cikmisti seninki gayet guzel allah tamamina erdirsin insallah
Yok canim mesajla yazdi bunu vurun hergun diye. Int den baktim pihtilasma icin sanirim. Elisayida hamile gorucez insallah burda inaniyorum.Ayy bak hamilesin işte canım yaa inşallah sağlıklı kucağına da alırsınelisa iyi 400 du en son hafif lekelenme var diyordu ve senin için çok sevindi, inşallah darısı ona sağlıklı bir şekilde neden yazmış onu prospektus de ne yazıyor ne içinmiş
Ayy Allahım yerim onları yaa maasallah yavrularina canimbunlarda benım kuzularım kızlarrr
Ben de heyecanliyim ama tahminimden daha sakinim aslinda. Ve bu yuzden de cok mutluyum hic olumsuz seyler okumuyorum arastirmiyorum nasipte varsa olacaktir diyorum. Evet belki daha erken gidebilirim ama 13 ocakta da gitsem keseyi gorurum en azindan diyorum.Git canım tabi ki:) adet günün geçtikten sonra da bi görün istersen.belki farklı bi ilaç yazmak ister doktorun. Mutluluğun daim olsun canım inşallah. Ben hala panik halde yaşıyorum. İkili tarama dan sonra rahatladım ama annelik böyle sanirim;hep bi heyecan,tedirginlik ve düşünce alemindeyiz.senin de bu heyecani,tedirginliği yasaman cok normal.senin için doğru zaman bu zamanmış demek ki:) yüzün hep gülsün insallah
Aynen bende kanamam olduğunda bile rahatım. Allahım nasip ettiyse olur dedim.bol bol dua et.ben bi tek o şekilde rahatliyordum.allahıma şükürler olsun ki herşey yolunda gidiyor.aynen kötü şeyler okudun mu insan çok etkileniyor.herseyi oluruna bırakmak lazım.bu arada doktorun bi ilaç yazmış. Sende kan pıhtılaşmasi mi vardı?Ben de heyecanliyim ama tahminimden daha sakinim aslinda. Ve bu yuzden de cok mutluyum hic olumsuz seyler okumuyorum arastirmiyorum nasipte varsa olacaktir diyorum. Evet belki daha erken gidebilirim ama 13 ocakta da gitsem keseyi gorurum en azindan diyorum.
ayyy evet canim 40 haftayi gecmesin zaten son gunler zor geciyo hem de aabiraiz oluyosun :)oglusun karla beraber gelicek sanirim tam kis cocugu olcak :)hadi inşallah canım benim umarım istediğin gibi bi doğumun olur 40 a kadar da bekletmez inşallah sıpa 38 39 dedim mi gelsin işte
Saaol cigdemim insallah sende sagsalim kucagina alirsin :)
Bi arastr tabii canim benm ark verdi ama ben hic rastrmadim uzulme annesi iyi olcak BoracikDuymamistim serum suyunu bobreklere filan bise yapmaz mi serum suyu acaba bi arastirayim olmadi onu vereyim goguslerim yara icinde emzirmekten hala gecmedi kan alinmaktan her yeri delik desik oldu yavrumun rengi sapsari cok uzuluyorum
Canim kan sulandirici igne o bence kullan hic zarari yok hatta bebegin daha kolay beslenmesini sagliyo bende kullandm simdi iyiki kullanmisim baska dr u dinleseydim bebegime bisey olsaydi daha cok uzulecektimCanim dun aksam kan da baktirdim 80 cikti su an folbiol ve coraspin kullaniyorum. Dr um hibor 3500 karindan cilt altina gunde 1 tane yaptir yazmis.
ohhhh masallah kuzum ne tatlilar arkasi kiz :) ufaklik kiza benziyo masallahbunlarda benım kuzularım kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?