Beraber Anne Olma Yolunda

balım çoook teşekkürler inşallah 8 inde geliyor sıpam... luluşta doğum yaptı... şimdi sıra ben ayşe ve blummm da... topiğin en taze annesi yirim seni bu arada sen kan yaptırdın dimi sonuçta 80 mi çıkmıştı

Surda kac kisi kalmistik hepimiz birgun anne olucaz insallah ben inaniyorum insallah elisa iyidir mesaj yazdim ona bikac defa cok sorup hayirlatip uzmektende korkuyorum insallah iyidir
İnşallah canım bende çok merak ediyorum ama dediğin gibi çok sık boğaz etmek de istemiyorum inşallah biran önce iyi olup döner aramıza dediğin gibi kaç kişi kaldık şunun şurasında inşallah hepimiz teker teker hamiş olur birlikte yaşarız sevinçkerimizi

hayırdır ne oldu elısaya bısemı oldu

valla en son 15 kilodaydım ama 20 ye yaklaşacağım sanırım Benim minnak metem şaşırttı bizi kız...ben geçen şubat başı formasyona gitmiştim ankaraya öncesinde de folikül kistim var diye doğum kontrol kullandım 2 ay...neyse gittim ankaraya taaa hazirana kadar orda kalacaktım bi tek nisanda bi 3 haftalık ara tatilim vardı...zaten devletteki doktor normal yoldan olması zor diyordu özeldeki de haziranda tedavime başlayacaktı...ama ben nisanda hamile kalmışım eve geldiğim dönemde... hamileliğimi de ankarada hemde evlilik yıldönümümde kan testi ile öğrendim metem tedaviye gerek yok anne dedi üzmedi beni

inşallah mayısa kalmadan gelir miniğin canım ama olmazsa mayısta zaten tüp ile geleceğine eminim ben dualarımızdasın

Aa dogru lulus ta aklimdaydi hatta dogum hikayesini okumustum sagol canım.

Evet canim dun aksam baktirdim 80 çıktı şükür. Bat a 5 gun var coraspin ve folikasit aliyorum simdilik.

Anaaam ccok az kalmis seninde kavusmana cok guzel bi duygu ya hayali boyleyse gercegi nasildir kimbilir..

Amin arkadasim amin

Balım bence değerin çok iyi...hatta sabah hesaplıyorum senin değeri 2 günde bir 2 ye katlasa diye...yaklaşık benimki gibi değere ulaşacak adetin 2. günü...ben gecikmemin 2. günü kan yaptırmıştım değer 894 çıkmıştı... inşallah güzel güzel artar değerin kavuş evladına...ama ne olur stres yapma bak nolursun çünkü sen en küçük şeyi kafana takıp kendine işkence ediyorsun...Rabbim ol dediyse zaten oldu artık sende ilaçlarını kullan güzelce ve iyi şeyler düşün olur mu bitanem

KAR !!!!! Vallahi yağıyor kızlar... 3 yıldır İstanbula en azından benim yaşadığım noktaya düşmeyen kar bu yıl beni buldu

Ayy mogamim ya iyiki varsiniz sizlerle rahatliyorum hepiniz sağolun.

Tamam canım rahat olmaya calisicam. Yarin da aksamustu aldiricam kan ve sonra güzel artan degerimi yazicam buraya insallah..

Ayy mogamim ya iyiki varsiniz sizlerle rahatliyorum hepiniz sağolun.

Tamam canım rahat olmaya calisicam. Yarin da aksamustu aldiricam kan ve sonra güzel artan degerimi yazicam buraya insallah..
Sende iyiki varsın balım...bak içinde minik bi can filizlenmeye başladı inşallah annesi de stres yapıp üzmeyecek onu...sağlıkla büyüsün Rabbim korusun

Kahvaltıya kaçtım öperiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm

inşallah mayısa kalmadan gelir miniğin canım ama olmazsa mayısta zaten tüp ile geleceğine eminim ben dualarımızdasın
Canımmm Allah razı olsun inşallah gelir artık sıpa sizde benim dualarımdasınız metecik 8 ocakta geliyormuş rabbim kolay doğum nasip etsin kuzum

Canim bnm ark serum suyu vermisti gecmis olsun kiyamam
Duymamistim serum suyunu bobreklere filan bise yapmaz mi serum suyu acaba bi arastirayim olmadi onu vereyim goguslerim yara icinde emzirmekten hala gecmedi kan alinmaktan her yeri delik desik oldu yavrumun rengi sapsari cok uzuluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…