Beraber Anne Olma Yolunda

Okuyorum canim sizde okuyun dualarda bulusalim..

Kan pihtilasmasi yoktu aslinda kurtajdan sonra baktirmistik faktor 2 ve 5 e pihtilasma cikmamisti esimin kuzeni dogum dr u garanti olsun diye kullan dedi. Kendi dr umda igne yazmis. Kuzende gerek yok igneye coraspinle ikisi ayni dedi. Iki arada kaldim. Kuzeni ayrica progestana basla bugun dedi sabah ogle aksam 1 tane 100 mg

sorma canım ya her goren kız dıyo zaten ohhh ne guzel bı oğlun bı kızın var dıyo bende ıkısıde erkek deyınce sasırıyolar

O zaman gonul rahatligiyla kullanayim canim blummmm
Kullan canim sen bidr ada guven yoluna oyle devam et bana dr igneleri verdiginde bi kac dr a danistim kimi kullan kimi kullanma dedi sonra esimle oturduk konustuk eger kullanmazsam bebegime bisey olursa daha cok uzulcektim o yuzden kullanmaya karar verdm ve suan iyiki kullanmisim diyorm

Sen ne ignesi kullanmistin canim pihtilasmami

evt canm kan sulandirici enox 4mg kullandim pihtilasma olup olmadigini bilmiyoruz test yaptirmadim dr um tedbir amcli verdi
Canim dr hibor 3500 gunluk kkarindan vurun dedi. Esimin kuzeni de dr igneye gerek yok coraspin ic yeterli dedi. Ven hic pihtilasma ilaclarini bilmiyorum. Bu ikisi ayni mi? Hangisinin dedigini yapayim?

Dediniz canim evet ayy insallah icim kipir kipir canim ya 13 ocak gibi gideyim dr a diyorum ama bakalim

Yarin test yaptiricam tekrar
Cnm degerini hesapladım benimki battan 3 gün sonra 1022 imiş buna göre seninkiyle aynı gibi oluyo demekki gayet güzel bir deger.Hatta farkettimki pazartesi ve cuma yapılan testimde tam ikiye katma yok iyiki ozaman farketmemişim bende panik yaparmışım aslında farkettimde bukadar fark oldugnu farketmemişim ikiye katlamamış dedigmi hatırlıyorum oda başlarda artması bile yeterli demişti.doktor hemen progestana ve kan sulandırıcı hap a başlatmıştı burdaki doktoruma göre de 5 gün önden gidiyomuşuz demekki birazda sallamak gerekiyomuş için rahat olsun şu olmadı bu olmadı bende diye kaygıya kapılma her gebelik farklı çıkıyo çünkü degerin artsın teterki doktoruna git bence yazarsa vajenden progestan yazdır sadece kanama için degil bu hormon çünkü hamileligi destrkliyo rahim kasılmalarını önlüyo burda tüp bebek veya aşılama düşünenlere bile veriyo doktor rahimi hamilelige teşviketsin diye.Ben bile hala kullanıyorum

Tanımam mı yahu ciğerimi bilirim canım spinal sezeryan olacak belden uyuşturmalı yani...doktorcuğum genel yapmam dedi bende başım üstüne dedim
Canım son 8 gün kalmış hayırlısıyla kucagına alırsın inşaAllah mete bey bu dünyayı hemen adapte olur :)

Canim o kadar icimi rahatlatiyosunuzki aklıma hic kotuyu getirmiyorum. Esimin kuzeni gunde 3 tane 100mg progestan demis canim. Bu gece kullanmaya baslicam insallah. 2 hafta sonra kendi dr uma gittigimde o ne derse onu yaparim. Tarifsiz bi duygu her isteyene yasatsin rabbim. Bebegimi cook seviyorum. Hepsini Allah korusun.

İnternet magazsinda yazmiyor 100tl hediye çeki tatlım, normal mağazada mi öyle acaba

hyb77 avatarımızdaki bebislerin tatliligina bakar misin ne de güzel bakıyolar hikayemizin basi ayni sonuda ayni olursa benimde oğluş gelir belki:) Hep ruyamda erkek gördugum icin boyle yazdim galiba.

Kız erkek ikisinde de gönlüm var ikiside evladim yeterki saglikli olsun

Birden fazla doktor akıl karışıklığı demek.bende çok arada kalıyordum ama kime daha çok guveniyorsan onu dinle.kendi doktorunda niye kafana göre bunları kullandın demesin sonra.progestan rahimi kalinlastiran bir siviyla kaplıyor diye hatirliyorum.bebiş tutunsun diye,rahim agzini da daraltiyor.vala senin aklın daha fazla karışmadan doktoruna gitmen daha iyi olur.yoksa işin içinden cikamazsin

Canım bigne kullan diyen infertilite dr um 1 ay gittim sadece kendisine. Ve insallah gebeligim devam ettiginde ona gitmeyecegim medicana hastanesinde devam edecegim. Digeri de esimin doçent kadin dogum dr u kuzeni. Sanirim onu dinlicem hcg 1500lere gelince de dr uma gidicem S susslich

Bugun cok derinlere daldim once kisa vadeye bakmaliyim yarin test sonucumda bi ciksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…