- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Okuyorum canim sizde okuyun dualarda bulusalim..Aynen bende kanamam olduğunda bile rahatım. Allahım nasip ettiyse olur dedim.bol bol dua et.ben bi tek o şekilde rahatliyordum.allahıma şükürler olsun ki herşey yolunda gidiyor.aynen kötü şeyler okudun mu insan çok etkileniyor.herseyi oluruna bırakmak lazım.bu arada doktorun bi ilaç yazmış. Sende kan pıhtılaşmasi mi vardı?
Zarari olmaz canimProgestan kullanan arkadaslar esimin kuzeni dr gunde 3 defa 100mg ic dedi. Zarari olmaz dimi?
Ayy Allahım yerim onları yaa maasallah yavrularina canim
ayyy evet canim 40 haftayi gecmesin zaten son gunler zor geciyo hem de aabiraiz oluyosun :)oglusun karla beraber gelicek sanirim tam kis cocugu olcak :)
Saaol cigdemim insallah sende sagsalim kucagina alirsin :)
Bi arastr tabii canim benm ark verdi ama ben hic rastrmadim uzulme annesi iyi olcak Boracik
Canim kan sulandirici igne o bence kullan hic zarari yok hatta bebegin daha kolay beslenmesini sagliyo bende kullandm simdi iyiki kullanmisim baska dr u dinleseydim bebegime bisey olsaydi daha cok uzulecektim
ohhhh masallah kuzum ne tatlilar arkasi kiz :) ufaklik kiza benziyo masallah
Kullan canim sen bidr ada guven yoluna oyle devam et bana dr igneleri verdiginde bi kac dr a danistim kimi kullan kimi kullanma dedi sonra esimle oturduk konustuk eger kullanmazsam bebegime bisey olursa daha cok uzulcektim o yuzden kullanmaya karar verdm ve suan iyiki kullanmisim diyormO zaman gonul rahatligiyla kullanayim canimblummmm
Oyyyy masallah ya cok guzel kaderleride guzel olsun insallah :)sorma canım ya her goren kız dıyo zaten ohhh ne guzel bı oğlun bı kızın var dıyo bende ıkısıde erkek deyınce sasırıyolar
Ayy insallah bi sürü ne güzel:)saol canım darısı sızın basınıza bol bol birsuru
Sen ne ignesi kullanmistin canim pihtilasmamiKullan canim sen bidr ada guven yoluna oyle devam et bana dr igneleri verdiginde bi kac dr a danistim kimi kullan kimi kullanma dedi sonra esimle oturduk konustuk eger kullanmazsam bebegime bisey olursa daha cok uzulcektim o yuzden kullanmaya karar verdm ve suan iyiki kullanmisim diyorm
evt canm kan sulandirici enox 4mg kullandim pihtilasma olup olmadigini bilmiyoruz test yaptirmadim dr um tedbir amcli verdiSen ne ignesi kullanmistin canim pihtilasmami
Canim dr hibor 3500 gunluk kkarindan vurun dedi. Esimin kuzeni de dr igneye gerek yok coraspin ic yeterli dedi. Ven hic pihtilasma ilaclarini bilmiyorum. Bu ikisi ayni mi? Hangisinin dedigini yapayim?evt canm kan sulandirici enox 4mg kullandim pihtilasma olup olmadigini bilmiyoruz test yaptirmadim dr um tedbir amcli verdi
Cnm degerini hesapladım benimki battan 3 gün sonra 1022 imiş buna göre seninkiyle aynı gibi oluyo demekki gayet güzel bir deger.Hatta farkettimki pazartesi ve cuma yapılan testimde tam ikiye katma yok iyiki ozaman farketmemişim bende panik yaparmışım aslında farkettimde bukadar fark oldugnu farketmemişim ikiye katlamamış dedigmi hatırlıyorum oda başlarda artması bile yeterli demişti.doktor hemen progestana ve kan sulandırıcı hap a başlatmıştı burdaki doktoruma göre de 5 gün önden gidiyomuşuz demekki birazda sallamak gerekiyomuş için rahat olsun şu olmadı bu olmadı bende diye kaygıya kapılma her gebelik farklı çıkıyo çünkü degerin artsın teterki doktoruna git bence yazarsa vajenden progestan yazdır sadece kanama için degil bu hormon çünkü hamileligi destrkliyo rahim kasılmalarını önlüyo burda tüp bebek veya aşılama düşünenlere bile veriyo doktor rahimi hamilelige teşviketsin diye.Ben bile hala kullanıyorumDediniz canim evet ayy insallah icim kipir kipir canim ya 13 ocak gibi gideyim dr a diyorum ama bakalim
Yarin test yaptiricam tekrar
Canım son 8 gün kalmış hayırlısıyla kucagına alırsın inşaAllah mete bey bu dünyayı hemen adapte olur :)Tanımam mı yahu ciğerimi bilirimcanım spinal sezeryan olacak belden uyuşturmalı yani...doktorcuğum genel yapmam dedi bende başım üstüne dedim
MaşaAllah yerim ben bunları canım senin oğlan ne zaman emekledi bizimki emekleme pozisyonuna geciyor ileri gidemiyor aglayıp döne döne gidiyorbunlarda benım kuzularım kızlarrr
Canim o kadar icimi rahatlatiyosunuzki aklıma hic kotuyu getirmiyorum. Esimin kuzeni gunde 3 tane 100mg progestan demis canim. Bu gece kullanmaya baslicam insallah. 2 hafta sonra kendi dr uma gittigimde o ne derse onu yaparim. Tarifsiz bi duygu her isteyene yasatsin rabbim. Bebegimi cook seviyorum. Hepsini Allah korusun.Cnm degerini hesapladım benimki battan 3 gün sonra 1022 imiş buna göre seninkiyle aynı gibi oluyo demekki gayet güzel bir deger.Hatta farkettimki pazartesi ve cuma yapılan testimde tam ikiye katma yok iyiki ozaman farketmemişim bende panik yaparmışım aslında farkettimde bukadar fark oldugnu farketmemişim ikiye katlamamış dedigmi hatırlıyorum oda başlarda artması bile yeterli demişti.doktor hemen progestana ve kan sulandırıcı hap a başlatmıştı burdaki doktoruma göre de 5 gün önden gidiyomuşuz demekki birazda sallamak gerekiyomuş için rahat olsun şu olmadı bu olmadı bende diye kaygıya kapılma her gebelik farklı çıkıyo çünkü degerin artsın teterki doktoruna git bence yazarsa vajenden progestan yazdır sadece kanama için degil bu hormon çünkü hamileligi destrkliyo rahim kasılmalarını önlüyo burda tüp bebek veya aşılama düşünenlere bile veriyo doktor rahimi hamilelige teşviketsin diye.Ben bile hala kullanıyorum
İnternet magazsinda yazmiyor 100tl hediye çeki tatlım, normal mağazada mi öyle acabaDertler babası ay pardon anası olmuşumdoktorcuğum benle çok uğraştı kistiydi zarıydı şimdi bide bebişi son 8 gün aldın mı bişeyler minnoşuna ? bak e bebekte 100 tl üzeri alışverişe 100 tl hediye çeki veriliyor yarın son gün haberin ola
Birden fazla doktor akıl karışıklığı demek.bende çok arada kalıyordum ama kime daha çok guveniyorsan onu dinle.kendi doktorunda niye kafana göre bunları kullandın demesin sonra.progestan rahimi kalinlastiran bir siviyla kaplıyor diye hatirliyorum.bebiş tutunsun diye,rahim agzini da daraltiyor.vala senin aklın daha fazla karışmadan doktoruna gitmen daha iyi olur.yoksa işin içinden cikamazsinOkuyorum canim sizde okuyun dualarda bulusalim..
Kan pihtilasmasi yoktu aslinda kurtajdan sonra baktirmistik faktor 2 ve 5 e pihtilasma cikmamisti esimin kuzeni dogum dr u garanti olsun diye kullan dedi. Kendi dr umda igne yazmis. Kuzende gerek yok igneye coraspinle ikisi ayni dedi. Iki arada kaldim. Kuzeni ayrica progestana basla bugun dedi sabah ogle aksam 1 tane 100 mg
Canım bigne kullan diyen infertilite dr um 1 ay gittim sadece kendisine. Ve insallah gebeligim devam ettiginde ona gitmeyecegim medicana hastanesinde devam edecegim. Digeri de esimin doçent kadin dogum dr u kuzeni. Sanirim onu dinlicem hcg 1500lere gelince de dr uma gidicem S susslichBirden fazla doktor akıl karışıklığı demek.bende çok arada kalıyordum ama kime daha çok guveniyorsan onu dinle.kendi doktorunda niye kafana göre bunları kullandın demesin sonra.progestan rahimi kalinlastiran bir siviyla kaplıyor diye hatirliyorum.bebiş tutunsun diye,rahim agzini da daraltiyor.vala senin aklın daha fazla karışmadan doktoruna gitmen daha iyi olur.yoksa işin içinden cikamazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?