Beraber Anne Olma Yolunda

Canım benim yaaaa... Kesinlikle zamanı var kuzum. Rabbim en iyi zamanı biliyo ve mucizemizi yolluyo gerçekten... Tedavi süreciniz hayırlı olur İnşallah ta vesile olur yavrularınıza kavuşmaya
Melekcim kim derdi senle iki ay arayla hamile kalacağızaz sohbet etmedikleri senle de bebişin nasıl tatlım cinsiyet belli olmuş muydu

O zaman senin göğüs ucun da kuru simdiden nemlendir sen benim de oyleydi de kimse demedi bana pipili geliyomus dün gecirdim icimden hatta kizi olur onun diyorum ama kesin tersi olur dedim oyle cikti

A benim kıdemli annneeem :) kremi aldım canım bi popoya krem sokmamistik bu da geldi basa
Sürümü sürmeyi denemedim canım konuda yapayım basit is hemde. Nr kadar sürer bu acılar söyle hele
Eşim aldi getirdi bana actim kutuyu salladim bunun dedim ne bicim uygulamasi var böyle be. Velhasil kullandim biraz daha iyiyim simdi. Benim kabuklu yarali hali 2 gün sürdü senin de uzun surmez insallah. Özelllikle olursa kahverengi kismi yagli gibi oluyo emzirince oralari sivayiver uca dogru.

O zaman senin göğüs ucun da kuru simdiden nemlendir sen benim de oyleydi de kimse demedi bana pipili geliyomus dün gecirdim icimden hatta kizi olur onun diyorum ama kesin tersi olur dedim oyle cikti
Duştan sonra vücut kıremi sürüyorum aslında pek kuru degil sadece kaşınıyo sanki hassaslaşmış.Tersi çıktı canım çoğu kişi kız hşssediyodh ben bile ama erkek çıktı.Hayırlısı olsunda kız erkek farketmez cnm

Eder mi hic ya can parcalari onlar :) benimki pul pul dökülüyordu kahverrngi kısmı yani

Güzellik çok tatlısınız siz defnecim ne zamana teşrif eder acaba
Tesekkur ederiz fistigim sennde gobus fotolarini gorururz :) ayyy yrn dr kontrolu var bakalim ne dicek dr umuz :)
Sağol canım kıza meyilliydim erkeg biraz degişik geldi sanki :)
Hep kiz diye hissedince degisik olmussundr :)
ayyy esim bile diyo karninda sevmeninde tadi baskadir dogana kadar bu gunlerin tadini cikaralim diyo sabah aksam hep seviyoruz kizimizi :)

Kizlar sevincimi paylasayim sizlerle :) dun 2 tane guzel haber aldim ilki esimin uzun zamandr bekledigmz terfisi geldi m.yardmcisi oluyo cok sukur :) 2.si ise daha once tup bebek deneyen bi arkadasimin kendiliginden hamie kaldigini ogrendim o kadar cok sevindim ki anlatamam cunku oyle icten dua ediyodum ki ona Allahim kabul etti :)

Kesinlikle cabim yaşamayan bilmez bu kadar aciyacagini bilmezdim ben de ah goshusler

Ne güzel cabim Tebrikler iki haber e de hamile duasi işte kabul olmis

Sana yazmamis miyim anamm hakkaten aklım karışmış :)) sana canım evet ☺
betim korse elzem bişey kuzum sen korkma kullan zaten bütün göbeği kaplayacağından dikişin üzerinde olmayacağından sıkıntı olmaz hem artık aradan 8 gün falan geçti kullanmaya başla bir an önce kuzum...rüyaa çok fenaydı sanırım etkilendim evet diyorum ya sana bende o yürek yok sezeryan olacaksa genel olması benim ruh sağlığım açısından en iyisi minnak Can nasıl?

çatı tetikliyor da işte benimkini bi muayeneden 3 gün sonra tetiklerse iyi olur ocak çocuğu olsun çocuğum yılın bitiminde doğmasın senin minnakını sevsinler şu bacak arasını da bi öğrenseydik sonra isim telaşı başlardı

kuzum geçmiş olsun umarım dikişler düzelir tez zamanda... Kaan nasıl?

oh çok şükür kuzum hep böyle güzel haberler al gözünüz aydın olsun

blummmm sevincin mutluluğun mesajına yansımış canım :) Duan kabul olmuş ne mutlu sana. Allah kucağınıza almayı nasip etsin sana da arkadaşınada.
bebeem aç gez diyorsun :) fildir fildiirr

Mogami son 3haftan kalmis mogiiiss :) çatına baktı mi senin doktor kacirdim mi ben o faslı? Bu arada kaan bey iyi şükür, vizildagim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…