Beraber Anne Olma Yolunda

kız bacım bu yorum sanki bana yazılmalıydı

ee normal şimdi onlar melekleriyle kavuştular öpüşüp koklaşıyorlardır Doğum olayını getirme aklına kuzum ben hala düşünmüyorum zaten vakti gelince öyle böyle olacak

kız bacım bu yorum sanki bana yazılmalıydı
betinin Cani aklini karistirmis :)

Kizlar bebislerin popolarini neyle temizliyosunz?cleanmile tek kullanimlik mendiller var ben ondan alayim diye dusunuyorum

Kizlar bebislerin popolarini neyle temizliyosunz?cleanmile tek kullanimlik mendiller var ben ondan alayim diye dusunuyorum
Canim biz ıslak mendil hiç sürmedik direk lavabo da yıkıyoruz kaka yapınca ; diğer alternatif de kusma Mendili var ya onu islatiuoruz ılık suyla o şekilde temizliyoruz o kadar hassas ki cildi başka bişe sürülür ne olur bilmiyorum tahriş ten. Sudo krem in hazır mı bakiyim ciddi anlamda kurtarıcı muhakkak al biz en buyugunden 4 kutu siparis ettik bile o olmazsa çok zor

evet canim cok hassas oluyolar bende islak bez ya da pamukla silmeyi dusunuyorum cleanmile tek kullanimlik mendillerde cok guzel int bak sudekrem bide islak mendilimz kaldi eksik sizlere sorayim dedim karar vermek icin

sıpa yaa annesini minnacıkken bile nasıl da yoruypr işimiz var bizim bu sıpalarla... pazartesi benimde çatı muayenem var hadi bakalım ikimizde istediğimiz şeyleri duyalım inşallah kuzum
Bizimki beni bekledin ama seni yormadan birakmam diyor bu şekilde. Sağlıklı olsunlar da. İnşallah canim:) çati muayenesi doğumu da tetikliyor.zamanlı doğumun olur umarım.sabırsızlıkla bekliyorsunuz şimdi kuzucugu:)

Amiin canım gece sürekli dua ettim bugün ögrenelim cinsiyeti diye duam kabul oldu çok şükür.

Oğluşun geliyor desene canım :) isim düşündünüz mü? Enfeksiyon sorunu bir an önce geçer inşallah
Yok canım isim en son iş geliyo bana hep nedense.Doktor erkek diyene kadar kız hevesi vardı bende erkek diyince rüyamda mavi battaniyeye niye sardıgım ortaya çıktı dedim içimden hayırlısıyla doğsunda Erkek olsun ikinci si kız olursa abi olur diyorum.

Erkekler açık ara önde gidiyo hadi maşaallah topigimize

En küçük kızkardeşimde senin gibi yaptı hiç pişik tahriş yaşamadı kızında

hyb77 Amanda bir pipili dahaaa :) hayırlı ugurlu olsun :) sağlıkla büyümeye devam etsindr kucak doldursun inşallah. Enfeksiyondan da kurtul tez zamanda abla bol su içmeye devam.

blummmm o gobus ne tatlı gobus :) sev gobusu bolbol, dogunca o gobus birden boşalıyor hala tuhaf hissediyorum. Her hareketini her anını doya doya yasamak lazim hamileliğin.

Mogami canım tartilmadim henüz evde baskulum yoook

Bizden haberlerse şöyle, dikisler sancılı hemoroid derdimiz de var. Ama bi koku var ki insanin burnuna sürünen, amaaaan herşeye değer dedirtiyor :)
Bu arada nenuya uyarilarinda yerden göğe hakliymissin canm gogusler aciyooo. Bu konuda her turlu tavsiyeye acigiz sanırım dimi @betiboop sweet42 :)

Sevsinler mis kokulunu :) canim ben her emzirmede kendi sütümü sürdüm garmastan falan hak getire. Hemeroid icin kremini al ihmal etme bi de ikinma biraz tuvalet meselesi uzun sürecek ama napalim

Sevsinler mis kokulunu :) canim ben her emzirmede kendi sütümü sürdüm garmastan falan hak getire. Hemeroid icin kremini al ihmal etme bi de ikinma biraz tuvalet meselesi uzun sürecek ama napalim
A benim kıdemli annneeem :) kremi aldım canım bi popoya krem sokmamistik bu da geldi basa
Sürümü sürmeyi denemedim canım konuda yapayım basit is hemde. Nr kadar sürer bu acılar söyle hele

Su çok içiyorum ama güne geç başlıyorum o zamana kadarda vücut su istiyo demekki ama böbrek idrar kanalından şüpeleniyorum orda ağrı yapıyo çünkü.(ameliyatlı taraf )İdrarı kültüre gönderdi doktor bakalım ayrıntısı ne çıkacak.ameliyattan sonra kontrole gitmem lazımdı 11. Ay gel demişti ürologi ben salladım ama bugünler gitsem iyi olacak.Cinsiyet için teşekkürler cnm pipililere biri daha eklendi :))

A benim kıdemli annneeem :) kremi aldım canım bi popoya krem sokmamistik bu da geldi basa
Sürümü sürmeyi denemedim canım konuda yapayım basit is hemde. Nr kadar sürer bu acılar söyle hele
Süt sürme geleneksel bir taktik bizim o tarflarda cnm.Bencede en doğalı o eger huylanmazsan olmadı arada saf zeytinyagıda sür hem bebegin bagırsaklarına öneriyo doktorlar zeytinyagını oda faydalanmış olur bu şekilde.Benim gögüs uçları çok kaşınmaya başladı birkaç haftadır rengide koyulaştı bayagı.bazen kaşımaktan tahriş oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…