• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Canım çok geçmiş olsun benimde dış gebelik tecrübem var hemde oldukça kötü Allah beterinden korusun en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah

Tesekkur ederım canım amın Rabbım kımseye yasatmasın kolay bır surec degıl Rabbım herseyın hayırlısını saglklısını versın sen normal yollamı tekrar hamıle kaldın

Merhaba kizlar ben cuma sabahi sezeryan spinal anestezi ile Bora ma kavustum. Allahima milyarlarca sukurler olsun cok guzel bir dogum gecirdim. Ve herseyden onemli evladim saglikli cok sukur. En icten hislerimle kandil gecesi allahima tek duam isteyen herkese tattirsin bu duyguyu gercekten cennet nimeti evlat. Sizleri cok seviyorum hep takipteyim
Allah abalı babalı saglıklı büyütsün gözünaydın olsun cnm

Günaydın kızlar bugün kontolüm vardı çok şükür bebişim iyi poposunu havaya dikmiş bacaklar açıktı cinsiyetini öğrendim pipili geliyo kızlarr.idrarda enfeksiyon devamediyo o yüzden kültüre gönderdi doktor o arada kullanmam için tek kullanımlık antibiyotik toz verdi.kültür sonucu 1 hafta sonra çıkacakmış ona göre eve reçete gönderilcekmiş.Benden bu kadar

Kızlar biz 34. Haftamıza girdik

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 48
Tesekkur ederım canım amın buna sukur atlatacagım ama zamanla olacak galıba ruhum yaralı hıcbırsey yapasım yok mutsuzum
Seni o kadar iyi anlıyorum ki.bende çok kötüydum. Hiç bişiy den tat alamadım 1 sene boyunca.ama sana nacizane tavsiyem; benim gibi kendini kapatma,sosyalleş, gerekirse bi yerlere tatile çık.yalnız kaldıkca daha da kötü olursun.ben en son psikologda bulmuştum kendimi.bu da bizim sinavimiz demek ki.herşey yoluna girecek biliyorum.biraz sancılı bir süreç ama sonu güzel bitiyor.herseyin güzeli, iyisi seni bulsun.bol bol dua et

Günaydın kızlar bugün kontolüm vardı çok şükür bebişim iyi poposunu havaya dikmiş bacaklar açıktı cinsiyetini öğrendim pipili geliyo kızlarr.idrarda enfeksiyon devamediyo o yüzden kültüre gönderdi doktor o arada kullanmam için tek kullanımlık antibiyotik toz verdi.kültür sonucu 1 hafta sonra çıkacakmış ona göre eve reçete gönderilcekmiş.Benden bu kadar
Şükür canım.allah saglikla kucağına almayi da nasip etsin.annesinin Pasasi geliyor desene.babasından kiskanicak seni:) bende sık sık enfeksiyon problemi yaşıyordum. Bol bol su iç.inşallah enfeksiyonda geçer kısa surede

Merhaba kizlar ben cuma sabahi sezeryan spinal anestezi ile Bora ma kavustum. Allahima milyarlarca sukurler olsun cok guzel bir dogum gecirdim. Ve herseyden onemli evladim saglikli cok sukur. En icten hislerimle kandil gecesi allahima tek duam isteyen herkese tattirsin bu duyguyu gercekten cennet nimeti evlat. Sizleri cok seviyorum hep takipteyim
Rabbim oğluşuna saglıklı uzun ömürler versin canım gözünüz aydın :)

Oğluşun geliyor desene canım :) isim düşündünüz mü? Enfeksiyon sorunu bir an önce geçer inşallah

canım bir haftamız bitti şuan 5-6 kilo gitmiş durumda, toplamda da 14 kilo ile bitirdim, epey yol var alıanacak ama gider diye düşünüyorum göbek kalmadı gibi zaten, sezeryan dikişim o kadar altta ki göbekle allaakası yok vajina bitiminden kesmiş sarkamayacak da göbeğim inaşllah :KK48:
oh oh çok iyi betim kısa sürede eski formuna dönersin bi de korse kullandın mı daha bile sıkılaşırsın...sezeryan dikişi benimde aşağıda öyle yukardan çok kesmiyorlar zaten bide biz yanlış biliyormuşuz öyle sarkma durumu illa sezeryan olanlarda olacak diye bişey yokmuş geçen gün okudum... taş gibi olursun yakında yine

Amin inşallah canim.agrilar halsiz düşürüyor artık.pzt allahın izniyle güzel haberler alayım da cinsiyet belli olursa paylaşırım hemen,memnuniyetle hemde
sıpa yaa annesini minnacıkken bile nasıl da yoruypr işimiz var bizim bu sıpalarla... pazartesi benimde çatı muayenem var hadi bakalım ikimizde istediğimiz şeyleri duyalım inşallah kuzum

Magvital benmkide limonlu suda eritilen ilaclarida sevmiyorm o yuzden icemiyorm yoksa tadi kotu degil benmki tamamen psikolojik :) benmkide midemn oralarda ve kaburgama ayagini dayiyo hareket fazla ama ben yinde endiseleniyorm seninki nazli cikacak insallah hayirli bi dogum gecirirsin benmde cuma gunu muayenm nstye girerim buyuk ihtimalle cati muayeneside yapabilir heyecanla bekliyorm bu kontrolu :) bende sezeryan olcak olursam tamamen bayilma taraftariyim cunku bi yerimn kesildigini bilmek beni strese sokar aman bide hissederim o yuzden korkuyorum
normalde bana da magvital vermişti ama ben magnorm kullanıyorum o daha lezzetli geldi :-) madem kullanamıyorsun o zaman maden suyu falan iç kuzum onda da magnezyum vardır...benim sıpa gittikçe yukarı çıkıyo aşağı ineceğine :-):-) nst ye girince kalp atışlarını ses kaydı olarak çek ben yaptım arada açıp dinliyorum:KK37::KK37: sezeryansa en temizi genel anestezi valla gece rüyalarıma girdi belime iğneyi sokuyorlar ben bas bas bağırıyordum:KK57:
bu arada göbüş çok şirin olmuş benimkide seninki ebatlarında... yarın falan paylaşırım bende:anneadayı:

gözün aydın kuzum Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bol bol sütün olsun...arada ses ver minnak Bora ile neler yapıyorsun bahset...Şimdilik bol koklaşmalar oğlunla :nazar:

Maaşallah canım bi oğlumuz daha geliyor topiğe gözün aydın...ayrıca çok geçmiş olsun

CİNSİYET TABLOMUZ

DOĞAN MELEKLER
:KK200:

Zzzzynpppp-------> Erkek :nazar: ------- Abdullah Emir:KK46:

Okosale ------------> Kız :nazar: ---------- Bahar:KK46:
Maysu--------------> Kız :nazar: ---------- Asya Nil :KK46:

Sweet42 -------------> Kız:nazar: -------- Nisa :KK46:
Maleficent_bs ------> Erkek:nazar: ----- Bora :KK46:
Betiboop -------------> Erkek:nazar: ----- Can :KK46:
Lulus_k --------------> Erkek:nazar: ----- Kaan :KK46:

BEKLENEN MELEKLER:KK200:

Mogami --------------> Erkek:nazar: ------ Mete
Ayse4255 ------------> Erkek:nazar: ------ Ömer Berke
Blummm ------------> Kız:nazar: ------ Defne
Burculu --------------> Kız:nazar: ----- Doğa
Se_ra -----------------> Kız:nazar: ----- Zehra

Mgul ------------------> Erkek :nazar: ------ Mehmet Çınar
Hanife55 -------------> Erkek :nazar: ------ ?????
Hyb77 -----------------> Erkek :nazar: ------ ?????
Lillyyy ----------------> :nazar:
Gullbike --------------> :nazar:
Susslich --------------> :nazar:
Nerisbebek -----------> :nazar:

normalde bana da magvital vermişti ama ben magnorm kullanıyorum o daha lezzetli geldi :-) madem kullanamıyorsun o zaman maden suyu falan iç kuzum onda da magnezyum vardır...benim sıpa gittikçe yukarı çıkıyo aşağı ineceğine :-):-) nst ye girince kalp atışlarını ses kaydı olarak çek ben yaptım arada açıp dinliyorum:KK37::KK37: sezeryansa en temizi genel anestezi valla gece rüyalarıma girdi belime iğneyi sokuyorlar ben bas bas bağırıyordum:KK57:
bu arada göbüş çok şirin olmuş benimkide seninki ebatlarında... yarın falan paylaşırım bende:anneadayı:
Maden suyu iciyorm her gun hem mide yanmamida hafifletiyo..evet videoya cekmeyi dusunuyorm her kontrolumzu cekiyoruz :) sonra evde izliyoruz :) bayadir koymadk foto buyudu gobusler...ayyy benmde ruyama giriyo ezeryan dusunmemeye calisiyorum hayirlisi neyse hakkimizda o sekilde olsun dogumumuz insallah :) kizlar dourdu topikte sessizlesti

Hadi geçmis olsun buyursun gelsin erkek bebis benim içime kiz doguyodu tutmadi bak :)

Maden suyu iciyorm her gun hem mide yanmamida hafifletiyo..evet videoya cekmeyi dusunuyorm her kontrolumzu cekiyoruz :) sonra evde izliyoruz :) bayadir koymadk foto buyudu gobusler...ayyy benmde ruyama giriyo ezeryan dusunmemeye calisiyorum hayirlisi neyse hakkimizda o sekilde olsun dogumumuz insallah :) kizlar dourdu topikte sessizlesti
Kıyamam yaa benden etkilendin belki de ama tam de senin rüya gibiydi, yine de sakin korkma o an öyle güzel bişey için o masadasin ki ağrı acı hiçbise yani ben ki kan aldiriken bayilan ben omurgama girmeyen igne kalmadı hiçbise olmadı :)
Evet alttan mis sanirdim ki göbek ten kesiyolar ☺
Korse annem.çok İsrar ediyo ama.dikiş korkutuyo sıkar iltihap falan yapar diye doktora da soramadim ama düşünüyorum sarmayi bi hafta oldu Yumoş Yumoş içi boş :))

Tesekkur ederım canım amın Rabbım kımseye yasatmasın kolay bır surec degıl Rabbım herseyın hayırlısını saglklısını versın sen normal yollamı tekrar hamıle kaldın
Ben çok sorun yaşadım canm gebelikle ilgili ama tedavilik bi durum yoktu bende kan pıhtılaşması çıktı ve sonunda normal yolla tekrar hamile kaldım kafaya takınacak olmuyor canım hiç kafana takma tabiki insan yaşarken çok etkileniyor üzülmemek elde olmuyor ama Allah sabır güç veriyor insana Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

ee normal şimdi onlar melekleriyle kavuştular öpüşüp koklaşıyorlardır:KK200: Doğum olayını getirme aklına kuzum ben hala düşünmüyorum zaten vakti gelince öyle böyle olacak

Back