- 16 Şubat 2013
- 4.620
- 3.154
- 198
Magvital benmkide limonlu suda eritilen ilaclarida sevmiyorm o yuzden icemiyorm yoksa tadi kotu degil benmki tamamen psikolojik :) benmkide midemn oralarda ve kaburgama ayagini dayiyo hareket fazla ama ben yinde endiseleniyorm seninki nazli cikacak insallah hayirli bi dogum gecirirsin benmde cuma gunu muayenm nstye girerim buyuk ihtimalle cati muayeneside yapabilir heyecanla bekliyorm bu kontrolu :) bende sezeryan olcak olursam tamamen bayilma taraftariyim cunku bi yerimn kesildigini bilmek beni strese sokar aman bide hissederim o yuzden korkuyorumbalım magnezyum da hangi marka kullanıyorsun ben magnorm alıyorum şeftali kayısı aroması var meyve suyu gibi... 36 ya kadar çok yorma o zaman kendini bi de sıcak duş alma... valla benim kıpırdak hala midemde kaburgalarımda tepiniyor göbüş aşağı inmedi bile... vaktimiz 16 sında doluyor lakin bu pazartesi çatı muayenem var orada uygun çıkmazsa çatım ve sezeryan yolu görünürse ocak 8 de gelsin miniğim 39. haftada diye planlıyoruz eşimle hatta doktoruma da dedim 8 ine totem yaptık diye sancı kasılma falan da yok ki bende...bi tek dediğim gibi çatı kemiklerim ağrıyor o kadar...benimki yerini sevdi sanırsam