• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

balım magnezyum da hangi marka kullanıyorsun ben magnorm alıyorum şeftali kayısı aroması var meyve suyu gibi... 36 ya kadar çok yorma o zaman kendini bi de sıcak duş alma... valla benim kıpırdak hala midemde kaburgalarımda tepiniyor göbüş aşağı inmedi bile... vaktimiz 16 sında doluyor lakin bu pazartesi çatı muayenem var orada uygun çıkmazsa çatım ve sezeryan yolu görünürse ocak 8 de gelsin miniğim 39. haftada diye planlıyoruz eşimle hatta doktoruma da dedim 8 ine totem yaptık diye:-) sancı kasılma falan da yok ki bende...bi tek dediğim gibi çatı kemiklerim ağrıyor o kadar...benimki yerini sevdi sanırsam:-):-)
Magvital benmkide limonlu suda eritilen ilaclarida sevmiyorm o yuzden icemiyorm yoksa tadi kotu degil benmki tamamen psikolojik :) benmkide midemn oralarda ve kaburgama ayagini dayiyo hareket fazla ama ben yinde endiseleniyorm seninki nazli cikacak insallah hayirli bi dogum gecirirsin benmde cuma gunu muayenm nstye girerim buyuk ihtimalle cati muayeneside yapabilir heyecanla bekliyorm bu kontrolu :) bende sezeryan olcak olursam tamamen bayilma taraftariyim cunku bi yerimn kesildigini bilmek beni strese sokar aman bide hissederim o yuzden korkuyorum

aç kalırsan minnakta hareketsizleşir annesi sen endokrinden çıkınca ye...çantana sandviç falan at bi de partakal suyu sık doldur pet şişeye onları hemen ye iç bi parça da çikolata bak nasıl hareketlenir...benim sıpa ben yemek yemeye başlar başlamaz içerde tepinmeye başlıyor... bakalım topiğe bi prens daha mı geliyor yoksa bi prenses mi? inşallah şu baş ağrsından da kurtulursun balım.
Amin inşallah canim.agrilar halsiz düşürüyor artık.pzt allahın izniyle güzel haberler alayım da cinsiyet belli olursa paylaşırım hemen,memnuniyetle hemde

inşallah canım edıyorum etmezmıyım dualarım ınancım sayesınde bu kadar guclu duruyorum cok sukur bu halıme dıyorum
Canım çok geçmiş olsun benimde dış gebelik tecrübem var hemde oldukça kötü Allah beterinden korusun en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah

inşallah canım edıyorum etmezmıyım dualarım ınancım sayesınde bu kadar guclu duruyorum cok sukur bu halıme dıyorum
Canım çok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.her şerde bi hayir vardir muhakkak.tekrar olur mu diye düşünme.benimde ilk gebeligim Riskliydi kürtaj olmak zorunda kaldım.1 sene gebelik yasaktı.şimdi ise hersey yolunda allaha şükür. Hep iyisini düşün.değerlerin güzelcene düşsün, Tedavin yolunda gitsin sonra hayirlisiyla zamanında gelsin bebegin canim

Çok büyük geçmiş olsun canım. Ne badireler atlatmissin öyle.bundan sonra Can'ınla huzurlu,sağlıklı günlerin olsun insallah.herseyin bi zorluğu var ama seninki biraz fazlaca sıkıntılı olmuş. Allah böyle sıkıntılar yaşatmasin bi daha inşallah.
teşekkürler canım evet sıkıntılı oldu tekrarı olmaz inşallah , amiin:)

:KK36:@lulus_k canım gözün Aydın Kaan paşa gelmiş dünyaya Rabbim analı babalı hayırlı ömür nasip etsin çok öptük :KK36:

@betiboop canım çok geçmiş olsun daha iyisindir inşallah can paşada gelmiş dünyaya Rabbim hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin:KK36:

@sweet42 canım gözün Aydın prenses doğmuş Rabbim sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin :KK36:
sağol kuzum iyiyiz çok şükür amiin hepimizinkine inşallah :KK68:

Amiiiiin canım inşallah bu arada çok çok geçmiş olsun tatlım çok üzüldüm neler yaşamışsın öyle rabbim bir daha öyle ağrılar yaşatmasın can paşayla mutlu sağlıklı huzurlu kocamaaan bir hayat yaşayın inşallah
evet canım malesef :( amiinn inşallah kuzuucmm:KK68:

Tatataataaaaaaaaaaaaaaaaammmm sıra bana geldi :KK17::KK17::KK17::KK57:

Kardiyoloji randevum vardı bi gideyim kontrol olayım var mı bi sıkıntı dedim çok şükür sağlam çıktım... kan ve idrar tahlilleri de tamam...çantamız hazır... ağda yapıldı...ev temizlendi.... eee daha ne olsun :-):-) oğlumla sinema keyfimizi de yaptık star wars ile gücü uyandırdık:-) ben tamamım kızlar ocak ayı dedim mi hergün Mete ye gel gel dicem :-) haa bi de çatı muayenesi var dimi...eşime göre ben sezeryan olacakmışım çünkü darmış doktora ne hacet bizimki çatı olayına kendi tecrübesiyle teşhis koydu:-):-):-):-) yalnız bende ne sancı var ne göbüş aşağı indi hiç bi halt yok sanki bi 40 hafta daha götürür bu göbek beni :-):-)

@betiboop @sweet42 lulus_k lulus_k hatunlar kaçar kilo gitti doğumla bi deyin bana
canım bir haftamız bitti şuan 5-6 kilo gitmiş durumda, toplamda da 14 kilo ile bitirdim, epey yol var alıanacak ama gider diye düşünüyorum göbek kalmadı gibi zaten, sezeryan dikişim o kadar altta ki göbekle allaakası yok vajina bitiminden kesmiş sarkamayacak da göbeğim inaşllah :KK48:

Canım çok çok geçmiş olsun nasıl bir şeymiş bu böyle yaaa. İnsan başına gelmeyince bilmiyor tabi. Neyse kurtuldun ya önemli olanda bu. Hatalı bir şey mi yapmışlar aceba bu denli agır bir agrın oldu. Neyse geçmiş gitmiş çok şükür şimdi anne ogul güzelce kucaklaşın canım benim. İnstagramdaki fotonuzu bakım bende yeni Rabbim nazarlardan saklasın minicik melek o şimdi :) :nazar::KK200:
sağol canımm kurtuldum şükür.. hatalı değil sadece görülen bi yan etki bana denk geldi şans işte..
fotolarımızın devamı gelecek :KK68:

Merhaba kizlar ben cuma sabahi sezeryan spinal anestezi ile Bora ma kavustum. Allahima milyarlarca sukurler olsun cok guzel bir dogum gecirdim. Ve herseyden onemli evladim saglikli cok sukur. En icten hislerimle kandil gecesi allahima tek duam isteyen herkese tattirsin bu duyguyu gercekten cennet nimeti evlat. Sizleri cok seviyorum hep takipteyim

Merhaba kizlar ben cuma sabahi sezeryan spinal anestezi ile Bora ma kavustum. Allahima milyarlarca sukurler olsun cok guzel bir dogum gecirdim. Ve herseyden onemli evladim saglikli cok sukur. En icten hislerimle kandil gecesi allahima tek duam isteyen herkese tattirsin bu duyguyu gercekten cennet nimeti evlat. Sizleri cok seviyorum hep takipteyim
Gözün Aydın canım Allah sağlıklı uzun üzün nasip etsin inşallah

canim gozunaydin hayirlisiyla saglikli huzurlu mutlu bi sekilde buyut kuzunu Allahim isteyen herkese nasip etsin

:21::21::KK71::KK6::KK39::KK37:Kızlar hepinizi etiketlemeye çalıştım ama beceremedim ya hepinize Allahım nasip etsin inşallah hepinize çok teşekkür ederim bu serüvende hep birlikteydik daha da birlikte olucaz inşallah:))
canııııııımmmmmmm MAŞALLAH meleğini öp yerime kokla bol bol ALLAHım analı babalı uzun ömürlü etsin sağlıkla büyüt İNŞALLAH

Canım çok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.her şerde bi hayir vardir muhakkak.tekrar olur mu diye düşünme.benimde ilk gebeligim Riskliydi kürtaj olmak zorunda kaldım.1 sene gebelik yasaktı.şimdi ise hersey yolunda allaha şükür. Hep iyisini düşün.değerlerin güzelcene düşsün, Tedavin yolunda gitsin sonra hayirlisiyla zamanında gelsin bebegin canim

Tesekkur ederım canım amın buna sukur atlatacagım ama zamanla olacak galıba ruhum yaralı hıcbırsey yapasım yok mutsuzum

Back