- 6 Haziran 2014
- 225
- 163
- 73
Valla bende anlamadim nasil gecti ama su son 1 hafta 9 aya bedel gecmiyo. Uyku tutmuyo,cnm skliyo ,senaryolar kuruyorum haha ama cok sukur buda gececek 2 gun bile kalmadi tam :)Ay ne çabuk geçmiş zaman seni hatırlıyorum da daha dün gibi hamile olduğunu söylediğin. Inşallah sağlıkla alırsın kucağına yavrunu
Amin canim hepinize dua ediyorum hamileler icinde bende dahil saglikla alalim evlatlarimizi kucagimiza. Olmayanlarada allahim tez zamanda nasip etsin insallah bu mukemmel hisleri.Gözün aydın olsun şimdiden canım inşallah güzel bi buluşma olacak annesi hayatının en güzel kavuşması... darısı başımıza olsun inşallah
Ben sabaha doktora gideceğim canım şuan işten erken çıktım evdeyim yarın rapor verirse duruma bakarım işim yorucu da değil evde çok sıkılırım ama bakalım aynen en önemlisi bebeğim iyi olsun dacanım aradın mı doktorunu biraz rapor al evde dinlen kuzum hiç birşey senden ve evladından kıymetli değil sıkma canını iş güç yüzünden madem devlet sana rapor hakkı veriyor sonuna kadar kullan
Bi de mogamim bende şeffaf renkte göğüsten azcık akıntı geldi yaşayan var mı acaba bunu neydi ki yarın sorarım da zaten ama merak ettimcanım aradın mı doktorunu biraz rapor al evde dinlen kuzum hiç birşey senden ve evladından kıymetli değil sıkma canını iş güç yüzünden madem devlet sana rapor hakkı veriyor sonuna kadar kullan
Canım yarın gidicez kontrole bende korkuyorum ondansweet42 canım merak içindeyiz geldimi bebişin canm gelmediyse doktorunla konuş kakasını yapabilir tutabilir allah yutabilir Rabbim yardımcı olsun inşallah
Ayy benimde önceki haftalar sancım oluodu ama şimdi pek yok düzensiz varbenim sancım çıkmadı yine canım hep 20 nin altında seyretmiş... sen konuş evet yarın doluyor günün doğsun artık kuşun bi de son haftalarda kilo alımı yavaşlar canım yer daraldıkça o yüzden sıkma canını en son beti de öyle bişey yazmıştı 10 günde kilo almamış onunki de
Kesinlikle riske atma en büyük örnek benim ben normal doğum çok istediğim için bekledim ve yavrum kalmasını yapmış yutmustu 1 hafta kuvezde kaldı inan halen toparlanmış değil o yüzden riske atmaCanım yarın gidicez kontrole bende korkuyorum ondan(( riske atamıycam açılma varsa suni alcam ama yoksa almam sezeryanı teklif edersede kabul edicem (
Yok bacım daha gelmedi benim zilli kızım :)) annişinden kopamıyo :)))sweet42 kız sen hala doğurmadın mı :)
Ayy ben korkuyom zaten çok yaa ondan bakalım inşallah dr riske atmaz yani devlet ya ne bilim bekliyim derse de korkarım sen kaç ta doğurmuştun yarın 40+0 ım benKesinlikle riske atma en büyük örnek benim ben normal doğum çok istediğim için bekledim ve yavrum kalmasını yapmış yutmustu 1 hafta kuvezde kaldı inan halen toparlanmış değil o yüzden riske atma
canım bende hiç öyle bi durum olmadı ama belki hormonlara bağlı süt gibi bişey gelmiş olabilir bilemiyorumBi de mogamim bende şeffaf renkte göğüsten azcık akıntı geldi yaşayan var mı acaba bunu neydi ki yarın sorarım da zaten ama merak ettim
hatun benim günüm 16 sında doluyor ama ben 8 ine totem yaptım seninki nasıl 10 una kalmaz kız gelişimi önde mi gidiyor... dikkat et kuzum çok yorma kendini ben henüz öyle bi sancı durumu yaşamadım bakalım 2 hafta sonra çatı muayenem var o zaman anlaşılır doğum şeklim... sen doktora bakma epidural normal yaparsın belki... iyi yolculuklar kuşum üşütme kendini oralarda emi... bu arada senin sıpanın kilosu nasıl? biz 2400 olduk doktorum 3 ü bulur dedikızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim yine meraktayım kimler doğurdu @betiboop doğurdunmu canımelisa__ sen nasılsın canım değerin yükseldi mi bi problem yoktur inşallah Mogami aynen öyle ocakta doğuruyorum bende 10 una kadar doğurmuş olabilirim :) dün nerdeyse doğuruyodum zaten dışarıya çıkmıştım bi sancı girdi belime böbreğime karnıma biraz oturup bekledim geçti sonra tekrar girdi öylece kalakaldım çok acayip bi sancıydı mahvoldum eşimi aradım doktorumu aradım akşama kadar hastanedeydim nst ye bağladılar doktorum alttan muayene etti açılma varmı diye bebeğin hareketleri yoktu nerdeyse baya panik olduk sonrdan düzeldi ama çok şükür bu arada tabi doktorumda anladı bana sen normal doğuramazsın dedi :) cuma tekrar kontrolüm var sıkıntı yoksa raporumu alıp pazar günü konyaya uçucam inşallah uçakta falan doğurmam :)
sen yarın konuş doktorunla daha fazla bekleme canım sonuçta sen istedikten sonra zorla bekletemezler illa normal olsun diye...sağlıkla kavuş tembel zillineAyy benimde önceki haftalar sancım oluodu ama şimdi pek yok düzensiz var( açılmam yok anam yok dünde muayme oldum bana mısın demiyo yaa benim kızım babasına çekti babası gibi tembel zillim :))))
Baktım da normalmiş mogamim doktora da sorarım bicanım bende hiç öyle bi durum olmadı ama belki hormonlara bağlı süt gibi bişey gelmiş olabilir bilemiyorum
bende yalancı sancıda yok ki...göbüş hala midemde... benim vajen dar onu biliyorum evlendikten sonra bi muayene esnasında söylemişti doktorum ama çatı ne durumda emin değilim kuzum...Senin sıpa kendini bi gösteriyor bi saklıyor desene oyun oynuyor tospaaaa ama belki bunlar yalancı kasılmalardır kuzum...durumun pek gizemliValla o çatı isi belli olmuyor canım, belki bi seninde geniştir ki inşallah öyledir :) var mi yalancı sancilarin? Başlamış olmalılar ufaktan.
Bizde dun doktordaydik, sipamds tık yok. Doktor dogur artik bu cocuguuu diyerek ctesi yine gel dedi. Sabah şiddetli ağrıyla uyandım bugün için endiseliyim bakalım.
Bu arada betican bugün sabah sezeryan günü almıştı, kendine gelince yazar hemen buraya :) heyecanla haber beklemeye devam bebisler gekiyo tek tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?