Beraber Anne Olma Yolunda

Amin canımda hiç gelecek gibi durmuyo açılma ve yumuşamam hiç yok açılmam olmadanda suni sancı yemeye hiç niyetim yok :)) korkularda sarınca bakalım perşembe belli olacak durumumuz:))
canım benim arkadaş da doğum yaptı cumartesi onda da bişey yoktu haftaiçi hiç açılma olmamıştı dediğin gibi. ama bebiş geleceği zamanı biliyor:) sen keyif yap şimdi rahat ol :)

Yeni saçları çıkacakta ondan dökülüyo saçları annesi sabret takarsın daha nice tokalar gün gelir örgü bile yaparsın minik minik.

canım benim arkadaş da doğum yaptı cumartesi onda da bişey yoktu haftaiçi hiç açılma olmamıştı dediğin gibi. ama bebiş geleceği zamanı biliyor:) sen keyif yap şimdi rahat ol :)
Bakalım ya bekliyoruz minnoşumu keyif evet uykusuz gecelerime hazırlık yapmalıyım:))))

Elisacim burda düşük yapmış ama simdi sağlıklı gebeliği olan bir çok arkadaş var, umudumuzu kaybetmeyelim inşaallah bebegin senin için en doğru olan vakitte sana gelecek

Canım elisam kuzum Allahım sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah... tedavi ile mutlaka gelecek o sıpa yeter ki sen de eşin de çok hırpalamayın kendinizi stres en büyük düşman

elisa__ tatlım hamile kalabiliyor olmak bile bir teselli, hayırlısı boyleymis demek düşüyor bize. Bu bi adımdı belkide, gelecek bebegin kuzum buna inancını sakin kaybetme

Canım çok üzüldümRabbim inşallah bekletmeden sağlıklı bir gebelik nasip eder..

Canım ne desem teselli olmicak belki ama sadece sabır diyorum sabret gelicek bebişin ben inanıyorum çok şükür hamile kalabiliyosun bu bile en büyük teselli olmalı sana üzme kendini

Alıntılayamadım arkadaslar varsa kusura bakmayın lutfen
hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım pazar aksam soyledıgım gıbı leke gelmıstı hala devam edıyorum bugun 5+2 gun oldu hala kanamam baslamadı beklemedeyım vucudum hormonların alt ust olmus durumda gogus sıskınlıgım aynı sabırla guclu durarak beklıyorum bebegımın benden kopacagı anı arada agrım oluyor gecıyor gercekten kolay bır durum degıl uzuldum agladım ama hep hayırlısını dıledım Rabbıme hakkımda ne hayırlı ne degıl ben bılemem sen hakkımda hayırlı olanı nasıp et dedım cok sukur dıyorum bu halıme hayırlısı boyleymıs demekkı esım bugun gelıyor suan tek ıstedıgım esıme sarılmak ve aglamak gececek bunlar zaman sadece Allah'ım hıc kımseye yasatmasın herkes bebegını saglıcakla kucagına alsın ıcım o kadar dolu oyle yazacak duygularım varkı ama kendımı tutmak ıstıyorum ne kadar konussam gozyasları o kadar akacak bılıyorum cunku hepınıze ayrı ayrı tekrar tesekkur ederım

Elisam gozlerim doldu o gunlerim aklima geldi ama hepsi geccek bu 2. Kimyasalin dimi istersen kan pihtilasma testi yaptr canim

Selam kızlar iş yerinde gerildim eve geldim küçük damla kan çamaşırımda önemli mi bu

Canım bak gör gelecek meleğin bende senin yaşadığını yaşadım ve inan daha acı ama çok şükür bin şükür Allah sağlıklı ve hayırlısını nasip ediyo eşin gelsin ona sarıl herşey geçicek tatlım hamile kalabilmen bile çok güsel onu düşün ve az biraz mutlu ol tatlım sana dua ediyorum Biliyorum bekletmiycek meleğin kalbim seninle (

Kizlar ben cuma sabahi yavruma kavusacam insallah. Spinal sezeryan ile. Cok heyecanliyim. Ne yaptigimi hic bilmiyorum. Saka gibi geliyo bazen. Cok sukur bu duygulari yasatan rabbime allahim herkese yasatsin insallah. Bana dua edin sizi takipteyim. Sessiz kullanici olarak

Rabbim yavrunu saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin canım.

Ay ne çabuk geçmiş zaman seni hatırlıyorum da daha dün gibi hamile olduğunu söylediğin. Inşallah sağlıkla alırsın kucağına yavrunu

Selam kızlar iş yerinde gerildim eve geldim küçük damla kan çamaşırımda önemli mi bu
canım aradın mı doktorunu biraz rapor al evde dinlen kuzum hiç birşey senden ve evladından kıymetli değil sıkma canını iş güç yüzünden madem devlet sana rapor hakkı veriyor sonuna kadar kullan

Gözün aydın olsun şimdiden canım inşallah güzel bi buluşma olacak annesi hayatının en güzel kavuşması... darısı başımıza olsun inşallah

benim sancım çıkmadı yine canım hep 20 nin altında seyretmiş... sen konuş evet yarın doluyor günün doğsun artık kuşun bi de son haftalarda kilo alımı yavaşlar canım yer daraldıkça o yüzden sıkma canını en son beti de öyle bişey yazmıştı 10 günde kilo almamış onunki de

hangar kapısı bu gidişle benimkide iğne deliği çıkacak henüz sancımız yok çatıda bakalım uygun mu anca o zaman anlaşılacak herhalde benim doğum şekli... ee senin kontroller nasıl açıklık hala aynı mı

Kıpırdakla mogişten günaydıııın hatunlar..

@betiboop hatun bugün belli oluyor herşey dimi yoksa doğurdun mu kız ses ver???

Valla o çatı isi belli olmuyor canım, belki bi seninde geniştir ki inşallah öyledir :) var mi yalancı sancilarin? Başlamış olmalılar ufaktan.
Bizde dun doktordaydik, sipamds tık yok. Doktor dogur artik bu cocuguuu diyerek ctesi yine gel dedi. Sabah şiddetli ağrıyla uyandım bugün için endiseliyim bakalım.
Bu arada betican bugün sabah sezeryan günü almıştı, kendine gelince yazar hemen buraya :) heyecanla haber beklemeye devam bebisler gekiyo tek tek

Selam kızlar ne var ne yok bakalım ?

Kimler doğurdu kimler ne yapıyor günü yaklasan hatta gelen arkadaslar vardı naptılar havadisleri biri verebilir mi

ah canımm düşük mü yapıyosun çok şaşırdım kaç gündür girmiyodum çok çok üzüldüm
Kelimeler kifayetsiz şimdi sana ne desek bu içindeki yangını söndürmez ama in bu sondur da en kısa zamanda sağlıklı bebişşin gelir bunada şükür hamile kalabiliyosun baksana. Yine tedaviyle yada belki süpriz yapar tedavisiz gelir inş bebişin. Yinede kendini hırpalama olur mu seviliyosun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…