- 9 Temmuz 2015
- 500
- 474
- 103
- 41
canım benim arkadaş da doğum yaptı cumartesi onda da bişey yoktu haftaiçi hiç açılma olmamıştı dediğin gibi. ama bebiş geleceği zamanı biliyor:) sen keyif yap şimdi rahat ol :)Amin canımda hiç gelecek gibi durmuyo açılma ve yumuşamam hiç yok açılmam olmadanda suni sancı yemeye hiç niyetim yok :)) korkularda sarınca bakalım perşembe belli olacak durumumuz:))
Yeni saçları çıkacakta ondan dökülüyo saçları annesi sabret takarsın daha nice tokalar gün gelir örgü bile yaparsın minik minik.Amin ca gölgesi yeter Rabbim biran önce sağlığına kavuşturan eşini inşallah niye dökülür ki bu saçlar benim kızm doğunca saçları çoktu minik tokalar tutacak kadar vardı şımdiyse ele bile gelmiyo sınır oluyorum güzel güzel tokalar takardm ne güzel
Bakalım ya bekliyoruz minnoşumu keyif evet uykusuz gecelerime hazırlık yapmalıyım:))))canım benim arkadaş da doğum yaptı cumartesi onda da bişey yoktu haftaiçi hiç açılma olmamıştı dediğin gibi. ama bebiş geleceği zamanı biliyor:) sen keyif yap şimdi rahat ol :)
Aynı yerde mi yaptırıyodun kuzum ? Çok üzüldüm ama hayırlısı inşallahhhh bir dahaki minnoş sağlıklı gelir düşükten sonra kolay hamiş kalınıo tatlım güçlü dur yine duanet balım Allahım sana sabır versin
Elisacim burda düşük yapmış ama simdi sağlıklı gebeliği olan bir çok arkadaş var, umudumuzu kaybetmeyelim inşaallah bebegin senin için en doğru olan vakitte sana gelecek
Canım elisam kuzum Allahım sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah... tedavi ile mutlaka gelecek o sıpa yeter ki sen de eşin de çok hırpalamayın kendinizi stres en büyük düşman
elisa__ tatlım hamile kalabiliyor olmak bile bir teselli, hayırlısı boyleymis demek düşüyor bize. Bu bi adımdı belkide, gelecek bebegin kuzum buna inancını sakin kaybetme
Canım çok üzüldümRabbim inşallah bekletmeden sağlıklı bir gebelik nasip eder..
Çok üzüldüm cnm hayırlısı buymuş demekki.bende 5.5 haftalık düşük yapmıştım seni çok iyi anlıyorum geçecek kuzum bu sıkıntıda inşaallah.Hem düşüğün bir ayagı içerde olurmuş kendindrn sonra gekecek olana hazırlık yaparmış.Bana herkes öyle demişti ve öylede oldu düşükten sonra 1 defa regli oldum ondan sonra olmadım çünkü hamileydim inşaallah seninkide bekletmiycek annesini
canım benim ne kadar üzülme desek boş biliyorum ama yinede olumlu düşün bak hamile kalabiliyorsun allahın izniyle tekrar gelicek bebeğin inşallah hemde daha güçlü tutunacak sana ....üzme kendini olurmu vardır her şer de bir hayr
Canım benim şu durumda ne dense boş hiç bir söz teselli değil yaşayan biri olarak bunu çok iyi biliyorum. Bu dönemde tek teselli demekki kısmet değilmiş hayırlı vakti gelmemiş demek. Hem bak hamiş kalıyorsun inş çok bekletmeden yeniden gelecektir bebişin. Moral motivasyonu hiç kaybetme canım benim.
Canım ne desem teselli olmicak belki ama sadece sabır diyorum sabret gelicek bebişin ben inanıyorum çok şükür hamile kalabiliyosun bu bile en büyük teselli olmalı sana üzme kendini
allah yardımcın olsun canım
Elisam gozlerim doldu o gunlerim aklima geldi ama hepsi geccek bu 2. Kimyasalin dimi istersen kan pihtilasma testi yaptr canimAlıntılayamadım arkadaslar varsa kusura bakmayın lutfen
hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım pazar aksam soyledıgım gıbı leke gelmıstı hala devam edıyorum bugun 5+2 gun oldu hala kanamam baslamadı beklemedeyım vucudum hormonların alt ust olmus durumda gogus sıskınlıgım aynı sabırla guclu durarak beklıyorum bebegımın benden kopacagı anı arada agrım oluyor gecıyor gercekten kolay bır durum degıl uzuldum agladım ama hep hayırlısını dıledım Rabbıme hakkımda ne hayırlı ne degıl ben bılemem sen hakkımda hayırlı olanı nasıp et dedım cok sukur dıyorum bu halıme hayırlısı boyleymıs demekkı esım bugun gelıyor suan tek ıstedıgım esıme sarılmak ve aglamak gececek bunlar zaman sadece Allah'ım hıc kımseye yasatmasın herkes bebegını saglıcakla kucagına alsın ıcım o kadar dolu oyle yazacak duygularım varkı ama kendımı tutmak ıstıyorum ne kadar konussam gozyasları o kadar akacak bılıyorum cunku hepınıze ayrı ayrı tekrar tesekkur ederım
Canım bak gör gelecek meleğin bende senin yaşadığını yaşadım ve inan daha acı ama çok şükür bin şükür Allah sağlıklı ve hayırlısını nasip ediyo eşin gelsin ona sarıl herşey geçicek tatlım hamile kalabilmen bile çok güsel onu düşün ve az biraz mutlu ol tatlım sana dua ediyorum Biliyorum bekletmiycek meleğin kalbim seninleAlıntılayamadım arkadaslar varsa kusura bakmayın lutfen
hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım pazar aksam soyledıgım gıbı leke gelmıstı hala devam edıyorum bugun 5+2 gun oldu hala kanamam baslamadı beklemedeyım vucudum hormonların alt ust olmus durumda gogus sıskınlıgım aynı sabırla guclu durarak beklıyorum bebegımın benden kopacagı anı arada agrım oluyor gecıyor gercekten kolay bır durum degıl uzuldum agladım ama hep hayırlısını dıledım Rabbıme hakkımda ne hayırlı ne degıl ben bılemem sen hakkımda hayırlı olanı nasıp et dedım cok sukur dıyorum bu halıme hayırlısı boyleymıs demekkı esım bugun gelıyor suan tek ıstedıgım esıme sarılmak ve aglamak gececek bunlar zaman sadece Allah'ım hıc kımseye yasatmasın herkes bebegını saglıcakla kucagına alsın ıcım o kadar dolu oyle yazacak duygularım varkı ama kendımı tutmak ıstıyorum ne kadar konussam gozyasları o kadar akacak bılıyorum cunku hepınıze ayrı ayrı tekrar tesekkur ederım
Rabbim yavrunu saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin canım.Kizlar ben cuma sabahi yavruma kavusacam insallah. Spinal sezeryan ile. Cok heyecanliyim. Ne yaptigimi hic bilmiyorum. Saka gibi geliyo bazen. Cok sukur bu duygulari yasatan rabbime allahim herkese yasatsin insallah. Bana dua edin sizi takipteyim. Sessiz kullanici olarak
Ay ne çabuk geçmiş zaman seni hatırlıyorum da daha dün gibi hamile olduğunu söylediğin. Inşallah sağlıkla alırsın kucağına yavrunuKizlar ben cuma sabahi yavruma kavusacam insallah. Spinal sezeryan ile. Cok heyecanliyim. Ne yaptigimi hic bilmiyorum. Saka gibi geliyo bazen. Cok sukur bu duygulari yasatan rabbime allahim herkese yasatsin insallah. Bana dua edin sizi takipteyim. Sessiz kullanici olarak
canım aradın mı doktorunu biraz rapor al evde dinlen kuzum hiç birşey senden ve evladından kıymetli değil sıkma canını iş güç yüzünden madem devlet sana rapor hakkı veriyor sonuna kadar kullanSelam kızlar iş yerinde gerildim eve geldim küçük damla kan çamaşırımdaönemli mi bu
Gözün aydın olsun şimdiden canım inşallah güzel bi buluşma olacak annesi hayatının en güzel kavuşması... darısı başımıza olsun inşallahKizlar ben cuma sabahi yavruma kavusacam insallah. Spinal sezeryan ile. Cok heyecanliyim. Ne yaptigimi hic bilmiyorum. Saka gibi geliyo bazen. Cok sukur bu duygulari yasatan rabbime allahim herkese yasatsin insallah. Bana dua edin sizi takipteyim. Sessiz kullanici olarak
benim sancım çıkmadı yine canım hep 20 nin altında seyretmiş... sen konuş evet yarın doluyor günün doğsun artık kuşun bi de son haftalarda kilo alımı yavaşlar canım yer daraldıkça o yüzden sıkma canını en son beti de öyle bişey yazmıştı 10 günde kilo almamış onunki deBelli olmaz tatlım belki seninde erken gelir sancın çıkıomu ? Bendr perşembeye kadar gelmezse konuşucam yani ben kızımı zor buldum yane kaygı çekememde ya benim bu son 2 hafta az kilo aldı ya dr soramadım hep kaynadı@bebeem kuzum senin oğlan kaçıncı haftada geldi?
hangar kapısıMogami valla kuzum peşpeşe geliyor bebisler, seninde pek bisi kalmadı :) bu arada kafa büyüklüğü konusunda hyb77 hakli. @betiboop kuzusu ile benim kuzunun kafa ölçüleri ayni ama benim çatı maşallah hangar kapısı çıktı. Betiden umutluyum ben sancısı gelirse sezeryandsn önce, doğurabilir çatır çatır :)
Valla o çatı isi belli olmuyor canım, belki bi seninde geniştir ki inşallah öyledir :) var mi yalancı sancilarin? Başlamış olmalılar ufaktan.hangar kapısıbu gidişle benimkide iğne deliği çıkacak henüz sancımız yok çatıda bakalım uygun mu anca o zaman anlaşılacak herhalde benim doğum şekli... ee senin kontroller nasıl açıklık hala aynı mı
Alıntılayamadım arkadaslar varsa kusura bakmayın lutfen
hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım pazar aksam soyledıgım gıbı leke gelmıstı hala devam edıyorum bugun 5+2 gun oldu hala kanamam baslamadı beklemedeyım vucudum hormonların alt ust olmus durumda gogus sıskınlıgım aynı sabırla guclu durarak beklıyorum bebegımın benden kopacagı anı arada agrım oluyor gecıyor çok ama çok üzüldüm gerçekte gercekten kolay bır durum degıl uzuldum agladım ama hep hayırlısını dıledım Rabbıme hakkımda ne hayırlı ne degıl ben bılemem sen hakkımda hayırlı olanı nasıp et dedım cok sukur dıyorum bu halıme hayırlısı boyleymıs demekkı esım bugun gelıyor suan tek ıstedıgım esıme sarılmak ve aglamak gececek bunlar zaman sadece Allah'ım hıc kımseye yasatmasın herkes bebegını saglıcakla kucagına alsın ıcım o kadar dolu oyle yazacak duygularım varkı ama kendımı tutmak ıstıyorum ne kadar konussam gozyasları o kadar akacak bılıyorum cunku hepınıze ayrı ayrı tekrar tesekkur ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?