Beraber Anne Olma Yolunda

Ya cekmiyor telefon balkonda cekiyordu hava sogudu malum :-/ 4g yi bekliyorum belki evde rahat ceker. Alper cok hareketli ya popo bas ayri oynuyo simdiden dönüyor düşü :) 2cm aciklik bi nevi iyi benim suyum geldi de oldu 2cm düşün ama aceleci cikti seninki iste o var ama zamaninda da gelse hazir olamiyorsun bambaska bi duygu ya gala bakip bakip ben mi dogurdum sebi diyorum :-/

Anacim gittin de tel cekmeyen eve mi taşından sen :) azcik aceleci benim oğlan sorma, kafası fazla büyüdü koca kafalı 9.8 cm kafamiz var şuan. 40haftayi beklese nolur bilmiyorum valla. Açılmam çok rahat gidiyor şükürler olsun, çok sancı cekmicm diye umutlandiriyor beni.
Alperin hareketliliği belli kuzum, annesinden almış enerjiyi boncuk gözlü :)/hele bi yurusun de ne haberlerini verirsin bize daha

Evet ya öyle oldu sitemliyim vodafona ben dogumda dua etmistim zamaninda kabul olurda rahat dogurursun insallah benimkinin kafa ne kadardi acaba unuttum kagitta yaziyo ama evde anneannedeyiz :) bu gidisle 9 aylik yürür bu zaten

Kizlar gunaydin ya nolcak benm bu erkenden uyanmalarim 8de gozler aciliyo uyumak istiyorummmmm

Benımde yarın ehlıyet sınavım var kafamı toparlamam lazım Allah'ım guc versın bızlere cnım ınsallah sende yarın guzel haberlerle gelırsın
Canım ehliyet sınavın iyi geçer inşallah. Güzel şeyler getir aklına inşallah degerin pazartesi kat kat artar dualarım seninle.

umutsuzluk yok kuzum bak artıyor değerin doktorda kötü bişey dememiş inşallah herşey yolunda gidecek

İnsallah canim herset yoluna girecek bazen sttes oluyorum bazen rahatliyorum belirtim agrimda olmayinca korkuyorum

Canım ehliyet sınavın iyi geçer inşallah. Güzel şeyler getir aklına inşallah degerin pazartesi kat kat artar dualarım seninle.

Tesekkur ederim canim iyi gecti cok sukur kazanirim gibi :) güzel dusunmeye calisiyorum ama bazen korku yuregimi sarmiyor degil kasiklarimda falan oyle agri bir belirtim falan yok oyle olunca korkuyorum sizlerin dualariyla dualarimizla hersey duzelecek insallah bosuna bana evham yaptirmis olacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…