Ya cekmiyor telefon balkonda cekiyordu hava sogudu malum :-/ 4g yi bekliyorum belki evde rahat ceker. Alper cok hareketli ya popo bas ayri oynuyo simdiden dönüyor düşü :) 2cm aciklik bi nevi iyi benim suyum geldi de oldu 2cm düşün ama aceleci cikti seninki iste o var ama zamaninda da gelse hazir olamiyorsun bambaska bi duygu ya gala bakip bakip ben mi dogurdum sebi diyorum :-/bebeem nerdesin kız sen? Dogurdun Alper paşayı kayiplardasinn! Paşa da nasıl büyümüş kafa dinlenmiş maşallah :) bakışlar ayni ama, acaba simdi naapsam bakışları :) sevsinler o boncuk gözleri
Henüz dogurmadim canım ben, 2cm açıklık çıktı bugün, sancim yok arada bi belim agriyor, kaburgama doğru baskı var o kadar. Psikolojim darmaduman, çantalar kapının önüne çıktı ben başladım ziril zirilher şeye gülüp her an her şeye aglayabilirim şuan şuursuzluk hat safhada.
Teşekkür edrim tatlim :) gunleriniz azaliyo dogsun da bi de o zaman tadin anneligiBebeeeem bu oglus ayni sen masallah ikinizede cok guzel gozukuyosunz :)
Ayyy maşallah size canım çok tatlısınız
Ya cekmiyor telefon balkonda cekiyordu hava sogudu malum :-/ 4g yi bekliyorum belki evde rahat ceker. Alper cok hareketli ya popo bas ayri oynuyo simdiden dönüyor düşü :) 2cm aciklik bi nevi iyi benim suyum geldi de oldu 2cm düşün ama aceleci cikti seninki iste o var ama zamaninda da gelse hazir olamiyorsun bambaska bi duygu ya gala bakip bakip ben mi dogurdum sebi diyorum :-/
Evet ya öyle oldu sitemliyim vodafonaAnacim gittin de tel cekmeyen eve mi taşından sen :) azcik aceleci benim oğlan sorma, kafası fazla büyüdü koca kafalı 9.8 cm kafamiz var şuan. 40haftayi beklese nolur bilmiyorum valla. Açılmam çok rahat gidiyor şükürler olsun, çok sancı cekmicm diye umutlandiriyor beni.
Alperin hareketliliği belli kuzum, annesinden almış enerjiyi boncuk gözlü :)/hele bi yurusun de ne haberlerini verirsin bize daha
Maşa Allah. Rabbim nazardan korusun. Çok tatlı olmuşCancaazlarim biz geldikcekmiyor telefon ozledim sizi resim direk çıkmıyor tiklayiverin
Harika bi video canım gözler dolu dolu..Kızlar şunu bi izleyin ben 1 numarayı gözlerim dolu izledim @betiboop @sweet42lulus_k blummmm Pamukprncess @hanife55 @Gullbike @nerisbebek @ayse4255 @Burculu @se_ra @hyb77 @susslich
https://www.facebook.com/
Luluş kız doğuruyorsun şaka maka hani ocak çocuğu olacaktı bu çocuk dayanamadı annesinin kollarına konmak istiyor belli
Insallah kuzucumTeşekkür edrim tatlim :) gunleriniz azaliyo dogsun da bi de o zaman tadin anneligi
Teşekkür ederiz teyzesi:) siz nasilsiniz oturdu mu düzen?Maşa Allah. Rabbim nazardan korusun. Çok tatlı olmuş
Ben hic uyuyamiyordumKizlar gunaydin ya nolcak benm bu erkenden uyanmalarim 8de gozler aciliyo uyumak istiyorummmmm
Cancaazlarim biz geldikcekmiyor telefon ozledim sizi resim direk çıkmıyor tiklayiverin
Canım ehliyet sınavın iyi geçer inşallah. Güzel şeyler getir aklına inşallah degerin pazartesi kat kat artar dualarım seninle.Benımde yarın ehlıyet sınavım var kafamı toparlamam lazım Allah'ım guc versın bızlere cnım ınsallah sende yarın guzel haberlerle gelırsın
Caniiiim takvim gordum masallah :)
umutsuzluk yok kuzum bak artıyor değerin doktorda kötü bişey dememiş inşallah herşey yolunda gidecek
Canım ehliyet sınavın iyi geçer inşallah. Güzel şeyler getir aklına inşallah degerin pazartesi kat kat artar dualarım seninle.
Tesekkur ederim tatlm darisi basina anne kiz olur anne ogul olur :)maşallah size canım anne oğul harikasınız
Elisaaaaa çok tebrik ederimAllah kucağına almayı nasip etsin inssallahtesekkur ederım canım amın rabbım herkese nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?