Yok hitereskopi değil muayne eder gibi oturuyorsun bisey takiyolar ordan su veriyolar rahme bakiyolar ben ilk gittiğimde yapmıştım bisey yoktu adam iltihap mi var diye yapacakmis insallah en kisa zamanda bebislerimize kavusuruz canimsulu usg dediği hiteroskopi mi canım. valla araştıra araştıra yüksek lisans yapmış kadar oldum. bazen de rahme çizik atıyorlarmış tutunsun diye sıpalar. uzun protokolde şansın daha yüksek. Allah tez zamanda hayırlısını nasip etsin güzelim
umutsuzluk yok kuzum bak artıyor değerin doktorda kötü bişey dememiş inşallah herşey yolunda gidecekKızlar tekrar test yaptırdım tedavı gordugum hastahanede degerım 344.7 cıktı deger yukselıyor ama az neden anlamadım durumumne bılmıyorum
acaba bana da mı yarın ondan yapacak. canın yanıyo mu peki işlemdeYok hitereskopi değil muayne eder gibi oturuyorsun bisey takiyolar ordan su veriyolar rahme bakiyolar ben ilk gittiğimde yapmıştım bisey yoktu adam iltihap mi var diye yapacakmis insallah en kisa zamanda bebislerimize kavusuruz canim
Canım inşallah çok bekletmez sıpa doktorun baksın kontrol etsin iyice hem belki doğal yoldan gelir miniğin o arada olmadı dondurulmuş minnaklar var...Allahım yardımcın olsun bizde dua ediyoruz inşallah 2016 da sizlerin minnaklarıyla dolacak topikkızlar bende yarın doktora gidicem başarısız tüp bebek denemesi üzerine konuşucaz bakalım. rahim ağzına bakıcam dedi. biraz korku da var içimde. haftasonu aöf sınavımda var ama başka şehirde. o yüzden girmicem sınava. eğitim hayatımı da dondurdum, embriyoları da dondurdum:) bir kardelen ayşe olamayacağım :) off off çok stresli herşey yeniden başlıyor Allahım güç ver
Ayy çok duygulandim sonunda yaaaKızlar şunu bi izleyin ben 1 numarayı gözlerim dolu izledim @betiboopsweet42 lulus_k blummmm Pamukprncess hanife55 Gullbike nerisbebek ayse4255 Burculu se_ra hyb77 S susslich
https://www.facebook.com/
Luluş kız doğuruyorsun şaka maka hani ocak çocuğu olacaktı bu çocuk dayanamadı annesinin kollarına konmak istiyor belli
Ilk aleti takarken ahh dedim ama sonra bisey olmadı biyopsi yi nasıl yapacak bilmiyorum canim kolay bisey sulu usgacaba bana da mı yarın ondan yapacak. canın yanıyo mu peki işlemde
Çoook güzel demi ya. Zaten durup durup ben bunu nasıl dogurdum ben çok güzel birsey başardım iyi ki de olmuş diyorum. Bazen içime sokasim geliyor. Çok farklı bir duygu ya. Rabbim herkese nasip etsin inşallah.Ayy çok duygulandim sonunda yaaabebeğimi çok seviyorum inşallah her şey güzel olacak
İnşallah canım bizde sağlıklı kavuşuruzÇoook güzel demi ya. Zaten durup durup ben bunu nasıl dogurdum ben çok güzel birsey başardım iyi ki de olmuş diyorum. Bazen içime sokasim geliyor. Çok farklı bir duygu ya. Rabbim herkese nasip etsin inşallah.
Kızlar şunu bi izleyin ben 1 numarayı gözlerim dolu izledim @betiboopsweet42 lulus_k blummmm Pamukprncess hanife55 Gullbike nerisbebek ayse4255 Burculu se_ra hyb77 S susslich
Luluş kız doğuruyorsun şaka maka hani ocak çocuğu olacaktı bu çocuk dayanamadı annesinin kollarına konmak istiyor belli
Caniiiim takvim gordum masallah :)Benımde yarın ehlıyet sınavım var kafamı toparlamam lazım Allah'ım guc versın bızlere cnım ınsallah sende yarın guzel haberlerle gelırsın
Nasil yani dogdu mu dogurdun mu biri beni aydinlatsin. Ayrica korkma anne aşklari bir baska oluyorBurculu hem nasıl karıştı duygular. Ona yetecek miyim, mutlu bi bebek olmasini saglayabikecek miyim, iyiyi doğruyu ona öğretebilecek miyim, beni çok sever mi, başkasını daha çok severse naparim
blummmm zaman çok hızlı geçiyormuş, hazırlan :) benim gibi paaat diye doğumla yüzleşme sen. Ben leyla gibiyim iyice :)
Ayyy mogamimmmm sonu cok fenaa Allahim kollarimiza almayi nasip etsin insallahKızlar şunu bi izleyin ben 1 numarayı gözlerim dolu izledim @betiboopsweet42 lulus_k blummmm Pamukprncess hanife55 Gullbike nerisbebek ayse4255 Burculu se_ra hyb77 S susslich
Ayyy maşallah size canım çok tatlısınızCancaazlarim biz geldikcekmiyor telefon ozledim sizi resim direk çıkmıyor tiklayiverin
Bebeeeem bu oglus ayni sen masallah ikinizede cok guzel gozukuyosunz :)Cancaazlarim biz geldikcekmiyor telefon ozledim sizi resim direk çıkmıyor tiklayiverin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?