Beraber Anne Olma Yolunda

Burculu hem nasıl karıştı duygular. Ona yetecek miyim, mutlu bi bebek olmasini saglayabikecek miyim, iyiyi doğruyu ona öğretebilecek miyim, beni çok sever mi, başkasını daha çok severse naparim

blummmm zaman çok hızlı geçiyormuş, hazırlan :) benim gibi paaat diye doğumla yüzleşme sen. Ben leyla gibiyim iyice :)

Yok hitereskopi değil muayne eder gibi oturuyorsun bisey takiyolar ordan su veriyolar rahme bakiyolar ben ilk gittiğimde yapmıştım bisey yoktu adam iltihap mi var diye yapacakmis insallah en kisa zamanda bebislerimize kavusuruz canim

Kızlar tekrar test yaptırdım tedavı gordugum hastahanede degerım 344.7 cıktı deger yukselıyor ama az neden anlamadım durumumne bılmıyorum
umutsuzluk yok kuzum bak artıyor değerin doktorda kötü bişey dememiş inşallah herşey yolunda gidecek

CİNSİYET TABLOMUZ

DOĞAN MELEKLER

Yarenim 99 --------> Kız ---------Zeynep Yüsra
Ysmn1096 ---------> Kız --------- Sümeyye Nur
Bebeem ------------> Erkek ------ Alper
Kaygılı -------------> Erkek
------- Demir
Lovely35 -----------> Kız ---------- Ela
Zzzzynpppp-------> Erkek ------- Abdullah Emir

Okosale ------------> Kız ---------- Bahar
Maysu--------------> Kız ---------- Asya Nil

BEKLENEN MELEKLER
Sweet42 -------------> Kız ------ Nisa
Maleficent_bs ------> Erkek ------ Bora
Betiboop -------------> Erkek ------ Can
Lulus_k --------------> Erkek ------ Kaan
Mogami --------------> Erkek ------ Mete
Ayse4255 ------------> Erkek ------ Ömer Berke
Blummm ------------> Kız ------ Defne
Burculu --------------> Kız ----- Doğa
Se_ra -----------------> Kız ----- Zehra

Mgul ------------------> Erkek ------ Mehmet Çınar
Hanife55 -------------> Erkek ------ ?????
Lillyyy ---------------->
Hyb77 ----------------->
Gullbike -------------->
Susslich -------------->

Nerisbebek ----------->

Yok hitereskopi değil muayne eder gibi oturuyorsun bisey takiyolar ordan su veriyolar rahme bakiyolar ben ilk gittiğimde yapmıştım bisey yoktu adam iltihap mi var diye yapacakmis insallah en kisa zamanda bebislerimize kavusuruz canim
acaba bana da mı yarın ondan yapacak. canın yanıyo mu peki işlemde

Canım inşallah çok bekletmez sıpa doktorun baksın kontrol etsin iyice hem belki doğal yoldan gelir miniğin o arada olmadı dondurulmuş minnaklar var...Allahım yardımcın olsun bizde dua ediyoruz inşallah 2016 da sizlerin minnaklarıyla dolacak topik

Ayy çok duygulandim sonunda yaaa bebeğimi çok seviyorum inşallah her şey güzel olacak
Çoook güzel demi ya. Zaten durup durup ben bunu nasıl dogurdum ben çok güzel birsey başardım iyi ki de olmuş diyorum. Bazen içime sokasim geliyor. Çok farklı bir duygu ya. Rabbim herkese nasip etsin inşallah.

Çoook güzel demi ya. Zaten durup durup ben bunu nasıl dogurdum ben çok güzel birsey başardım iyi ki de olmuş diyorum. Bazen içime sokasim geliyor. Çok farklı bir duygu ya. Rabbim herkese nasip etsin inşallah.
İnşallah canım bizde sağlıklı kavuşuruz şimdiden bu kadar güzel bir duygu, tarifsizse doğunca yeriz biz naparız yaaaa ayy bebeğim yaaa :) Allah size de sağlık versin canım hep mutluluk versin

Nasil yani dogdu mu dogurdun mu biri beni aydinlatsin. Ayrica korkma anne aşklari bir baska oluyor

bebeem nerdesin kız sen? Dogurdun Alper paşayı kayiplardasinn! Paşa da nasıl büyümüş kafa dinlenmiş maşallah :) bakışlar ayni ama, acaba simdi naapsam bakışları :) sevsinler o boncuk gözleri
Henüz dogurmadim canım ben, 2cm açıklık çıktı bugün, sancim yok arada bi belim agriyor, kaburgama doğru baskı var o kadar. Psikolojim darmaduman, çantalar kapının önüne çıktı ben başladım ziril ziril her şeye gülüp her an her şeye aglayabilirim şuan şuursuzluk hat safhada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…