Beraber Anne Olma Yolunda

Canım doktor olumsuz bisi olsa bekletmezdi seni bak, azcik rahatla canım bak stres yüzünden bebeği etkileme

tamam canım ne güzel işte doktorun da güzel şeyler söylemiş. şimdi rahatla ve pazartesiyi bekle olumlu düşün canım

olumlu dusnup beslenmeme daha cok dıkkat edecegım canım dıger dr dun canımı sıktı canım 450 altında cıkarsa o zaman konusmamız lazım dedı korkular sardı benı o an

olumlu dusnup beslenmeme daha cok dıkkat edecegım canım dıger dr dun canımı sıktı canım 450 altında cıkarsa o zaman konusmamız lazım dedı korkular sardı benı o an
elisacım hamile arkadaşlar daha iyi bilirler tabi ki ama bence değerin 450 olmasa da çok düşük değil. bazen düzenli yükselmeyip birden yükselenler olduğunu okumuştum. herkesin bünyesi farklı oluyor. düşme ya da hiç yükselmeme yok doktorunla da görüşmüşsün. içini ferah tut canım

Evet canım dr da yukselmıs dedıbızım ıcın 1000 ı bulması onemlı dedı ınsallah pazartesıye benım bebegım sıcrama yapacak 1000 bulacak rahatlatacak annesını :)

dr dan duydum ya rahatladım canım çok sukur beslenmeme daha cok dıkkat edecegım pazartesıyı bekleyecegım beslenmeme ne onerırsınız canlar
günlük rutinini bozma bence rahat ol. kafeinli şeyler tüketme, az pişmiş yumurta yeme, biraz fazla pişsin. dip balıklarından yeme, maydanoz yeme,az pişmiş et tüketme. onun dışında hafif kahvaltını yap, kabız olmamaya dikkat et. doktor gibi konuştum :) ama bana tüp bebek denememden sonra bunları söylemişlerdi :)

Duydugumdan berı kafeın tuketmıyorum canım kahvaltı yapmaya basladım duzenlı olarak hepsıne dıkkat etmeye calısıyorum hafta sonuda balıgımı yerım yok yok ıyı oldu soyledıkelrın canım :)

Duydugumdan berı kafeın tuketmıyorum canım kahvaltı yapmaya basladım duzenlı olarak hepsıne dıkkat etmeye calısıyorum hafta sonuda balıgımı yerım yok yok ıyı oldu soyledıkelrın canım :)
dip balığı tüketme aman canım . daha çok yüzey balıklarından tüket mesela hamsi ya da somon olabilir. ama mutlaka taze olsun. ya da bacım değerin yükselene kadar balık da yeme:) çorba iç, meyve, salata, ceviz, süt, yoğurt bunlarla beslen güzel haberlerle gel inşallah

kızlar bende yarın doktora gidicem başarısız tüp bebek denemesi üzerine konuşucaz bakalım. rahim ağzına bakıcam dedi. biraz korku da var içimde. haftasonu aöf sınavımda var ama başka şehirde. o yüzden girmicem sınava. eğitim hayatımı da dondurdum, embriyoları da dondurdum:) bir kardelen ayşe olamayacağım :) off off çok stresli herşey yeniden başlıyor Allahım güç ver

Tamam canım dıkkate alacagım dedıklerını ınsallah guzel haberlerle gelecegım haftaya guzel baslayacgım canım

Benımde yarın ehlıyet sınavım var kafamı toparlamam lazım Allah'ım guc versın bızlere cnım ınsallah sende yarın guzel haberlerle gelırsın

sebastianderki hadi hayırlı şeyler duyarsınız inşallah doktordan canım, ne olmuş ne bitmiş bi güzel konuşursunuz doktorla. Sonra bebisimln için yeni bir yola daha çıkarsınız.
elisa__ bak boyle pozitif olmak yakışıyor sana

Bende 2cm açıklıkla evdeyim, en geç önümüzdeki cumaya doguruyorum. Rabbim nasip etsin bekleyen arkadaşlara da tez zamanda. Bizleredr sağ sakin kavuşmayı nasip etsin. Hamileyken insan biran önce kavuşmak istiyor, ama simdi sanki bi yönüyle ayrilikmis gibi hissediyorum. Ay ne garip duygusallıklar bunlar

Canim bende gittim ilk deneme negatif ya sulu usg bide biyopsi yapacakmis bisey cikmazsa uzun protokol tekrar baslayacagiz oda bu ay sonuna geliyo insallah bisey cikmaz doktor bana dediki rahimde tutmasını engelleyecek biseymi var acaba onu görelim ona göre başlayalım sağlam gidelim diyo

sulu usg dediği hiteroskopi mi canım. valla araştıra araştıra yüksek lisans yapmış kadar oldum. bazen de rahme çizik atıyorlarmış tutunsun diye sıpalar. uzun protokolde şansın daha yüksek. Allah tez zamanda hayırlısını nasip etsin güzelim

kuzum çok sağol inşallah iyi geçer görüşme. gerçi bizim doktor pek konuşmuyor ama bakalım ne diyecek. kuzucum sana da Allah hayırlı doğumlar versin ne derler bir avazda doğur inşallah. son zamanlar da görümcem de senin gibi hissetmişti. sonuçta 9 aydır alıştığın bir melek var karnında ama zamanı gelmiş annesi. kokusunu duyma vakti :)

lulus_k canım kara görünmüş Kaan paşa için hayırlısı olsun canm yaa yaklaştıkca duygular farklı oluyor değilmi

Oyyy fıstığa bak sen şimdiden yogalara gidermiş annesiyle bizde anca yuruyus yapalım bizde tekmeleri daha sabırsızlıkla bekliyoruz ya bi başlayamadı net bisey
Kuzum bu zamnda gunde bi kac kez hissedersin ama buyudukce hic durmuyo kuzucuklar:)

Hadi bakalim arka arkaya doguracaksiniz sira bize geliyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…