Beraber Anne Olma Yolunda

Canım yaa önemli olan sağlığınız tabiii inşallah kavuşursunuz bebisinle sağlıklı

Katılıyorum tatlım riske atmamak en doğrusu sonuçta sezeryan da bir doğum şekli Allahım nasıl nasip edecek bilemeyiz hayırlısını verecek inşallahhh betimm ama benden önce doğurcan yaaa :))

Katılıyorum tatlım riske atmamak en doğrusu sonuçta sezeryan da bir doğum şekli Allahım nasıl nasip edecek bilemeyiz hayırlısını verecek inşallahhh betimm ama benden önce doğurcan yaaa :))
Seni şafak 7 olmis bayanlar önden lütfen ☺ cuma olacak senin canım mübarek günde inşallah

Seni şafak 7 olmis bayanlar önden lütfen ☺ cuma olacak senin canım mübarek günde inşallah
Yarın mı :))) evet şafak çok azaldı hayırlısı nasılsa öle olsunda gelsinler artık annişleri özledi çok kuzularımızı :)))) bizim bayan can beye öncelik tanıycak gibi duruyor

Canım benım cok sagol ılgılendıgın ıcn ılk yaptırdıgım devlet hastahanesının acılı canım dıgerı saglık ocagı ınsallah bende kavusacagım bebısıme
Gözün aydın canım benim. Sakın stres yapma. Mutlu olki bebişinde mutlu olsun annesi

Yarın mı :))) evet şafak çok azaldı hayırlısı nasılsa öle olsunda gelsinler artık annişleri özledi çok kuzularımızı :)))) bizim bayan can beye öncelik tanıycak gibi duruyor
Sanada hayırlı ve kolay bir doğum diliyorum canım. Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşa Allah

blummmm hayırlı cumalar sana da güzel annecik :) biz bugün yine muayene gidiyoruz, doktorumuz aradı dun nasıl oldugumuzu sormak için, kasilma ve lekeyi söyleyince bugünde görmek istedi. Kaan pasa beni korkutuyor hakkımızda hayırlısı kızlar dua edin

Ayyyy nasil gececek acaba kontrol cok hyecanli gunlerdesiniz oglusun acele ediyo sanirim annesine kavusmak icin canim...bnde ruyamda emzirirkn gordum

Ayyyy nasil gececek acaba kontrol cok hyecanli gunlerdesiniz oglusun acele ediyo sanirim annesine kavusmak icin canim...bnde ruyamda emzirirkn gordum
Aceleci ya da benimle oynamayı seviyor emin değilim :) ne güzel rüya gormussun öyle hayırlara çıksın inşallah boool sütlü anneler oluruz

Aceleci ya da benimle oynamayı seviyor emin değilim :) ne güzel rüya gormussun öyle hayırlara çıksın inşallah boool sütlü anneler oluruz
Gerci kaan pasa acelede etmis olmuyo zamani artikk hayirlisiyla dogsunlar insallah :) ayy insallah canim bolbol emsinler

Iyi teyzesi napsin tekmeleyip duruyo anasini kizimla bugun yogaya gittik gevsedik geldik siz napiyosunz oglusun nasil bakalim
Oyyy fıstığa bak sen şimdiden yogalara gidermiş annesiyle bizde anca yuruyus yapalım bizde tekmeleri daha sabırsızlıkla bekliyoruz ya bi başlayamadı net bisey

Kızlar tekrar test yaptırdım tedavı gordugum hastahanede degerım 344.7 cıktı deger yukselıyor ama az neden anlamadım durumumne bılmıyorum

ilk testım pazartesı 130.6 dı canım saglık ocagında carsamba kan verıpte bır gun sonra bakılan 219.42 bugunkude 344.7
Bugün 520 lerde mi olması gerekuyodu doktoruna sordun mu canım araya haftasonu gitmeden bi görünsen aslında biz ne desek boş şimdi istisna durumlar olabiliyor böyle az yukselip sonradan sıçrama olanlar da oluyo

Ya tatlım beklemesinden dolayı birşeyler yanlış gitmiş olamaz mi kanda yükselme de var

Bugün 520 lerde mi olması gerekuyodu doktoruna sordun mu canım araya haftasonu gitmeden bi görünsen aslında biz ne desek boş şimdi istisna durumlar olabiliyor böyle az yukselip sonradan sıçrama olanlar da oluyo

Kızlar dr umla gorustum degerın artmıs bır sorun var dıyemeyız pazartesı tekrar kan ver ona gore konusalım 1000 bulursa deger hersey guzel derız suan artıs var guzel dedı

Kızlar dr umla gorustum degerın artmıs bır sorun var dıyemeyız pazartesı tekrar kan ver ona gore konusalım 1000 bulursa deger hersey guzel derız suan artıs var guzel dedı
tamam canım ne güzel işte doktorun da güzel şeyler söylemiş. şimdi rahatla ve pazartesiyi bekle olumlu düşün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…