• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Aminn cnm aminn hepimiz o gunleri goruruz inss . Bn evet kiz istesemde hep oglan hissettim herkes erkek olck diodu zaten. 7 den 70 e herkes oglan diodu :KK46::KK68::KK73: kiz erkek farketmez saglikla ve hayirla ins Rabbim bize bagislasin ben 2 yil bekledm omur gbi gelmisti bna. Binlerce kez sukurler olsn Hoppa
gözün aydın canım zaten ne doğarsa annelerin içine doğar bende kız hissetmiştim en baştan beri kızım olacağı haberini aldım...gerçi bazıları şok olsada gadasını alsınlar kızımın diyorum :KK47:

Eki Görüntüle 1711459 mogami geç oldu canım buda benim göbiş işte...dışardan herkes hamilemisin diyor artık..ama kimilerine göre yokmuş göbişim...kilolarda coştu bu arada benim memişler popiş vs...ya bir arkadaşım var sanki hep kendini benle kıyaslıyor yani bencilce sözleri...aramızda 2 hafta var benden 2 hafta önde...kendisinin bulantıları çok fazlaydı bana soruyordu ben de yok olmadı fazla diyordum hemen cevabı işte kusanların bebeği sağlıklı olurmuş...şimdi başladı karnım çok fazla çıktı bi anda hareketleri canımı acıtıyor akşam 7 de başlıyor durmuyor. sabahları durmuyor...bana soruyor benim kız uslu diyorum acıktığımda tatlı yediğimde ya da doyduğumda hissediyorum diyorum...öyle canım acımıyor..bazen koşturmadan hissetmiyorum galiba diyorum...halbuki kızçemin hareketlerini hep sabahları uyku arasında sayıyorum gayet iyi yani...birde benim ilk diyorum seninki ikincidir ondandır dedim...sonra yine başladı bana işte netten okudum da hareketli bebekler iyi besleniyormuş daha sağlıklıymış...ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim bende sinirlendim artık...ona kalırsa bulantısı fazla olanında sağlıklı olur diyorlardı şükür az bulantım oldu bebeğim sağlıkla yerinde dedim...sonra çevir kazı yanmasın hesabı yok canım harfeketsiz olanlar sağlıksız demiyorum diyor drum öyle diyor bana...hep bir üstünlük bencillik var gibi geldi bana...işte ben zayıfım yediğim çocuğuma yarıyor... vs diyor bende ne güzel işte dedim ben tedaviyle olduğum için tedavi sürecinde 9 kilo almıştım ve şimdi bir 9 daha dedim...haliyle bebiş gözükmüyor saklıyoruz dedim...yani kısaca hep bende tüm olumsuzlukları zorla toplumak sanki...bende kendimce rabbim herkesin kanına kalbine göre versin diyorum...ben bebeğime büyük mucizeyle kavuştum...zaten anlamasını da beklemiyorum...
Ya sabııııııır....kuzum sen ne bakarsın o densize...kilo olayına takılma boşver kimi 30 kilo alır kimi 5 kilo önemli olan bebeğin durumu...hem ben zayıf başladım 13 kilo aldım ama bebiş kilo olarak biraz zayıf hani arkadaşın diyor ya zayıfım ne yesem çocuğa yarıyor diyo yok öyle bi dünya...ben iki doktora birden gidiyorum ban dedikleri şu önemli olan kilosu değil 38 i doldursun hareketleri de yerinde olsun tamamdır... her bebeğin hareketleri aynı olamz ki benimkinin hareketli olduğu saatleri ben artık biliyorum rutine bağladık...sende kendi bebeğini bilirsin hepsi farklı minnaklar sonuçta...lafın kısası aslında böyle bi arkadaş bende olsa çoktan sen ne demek istiyorsun yaa deyip bitirmiştim arkadaşlığımı....hiç gelemem böyle kendini başkasının üzerinden yüceltmeye çalışanlara...hele bi de bunu evlat üzerinden yapıyor terbiyesiz yani çok afedersin arkadaşın sonuçta ama ben kendi teyzemi bile terslemiş insanım cinsiyet ayrımı yapıyor diye... sıkma canını balım senin tek dikkat etmen gereken şey miniğinin hareketlerini takip etmek o kadar...bu arada göbüş evet kilodan dolayı önceden pek belli olmayabilir ama artık ben hamileyim dedirtiyor çok bariz şekilde...doğsun da sıpa öyle bi verirsin ki o kiloları tığ gibi olursun kuzum canımız sağolsun evlatlarımız sağlıklı olsun yeter ki

Amin canım cok sagol hepımız hep gulelım bende folıc trıo kullanıyorum canım gebe kalmadan once baslamıstım devam edıyorum hala az kaldı yenısını alacagım yarın saglık ocagına gıdecegım kan verecegım orda ıstermı bılmıyorum cok sukur kan uyusmazlıgımız yok canım
sağlık ocağı yapar sanırım normal kan ve idrarı yapıyorlar da mikrobikleri yaparlar mı bilmiyorum ama yaparlar diye düşünüyorum

Ya sabııııııır....kuzum sen ne bakarsın o densize...kilo olayına takılma boşver kimi 30 kilo alır kimi 5 kilo önemli olan bebeğin durumu...hem ben zayıf başladım 13 kilo aldım ama bebiş kilo olarak biraz zayıf hani arkadaşın diyor ya zayıfım ne yesem çocuğa yarıyor diyo yok öyle bi dünya...ben iki doktora birden gidiyorum ban dedikleri şu önemli olan kilosu değil 38 i doldursun hareketleri de yerinde olsun tamamdır... her bebeğin hareketleri aynı olamz ki benimkinin hareketli olduğu saatleri ben artık biliyorum rutine bağladık...sende kendi bebeğini bilirsin hepsi farklı minnaklar sonuçta...lafın kısası aslında böyle bi arkadaş bende olsa çoktan sen ne demek istiyorsun yaa deyip bitirmiştim arkadaşlığımı....hiç gelemem böyle kendini başkasının üzerinden yüceltmeye çalışanlara...hele bi de bunu evlat üzerinden yapıyor terbiyesiz yani çok afedersin arkadaşın sonuçta ama ben kendi teyzemi bile terslemiş insanım cinsiyet ayrımı yapıyor diye... sıkma canını balım senin tek dikkat etmen gereken şey miniğinin hareketlerini takip etmek o kadar...bu arada göbüş evet kilodan dolayı önceden pek belli olmayabilir ama artık ben hamileyim dedirtiyor çok bariz şekilde...doğsun da sıpa öyle bi verirsin ki o kiloları tığ gibi olursun kuzum canımız sağolsun evlatlarımız sağlıklı olsun yeter ki
bende aynen öyle diyorum canım mühim olan sağlıklı olsun da zamanıyla gelir inşallah...zaten bunu diyen arkadaşım Allahım sen gör dedim bi duydum ki sonradan erken doğum riskiyle yatıyormuş tabi anlarsa işte...çok şükür o tedavilere nazaran iyi gidiyoruz... yarın dr kontrolum var inşallah iyi haberlerle döneriz...bebeğimin hareketleri de artık yeni yeni oturuyor şükür rahatlıyorum o zaman...

ARALIK :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Friendly8584 ---------> 3 Aralık -------> 20. Deneme ------:KK43:
Elisa --------------------> 6 Aralık -------> 18. Deneme ------ HAMİŞ :anneadayı::KK71:

Rose5588 --------------> 10 Aralık ------> 40. Deneme
Arsinli ------------------> 24 Aralık ------> 21. Deneme
Pesettim342 -----------> ?? Aralık ------> 38. Deneme

OCAK :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Friendly8584 ---------> 4 Ocak -------> 21. Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

CİNSİYET TABLOMUZ

DOĞAN MELEKLER :KK200:

Yarenim 99 --------> Kız :nazar: ---------Zeynep Yüsra :KK46:
Ysmn1096 ---------> Kız :nazar: --------- Sümeyye Nur :KK46:
Bebeem ------------> Erkek :nazar: ------ Alper:KK46:
Kaygılı -------------> Erkek
:nazar:------- Demir:KK46:
Lovely35 -----------> Kız:nazar: ---------- Ela:KK46:
Zzzzynpppp-------> Erkek :nazar: ------- Abdullah Emir:KK46:

Okosale ------------> Kız :nazar: ---------- Bahar:KK46:
Maysu--------------> Kız :nazar: ---------- Asya Nil :KK46:

BEKLENEN MELEKLER:KK200:
Sweet42 -------------> Kız:nazar: ------ Nisa
Maleficent_bs ------> Erkek:nazar: ------ Bora
Betiboop -------------> Erkek:nazar: ------ Can
Lulus_k --------------> Erkek:nazar: ------ Kaan
Mogami --------------> Erkek:nazar: ------ Mete
Ayse4255 ------------> Erkek:nazar: ------ Ömer Berke

Blummm ------------> Kız:nazar: ------ Defne
Burculu --------------> Kız:nazar: ----- Doğa
Se_ra -----------------> Kız:nazar: ----- Zehra
Mgul ------------------> Erkek :nazar: ------ Mehmet Çınar
Hanife55 -------------> Erkek :nazar: ------ ?????

Lillyyy ----------------> :nazar:
Hyb77 -----------------> :nazar:
Gullbike --------------> :nazar:
Susslich --------------> :nazar:

Nerisbebek -----------> :nazar:

bende aynen öyle diyorum canım mühim olan sağlıklı olsun da zamanıyla gelir inşallah...zaten bunu diyen arkadaşım Allahım sen gör dedim bi duydum ki sonradan erken doğum riskiyle yatıyormuş tabi anlarsa işte...çok şükür o tedavilere nazaran iyi gidiyoruz... yarın dr kontrolum var inşallah iyi haberlerle döneriz...bebeğimin hareketleri de artık yeni yeni oturuyor şükür rahatlıyorum o zaman...
Allah yardımcısı olsun ne diyim... Sen kendine bak kuzum bebişin zaten günde 10 kez hareket etse yeter ki daha fazla da ediyordur...bi de dediğim gibi her bebek çok hareketli olacak diye bişey de yok...bi de bebek hareketleri çok can yakar mı bilemedim o arkadaşın nasıl bi kafa yaşıyor anlamadım...ben hiç öyle can yakacak bi harekete maruz kalmadım totosunu yediğim çok kıpırdak bi velet ama yok yani canımı hiç acıtmadı... sen o arkadaşınla çok muhabbete girme bu konularda bence zaten doğursun bebekten fırsat bulamaz sanırım etrafa laf söylemeye... yarın ki kontrolün de güzel geçer kuzum inşallah

eee boşver o tipi...hazırlıklar nasıl gidiyor...oda yaptın mı? ben bi park yatak aldım benim odamda kalacak kuzucum...hastane çantasını hazırlayacağım işte bi de halılar yıkamaya gidiyor bugün temizlikte biterse rahata ericem

kızlar birşey daha sormak istiyorum beslenme düzeniniz nasıl ben pek iştahla yiyemiyorum bazı sabahları safra bile kusuyorum..ama rahatlıyorum o zaman...yemek yemek istemiyorum zorla yiyorum acıktığımda sadece meyve olsun boza süt salep yoğurt yani hep sıvı şeyler ve bolca su inanılmaz susuyorum normalde suyu çok çok seven biriyim...ağzım hep kuruyor elimde 1.5 litre şişeyle dolaşıyorum o bitiyor akşama da diğeri bitiyor...zaten dr da bunu istiyor bunda zorlanmıyorum ama yemek konusu sıkıntı...sabah uykusundan zor uyanıyorum haliyle geç yiyorum...ama günlük yumurta kesin var içinde...işti güçtü derken bir yorgunluk daha basıyor....bir bakmışım vakit hemen geçiyor bi akşam yemeği hazırlıyorum onda da zorla işte yemem...

Allah yardımcısı olsun ne diyim... Sen kendine bak kuzum bebişin zaten günde 10 kez hareket etse yeter ki daha fazla da ediyordur...bi de dediğim gibi her bebek çok hareketli olacak diye bişey de yok...bi de bebek hareketleri çok can yakar mı bilemedim o arkadaşın nasıl bi kafa yaşıyor anlamadım...ben hiç öyle can yakacak bi harekete maruz kalmadım totosunu yediğim çok kıpırdak bi velet ama yok yani canımı hiç acıtmadı... sen o arkadaşınla çok muhabbete girme bu konularda bence zaten doğursun bebekten fırsat bulamaz sanırım etrafa laf söylemeye... yarın ki kontrolün de güzel geçer kuzum inşallah

eee boşver o tipi...hazırlıklar nasıl gidiyor...oda yaptın mı? ben bi park yatak aldım benim odamda kalacak kuzucum...hastane çantasını hazırlayacağım işte bi de halılar yıkamaya gidiyor bugün temizlikte biterse rahata ericem
bizim herşeyimiz tamam canım bi kıyafetler yıkancak o da yarın bi gün yıkıcam artık...benim ev biraz sıkıntı soğuk oluyor haliyle bebiş yanımızda olcak oda tam yapamadım takım halinde değil canım...biz sadece netten 3 kapak 3 çekmece bi dolap aldık odamız zaten küçük sığdırma sıkıntısı yaşıyoz...kayınbabam beşiğini almıştı çoktan onu yatak odasına attık park beşik aklımızdaydı ama o gönlünce almış sağolsun...

Bir oglus, bir pasa dahaaa hanife55 hanife55 :) hayırlı evlat olsun inşallah minnos pasa. Artik kıyafet alırsın ufak ufak minik pasa kıyafetleri :)
ayyy cnm almam mı minnak oğlusuma pasama yaa yerim ben onuuuu :KK15: inş cnm çok tşk ederim. Erkek bebekler mi çoğunlukta acabaaa :KK68:

Amin canım cok sagol hepımız hep gulelım bende folıc trıo kullanıyorum canım gebe kalmadan once baslamıstım devam edıyorum hala az kaldı yenısını alacagım yarın saglık ocagına gıdecegım kan verecegım orda ıstermı bılmıyorum cok sukur kan uyusmazlıgımız yok canım
Elisa sen hamilemisinnn cok sevindim gorunce rabbim saglikla kucagina almayi nasip etin.

kızlar birşey daha sormak istiyorum beslenme düzeniniz nasıl ben pek iştahla yiyemiyorum bazı sabahları safra bile kusuyorum..ama rahatlıyorum o zaman...yemek yemek istemiyorum zorla yiyorum acıktığımda sadece meyve olsun boza süt salep yoğurt yani hep sıvı şeyler ve bolca su inanılmaz susuyorum normalde suyu çok çok seven biriyim...ağzım hep kuruyor elimde 1.5 litre şişeyle dolaşıyorum o bitiyor akşama da diğeri bitiyor...zaten dr da bunu istiyor bunda zorlanmıyorum ama yemek konusu sıkıntı...sabah uykusundan zor uyanıyorum haliyle geç yiyorum...ama günlük yumurta kesin var içinde...işti güçtü derken bir yorgunluk daha basıyor....bir bakmışım vakit hemen geçiyor bi akşam yemeği hazırlıyorum onda da zorla işte yemem...
canım önemli bikaç şeyi yersen sabahları yeterli olur...yumurta peynir yeşillik olarak belki yeşil biber bal zeytin falan ye... benim mide yanmam ya da kusma olayım 14 ten beri yok çok şükür... bi de kuru meyve tüketebilirsin kuru incir kuru siyah üzüm fındık ceviz badem... meyve olarak ayva özellikle sonra mandalina elma nar... bol yoğurt yemen iyi bende deli gibi yoğurt yerim bide evyoğurdu yapıyor annem o daha da sağlıklı... su iç kuzum ama ödem yapar çokta fazlası yine 3 lt iyidir ben 2 içiyormuyum emin değilim...uykuya takılma zaten doğumdan sonra uykuya hasret kalıcaz... bende şimdi aldım hurma ve kuru incir onları yiyorum... hurma açılmaya yardımcıymış son haftalarda yemek faydalıymış bu yüzden aklında olsun

bizim herşeyimiz tamam canım bi kıyafetler yıkancak o da yarın bi gün yıkıcam artık...benim ev biraz sıkıntı soğuk oluyor haliyle bebiş yanımızda olcak oda tam yapamadım takım halinde değil canım...biz sadece netten 3 kapak 3 çekmece bi dolap aldık odamız zaten küçük sığdırma sıkıntısı yaşıyoz...kayınbabam beşiğini almıştı çoktan onu yatak odasına attık park beşik aklımızdaydı ama o gönlünce almış sağolsun...
ooo maaşallah erken halletmişsiniz yıkama faslı için çok acele etme bence...ben 35 e girdim daha yeni başladım yıkama işine... sonra ütüleyip temiz hurçlara koyucam...1 ay beklerler hurçta sonra giyer miniğim...

canım önemli bikaç şeyi yersen sabahları yeterli olur...yumurta peynir yeşillik olarak belki yeşil biber bal zeytin falan ye... benim mide yanmam ya da kusma olayım 14 ten beri yok çok şükür... bi de kuru meyve tüketebilirsin kuru incir kuru siyah üzüm fındık ceviz badem... meyve olarak ayva özellikle sonra mandalina elma nar... bol yoğurt yemen iyi bende deli gibi yoğurt yerim bide evyoğurdu yapıyor annem o daha da sağlıklı... su iç kuzum ama ödem yapar çokta fazlası yine 3 lt iyidir ben 2 içiyormuyum emin değilim...uykuya takılma zaten doğumdan sonra uykuya hasret kalıcaz... bende şimdi aldım hurma ve kuru incir onları yiyorum... hurma açılmaya yardımcıymış son haftalarda yemek faydalıymış bu yüzden aklında olsun
anladım canım sağol...kuru meyvelerden tüketiyorum ama en düzenli olarak hergün ceviz canım eşim almış kabuklu ceviz hem onu kırmak benim için eğlenceli oluyor...2 kilo ceviz biiti bile 3 kiloluğa başladık şimdik...tabi yanımda eşimle beraber tüketiyoz...şişliğim var evet farkındayım onun ayaklarda genelde benim...hurmayı da ablam demişti hatta o yemişti ebe biraz daha geç kalsaydın yolda doğurcaktın demiş...aklımda o canım sağol...inşallah faydası olur...

Anneeeeeeeem yesinler senin paşanı maaşallah kuzum sağlıkla konsun kucağına... isme karar verince söyle bana emi... bu arada senin klomendi dimi bana şey gibi geliyor klomende sanki erkek olma ihtimali daha fazlaymış gibi düşünüyorum çünkü çatlar çatlamaz içeri sperm gönderiliyor ya haliyle en hızlıları da erkek spermcikler olduğundan böyle bi kanıya vardım... Paşaya artık alışveriş yapmaya başlayın sonlara bırakmayın canım büyük parçaları özellikle alın bak bizim büyüklerin taksiti bitti sayılır 1 taksit kaldı...her ay parça parça aldık sona pek bişey kalmadı zaten son aylarda da çok dolanamıyorsun... listeni yap netten indirimleride takip et istersen sana tavsiyede de bulunurum hatta internet sayfalarının linklerini de atarım kuzum

ayy canım Mogami Mogami mm yaa çok tşk ederim. :KK39: isme karar verince bildircem sana cnm. biliyo musun klomen kullananların bebek cinsiyetleri işine bnde kafayı taktım yeminle bu kadar olurr onu bugün bnde düşndüm bnde duymustum okumusutm bnmde senin teoriye göre klomen bebişleri oğlan oluyor ve aynı mantığı bnde düşünüyorum hatta eve gelirken eşime de dedim :KK70:

ayy alışveriş konusunu bnde sonlara bırakmak istemiyorum yavas yavas azar azar alayım diyorum hem birden aınca maddi olarak ağır gelir hemde karnım büyücek ayaklarım şiecek ağırlaşcam son dönemlere bırakmak istemiyorum. Senden ve arkadaslardan tavsiye alacaktım zaten. Hatta dicektim sen bnden önce davrandım söyledin bnden çok yasıcaksın valla :KK70:

hangi siteleri nereleri takip edeyim ilk neleri almaktan basliyim yada alısverişe ne zaman basliyim az daha büyüsün mü 5 yada 6.ayda mı baslasam nereleri takip etsem çok heyecan yaptımda. bana önerebileceğin siteler yada yerler varsa oraları takibe alayım :KK69::KK69::KK69:

ooo maaşallah erken halletmişsiniz yıkama faslı için çok acele etme bence...ben 35 e girdim daha yeni başladım yıkama işine... sonra ütüleyip temiz hurçlara koyucam...1 ay beklerler hurçta sonra giyer miniğim...
evet ya onu bende düşünmedim değil acaba erken mi daha diye...birde dr ne diyecek bakalım hep aklımda bir ihtimal ne olur olmaz diye hazır olsun istiyorum bende...aynen minik minik hurçlarım var benimde bir ay daha beklersem belki o zamana yıkayım...

anladım canım sağol...kuru meyvelerden tüketiyorum ama en düzenli olarak hergün ceviz canım eşim almış kabuklu ceviz hem onu kırmak benim için eğlenceli oluyor...2 kilo ceviz biiti bile 3 kiloluğa başladık şimdik...tabi yanımda eşimle beraber tüketiyoz...şişliğim var evet farkındayım onun ayaklarda genelde benim...hurmayı da ablam demişti hatta o yemişti ebe biraz daha geç kalsaydın yolda doğurcaktın demiş...aklımda o canım sağol...inşallah faydası olur...
hadi yaa sağlam açıyor o vakit :KK57: tuzu azalt kuzum yoksa su miktarın bence çok iyi... ben az içiyorum yaa arttırmam lazım

gözün aydın canım zaten ne doğarsa annelerin içine doğar bende kız hissetmiştim en baştan beri kızım olacağı haberini aldım...gerçi bazıları şok olsada gadasını alsınlar kızımın diyorum :KK47:
sağol cnm tşk edermm sana bişey diyim mi anneyi babaya karsı en sevkatli ve en çok düşünen yine kız çocukları oluyo en faydalı da yine kız çocukları bn böyle düşünüyorum tamam erkek çocukları da faydalı o kesin ama kız çocukları gibi ince fikirli ince yapılı düşünceli olamıyolar bn kız annelerini çok sanslı buluyorum hatta gönlümde yatan kızdı ama hep erkek hissettim herkeste oğlun olcak diyodu ki yanılmadım. İnş bu sağlıkla doğsun hayırlı olsun inş ikinci bebişim kız olur diyorum. Kız anneleri kızlarından sigortalı valla bunu cevremden görüyorum. Gerçi istisnalar var kız olur hayırsız olur oğlan olur çok hayırlı olur yada kız çok hayırlı .bir evlat olur oğlanda hayırsız olur bu işler belli olmuyor. Saglıkla kucağımıza alalım hayırlı evlat olsunlar inş. :21::21::KK36:

hadi yaa sağlam açıyor o vakit :KK57: tuzu azalt kuzum yoksa su miktarın bence çok iyi... ben az içiyorum yaa arttırmam lazım
artık ondan mı bilmiyorum ama ablam ilk gebeliğinde evdeydi pek hareket yoktu 2. de çalışıyordu onun hareketliliğin faydasını gördüm diiyordu...ilki zor oldu ama 2. maşallah hastaneye girer girmez doğumhane acil....ben faydasını gördüm diyor...tuz evet birazcık onda kaçamak yapıyorum eşim kızsada seviyorum diyorum:) bence senin su içmende ideal..zaten idrarımızdan anlıyoz hımmm bugün az içmişim diyorum...ya da kafi diyorum...

sağol cnm tşk edermm sana bişey diyim mi anneyi babaya karsı en sevkatli ve en çok düşünen yine kız çocukları oluyo en faydalı da yine kız çocukları bn böyle düşünüyorum tamam erkek çocukları da faydalı o kesin ama kız çocukları gibi ince fikirli ince yapılı düşünceli olamıyolar bn kız annelerini çok sanslı buluyorum hatta gönlümde yatan kızdı ama hep erkek hissettim herkeste oğlun olcak diyodu ki yanılmadım. İnş bu sağlıkla doğsun hayırlı olsun inş ikinci bebişim kız olur diyorum. Kız anneleri kızlarından sigortalı valla bunu cevremden görüyorum. Gerçi istisnalar var kız olur hayırsız olur oğlan olur çok hayırlı olur yada kız çok hayırlı .bir evlat olur oğlanda hayırsız olur bu işler belli olmuyor. Saglıkla kucağımıza alalım hayırlı evlat olsunlar inş. :21::21::KK36:
aynen öyle canım mühim olan bu son demen hayırlısını dilemek istemek...bunu bazı insanlara anlatamazsın..bizler daha geniş fikirli olduğumuzdan belki bize bazı büyüklerin bazı fikirleri tuhafımıza gidebilir...ama benim kayınvalidem tam erkek çocuğu hastası bunu ne kadar bana karşı saklasada etrafta olan erkek çocuklarına olan ilgisinden çok anlıyorum ve tuhafla gülüyorum...yani düşün ki 7 haftalık ultrason kağıdıma bakıp sanki doktor gibi oğaln bu oğlan dedi...eşimin bile kafasına yer etti ki ben hep dedim benim kızım olacak bak sözlerin etkisinde kalma dedim...ve cinsiyet günü eşim bile şok oldu...sonra kv haber ettik telde kadın bi an ses tonu değişti kem küm afalladı...eee Allahın sopası yok diyorum afferim kızçem diyorum...:)

Back